και μονη σου να το κανεις δεν ειναι δυσκολο επισης θα μπορουσες να χρησιμοποιεισεις και την πισω πορτα για να γινει πιο ευκολα.
[χωρις παρεξηγηση]
μπα δεν εχω την υπομονη
και μονη σου να το κανεις δεν ειναι δυσκολο επισης θα μπορουσες να χρησιμοποιεισεις και την πισω πορτα για να γινει πιο ευκολα.
[χωρις παρεξηγηση]
κανενα απολυτως!εσενα ποιο ειναι το προβλημα σου στο να γαμησουμε την ευα ηλεκτρονικα μου εξηγεις?
θες γρηγορη ικανοποιηση???
μπα δεν εχω την υπομονη
καλα οι μισοι εδω προσπαθουν να πηδηξουν την εβα ηλεκτρονικα,φοβερο δεν ειναι?!
κανενα απολυτως!
ε θα πρεπει να το υπομεινεις ολο εσυ τι να γινει...αυτα παθαινουν οι φιρμες...κανα αλλον πουλεν εδω μεσα δεν εχει;;
σιγά ρε μην κάνω μαθήματα για να χύσει μια γκόμενα....μερικες χυνουν για πλακα αλλες δυσκολα.
Αν δεν σου εχει ερθει ποτε υπαρχει τεχνικη γι'αυτο σου λεω.
κανα αλλον πουλεν εδω μεσα δεν εχει;;
ma re ευα τι να τις κανουμε τις αλλες...εσυ μας εισαι απελευθερωμενη εσενα θελουμε....η κανω λαθος?
το τι ειμαι δεν το ξερεις παντως το σαιτ ειναι γτπ τελειως ολο προβληματα μου κανει
τοτε κανε απλα πραματα.
μπα δεν εχω την υπομονη
να δωσω λιγο ενδιαφερον ρε...ε τοτε γιατι μας την σπας κ δεν μας αφηνεις να κανουμε παιχνιδι
να δωσω λιγο ενδιαφερον ρε...
κατσε ρε συ...εσυ δεν μας εχεις πει οτι ειχες αντρες που τους ειχες μονο να σε γαμανε...εσυ δεν ειπες οτι οι αντρες σε θελουν μονο να σε γαμανε κ στο λενε κ δεν εχεις προβλημα...αμα ειναι ετσι γιατι στραβωνεις με αυτο που σου γραφω μου εξηγεις?
εξαρταται τους αντρες προτιμω την ποιοτητα οχι την ποσοτητα και με μερικους ειχα προβλημα που θελαν μονο αυτο
εμεις και η ποιοτητα ειναι ενα και το αυτο...καληνυχτω γιατι μου παιξαν τα νευρα με το σαιτ ολο μου κολλαειε γι αυτο λεω κ εγω να μας δοκιμασεις να δεις εαν ειμαστε ποιοτικοι κ να κρινεις...μιλαω λαθος?