Νέα

Τρόπος αυνανισμού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα billbill
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 125
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
και μονη σου να το κανεις δεν ειναι δυσκολο επισης θα μπορουσες να χρησιμοποιεισεις και την πισω πορτα για να γινει πιο ευκολα.
[χωρις παρεξηγηση]

μπα δεν εχω την υπομονη

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μερικες χυνουν για πλακα αλλες δυσκολα.
Αν δεν σου εχει ερθει ποτε υπαρχει τεχνικη γι'αυτο σου λεω.
σιγά ρε μην κάνω μαθήματα για να χύσει μια γκόμενα....
Νεξτ πλιζ........

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Λοιπον,ετσι για να σας τη σπασω στο επομενο μου post θα αναφερω με καθε λεπτομερεια πως αυνανιζομαι...ετσι για να ξενερωσετε ρε κωλοπαιδα και να σταματησετε τα 30 ποστ ανα δευτερολεπτο.. :P :P

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ma re ευα τι να τις κανουμε τις αλλες...εσυ μας εισαι απελευθερωμενη εσενα θελουμε....η κανω λαθος?

το τι ειμαι δεν το ξερεις παντως το σαιτ ειναι γτπ τελειως ολο προβληματα μου κανει

Επισκέπτης

το τι ειμαι δεν το ξερεις παντως το σαιτ ειναι γτπ τελειως ολο προβληματα μου κανει

κατσε ρε συ...εσυ δεν μας εχεις πει οτι ειχες αντρες που τους ειχες μονο να σε γαμανε...εσυ δεν ειπες οτι οι αντρες σε θελουν μονο να σε γαμανε κ στο λενε κ δεν εχεις προβλημα...αμα ειναι ετσι γιατι στραβωνεις με αυτο που σου γραφω μου εξηγεις?

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

μπα δεν εχω την υπομονη
τοτε κανε απλα πραματα.
χαλαρωσε δες μια τσοντουλα
παιξε με το νινακκι σου κανονικα και το απλο πραματακι που θα κανεις για να χυσεις θα ειναι να τριβεις περα δωθε την κλειτορειδα σου με την παλαμη σου πολυ γρηγορα κατα διαστηματα.

Επισκέπτης
ελα παιδια επομενος,ποιος θα κανει την εβα να χυσει?? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :headbang: :P

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
κατσε ρε συ...εσυ δεν μας εχεις πει οτι ειχες αντρες που τους ειχες μονο να σε γαμανε...εσυ δεν ειπες οτι οι αντρες σε θελουν μονο να σε γαμανε κ στο λενε κ δεν εχεις προβλημα...αμα ειναι ετσι γιατι στραβωνεις με αυτο που σου γραφω μου εξηγεις?

εξαρταται τους αντρες προτιμω την ποιοτητα οχι την ποσοτητα και με μερικους ειχα προβλημα που θελαν μονο αυτο

Επισκέπτης
εξαρταται τους αντρες προτιμω την ποιοτητα οχι την ποσοτητα και με μερικους ειχα προβλημα που θελαν μονο αυτο

ε γι αυτο λεω κ εγω να μας δοκιμασεις να δεις εαν ειμαστε ποιοτικοι κ να κρινεις...μιλαω λαθος?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom