Νέα

Κατασκοπεία Instagram

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Reaper7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.090
Πόντοι
456
να χωρισεις αλλα να εισαι σιγουρος καμια ιδεα για να δω το προφιλ υπαρχει ;
Πριν καν μπούμε στο πως μπορείς να δεις τι παίζει στο profile αυτού (και αυτής φαντάζομαι), βάλε κάτω κάτι...
Λες "να είσαι σίγουρος"... και, θέλεις απαντήσεις. Αυτό απο μόνο του, λογικό είναι, ο καθένας μας, σε παρόμοια περίπτωση, θέλει απαντήσεις. ΑΛΛΑ...
Δύο περιπτώσεις υπάρχουν. Να επιβεβαιωθούν οι υποψίες σου, ή να διαλυθούν. Αν επιβεβαιωθούν, γαμάς το μυαλό σου. Οι απάντηση αυτή, ανοίγει και άλλες ερωτήσεις, όπως "πόσο καιρό γινόταν, πριν το καταλάβω", και "πως τώρα θα εμπιστευθώ την επόμενη" και "τι θα γίνει όταν το μάθει ο κύκλος μου"... Με λίγα λόγια, η ψυχολογία, αυτοεκτίμηση και στάση ζωής που ως εκείνη τη στιγμή είχες, πάνε περίπατο. Αλλά, ακόμα και αν διαλυθούν οι υποψίες σου, ανοίγουν μια σειρά απο άλλες ερωτήσεις, που, επίσης σου γαμάνε το μυαλό. Ερωτήσεις όπως "και, τώρα τι κάνω" "Αν το μάθει η άλλη οτι την κατασκοπεύω" "θα γίνω ρεζίλι". Αποτέλεσμα, γαμημένη ψυχολογία, γίνεσαι, θέλοντας και μή μουνόδουλος, ακόμα και όταν στα φορέσει αληθινά, γιατί με τη μαλακία που έκανες, οι ενοχές, αν είναι αθώα, θα σε καίνε για ΠΟΛΥ καιρό.
Βασική συμβουλή, σε κάθε παρόμοια περίπτωση. Αν αυτό που λέμε "εμπιστοσύνη" ραγίσει, η σχέση έχει πλέον ημερομηνία λήξεως φρέσκου γάλακτος. Σύντομη και όχι "κατά προτίμηση"

• Like
Αντιδράσεις: batist

DickWinters

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2022
Like
1.004
Πόντοι
81
Καλησπέρα στα παιδιά τον τελευταίο 1 χρόνο τραβιέμαι με τα πανω και τα κατω μας με μια κοπελα ειχα δει στα σοσιαλ της έναν τύπο με τον οποιο ειχαν κατι λαικ και σχολια πριν χρονια σε σχετική ερωτηση μου ειχε πει οτι ηταν γνωστοί που ειχε κανει κονε στη φιλη της ο τύπος αυτος είχε ανοιχτο προφίλ στο ινστα εδω και 3 μήνες ξαφνικά το εκλεισε και τα ποστ πανε συννεφο θελω να δω το προφιλ του να πω σε αυτο το σημείο πως instagram εγω δεν εχω 2ον ψεύτικα προφίλ δεν θα δεχτει και απο 2 φίλους που του έστειλα δεν τους δέχτηκε αλλα ισως ειναι και δασκαλεμενος καμία αντίστοιχη περίπτωση καμία ιδέα
So let me get this straight... επειδη α) ανταλλαξαν καποια λαικ και σχολια πριν χρονια και β) αυτός εκανε πριβε το προφιλ του, εσυ εβγαλες συμπερασμα οτι η γκομενα σε κερατωνει ? :confused:

Τελευταία τροποποίηση:

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.858
Πόντοι
3.846
Καλησπέρα στα παιδιά τον τελευταίο 1 χρόνο τραβιέμαι με τα πανω και τα κατω μας με μια κοπελα ειχα δει στα σοσιαλ της έναν τύπο με τον οποιο ειχαν κατι λαικ και σχολια πριν χρονια σε σχετική ερωτηση μου ειχε πει οτι ηταν γνωστοί που ειχε κανει κονε στη φιλη της ο τύπος αυτος είχε ανοιχτο προφίλ στο ινστα εδω και 3 μήνες ξαφνικά το εκλεισε και τα ποστ πανε συννεφο θελω να δω το προφιλ του να πω σε αυτο το σημείο πως instagram εγω δεν εχω 2ον ψεύτικα προφίλ δεν θα δεχτει και απο 2 φίλους που του έστειλα δεν τους δέχτηκε αλλα ισως ειναι και δασκαλεμενος καμία αντίστοιχη περίπτωση καμία ιδέα
Μάθε καταρχήν να γράφεις Ελληνικά με τελείες, κεφαλαία και κόμματα και μετά μπορείς να εκφράσεις και μια άποψη.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.504
Πόντοι
2.306
Τύπε νηματοθέτη πάρε βαθιές ανάσες και κουμπωσε και κανα ζαναξ. Και τώρα πάρε χαρτί και μολύβι και σημείωνε :
  • Έχεις γίνει εμμονικός στα όρια της παρανοικής ψύχωσης : α) χωρίς κανέναν σοβαρό λόγο και β) για μια σχέση 1 χρόνου που απ' τα γραφόμενα σου δεν ειναι και η γυναικα της ζωης σου . Το συμπέρασμα από αυτό είναι μονάχα ένα : Έχεις άλλα προσωπικά ανεπίλυτα προβλήματα (οικονομικά,επαγγελματικά,ψυχολογικά δε ξερω) τα οποία αρνείσαι να αντιμετωπίσεις και ασυνείδητα στρέφεις την προσοχή σου σε τέτοιες μαλακίες. Σύνελθε , man up και ξαναγυρνα στην πραγματικοτητα να αντιμετωπίσεις τη ζωή. Τα ινστα , τα ποστ και οι καρδουλες ειναι ενας φαντασιακος κοσμος αποχαυωσης και μαλακιας.
  • Πρέπει να συνειδητοποιήσεις καποια στιγμη οτι ΔΕΝ μπορείς να ελέγξεις προσωπα και καταστασεις εξω απο την δικαιοδοσία σου. Οσο control freak κι αν γινεις αν θέλει να σε γαμήσει α)η πουτάνα η τύχη β) η πουτάνα η γκόμενα γ) o πούστης φίλος / συνεργάτης/ συνάδελφος θα σε γαμήσει. Μη χτυπιέσαι σα χταπόδι λοιπόν , μονο κακο στον εαυτο σου κανεις.
  • Η γνώση είναι δύναμη στη ζωή . Αλλά στις σχέσεις η άγνοια είναι ευλογία. Περνάς καλά ; Στον ρουφάει μέχρι τον οισοφάγο ; Κώλο δίνει ; Μπορείς να πεις δυο μαλακίες , να πιεις ενα ποτο , να πας ενα ταξιδι , να ενδιαφερθει αν εισαι αρρωστος ; Τα υπόλοιπα γαμησε τα αδερφέ. Μην ασχολείσαι. Κάνε ο,τι δεν υπάρχουν. Και να μάθεις οτι σε κερατώνει πχ τι θα την κάνεις την πληροφορία ; Θα σου πω εγω . Θα χάσεις όλα αυτά τα ωραία που έχεις και θα γίνεις ψυχάκιας, μισογύνης , πελάτης ψυχολόγων και ψυχιατρων. Στην καλύτερη. Γιατί στη χειρότερη θα καταλήξεις φυλακή. Σκέψου ορθολογικά λοιπόν.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.842
Πόντοι
3.656
τύπε έχεις σκεφτεί να ζητήσεις από τον μητσοτάκη να σου δανείσει για λίγες μέρες το predator?

Backpacker

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Κριτικές
18
Like
3.690
Πόντοι
5.595
ακόμα και αν διαλυθούν οι υποψίες σου, ανοίγουν μια σειρά απο άλλες ερωτήσεις, που, επίσης σου γαμάνε το μυαλό. Ερωτήσεις όπως "και, τώρα τι κάνω" "Αν το μάθει η άλλη οτι την κατασκοπεύω" "θα γίνω ρεζίλι". Αποτέλεσμα, γαμημένη ψυχολογία, γίνεσαι, θέλοντας και μή μουνόδουλος, ακόμα και όταν στα φορέσει αληθινά, γιατί με τη μαλακία που έκανες, οι ενοχές, αν είναι αθώα, θα σε καίνε για ΠΟΛΥ καιρό.
Βασική συμβουλή, σε κάθε παρόμοια περίπτωση. Αν αυτό που λέμε "εμπιστοσύνη" ραγίσει, η σχέση έχει πλέον ημερομηνία λήξεως φρέσκου γάλακτος. Σύντομη και όχι "κατά προτίμηση"

Φίλε τέτοιος τύπος σαν τον νηματοθέτη και τίποτα να μη βρει...και το κινητο της γκομενας να ψαξει και ολα αψογα να τα βρει πάλι ανασφαλειες θα εχει και σε 1-2 μηνες θα ανακαλύψει το μυαλό του άλλον "Γαμια" που του βερνικώνει τα κέρατα μέχρι να αυτοεκπληρωθεί η προφητεία του και όντως καποια στιγμη θα τον κερατωσει η γκομενα γιατί στην τελική ποια θέλει να ειναι με έναν ανασφαλή μαλάκα?

