Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (4 μέλη και 24 επισκέπτες)

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.612
Πόντοι
456
εμενα με αγγιξε εκει που λεει ...ειμαι ενα μορφωμενο κοριτσι ,να παρω μαζι και τον Αλχημιστη του Κοελιο να τον αναλυσουμε ,αλλα 150 για μια μορφωτικη αναλυση σαν πολλα δν ειναι ?

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
25
Like
2.459
Πόντοι
1.196
εμενα με αγγιξε εκει που λεει ...ειμαι ενα μορφωμενο κοριτσι ,να παρω μαζι και τον Αλχημιστη του Κοελιο να τον αναλυσουμε ,αλλα 150 για μια μορφωτικη αναλυση σαν πολλα δν ειναι ?
το περουκένιο πουστραβέλι ζητάει 150 ; τι , σφαλιάρες ή κλωτσιές ;

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.810
Πόντοι
3.886
Κάποια που να κάνει ουρολαγνεια;

stelios374

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2024
Like
640
Πόντοι
81

Καλημέρα , ξέρουμε τίποτα για αυτήν..;;;
Πριν 1 μήνα προσπάθησα να βρεθώ μαζί της ..τότε ήταν Θεσσαλονίκη ( υποτίθεται έφευγε για Ξάνθη για 2-3 μέρες) δεν την ξανά είδα ποτέ..

Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
181
Πόντοι
1
Εδώ ξέρουμε τίποτα μάγκες;

Bilaras@

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2024
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπέρα ξερουμαι τίποτα εδώ πέρα

dimitris15

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2023
Like
0
Πόντοι
0

Μαγκες την εχει παρει κανεις ειναι καλη; Ειναι στην χαλκιδα τωρα τελευταια και εχω μπει στον πειρασμο

kavlwmenos_panta

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2024
Like
118
Πόντοι
0

Μαγκες την εχει παρει κανεις ειναι καλη; Ειναι στην χαλκιδα τωρα τελευταια και εχω μπει στον πειρασμο

κροσάκι ειναι άντρας με περούκα...

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
Εδώ ξέρουμε τίποτα μάγκες;
Μακριά... Πολύ αγενής... Αν μιλάει έτσι δεν μπορώ να φανταστώ πόσο χάλια υπηρεσίες θα περιέχει

kavlwmenos_panta

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2024
Like
118
Πόντοι
0
Καλημέρα
Εδώ τι ξέρουμε μάγκες;
αγοράκι ειναι χωρις βυζια που ντυνεται γυναικα...και από προσοντα δεν φαινεται να έχει...

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
2.030
Πόντοι
446
αγοράκι ειναι χωρις βυζια που ντυνεται γυναικα...και από προσοντα δεν φαινεται να έχει...
ειναι οτι χειροτερο σε συμπεριφορα! επαρση και τουπε!
ουτε βυζια ! ουτε ορμονες! ουτε καμια θηλυκοτητα!

kavlwmenos_panta

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2024
Like
118
Πόντοι
0
ειναι οτι χειροτερο σε συμπεριφορα! επαρση και τουπε!
ουτε βυζια ! ουτε ορμονες! ουτε καμια θηλυκοτητα!
ναι δεν έχει πάρει καν ορμόνες και ούτε βυζιά..κανονικό αγόρι δηλαδή που μάκρυνε τα μαλλιά και φοράει make up...ηθελα να ήξερα από που αποκτάνε έπαρση αυτές;; ειδα ειχε πάει και μυκονο και ζηταγε κάτι τρελά ποσά το κροσάκι ..ειναι αλλες εκεί 10 φορές καλύτερες ποιος θα έπαιρνε το κροσακι; :D: για γέλια η κατάσταση...

Genuine

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2023
Like
281
Πόντοι
21
Εθεάθη στην πλατεία του Μεταξουργείου, κυρία με casual ντύσιμο και τσάντες με ψώνια στα χέρια, γύρω στα 45, ξανθιά, ύψος περί το 1,75 προς 1,80, με πλούσιο μπούστο και διάφορα tattoo, μεταξύ των οποίων ένα χαρακτηριστικό φιλάκι αριστερά στο λαιμό. Γνωρίζει κανείς αν εξασκεί το επάγγελμα η συγκεκριμένη κυρία, και αν ναι που μπορούμε να την απολαύσουμε? Σας ευχαριστώ!
Κυρ
ναι δεν έχει πάρει καν ορμόνες και ούτε βυζιά..κανονικό αγόρι δηλαδή που μάκρυνε τα μαλλιά και φοράει make up...ηθελα να ήξερα από που αποκτάνε έπαρση αυτές;; ειδα ειχε πάει και μυκονο και ζηταγε κάτι τρελά ποσά το αγοράκι...ειναι αλλες εκεί 10 φορές καλύτερες ποιος θα έπαιρνε το αγοράκι; :D: για γέλια η κατάσταση...
Φίλε αυτή δούλευε σερβιτόρα μου είπε,απέναντι από λευκό πύργο...έκανε οικονομία 300 ευρώ να κάνει ταξίδι...και τώρα λέει βγάζει 5000 το μήνα
Εγώ την γνώρισα όταν ζήταγε τσιγαρο στο κάνε σεξ ....της πηρα και μουκανε πιπα δώρο....
ΠΡΟΣΟΧΗ!

