kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.236
- Πόντοι
- 7.885
Με τα νεα μετρα 23:50 αναβουν τα φωτα στο τσονταδικο και τελειωνει το πανηγυρι.
Εγώ ρε φίλε είμαι στο νοσοκομείο μέσα με την γάμο κορόνα και έχω κάνει τρεις δόσεις εμβόλιο δηλαδή αν δεν το είχα κάνει τώρα θα έπαιζα παρτίδα σκάκι μετον άγιο πετροΜε τα νεα μετρα 23:50 αναβουν τα φωτα στο τσονταδικο και τελειωνει το πανηγυρι.
Με τα νεα μετρα 23:50 αναβουν τα φωτα στο τσονταδικο και τελειωνει το πανηγυρι.
???Προλαβαινει κανεις να ντυθεί τύπε 'η τρεχουν τα κρόσια με τα χύσα να τρέχουν απο τα μάγουλα τις κιλοτες αι τις περούκες εξω ;
Εκεί μέσα πρέπει να σας κάνουμε ένα βράδυ να πετακτιτε έξω με της περούκες να γελάσουμε και λίγοΠρολαβαινει κανεις να ντυθεί τύπε 'η τρεχουν τα κρόσια με τα χύσα να τρέχουν απο τα μάγουλα τις κιλοτες αι τις περούκες εξω ;
Εκεί μέσα πρέπει να σας κάνουμε ένα βράδυ να πετακτιτε έξω με της περούκες να γελάσουμε και λίγο
Ναι αδερφέ να βγουν σαν της τρελές οξω πρέπει να κάνουμε μια φάρσα ένα βράδυΝα πετακτούν εννοείς τύπε. Γραφε πιο προσεκτικά μην έχουμε παρεξηγησεις
Την θυμάμαι νωμιζο πάει στο νιρβάναΘυμαται κανεις την υποτακτικη ξανθια; τι να απεγινε αραγε
Αφού τελείωσαν όλα γιατί την παρασκευή η την Κυριακή έλεγες ότι έδωσες μία πίπα σε ένα παππού στο βίντεο σόουΕπειδή γνωρίζεις πράγματα για εμένα και εγώ ειμουν αχάριστος κάποτε και έκανα μαλακίες πολλές αλλά επειδή είχα ένα πολύ σοβαρό τροχαίο καταλάβα τι είναι η ζωή έτσι απότομα και σας ζητώ συγνώμη παίδες ωραία εκείνες η εποχές δυστυχώς τελιοσαν
απορώ πως ασχολείστε όλοι με αυτό τον τύπο...ένας καραγκιοζάκος είναι όπως φαίνεται που το μόνο που κάνει είναι όλη μέρα και νύχτα να γράφει διάφορες μαλακίες εδώ...τον παίρνετε και σοβαρά και μιλάτε μαζί του...αν είναι δυνατόνΑφού τελείωσαν όλα γιατί την παρασκευή η την Κυριακή έλεγες ότι έδωσες μία πίπα σε ένα παππού στο βίντεο σόου
o τυπος κανει αβαντα το πρωην ΑΤ, και αμφιβαλω εαν εχει γαμησει στη ζωη τουαπορώ πως ασχολείστε όλοι με αυτό τον τύπο...ένας καραγκιοζάκος είναι όπως φαίνεται που το μόνο που κάνει είναι όλη μέρα και νύχτα να γράφει διάφορες μαλακίες εδώ...τον παίρνετε και σοβαρά και μιλάτε μαζί του...αν είναι δυνατόν
Γιατι το λες αυτο ρε φιλε; Επειδη 9 στις 10 που παει εκει, βρισκει 1 ή 2 ζευγαρια και 125 κροσακια; Δεν σε καταλαβαινω γιατι τον αμφισβητεις και εχεις την εντυπωση οτι το κανει για προμοσιον......Πραγματικα δηλαδη απορω με το πως σκεφτεσαι.o τυπος κανει αβαντα το πρωην ΑΤ, και αμφιβαλω εαν εχει γαμησει στη ζωη του
απ' εξω ομως οπως το ειπες. Δεν μπαινουν μεσα. Περιμενουν πρωτα να μπουν καποια μελη απο το site εδω για να μπουν και αυτεςναι τα ζευγαρια περιμενουν ουρά απ' εξω, πω πω χαμος απο θυληκά στο ΑΤ
Εεεε ο παππούς ήρθε και με παρακάλεσε μέχρι και λευτα μου έδωσε για μια πίπα 10 ευρώ άμα δίνω 50 πίπεςΑφού τελείωσαν όλα γιατί την παρασκευή η την Κυριακή έλεγες ότι έδωσες μία πίπα σε ένα παππού στο βίντεο σόου
Ήταν ένα καλό μεροκάματοΑφού τελείωσαν όλα γιατί την παρασκευή η την Κυριακή έλεγες ότι έδωσες μία πίπα σε ένα παππού στο βίντεο σόου
πότε θα πας να έρθω να σου τον δωσω στο στόμα;οκ ευχαριστω πρεπει να ειμαι γυμνη μεσα στο σινεμα