Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

Janjan13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Κριτικές
1
Like
315
Πόντοι
21
Την ξέρω , δεν την έχω επισκεφτεί αλλά δεν μ κάνει ,υπάρχουν και άλλες , κάπου είχα ακούσει για μι Βίκυ από κασσανδρας , αλλά δεβ την έχω δει ποτέ

thecleverone

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
152
Πόντοι
1

Καλησπέρα υπάρχει κάποια γνώμη για τη συγκεκριμένη ;

Εγγρ.
2 Δεκ 2022
Like
56
Πόντοι
0

Έχει πάει κανεις εδώ;
Καμία προσωπική εμπειρία;

suarez7

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2021
Like
18
Πόντοι
0

jacktrades

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
199
Πόντοι
1
Yara Ventura από μένα:
Λοιπόν το κορίτσι είναι ίσως το πιο όμορφο που υπάρχει. Οκ είναι γούστα αυτά αλλά αναμφισβήτητα έχει πρόσωπο φρέσκου κοριτσιού που δεν ζηλεύει τίποτα από τις πιο όμορφες γυναίκες εκεί έξω. Κορμάρα. Αψεγάδιαστη.
Αλλά:
Φιλιά με εμένα μόνο πεταχτά. Αφού την εγλειψα με μαεστρία κ έγινε πέτρα (ωραίο καυλι!) μου είπε ότι ήθελε να με πάρει αυτή πρώτο γύρο. Πήδημα αρκετά καλό. Με κάνει να χύσω κ εδώ αρχίζει το θέμα.
Αφού ολοκληρώνεται ο γύρος την βλέπω γενικά να βαριέται. Κινητό αδιαφορία κ άγιος ο θεός. Κατά τα λεγόμενα (όσα επιτρέπει η ανύπαρκτη αγγλική γλώσσα της)θα αλλάζαμε ρόλους στον δεύτερο. Πολύ κρύα πολύ βαρεμάρα δεν έκανε καμία κίνηση να με καυλώσει ή να μου πάρει μια πίπα κάτι...
Προς Θεού δεν μου αρνήθηκε κάτι αλλά η όλη της στάση με ξενέρωσε κ έφυγα. Δεν ξέρω αν θα ξαναπήγαινα. Κοστίζει πολύ για να κάνω πειράματα. Ιδίως η φάση παίζω κινητό κ μιλάω τσατ κ άντε μπας κ μου αδειάσεις τη γωνία με χάλασε.

Giorgos H

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
24
Like
2.391
Πόντοι
496
Yara Ventura από μένα:
Λοιπόν το κορίτσι είναι ίσως το πιο όμορφο που υπάρχει. Οκ είναι γούστα αυτά αλλά αναμφισβήτητα έχει πρόσωπο φρέσκου κοριτσιού που δεν ζηλεύει τίποτα από τις πιο όμορφες γυναίκες εκεί έξω. Κορμάρα. Αψεγάδιαστη.
Αλλά:
Φιλιά με εμένα μόνο πεταχτά. Αφού την εγλειψα με μαεστρία κ έγινε πέτρα (ωραίο καυλι!) μου είπε ότι ήθελε να με πάρει αυτή πρώτο γύρο. Πήδημα αρκετά καλό. Με κάνει να χύσω κ εδώ αρχίζει το θέμα.
Αφού ολοκληρώνεται ο γύρος την βλέπω γενικά να βαριέται. Κινητό αδιαφορία κ άγιος ο θεός. Κατά τα λεγόμενα (όσα επιτρέπει η ανύπαρκτη αγγλική γλώσσα της)θα αλλάζαμε ρόλους στον δεύτερο. Πολύ κρύα πολύ βαρεμάρα δεν έκανε καμία κίνηση να με καυλώσει ή να μου πάρει μια πίπα κάτι...
Προς Θεού δεν μου αρνήθηκε κάτι αλλά η όλη της στάση με ξενέρωσε κ έφυγα. Δεν ξέρω αν θα ξαναπήγαινα. Κοστίζει πολύ για να κάνω πειράματα. Ιδίως η φάση παίζω κινητό κ μιλάω τσατ κ άντε μπας κ μου αδειάσεις τη γωνία με χάλασε.
Κρίμα ! Έχω πάει πάρα πολλές φορές στην Yara (έχω γράψει κριτικές , σχόλια κλπ είναι από τα 3-4 στάνταρ μου ) καλύτερα θα ήταν να ήσουν εσύ στην αρχή ενεργητικός και μετά παθητικός . Πήρες μισάωρο ή 1 ώρα ;

