Επισκέπτης
ε βεβαια,βρισκουν αντρα????μπααα γαμιουνται μονες τους αυτες
ε βεβαια,βρισκουν αντρα????μπααα γαμιουνται μονες τους αυτες
Μουνιλας η κατασταση σου ειναι πολη σοβαρη Τι ξεπεσμος απο την ελιτ των μουνιων που εβαζες για αβαταρ,απο τις γαμιστερες υπογραφες περι καμαμακιου,ξεπεσες στη Βασιλειαδου??????Ε Λ Ε Ο Σ!!!!!!!!!!!!
Πολυ 'κτητικη' σε κοβω...μπααα γαμιουνται μονες τους αυτες
ε βεβαια,βρισκουν αντρα????
γιατι κανεις χαλαστρα στα κοριτσια μου λες????!!!με εμενα διπλα πως να βρουν τους τρομαζω και φευγουν
μη χασει ο αλλος,να την πεταξει τη βλακειαρε συ ευα θα ερθεις καθολου ελλαδα αυτην την περιοδο...γιατι ρε συ δεν κανονιζουμε μια παρτουζιτσα με καμια δεκαρια φιλες σου να γνωριστουμε καλυτερα...
ρε συ ευα θα ερθεις καθολου ελλαδα αυτην την περιοδο...γιατι ρε συ δεν κανονιζουμε μια παρτουζιτσα με καμια δεκαρια φιλες σου να γνωριστουμε καλυτερα...
Εvvab αφου μιλαμε για αυνανισμο ηθελα να σε ρωτησω αν εχεις δοκιμασει να κανεις squirting,εχεις δοκιμασει?
ναι αλλα ειχε πνιγει ενας οποτε δεν ξαναδοκιμασε...Εvvab αφου μιλαμε για αυνανισμο ηθελα να σε ρωτησω αν εχεις δοκιμασει να κανεις squirting,εχεις δοκιμασει?
στα δοκιμαστηρια μαλλον εννοει...το squirt ειτε σου βγαινει ειτε οχι... αρα τι δοκιμες λες
μερικες χυνουν για πλακα αλλες δυσκολα.το squirt ειτε σου βγαινει ειτε οχι... αρα τι δοκιμες λες
να φερω και τις ιταλιδες;;;
μερικες χυνουν για πλακα αλλες δυσκολα.
Αν δεν σου εχει ερθει ποτε υπαρχει τεχνικη γι'αυτο σου λεω.
ρε συ φερε οτι θελεις...να γνωριστουμε ειναι το θεμα...να επεκτεινουμε τους οριζοντες γνωριμιων μας
τι φτιαχνει,στεγες,μπανια,τι???εχω την εντυπωση οτι σκεφτομαστε και οι δυο το ιδιο βιντεακι που δειχνει την τεχνικη μαστορας ο τυπος
και μονη σου να το κανεις δεν ειναι δυσκολο επισης θα μπορουσες να χρησιμοποιεισεις και την πισω πορτα για να γινει πιο ευκολα.εχω την εντυπωση οτι σκεφτομαστε και οι δυο το ιδιο βιντεακι που δειχνει την τεχνικη μαστορας ο τυπος
καλα οι μισοι εδω προσπαθουν να πηδηξουν την εβα ηλεκτρονικα,φοβερο δεν ειναι?!