kavlwmenos_panta

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2024
Like
118
Πόντοι
0
Κυρ

Φίλε αυτή δούλευε σερβιτόρα μου είπε,απέναντι από λευκό πύργο...έκανε οικονομία 300 ευρώ να κάνει ταξίδι...και τώρα λέει βγάζει 5000 το μήνα
Εγώ την γνώρισα όταν ζήταγε τσιγαρο στο κάνε σεξ ....της πηρα και μουκανε πιπα δώρο....
ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σαν αγόρι φαντάζομαι θα δούλευε λευκο πυργο..μετά βαρέθηκε να σερβιρει και σου λεει θα βάλω make up θα μακρινω το μαλλι και θα κανω βιζιτες ως cross μπας και ξεφύγω από τη μιζέρια....σιγα μη βγάζει και 10.000 το αγοράκι ντυμένο γυναίκα....έτσι τα λένε για να δείξουν οτι έχουν δηθεν ζητηση, ενώ δεν έχουν...θα παρακαλάει να έρθει κανένας να τη κλείσει μπας και έχει να φάει.

Genuine

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2023
Like
281
Πόντοι
21
Σαν αγόρι φαντάζομαι θα δούλευε λευκο πυργο..μετά βαρέθηκε να σερβιρει και σου λεει θα βάλω make up θα μακρινω το μαλλι και θα κανω βιζιτες ως cross μπας και ξεφύγω από τη μιζέρια....σιγα μη βγάζει και 10.000 το αγοράκι ντυμένο γυναίκα....έτσι τα λένε για να δείξουν οτι έχουν δηθεν ζητηση, ενώ δεν έχουν...θα παρακαλάει να έρθει κανένας να τη κλείσει μπας και έχει να φάει.
Βρε αγορίνα αυτή θα φύγει τώρα μου είπε για Ολλανδία...μόνιμα...αλλά πράγματι έχει υφακι....she is a chancer από ότι την άκουγα να μιλάει στο τηλ σε πελάτες της

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.612
Πόντοι
456
Μακριά... Πολύ αγενής... Αν μιλάει έτσι δεν μπορώ να φανταστώ πόσο χάλια υπηρεσίες θα περιέχει
αυτες που γλυφουν τους κοκορες να τους στειλουμε και μια συνταγη να τους φτιαχνουν κρασατους

redtattoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2021
Like
1.272
Πόντοι
201
Παιδες, εχω μια απορια. Παρακαλω μονο γνησιες και σοβαρες απαντησεις. Εχω μια φαντασιωση. Να γλυψω τρανς και να με χυσει στο προσωπο. Δεν θελω να "αντριζει" οποτε οχι κροσακι. Μια τρανς με ωραιο καβλι για κατι τετοιο; ποια προτεινετε;

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
25
Like
2.459
Πόντοι
1.196
Παιδες, εχω μια απορια. Παρακαλω μονο γνησιες και σοβαρες απαντησεις. Εχω μια φαντασιωση. Να γλυψω τρανς και να με χυσει στο προσωπο. Δεν θελω να "αντριζει" οποτε οχι κροσακι. Μια τρανς με ωραιο καβλι για κατι τετοιο; ποια προτεινετε;
Yara μακρύ αρκετά χοντρό όπως το βλέπεις στα πορνό της και πολύ όμορφη , Kalissee πολυ χοντρό κοντύτερο αλλά για μένα το ιδανικό μέγεθος - αν σου αρέσει ως φάτσα ( ωραίος φρουτοχυμός - δοκίμασα προχθές )

redtattoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2021
Like
1.272
Πόντοι
201
Yara μακρύ αρκετά χοντρό όπως το βλέπεις στα πορνό της και πολύ όμορφη , Kalissee πολυ χοντρό κοντύτερο αλλά για μένα το ιδανικό μέγεθος - αν σου αρέσει ως φάτσα ( ωραίος φρουτοχυμός - δοκίμασα προχθές )
Κατι σε ελληνικο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom