Jokerdreamer
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2019
- Like
- 25
- Πόντοι
- 0
Παιδια ως καινουριος ψηνομαι να παω πεμπτη η παρασκευη απαογευμα να δω τι παιζει..ας ελπισουμε να χει ενδιαφερον
Για τι ώρα λες;Παιδια ως καινουριος ψηνομαι να παω πεμπτη η παρασκευη απαογευμα να δω τι παιζει..ας ελπισουμε να χει ενδιαφερον
Δεν γνωριζω φιλε...θα ηταν καλο να πηγαινε και κανενα ζευγαρι αλλα απο οτι βλεπω αυτο συμβαινει σπανιωςΓια τι ώρα λες;
Ακριβώς. Και εγώ δεν έχει τύχει να πάω ακόμα μιας και δεν έχω βρει ακόμα την ευκαιρίαΔεν γνωριζω φιλε...θα ηταν καλο να πηγαινε και κανενα ζευγαρι αλλα απο οτι βλεπω αυτο συμβαινει σπανιως
Να μας πειτε ποτε θα ξαναπατε παιδια...καταπληκτικο μουνακι και βυζακια
Στα εργοστάσια της περιοχής έχει καλητερα και ποίο φθηνά εκεί μέσα πάτε όλοι για την διαστροφή δεν υπάρχει κανένας φυσιολογικόςΝα μας πειτε ποτε θα ξαναπατε παιδια...καταπληκτικο μουνακι και βυζακια
ρε φίλε πόσο μαλάκας και αγάμητος είσαι...δεν έχεις να κάνεις τίποτα καλύτερο στη ζωή σου από το να σχολιάζεις τους πάντες...πέραν φυσικά το ότι γράφεις όλο μαλακίες...Στα εργοστάσια της περιοχής έχει καλητερα και ποίο φθηνά εκεί μέσα πάτε όλοι για την διαστροφή δεν υπάρχει κανένας φυσιολογικός
Εσύ ίσως ανοικεις στους μη φυσιολογικόυς πρέπει την Πενταδάκτυλη να την έχεις γκόμεναρε φίλε πόσο μαλάκας και αγάμητος είσαι...δεν έχεις να κάνεις τίποτα καλύτερο στη ζωή σου από το να σχολιάζεις τους πάντες...πέραν φυσικά το ότι γράφεις όλο μαλακίες...
Θέλω να στα χύσω
Περιμένω να σε ταΐσω με τα 22 εκατοστά μουμια χαρά πέρασαμε!!
καλό γαμησι ,και τα ήπια όλα!!!
Για πολλά χύσια
Ναι μάλιστα αλλά αν πρέπει να σκορπίσουμε 2,500 ευρω σε εισιτήρια για τσονταδικο για να πάμε και να έρθουν μια φωρα καλητερα το Μεταξουργείο ποίο οικονομικάΓια πολλά χύσια
Κατ αρχην φαντασου ποσο οντως σχολιαζεις απλα για να πεταξεις την μαλακια σου ενω πριν απο 6 7 απαντησεις εχω γραψει οτι δεν εχω παει καν...get a lifeΣτα εργοστάσια της περιοχής έχει καλητερα και ποίο φθηνά εκεί μέσα πάτε όλοι για την διαστροφή δεν υπάρχει κανένας φυσιολογικός
Πού ήσουν τύπε όταν έψαχνε 20+ για παρτούζα;;;; ????Στείλε της πμ αν λες αλήθεια, είσαι ο άνθρωπός της!!!!Περιμένω να σε ταΐσω με τα 22 εκατοστά μου
Δεν γράφω αποκλειστικά για εσένα γενικά γράφω και δεν βγάζω εμένα από έξω γιατί και εγώ πάω παριπου 6 χρόνια και συνολικά ποσά σε εισιτήρια είναι Πάνο από 4,500 ευρώ και το αποτέλεσμα είναι να με λένε λυγουρι και μαλακά γράφω αποκλειστικά για εμέναΚατ αρχην φαντασου ποσο οντως σχολιαζεις απλα για να πεταξεις την μαλακια σου ενω πριν απο 6 7 απαντησεις εχω γραψει οτι δεν εχω παει καν...get a life
Αδερφε μ τοτες νομιζω οντως πρεπει να προτιμησεις το αλλο που προτεινες ο ιδιος..στο μυαλο μ ετσι το χω οτι δεν νομιζω να αξιζει να πηγαινεις συνεχεια αλλα οκ γουστα ειναι αυτα αν σ αρεσει τπτ δεν ειναι λαθοςΔεν γράφω αποκλειστικά για εσένα γενικά γράφω και δεν βγάζω εμένα από έξω γιατί και εγώ πάω παριπου 6 χρόνια και συνολικά ποσά σε εισιτήρια είναι Πάνο από 4,500 ευρώ και το αποτέλεσμα είναι να με λένε λυγουρι και μαλακά γράφω αποκλειστικά για εμένα