Επισκέπτης
ειναι κοντα μου για το χαρακτηρα μου...γραψε λεφτα λεφτα λεφτα να δεις για ποτε θα γυρισει
ειναι κοντα μου για το χαρακτηρα μου...γραψε λεφτα λεφτα λεφτα να δεις για ποτε θα γυρισει
ειναι κοντα μου για το χαρακτηρα μου...
τι με νοιαζει εμενα,για γαμο τη θελω????ολες ετσι λενε και μετα καταλαβενεις ποσο καριολες ειναι
τι με νοιαζει εμενα,για γαμο τη θελω????
Τι θα μου λεγατε κι εμενα?? Μηπως να ερθω να σας κανω παρεα στο μεγαλυτερο κρεβατι σας? Η κυρια θελει παρτουζα με Ντραμμερ και Φρεντυ????την εστειλα να παρει μεγαλυτερο γι αυτο λειπει...θα σου λεγαμε κι εσενα αλλα...
μεχρι στιγμης εγω της τα τρωωτα λεφτα θα στα εχει φαει πριν πεις κιμινο ποιο γαμο μου λες
Ποτε στο ειπανε εσενα καλο μου??ολες ετσι λενε και μετα καταλαβενεις ποσο καριολες ειναι
ναι αλλα πηγε να παρει μεγαλυτερο γιατι θα φερει τη φιλη της...Τι θα μου λεγατε κι εμενα?? Μηπως να ερθω να σας κανω παρεα στο μεγαλυτερο κρεβατι σας? Η κυρια θελει παρτουζα με Ντραμμερ και Φρεντυ????
Ποτε στο ειπανε εσενα καλο μου??
πω πω μετριοφροσυνη...μπα εμενα με θελουν για το γαμισι και δεν το κρυβουν κιολας
Σε θελουν γυναικες για το γαμησι??? :o :o :o Αποκαλυψεις!!!!!μπα εμενα με θελουν για το γαμισι και δεν το κρυβουν κιολας
πω πω μετριοφροσυνη...
Σε θελουν γυναικες για το γαμησι??? :o :o :o Αποκαλυψεις!!!!!
ε να προσεχεις,να του βαλεις σπρευ...δεν το θεωρω και τοσο καλο. ωρες ωρες ειναι και επικινδυνο
ε να προσεχεις,να του βαλεις σπρευ...
Αν καμμια φορα δεις οτι δεν τις 'φερνεις βολτα' ολες, στειλε πμ να δωσω κι εγω ενα 'χερακι' βοηεθιαςχαχαχαχαχα καποιες ναι
μπα εμενα με θελουν για το γαμισι και δεν το κρυβουν κιολας
ειναι σκοταδι οποτε δε βλεπουν...απο αυτο που καει τα ματια;;;;
Μουνιλας η κατασταση σου ειναι πολη σοβαρη Τι ξεπεσμος απο την ελιτ των μουνιων που εβαζες για αβαταρ,απο τις γαμιστερες υπογραφες περι καμαμακιου,ξεπεσες στη Βασιλειαδου??????Ε Λ Ε Ο Σ!!!!!!!!!!!![move]
εχω λιωσει [/move]
Αν καμμια φορα δεις οτι δεν τις 'φερνεις βολτα' ολες, στειλε πμ να δωσω κι εγω ενα 'χερακι' βοηεθιας