jacktrades

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
199
Πόντοι
1
Κρίμα ! Έχω πάει πάρα πολλές φορές στην Yara (έχω γράψει κριτικές , σχόλια κλπ είναι από τα 3-4 στάνταρ μου ) καλύτερα θα ήταν να ήσουν εσύ στην αρχή ενεργητικός και μετά παθητικός . Πήρες μισάωρο ή 1 ώρα ;
Μια ώρα πήρα. Γενικά παίρνω το ρίσκο κ προσπαθώ να καλλιεργήσω καλή αύρα κ αφήνω να παίρνουν αυτές πρωτοβουλία με σκοπό να περάσουν καλά δουλεύοντας κάνοντας όσα τους αρέσει … στην τελική δουλειά είναι δεν γελιέμαι… Αλλά δεν βγήκε …

ilias84

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2009
Κριτικές
11
Like
50
Πόντοι
10
Η Δέσποινα στο φ99 αξίζει? Έχει κάποιος πρόσφατη εμπειρία?

Αν και ειναι χρόνια στον χώρο δεν την έχω δοκιμάσει και σκέφτομαι να κάνω μια δοκιμή.
Αξιζει η να πάω στα δοκιμασμένα?

sakisvag

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2024
Like
234
Πόντοι
21
Η Δέσποινα στο φ99 αξίζει? Έχει κάποιος πρόσφατη εμπειρία?

Αν και ειναι χρόνια στον χώρο δεν την έχω δοκιμάσει και σκέφτομαι να κάνω μια δοκιμή.
Αξιζει η να πάω στα δοκιμασμένα?
Με τις μέρες της

Giorgos H

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
24
Like
2.391
Πόντοι
496
Barbie mel , Emily Valentina ,Samylly Ayarla , Alessandra Alfieri , Princz Sofia . Brazilian (Mafia ?) group n.3 ? όλες τού 200ευρου έτσι ; Δοκίμασε κανένας ή όλοι τα φυλάτε για τις διακοπές ;

Τελευταία τροποποίηση:

tribute

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια ο ορος τρανς ειναι σωστος για περιπτωσεις που εχουν αιδοιο με εγχειρηση;
Οτι αναφερεται εδω μπορει να ειναι και αντρες με αλλαγη φυλου;

Giorgos H

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
24
Like
2.391
Πόντοι
496
και μια καιν
Καλησπερα παιδια ο ορος τρανς ειναι σωστος για περιπτωσεις που εχουν αιδοιο με εγχειρηση;
Οτι αναφερεται εδω μπορει να ειναι και αντρες με αλλαγη φυλου;
No problem , γράψε και για τον αερομοντελισμό αν γουστάρεις

alexboy

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2023
Like
74
Πόντοι
0
Ξέρετε κάτι για αυτή??

Διαγραμμένο μέλος 15257

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2006
Κριτικές
2
Like
2.809
Πόντοι
456
Εθεάθη στην πλατεία του Μεταξουργείου, κυρία με casual ντύσιμο και τσάντες με ψώνια στα χέρια, γύρω στα 45, ξανθιά, ύψος περί το 1,75 προς 1,80, με πλούσιο μπούστο και διάφορα tattoo, μεταξύ των οποίων ένα χαρακτηριστικό φιλάκι αριστερά στο λαιμό. Γνωρίζει κανείς αν εξασκεί το επάγγελμα η συγκεκριμένη κυρία, και αν ναι που μπορούμε να την απολαύσουμε? Σας ευχαριστώ!

• Ουάου
Αντιδράσεις: Y13

delman

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
44
Πόντοι
0

Καλημέρα , ξέρουμε τίποτα για αυτήν..;;;

Εγγρ.
17 Απρ 2024
Like
107
Πόντοι
0

Καλημέρα , ξέρουμε τίποτα για αυτήν..;;;
Τι να ξέρουμε? Από ποιόν καταυλισμό ακριβώς είναι? 8άρι νούμερο βυζί λέει το παιδί....που όσα κιλά είναι ένα ζευγάρι βυζάρες νούμερο 8 .... ζυγίζει ολόκληρη... μαζί με τα ρούχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom