You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)
thecleverone
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 152
- Πόντοι
- 1
Αντζελίνα τραβεστί Λάρισα ! ! 6906701757
Είμαι ενεργοπαθητικη τραβεστί και ψάχνω σοβαρούς άντρες για άμεση επαφή με εχεμύθεια καθαριότητα και άνεση χρόνου. Είμαι διαθέσιμη όταν η αγγελία είναι ενεργή και μόνο για άτομα που ψάχνουν για τώρα όχι αύριο η μεθαύριο. οχι απόκρυψη και μυνήματα 6906701757
kanesex.com
Καλησπέρα υπάρχει κάποια γνώμη για τη συγκεκριμένη ;
Διαγραμμένο μέλος 227374
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2022
- Like
- 56
- Πόντοι
- 0
TS girl
Γεια σου μωρό μου είμαι η Ελινα μια καυτή πανέμορφη trans ! είμαι ένα μικρό κορίτσι αχόρταγο στο σεξ για πολλά γούστα! Απόψε θα βρίσκομαι στο στούντιο Κατεχακη 8 από (12:00 έως 21:00 το απόγευμα Σε περιμένω να γνωριστούμε !! +306979670266
kanesex.com
Έχει πάει κανεις εδώ;
Καμία προσωπική εμπειρία;
κάποιος να μας πει εμπειρία υπάρχει;λιγο πιο πανω να κοιτουσες θα εβλεπες οτι ρωταω να μαθω για αυτηKaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη Nikoletitsa
Browse listings and information of seller Nikoletitsakanesex.com
jacktrades
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 199
- Πόντοι
- 1
Yara Ventura από μένα:
Λοιπόν το κορίτσι είναι ίσως το πιο όμορφο που υπάρχει. Οκ είναι γούστα αυτά αλλά αναμφισβήτητα έχει πρόσωπο φρέσκου κοριτσιού που δεν ζηλεύει τίποτα από τις πιο όμορφες γυναίκες εκεί έξω. Κορμάρα. Αψεγάδιαστη.
Αλλά:
Φιλιά με εμένα μόνο πεταχτά. Αφού την εγλειψα με μαεστρία κ έγινε πέτρα (ωραίο καυλι!) μου είπε ότι ήθελε να με πάρει αυτή πρώτο γύρο. Πήδημα αρκετά καλό. Με κάνει να χύσω κ εδώ αρχίζει το θέμα.
Αφού ολοκληρώνεται ο γύρος την βλέπω γενικά να βαριέται. Κινητό αδιαφορία κ άγιος ο θεός. Κατά τα λεγόμενα (όσα επιτρέπει η ανύπαρκτη αγγλική γλώσσα της)θα αλλάζαμε ρόλους στον δεύτερο. Πολύ κρύα πολύ βαρεμάρα δεν έκανε καμία κίνηση να με καυλώσει ή να μου πάρει μια πίπα κάτι...
Προς Θεού δεν μου αρνήθηκε κάτι αλλά η όλη της στάση με ξενέρωσε κ έφυγα. Δεν ξέρω αν θα ξαναπήγαινα. Κοστίζει πολύ για να κάνω πειράματα. Ιδίως η φάση παίζω κινητό κ μιλάω τσατ κ άντε μπας κ μου αδειάσεις τη γωνία με χάλασε.
Λοιπόν το κορίτσι είναι ίσως το πιο όμορφο που υπάρχει. Οκ είναι γούστα αυτά αλλά αναμφισβήτητα έχει πρόσωπο φρέσκου κοριτσιού που δεν ζηλεύει τίποτα από τις πιο όμορφες γυναίκες εκεί έξω. Κορμάρα. Αψεγάδιαστη.
Αλλά:
Φιλιά με εμένα μόνο πεταχτά. Αφού την εγλειψα με μαεστρία κ έγινε πέτρα (ωραίο καυλι!) μου είπε ότι ήθελε να με πάρει αυτή πρώτο γύρο. Πήδημα αρκετά καλό. Με κάνει να χύσω κ εδώ αρχίζει το θέμα.
Αφού ολοκληρώνεται ο γύρος την βλέπω γενικά να βαριέται. Κινητό αδιαφορία κ άγιος ο θεός. Κατά τα λεγόμενα (όσα επιτρέπει η ανύπαρκτη αγγλική γλώσσα της)θα αλλάζαμε ρόλους στον δεύτερο. Πολύ κρύα πολύ βαρεμάρα δεν έκανε καμία κίνηση να με καυλώσει ή να μου πάρει μια πίπα κάτι...
Προς Θεού δεν μου αρνήθηκε κάτι αλλά η όλη της στάση με ξενέρωσε κ έφυγα. Δεν ξέρω αν θα ξαναπήγαινα. Κοστίζει πολύ για να κάνω πειράματα. Ιδίως η φάση παίζω κινητό κ μιλάω τσατ κ άντε μπας κ μου αδειάσεις τη γωνία με χάλασε.
