candidlover
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2018
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.256
Για ασταματητο καρφωμα κ χυσιμο παντουαυτη ειμαι
Για ασταματητο καρφωμα κ χυσιμο παντουαυτη ειμαι
ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΥΛΩΝΕΙΣ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥΓια ασταματητο καρφωμα κ χυσιμο παντου
Να είμαστε αγριεμενοι καλά όταν έρθει να την παλέψουμεΕΤΣΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΥΛΩΝΕΙΣ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ
Ποτε θα πας να ρθουμε?αυτη ειμαι
Φιλαράκι, ζητάνε πιστοποιητικό στην είσοδο, δεν θα μπεις μάλλονΚαλησπέρα στην παρέα έχω γράψει και σε άλλο thread είμαι με μια κοπέλα αυτή την περίοδο που ψηνόμαστε πολύ για τέτοιες φάσεις παρτουζες κτλ και έχει καυλωσει πολύ με την ιδέα του σινεμά που της περιέγραψα αλλά δεν είναι εμβολιασμένη κάνει ραπιντ θα μπορούμε να μπούμε σαν ζευγάρι;;
Πφφφφφφ κρίμα πολύ κρίμαΦιλαράκι, ζητάνε πιστοποιητικό στην είσοδο, δεν θα μπεις μάλλον
Καλησπέρα στην παρέα έχω γράψει και σε άλλο thread είμαι με μια κοπέλα αυτή την περίοδο που ψηνόμαστε πολύ για τέτοιες φάσεις παρτουζες κτλ και έχει καυλωσει πολύ με την ιδέα του σινεμά που της περιέγραψα αλλά δεν είναι εμβολιασμένη κάνει ραπιντ θα μπορούμε να μπούμε
Kαλημέρα φίλε ευχαρίστως θα της ρίχναμε οι θαμώνες ένα ....μπόλιασμαΠφφφφφφ κρίμα πολύ κρίμα
Στείλε μας πώς πέρασες καύλα μου... Ανέφικτο για σήμερα... Καλές σπερματολήψεις..σε μια ώρα θα είμαστε εκεί,όσοι καθαροί και καβλωμενοι ευπρόσδεκτοι!
Κρίμα που δεν τα είπαμε σήμερα! Πόσο κάτσατε? Πώς περάσατε?σε μια ώρα θα είμαστε εκεί,όσοι καθαροί και καβλωμενοι ευπρόσδεκτοι!
Ήρθα κατά τις 8+. Δυστυχώς δεν σε πρόλαβα!μια χαρά πέρασαμε!!
καλό γαμησι ,και τα ήπια όλα!!!
:-(είχαμε φύγει;
egw apolathsa ths fonesoyn kgavliara gynaika poly den prolava nampw mesa dystixosμια χαρά πέρασαμε!!
καλό γαμησι ,και τα ήπια όλα!!!