kwstasbi84
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 70
- Πόντοι
- 0
Είναι κάποιος μέσα τώρα???
Είσαι μέσα εσύ τώρα αν είναι να αφήσω την κουβέρτα την ζέστη και έρθω να μου κάνεις τα εισιτήρια να περάσουμε καλάΣήμερα κατά τίς 20.00 κάποιος???
Θα είμαι μέσα..
Κάποιος μερακλής θα είναιΕίναι κάποιος μέσα τώρα?
Όταν θέλετε να ξαναπατάτε να κανονίσετε με 2-3 άτομα από εδώ με πμ ίσως είναι καλύτερα έτσιΣκεφτόμαστε να πάμε απόψε νωρίς το βράδυ μια επίσκεψη. Πώς μπορούμε να αποφύγουμε όμως τους βρωμιάρηδες εκεί μέσα και να παίξουμε επιλεκτικά με άτομα που θα θέλει η κοπέλα?
Και τη ασθενείς έχει να έρθωΕίμαι μέσα εγώ... πριν λίγο μπήκα
Στο ξανά λέω εκεί μέσα θα σε δουν μικρό και θα σε κάνουν παθητικό η μερακλή τράβα σε κανένα πρακτορείο ΟΠΑΠ η καφενείο ας την οικοδομή και το μυστρίΚαλησπέρα παιδιά. Επειδή είμαι πρωτάρης μπορεί κάποιος να μου πει τι παίζει στον συγκεκριμένο χώρο. Κοστος εισιτηρίων και τι διαφορά έχουν, πότε έχει καλό κόσμο ( κρος η ζευγάρια ) τι ώρες να πάω γενικά και αλλά πχ πως γίνεται η συνεννόηση εκεί; Μπορει να σας ακούγονται χαζά αυτά απλά επειδή δεν έχω ξαναπάει θα εκτιμούσα κάθε συμβουλή . Είμαι 23 χρόνων και καθαρά ενεργητικός.
Εγώ είμαι ο ειδικός έλα να με γνωρίσεις να σε κάνω ηδονοβλεψία και ενεργοπαθητικο μεγάλο να περνάς καλά μόνιμοςΚαλησπέρα παιδιά. Επειδή είμαι πρωτάρης μπορεί κάποιος να μου πει τι παίζει στον συγκεκριμένο χώρο. Κοστος εισιτηρίων και τι διαφορά έχουν, πότε έχει καλό κόσμο ( κρος η ζευγάρια ) τι ώρες να πάω γενικά και αλλά πχ πως γίνεται η συνεννόηση εκεί; Μπορει να σας ακούγονται χαζά αυτά απλά επειδή δεν έχω ξαναπάει θα εκτιμούσα κάθε συμβουλή . Είμαι 23 χρόνων και καθαρά ενεργητικός.
Ταινία θρίλερ έξω έχει και Κριό πέρασα κατά της 18:30 δύο ψυχές είχε και ο ένας άστεγος μάλλον τον είχε πάρει ο ύπνος και ροχαλιζε καλτιλας στο φουλλΚαλησπέρα..ξέρει κανείς τι παίζει τώρα?