Penniecrossdresser
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2021
- Like
- 383
- Πόντοι
- 21
Μανάρι μου με το τέλειο κωλομουνο σου........φωτιές έβγαζε το καβλι μου και μετά.....Αχ αχ ακόμα το θυμάμαι ?
Μανάρι μου με το τέλειο κωλομουνο σου........φωτιές έβγαζε το καβλι μου και μετά.....Αχ αχ ακόμα το θυμάμαι ?
Τι είναι αυτό το κορμί πατριώτη?Σύντομα κοντά σας
Βυζίτα των 150 ευρω για να περνάμε όλοιΤι είναι αυτό το κορμί πατριώτη?
Εμένα αγοροκόριτσο μου κάνειΒυζίτα των 150 ευρω για να περνάμε όλοι
Τηλέφωνο επικοινωνίας υπάρχει?Βυζίτα των 150 ευρω για να περνάμε όλοι
Πες εσύ ότι θα πας και θα γεμίσει...εχει καθολου κοσμο παιδια ???
Μια από τα ίδια αλλά γούσταρω να έχω συνεργασίαΕυχαριστώ John ναι είναι αλήθεια μου αρέσει να πηδαω ζευγάρια και ατριχα κωλαράκια
Καβλιαρη μου με το ρόπαλο που έχεις ανάμεσα στα πόδια σου χαρά μου να πηδαμε μαζι??????Μια από τα ίδια αλλά γούσταρω να έχω συνεργασία
Σχετικά με αυτά που σου απάντησε ξέχασε να πει μερικά πράγματαΑρχικά σε ευχαριστώ για την απάντηση. Τι ώρα και μέρα προτείνεις να πάω; Ποτέ μαζεύει περισσότερο κόσμο;
νορμαλ ωρες.μετα τις 12 μεχρι της 7.Αρχικά σε ευχαριστώ για την απάντηση. Τι ώρα και μέρα προτείνεις να πάω; Ποτέ μαζεύει περισσότερο κόσμο;
Ρε συ Γιαννη 4 ζευγαρια δεν εχει τις καλες μερες. Μην τρολαρεις.Μύστες ηδονοβλεψίες ελάτε τώρα που στην Αθήνα έχει χιόνι φουλλ στο σινεμά πάνε τα πράγματα της καλύτερες μέρες έχει 4 ζευγάρια Ίδη
Κι ειμουν έτοιμος να πάρω ταξί....Ρε συ Γιαννη 4 ζευγαρια δεν εχει τις καλες μερες. Μην τρολαρεις.
Δεν είναι τρολ εγώ πήγα με τα πόδια παίδες αλλά γύρισα σπίτι γιατί το μαγαζί εκλησε και ο υπεύθυνος ευγενικός μας είπε να προσέχουμεΚι ειμουν έτοιμος να πάρω ταξί....
Ποίο πολύ από εσένα όχι πάντως φίλε μου για να είσαι λακαμας πρέπει να είσαι επιστήμηΕκλεισε το μαγαζι γιατι θα μαζευτηκανε μαλλον και αλλα ζευγαρια και δεν χωραγανε ολοι μεσα. Χα χα χα. Ρε τι μαλακας ειναι αυτος;