ΕυχαριστώΣτείλε τής στο insta πιστεύω να σου απαντήσει..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 27K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)
giorgos_07
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 11
- Like
- 409
- Πόντοι
- 311
Εχει χασει πολλα κιλα να ξερεις και στο πρόσωπο και κανει μπαμ. Ολα με καποτα (καλο αυτο) καλο καυλι αλλα στο ενεργητικο δεν πολυ σηκώνεται. Καποιες φορες δεν εχει λιπαντικό. Καλη συμπεριφορά φιλική και καλο παιδι! Για εμενα πήγαινε. Αν πας πες εντυπώσειςΜια γνώμη ρε αλάνια. Να το κάνω ή να μην το κάνω? Active and passive 6982144998
Αλίκη στη Νέα Σμύρνη. Καθαρη με ωραίο σώμα και καυλωνει φουλ. Πολυ απόμακρη και περίεργη βέβαια. Μετα Μιχαελα Περιστέρι ωραίος χώρος καθαρός και ωραία τυπισα.Ευχαριστώ πολύ φίλε μου, με έσωσες. Ποια θα πρότεινες;
naughtybiguy94
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2025
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
ευχαριστω αδερφε, ειναι πολυ καλη και σαν χαρακτηρας η συγκεκριμενη, πραγματικα εξω καρδια. Απλα απο οτι καταλαβα τεσταρεται μια φορα το εξαμηνο που παει πορτογαλια για αυτο αγχωθηκα λιγο. Παντως ναι μου το ειπε οτι ακαποτο τους λεει 10k οσοι ζητανε και μετα φυσικα ολοι λενε οχι.Μην ανησυχείς για την "Cinderella" , είχα στενές σχέσεις για καιρό μαζί της και πάντα ήταν καθαρή και υγιής.
Αν όμως βλέπατε τα μηνύματα που της στέλνουν για να κάνει σεξ χωρίς καπότα και διάφορα άλλα αηδιαστικά - τα οποία δεν δέχεται - θα φρικάρατε
Giorgio XXX
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 30
- Like
- 3.455
- Πόντοι
- 1.446
Καί εδώ έχει κάνει εξετάσεις, στην Πορτογαλία πήγε τον Ιούνιο τού 2023. Εγώ απάντησα επειδή μού το ζήτησε για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις από τα "λαμπρά μέλη"ευχαριστω αδερφε, ειναι πολυ καλη και σαν χαρακτηρας η συγκεκριμενη, πραγματικα εξω καρδια. Απλα απο οτι καταλαβα τεσταρεται μια φορα το εξαμηνο που παει πορτογαλια για αυτο αγχωθηκα λιγο. Παντως ναι μου το ειπε οτι ακαποτο τους λεει 10k οσοι ζητανε και μετα φυσικα ολοι λενε οχι.![]()
kavlwmenos_panta
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2024
- Like
- 206
- Πόντοι
- 21
σιγα μη τους λεει και 50κευχαριστω αδερφε, ειναι πολυ καλη και σαν χαρακτηρας η συγκεκριμενη, πραγματικα εξω καρδια. Απλα απο οτι καταλαβα τεσταρεται μια φορα το εξαμηνο που παει πορτογαλια για αυτο αγχωθηκα λιγο. Παντως ναι μου το ειπε οτι ακαποτο τους λεει 10k οσοι ζητανε και μετα φυσικα ολοι λενε οχι.![]()

Giorgio XXX
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 30
- Like
- 3.455
- Πόντοι
- 1.446
Έχει δίκιο ο συνάδελφος έχω δεί τα μηνύματα - που δεν είναι καθόλου λίγα - και τις απαντήσεις τις για τα 10Κ... όπως επίσης έχω δεί και εξετάσεις της εδώ αλλά και στο εξωτερικό...σιγα μη τους λεει και 50κ....το τι σου λεει αυτη δεν σημαινει οτι όντως αυτο κανει...θέλει πολυ μεγάλη προσοχή με τις ξένες....γιατι παίζει να κουβαλάνε διάφορα...και εξετάσεις αμφιβάλλω για το κάθε ποτε κάνουν...εννοειται η καθεμία από αυτές θα λεει οτι κανει και οτι δεν έχει τιποτα..
RockTh
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2025
- Like
- 64
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα!!!
Εδώ η μαστορισσα τι λέει?
kanesex.com
Εδώ η μαστορισσα τι λέει?

ΓΙΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΑ
Γειά σου! Διάβασε για μένα, πριν επικοινωνήσεις μαζί μου ! Ηδονή, φαντασιώσεις, διαστροφή…Κάνε το όνειρό σου πραγματικότητα μαζί μου. ΜΙΝΑ trans! Υγιέστατη, ιατρικά ελεγμένη και πάνω απ’ όλα διακριτική, καθαρή και εχέμυθη. Με μεγάλη γκάμα για τις επιθυμίες σου και υπομονετική με τους…πρωτάρηδες...

batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.809
- Πόντοι
- 606
συγα ρε μουτρο δεν παθενεις κατυ απο μια πιπα μην τρελενεσε .....Εγω πηγα και τσιμπουκωσα πανω στην καυλα αυτην εδω https://distintas.net/cinderella-delvecchio και αντε βρες τωρα αν κολλησα τιποτα. Μετα ειδα σε αλλες κριτικες οτι κανει στανταρ ακαποτη πιπα ενω μου ελεγε οτι φοραει παντα καποτα και μαλακιες. Τι να πω τα θελα αλλα ελπιζω να ειναι καθαρη
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 37
- Like
- 8.258
- Πόντοι
- 4.510
Της Αλίκης είναι μεγαλύτερο από Μιχαέλα?..Γτ Μίχα θυμάμαι μέτριοΑλίκη στη Νέα Σμύρνη. Καθαρη με ωραίο σώμα και καυλωνει φουλ. Πολυ απόμακρη και περίεργη βέβαια. Μετα Μιχαελα Περιστέρι ωραίος χώρος καθαρός και ωραία τυπισα.
Τελικά έχουμε κάποια πληροφορία;Καί εγώ το ίδιο αναρωτιέμαι, είναι καινούργια εδώ προφανώς . Τουρκάλα εξ Ολλανδίας ;!
Φίλε δοκίμασες; εντυπώσεις;Καλησπέρα συναγωνιστές έχει κανείς άποψη για το κορίτσι?
Giorgio XXX
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 30
- Like
- 3.455
- Πόντοι
- 1.446
Όχι , και είμαι και εκτός παιχνιδιού αυτές τις μέρεςΤελικά έχουμε κάποια πληροφορία;
Αυτή που την βρισκουμεπες μας και οτι είναι η καλύτερη ...Αβυζη Ακωλη και Αχρωμη (λολ)
Πες οτι σού αρέσουν οι κρος , δεν είναι ντροπή , γούστα είναι αυτά !
Έχει σάιτ η Καλλιστώ;Σολ Νανσυ Και Καλλιστώ είναι οι πιο μουναρες εμφανισιακά
Αλεξάνδρα τούμπανο μεγαλύτερο από τις άλλες τρεις μαζι αλλά άγρια φάτσα
dimitris15
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2023
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα φίλε μου έχουμε καμία πληροφορία για την Τονια; Είναι εσκορτ; Πως μπορώ να την βρωΚαλησπέρα παρέα. Εδώ και 2 χρ βρίσκομαι μόνιμα Χαλκίδα.
Γνωρίζει κάποιος κάποια τρανς (ή καλή κρος)
Πολύ κλειστή κοινωνία…
Εχω πάει με την Τονια την κομμώτρια αλλά είναι κάκιστος χαρακτήρας και την έχει δει (αν και κοντεύει τα 60χρ)
Όλα αυτά που λες φίλε είναι σωστά.Είναι εγχειρισμένη νομίζω και πιο παλιά έβγαινε στη συγγρου με το όνομα Χαρά. Δεν έχει αγγελία κάπου. Δε γνωρίζω αν εργάζεται ακόμα . Όλα αυτά με επιφύλαξη
cannonball
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2025
- Like
- 50
- Πόντοι
- 0
Λογικά να το σκεφτείς δε νομίζω πως όλες αυτες εξατάζονται ....Καί εδώ έχει κάνει εξετάσεις, στην Πορτογαλία πήγε τον Ιούνιο τού 2023. Εγώ απάντησα επειδή μού το ζήτησε για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις από τα "λαμπρά μέλη"τού bourdela
καταρχην μιλαμε για εξετασεις που κοστιζουν 30-50ε και δεν ειναι τζαμπα και υποχρωτικες οπως για τις νομιμες και δηλωμενες....
και απο την αλλη μιλαμε για ατομα που ειναι εδω με τουριστικη βιζα και δεν ειναι οτι καλυτερο να τους βγει ενα θετικο δειγμα σε μια ξενη χωρα ...
στο τοπο μονιμης κατοικιας τους ναι μπορει να κανουν (οι ευσυνείδητες) εδω ομως οχι ....
αλλα γενικα η καραμελα με τις εξετασεις ειναι αστεια.....
ποσοι απο εμας κανουν μια φορα τους 6 μηνες ?
κανεις, οποτε γιατι να κανουν αυτες ?
Giorgio XXX
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 30
- Like
- 3.455
- Πόντοι
- 1.446
Οι εξετάσεις για aids , ηπατ.Β κλπ είναι δωρεάν στην Αθήνα στο checkpoint (σε ένα κάθετο τής Ερμού απέναντι από το Misafir)Λογικά να το σκεφτείς δε νομίζω πως όλες αυτες εξατάζονται ....
καταρχην μιλαμε για εξετασεις που κοστιζουν 30-50ε και δεν ειναι τζαμπα και υποχρωτικες οπως για τις νομιμες και δηλωμενες....
και απο την αλλη μιλαμε για ατομα που ειναι εδω με τουριστικη βιζα και δεν ειναι οτι καλυτερο να τους βγει ενα θετικο δειγμα σε μια ξενη χωρα ...
στο τοπο μονιμης κατοικιας τους ναι μπορει να κανουν (οι ευσυνείδητες) εδω ομως οχι ....
αλλα γενικα η καραμελα με τις εξετασεις ειναι αστεια.....
ποσοι απο εμας κανουν μια φορα τους 6 μηνες ?
κανεις, οποτε γιατι να κανουν αυτες ?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 226