Giorgos H
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 24
- Like
- 2.391
- Πόντοι
- 496
Κρίμα ! Έχω πάει πάρα πολλές φορές στην Yara (έχω γράψει κριτικές , σχόλια κλπ είναι από τα 3-4 στάνταρ μου ) καλύτερα θα ήταν να ήσουν εσύ στην αρχή ενεργητικός και μετά παθητικός . Πήρες μισάωρο ή 1 ώρα ;Yara Ventura από μένα:
Αλλά:
jacktrades
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 199
- Πόντοι
- 1
Μια ώρα πήρα. Γενικά παίρνω το ρίσκο κ προσπαθώ να καλλιεργήσω καλή αύρα κ αφήνω να παίρνουν αυτές πρωτοβουλία με σκοπό να περάσουν καλά δουλεύοντας κάνοντας όσα τους αρέσει … στην τελική δουλειά είναι δεν γελιέμαι… Αλλά δεν βγήκε …Κρίμα ! Έχω πάει πάρα πολλές φορές στην Yara (έχω γράψει κριτικές , σχόλια κλπ είναι από τα 3-4 στάνταρ μου ) καλύτερα θα ήταν να ήσουν εσύ στην αρχή ενεργητικός και μετά παθητικός . Πήρες μισάωρο ή 1 ώρα ;
Με τις μέρες τηςΗ Δέσποινα στο φ99 αξίζει? Έχει κάποιος πρόσφατη εμπειρία?
Αν και ειναι χρόνια στον χώρο δεν την έχω δοκιμάσει και σκέφτομαι να κάνω μια δοκιμή.
Αξιζει η να πάω στα δοκιμασμένα?
Με τις μέρες της
Από εμφάνιση τι λέει? Σε σχέση με Βίκυ?
Giorgos H
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 24
- Like
- 2.391
- Πόντοι
- 496
Barbie mel , Emily Valentina ,Samylly Ayarla , Alessandra Alfieri , Princz Sofia . Brazilian (Mafia ?) group n.3 ? όλες τού 200ευρου έτσι ; Δοκίμασε κανένας ή όλοι τα φυλάτε για τις διακοπές ;
Τελευταία τροποποίηση:
Giorgos H
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 24
- Like
- 2.391
- Πόντοι
- 496
και μια καιν
No problem , γράψε και για τον αερομοντελισμό αν γουστάρειςΚαλησπερα παιδια ο ορος τρανς ειναι σωστος για περιπτωσεις που εχουν αιδοιο με εγχειρηση;
Οτι αναφερεται εδω μπορει να ειναι και αντρες με αλλαγη φυλου;
Mpirimpas76
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2023
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.069
- Πόντοι
- 371
Είναι καλή αλλά σαν την Βικυ οχι...η Βίκυ είναι πολύ ωραίο μωρόΑπό εμφάνιση τι λέει? Σε σχέση με Βίκυ?
ΠΑΤΡΑ ♥️♥️SAMIRA GIA KAYTA PAIXNIDIA♥️♥️
Γεια σου μωρακι ειμε η samira trans ειμε ενα κοριτσακι μολις 23χρωνων ειμε ενεργοπαθητικια Είμαι μόνιμα καυλωμένη και η πούτσα μου κάγκελο...Μπορώ να σου προσφέρω απόλυτη ηδονή και απίστευτη κάβλα με τους 20 πόντους που βρίσκονται ανάμεσα στα πόδια μου!!.Χύνω σε κάθε ραντεβού και η διάρκεια...
kanesex.com
Διαγραμμένο μέλος 15257
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.809
- Πόντοι
- 456
Εθεάθη στην πλατεία του Μεταξουργείου, κυρία με casual ντύσιμο και τσάντες με ψώνια στα χέρια, γύρω στα 45, ξανθιά, ύψος περί το 1,75 προς 1,80, με πλούσιο μπούστο και διάφορα tattoo, μεταξύ των οποίων ένα χαρακτηριστικό φιλάκι αριστερά στο λαιμό. Γνωρίζει κανείς αν εξασκεί το επάγγελμα η συγκεκριμένη κυρία, και αν ναι που μπορούμε να την απολαύσουμε? Σας ευχαριστώ!
ΞΑΝΘΗ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ!!!!
Γεια σου μωρακι ειμε η ΧΑΡΑ ειμε ενα κοριτσακι μολις 19 χρωνων ειμε ενεργοπαθητικια Είμαι μόνιμα καυλωμένη και η πούτσα μου κάγκελο...Μπορώ να σου προσφέρω απόλυτη ηδονή και απίστευτη κάβλα με τους 20 πόντους που βρίσκονται ανάμεσα στα πόδια μου!!8νουμερο βυζι ...Χύνω σε κάθε ραντεβού και η...
kanesex.com
Καλημέρα , ξέρουμε τίποτα για αυτήν..;;;
Isnaider88d
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2024
- Like
- 58
- Πόντοι
- 0
6940328016 Για λίγες μέρες στην Καλλιθέα Ταλία Φερνάνδες ( Thalya Fernandez) έχουμε κανια πληροφόρηση;;
Διεισδυτικος
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2024
- Like
- 107
- Πόντοι
- 0
Τι να ξέρουμε? Από ποιόν καταυλισμό ακριβώς είναι? 8άρι νούμερο βυζί λέει το παιδί....που όσα κιλά είναι ένα ζευγάρι βυζάρες νούμερο 8 .... ζυγίζει ολόκληρη... μαζί με τα ρούχαΞΑΝΘΗ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ!!!!
Γεια σου μωρακι ειμε η ΧΑΡΑ ειμε ενα κοριτσακι μολις 19 χρωνων ειμε ενεργοπαθητικια Είμαι μόνιμα καυλωμένη και η πούτσα μου κάγκελο...Μπορώ να σου προσφέρω απόλυτη ηδονή και απίστευτη κάβλα με τους 20 πόντους που βρίσκονται ανάμεσα στα πόδια μου!!8νουμερο βυζι ...Χύνω σε κάθε ραντεβού και η...kanesex.com
Καλημέρα , ξέρουμε τίποτα για αυτήν..;;;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 226