pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Εεεμ δεξιός είσαι,τί θα φανταζόσουνα;;;Φανταστηκα οτι θα τα χαλασεις σε cg και ct. Αντε και σε καμια Καντυ.
Εεεμ δεξιός είσαι,τί θα φανταζόσουνα;;;Φανταστηκα οτι θα τα χαλασεις σε cg και ct. Αντε και σε καμια Καντυ.
αυτος ο ερωτας αντεχει. δεν κανει 'κοιλια'.
Ό,τι σημαίνει και του α.Βαλεντίνου.Τίποτα.
αυτος ο ερωτας αντεχει. δεν κανει 'κοιλια'.
Χαρντ ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΙ ΕΣΥ Κ ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ.
Σα λουκάνικα φαίνονται από μακριά τα σκουλίκια και οι κατσαρίδες....αν έχεις φάει μοιάζουν στη γεύση;
Xαχαχα μαλάκα.
Φτάνει τώρα όμως, σκάσε. Σουτ.
Χαρντ ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΙ ΕΣΥ Κ ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ.
Μα γιατι?Xαχαχα μαλάκα.
Φτάνει τώρα όμως, σκάσε. Σουτ.
Ειχε πει πριν μηνες, οτι σιχαινεται αφορητα τις κατσαριδες.![]()
![]()
Σου άνοιξα την όρεξη??
Ειχε πει πριν μηνες, οτι σιχαινεται αφορητα τις κατσαριδες.
Μα γιατι?
Επειδη αποδομη την εικονα σου που ειχαν σαν sex sympol και χυνανε για παρτη σου?
Της φτιαξαμε την νυχτα του μαλακισμενου.![]()
Μήπως εννοούσε μαγειρεμένες με έναν τρόπο μόνο,με άλλον τρόπο μαγειρεμένες πιθανόν να μην έχει πρόβλημα.Ειχε πει πριν μηνες, οτι σιχαινεται αφορητα τις κατσαριδες.
Αμέ,πες μου κάτι που δεν ξέρωτυπε λεμε τα δικα μας και ερχεσαι να πεις την ον τοπικ μαλακια σου
Δηλαδή;;;;;Ηλίθιος είσαι?
Μόνη μου τα έχω πει όλα αυτά και με κράζω, αλλιώς πώς τα ξέρει αυτός? Βρήκες τώρα γκόμενα που το έπαιξε κάποια σε εμφάνιση εδώ μέσα.
Τουλάχιστον ο Εκτόρ βγάζει γέλιο, εσύ παραμένεις Μάριος.
Και εγω δεν τις παω τις κατσαριδες.Ειχε πει πριν μηνες, οτι σιχαινεται αφορητα τις κατσαριδες.
Οποτε σε συμφερει με αποκαλεις Μαριο.Ηλίθιος είσαι?
Μόνη μου τα έχω πει όλα αυτά και με κράζω, αλλιώς πώς τα ξέρει αυτός? Βρήκες τώρα γκόμενα που το έπαιξε κάποια σε εμφάνιση εδώ μέσα.
Τουλάχιστον ο Εκτόρ βγάζει γέλιο, εσύ παραμένεις Μάριος.
Αμέ,πες μου κάτι που δεν ξέρω.