Νέα

Τσικνοπεμπτη-Τι σημαίνει για εσάς αυτη η μέρα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Valeria_ath
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 675
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ομολογώ πως με μπερδέψατε. Αλατοπίπερο να μην βάλω;  
δεν ξέρω, δεν έχω ξαναπιει καφέ στα κάρβουνα... ίσως και να πάει.

tumblr_lfvpl4uoAf1qafrh6.jpg

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
to ηξερες οτι συμφωνα με επιστημονικη ερευνα μια στις 5 ελλεηνιδες εχει αυνανιστει με καποιο ζαρζαβατικο σε δυσκολες ωρες....;συνηθως κολοκυθι προτιμουν στατιστικα...... ;)
αυτό παίζει και για αρκετούς έλληνες... δεν βλέπεις τώρα τελευταία ότι τα τραβέλια ούτε ανάσα δεν μπορούνε να πάρουνε από την πελατεία.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
αυτό παίζει και για αρκετούς έλληνες... δεν βλέπεις τώρα τελευταία ότι τα τραβέλια ούτε ανάσα δεν μπορούνε να πάρουνε από την πελατεία.
χαμος γινεται τυπε....εδω διπλα σε ενα θρεντ διαβαζα εναν τυπο τον χυνανε λεει στο στομα τρια τραβελια μαζι.....γκανγκ μπανγκ φαση και ετσι....

φαινεται τζαμπα προσπαθω με τις τσοντες να τους κανω ανθρωπους να αγαπησουν το μουνι....παλι ψωλες ορεγονται μερικοι..... :headbang:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
χαμος γινεται τυπε....εδω διπλα σε ενα θρεντ διαβαζα εναν τυπο τον χυνανε λεει στο στομα τρια τραβελια μαζι.....γκανγκ μπανγκ φαση και ετσι....

φαινεται τζαμπα προσπαθω με τις τσοντες να τους κανω ανθρωπους να αγαπησουν το μουνι....παλι ψωλες ορεγονται μερικοι..... :headbang:
είναι πολλοί που τρώνε "κρέας" ακόμα και όταν δεν είναι τσικνοπέμπτη
If%20you%20know%20what%20I%20mean..png

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
δεδομένου πως είμαι εντελώς σαρκοφάγο την τσικνοπέμπτη απλά κάνω αυτό που κάνω όλον το χρόνο χωρίς νηστεία αφού τώρα τελευταία έχω κόψει το κρέας την μεγάλη εβδομάδα… :think: :jerking: :tickedoff: :headbang: :S

Συνημμένα

• 33.jpg
    33.jpg
    60,2 KB · Εμφανίσεις: 16

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156