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.597
Πόντοι
6.236
Φίλε μου, με πολλή αγάπη σου το λέω. : καλό θα ήταν να επισκεπτόσουν κάποιον ψυχολόγο. Θα σε στρέψει προς τη σωστή κατεύθυνση, που σίγουρα δεν είναι το πώς να κατασκοπεύσεις τον λογαριασμό κανενός. Σίγουρα θα νιώσεις πολύ καλύτερα.

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.860
Πόντοι
746
Τύπε νηματοθέτη πάρε βαθιές ανάσες και κουμπωσε και κανα ζαναξ. Και τώρα πάρε χαρτί και μολύβι και σημείωνε :
  • Έχεις γίνει εμμονικός στα όρια της παρανοικής ψύχωσης : α) χωρίς κανέναν σοβαρό λόγο και β) για μια σχέση 1 χρόνου που απ' τα γραφόμενα σου δεν ειναι και η γυναικα της ζωης σου . Το συμπέρασμα από αυτό είναι μονάχα ένα : Έχεις άλλα προσωπικά ανεπίλυτα προβλήματα (οικονομικά,επαγγελματικά,ψυχολογικά δε ξερω) τα οποία αρνείσαι να αντιμετωπίσεις και ασυνείδητα στρέφεις την προσοχή σου σε τέτοιες μαλακίες. Σύνελθε , man up και ξαναγυρνα στην πραγματικοτητα να αντιμετωπίσεις τη ζωή. Τα ινστα , τα ποστ και οι καρδουλες ειναι ενας φαντασιακος κοσμος αποχαυωσης και μαλακιας.
  • Πρέπει να συνειδητοποιήσεις καποια στιγμη οτι ΔΕΝ μπορείς να ελέγξεις προσωπα και καταστασεις εξω απο την δικαιοδοσία σου. Οσο control freak κι αν γινεις αν θέλει να σε γαμήσει α)η πουτάνα η τύχη β) η πουτάνα η γκόμενα γ) o πούστης φίλος / συνεργάτης/ συνάδελφος θα σε γαμήσει. Μη χτυπιέσαι σα χταπόδι λοιπόν , μονο κακο στον εαυτο σου κανεις.
  • Η γνώση είναι δύναμη στη ζωή . Αλλά στις σχέσεις η άγνοια είναι ευλογία. Περνάς καλά ; Στον ρουφάει μέχρι τον οισοφάγο ; Κώλο δίνει ; Μπορείς να πεις δυο μαλακίες , να πιεις ενα ποτο , να πας ενα ταξιδι , να ενδιαφερθει αν εισαι αρρωστος ; Τα υπόλοιπα γαμησε τα αδερφέ. Μην ασχολείσαι. Κάνε ο,τι δεν υπάρχουν. Και να μάθεις οτι σε κερατώνει πχ τι θα την κάνεις την πληροφορία ; Θα σου πω εγω . Θα χάσεις όλα αυτά τα ωραία που έχεις και θα γίνεις ψυχάκιας, μισογύνης , πελάτης ψυχολόγων και ψυχιατρων. Στην καλύτερη. Γιατί στη χειρότερη θα καταλήξεις φυλακή. Σκέψου ορθολογικά λοιπόν.

Bou.com Ψυχολογία αδερφάκι μι.
Στα εξηγεί ωραία ο παίχτης.

MALAPERDONIOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Like
1.543
Πόντοι
206
Φίλε μου, με πολλή αγάπη σου το λέω. : καλό θα ήταν να επισκεπτόσουν κάποιον ψυχολόγο. Θα σε στρέψει προς τη σωστή κατεύθυνση, που σίγουρα δεν είναι το πώς να κατασκοπεύσεις τον λογαριασμό κανενός. Σίγουρα θα νιώσεις πολύ καλύτερα.

Μύστη μήπως είσαι ο τύπος που στέλνει στη κοπέλα του νηματοθετη λαϊκ κ τέτοια?

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.597
Πόντοι
6.236

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.090
Πόντοι
456
Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
800
Πόντοι
81
Ρε συ τυπε σοβαρα τωρα , πως ειναι δυνατον να τραβιεσαι οπως λες με την κοπελα και επειδη ο αλλος εκανε πριβε το ινστα του και κανει πιο συχνα ποστ θα σε κερατωνει η δικια σου ? Μπορει ο αλλος να του ηρθε η φλασια αυτη την περιοδο να ειναι πιο ενεργος και να δημοσιευει δεν σημαινει κατι αυτο . Επισης , μου κανει εντυπωση εσυ γιατι δεν εχεις ινστα ? και η κουτση μαρια εχει πλεον ισα ισα αν εφτιαχνες και μαζευες λιγους φολοουερς ισως εβαζες και τον μπαγλαμα που λες . 'Η μηπως δεν σε αφηνει η δικια σου να φτιαξεις ? Και τελος ρε τυπε για να μην κουραζω αλλο , μη κολλας σε μαλακιες εχεις μια γκομενιτσα περνας καλα και να εισαι χαρουμενος για αυτο φαντασου να το διαλυσετε και η αιτια να ειναι τα ινστα ...... ελεος

Τελευταία τροποποίηση:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.505
Πόντοι
9.931
Ρε συ τυπε σοβαρα τωρα , πως ειναι δυνατον να τραβιεσαι οπως λες με την κοπελα και επειδη ο αλλος εκανε πριβε το ινστα του και κανει πιο συχνα ποστ θα σε κερατωνει η δικια σου ? Μπορει ο αλλος να του ηρθε η φλασια αυτη την περιοδο να ειναι πιο ενεργος και να δημοσιευει δεν σημαινει κατι αυτο . Επισης , μου κανει εντυπωση εσυ γιατι δεν εχεις ινστα ? και η κουτση μαρια εχει πλεον ισα ισα αν εφτιαχνες και μαζευες λιγους φολοουερς ισως εβαζες και τον μπαγλαμα που λες . 'Η μηπως δεν σε αφηνει η δικια σου να φτιαξεις ? Και τελος ρε τυπε για να μην κουραζω αλλο , μη κολλας σε μαλακιες εχεις μια γκομενιτσα περνας καλα και να εισαι χαρουμενος για αυτο φαντασου να το διαλυσετε και η αιτια να ειναι τα ινστα ...... ελεος
Τυπε του μπηκε η ιδεα οτι τρωει κερατο και απο την στιγμη που του μπηκε δύσκολο να του βγει. Ο μονος τροπος για να ηρεμήσει ειναι να ψαξει το κινητο της γκόμενας του, που και παλι δεν λεει κατι, αν δεν ειναι καμια ηλιθια θα τα σβήνει ολα τα γκομενικα μηνύματα.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.671
Πόντοι
6.946
Άρα να βάλει 2 Αλβανούς να ρίξουν μπουκετιδια στην γκομενα?? :think:
Αδερφέ στείλε το προφίλ του εδω να του κάνουμε εμείς φολοου κ θα σε ενημερώσουμε
Καλύτερα να βάλει δύο Αλβανούς να ρίξουν μπουκετιδια ο ένας στον άλλον. Να πιάσουν τόπο τα χρήματα.
Καλησπέρα στα παιδιά, τον τελευταίο 1 χρόνο τραβιέμαι με τα πανω και τα κατω μας με μια κοπελα, ειχα δει στα σοσιαλ της έναν τύπο, με τον οποιο ειχαν κατι λαικ και σχολια, πριν χρονια σε σχετική ερωτηση, μου ειχε πει οτι ηταν γνωστοί που ειχε κανει κονε στη φιλη της. ο τύπος αυτος είχε ανοιχτο προφίλ στο ινστα, εδω και 3 μήνες ξαφνικά το εκλεισε και τα ποστ πανε συννεφο, θελω να δω το προφιλ του, να πω σε αυτο το σημείο πως instagram εγω δεν εχω, 2ον ψεύτικα προφίλ δεν θα δεχτει, και απο 2 φίλους που του έστειλα δεν τους δέχτηκε, αλλα ισως ειναι και δασκαλεμενος, καμία αντίστοιχη περίπτωση? καμία ιδέα?
Τυπε, ευχαριστούμε, αλλά, μηδέν εις το πηλίκο.

JamesDaniel

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
10
Like
2.023
Πόντοι
2.471
Φίλε μου μην ακούς τι λένε εδώ. Από την στιγμή που έκλεισε το προφιλ του στο Instagram την γαμάει 100%. Εξάλλον το είχε πει ο Ισοκράτης στον λόγο του που εκφωνήθηκε το 346 π.Χ.: "ἔκλεισε τὸν Ἰνσταγράμμῳ, ἄρα σε ἀπατᾷ." Προσοχή. Αν δεις ότι έχει κλείσει και το Twitter, του έχει δώσει και κώλο. Αν πάλι έκλεισε και το Facebook τότε ήδη έχουν κλείσει ημερομηνία γάμου στον Ιερό Ναό Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου & Ειρήνης στην Νέα Αγχιάλο.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.390
Πόντοι
456
Ψάξε για keylogger for android.
Πχ

Αλλά καλύτερα να την ξεχάσεις. Αν μπήκε ιδέα και στο επόμενο like από κάποιον άλλο, πάλι το ίδιο θα σκεφτείς.
Εκτός του ότι θα την καταπιέσεις, με αποτέλεσμα την αλλαγή συμπεριφοράς της, καταπιέζεις ήδη και τον εαυτό σου.
Καλύτερα να δεις κάποιον ειδικό.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
0
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom