No Respect
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2020
- Like
- 259
- Πόντοι
- 21
Λίλας δεν θα γίνεις ποτέ.
Λίλας δεν θα γίνεις ποτέ.
Ευχαριστώ για τα καλά σου λογιαΛίλας δεν θα γίνεις ποτέ.
Καύλα είναι την έχω δει από κοντά καί γούσταρει φάση με ζευγάρια
Ευχαριστώ John ναι είναι αλήθεια μου αρέσει να πηδαω ζευγάρια και ατριχα κωλαράκιαΚαύλα είναι την έχω δει από κοντά καί γούσταρει φάση με ζευγάρια
Αχ αχ ακόμα το θυμάμαι ?Ευχαριστώ John ναι είναι αλήθεια μου αρέσει να πηδαω ζευγάρια και ατριχα κωλαράκια
Μανάρι μου με το τέλειο κωλομουνο σου........φωτιές έβγαζε το καβλι μου και μετά.....Αχ αχ ακόμα το θυμάμαι ?
Τι είναι αυτό το κορμί πατριώτη?Σύντομα κοντά σας
Βυζίτα των 150 ευρω για να περνάμε όλοιΤι είναι αυτό το κορμί πατριώτη?
Εμένα αγοροκόριτσο μου κάνειΒυζίτα των 150 ευρω για να περνάμε όλοι
Τηλέφωνο επικοινωνίας υπάρχει?Βυζίτα των 150 ευρω για να περνάμε όλοι
Πες εσύ ότι θα πας και θα γεμίσει...εχει καθολου κοσμο παιδια ???
Μια από τα ίδια αλλά γούσταρω να έχω συνεργασίαΕυχαριστώ John ναι είναι αλήθεια μου αρέσει να πηδαω ζευγάρια και ατριχα κωλαράκια
Καβλιαρη μου με το ρόπαλο που έχεις ανάμεσα στα πόδια σου χαρά μου να πηδαμε μαζι??????Μια από τα ίδια αλλά γούσταρω να έχω συνεργασία
Σχετικά με αυτά που σου απάντησε ξέχασε να πει μερικά πράγματαΑρχικά σε ευχαριστώ για την απάντηση. Τι ώρα και μέρα προτείνεις να πάω; Ποτέ μαζεύει περισσότερο κόσμο;
νορμαλ ωρες.μετα τις 12 μεχρι της 7.Αρχικά σε ευχαριστώ για την απάντηση. Τι ώρα και μέρα προτείνεις να πάω; Ποτέ μαζεύει περισσότερο κόσμο;
Ρε συ Γιαννη 4 ζευγαρια δεν εχει τις καλες μερες. Μην τρολαρεις.Μύστες ηδονοβλεψίες ελάτε τώρα που στην Αθήνα έχει χιόνι φουλλ στο σινεμά πάνε τα πράγματα της καλύτερες μέρες έχει 4 ζευγάρια Ίδη