You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 27K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Μυστες εγω δεν ειμαι φιλος αλλα εκανα 3χρονια στο Σάο Πάολο υπήρχαν τέτοιες γυναίκες για οτι γούστο θες μεγαλη ποικιλία και Ευρωπαίοι και δυτικοί να ψωνίζουν κάργα αν ειμαι εκτός θέματος σας ζηταω συγνωμη απλα ηθελα να αναφέρω το βίωμα μου
Έχει αγγελία στο κανε σεξ . Εμένα είναι το στανταρακι μου με όσες κ να πάω παλι σε εκείνη γυριζωΥπάρχει κάποια αγγελία/link?
Η Ελινα είναι μοναδική. Πανέμορφη κ τα δίνει όλα για να περάσεις καλά!!Της βάζω 10/10 .προσφατα εχω ανεβάσει κριτικηΝαι δουλεύει φυλής 104..
Λέω να πάω αλλά περιμένω να διαβάσω κριτικες .από που είναι?Έχει δοκιμάσει κανείς το τραβελακι που πήγε τώρα Κασσάνδρας στο crystal queens?
Thanos1990
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2023
- Like
- 180
- Πόντοι
- 1
Φιλιά δίνει??Η Ελινα είναι μοναδική. Πανέμορφη κ τα δίνει όλα για να περάσεις καλά!!Της βάζω 10/10 .προσφατα εχω ανεβάσει κριτικη
Από που είναι?Εγω πηγα και τσιμπουκωσα πανω στην καυλα αυτην εδω https://distintas.net/cinderella-delvecchio και αντε βρες τωρα αν κολλησα τιποτα. Μετα ειδα σε αλλες κριτικες οτι κανει στανταρ ακαποτη πιπα ενω μου ελεγε οτι φοραει παντα καποτα και μαλακιες. Τι να πω τα θελα αλλα ελπιζω να ειναι καθαρη
podolagnos90
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2023
- Like
- 1.929
- Πόντοι
- 206
Η Ελινα είναι μοναδική. Πανέμορφη κ τα δίνει όλα για να περάσεις καλά!!Της βάζω 10/10 .προσφατα εχω ανεβάσει κριτικη
Είναι πολύ καλός χαρακτήρας πανέμορφη τα δίνει όλα !!!
Αν της φερθείς ωραία θα σου το ανταποδώσει με το παραπάνω!!
Μύστες καλησπέρα είμαι καινούργιος εδώ θα ήθελα τα φώτα σας είναι μία που μαρέσει πολυ και θέλω να την συναντήσω δεν ξέρω όμως που θα βρω αγγελία της έχω ψάξει παντού είναι Κάποια με το ψευδώνυμο νιάουρίτα Που κάνει live στο τικ τοκ θα με υποχρεώνατέ και θα σας ήμουν ευγνώμων άμα μου δίνατε πληροφορίες
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Giorgio XXX
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 30
- Like
- 3.455
- Πόντοι
- 1.446
Από την Λούτσα (Σάο Πάολο στα Πορτογαλικά)Από που είναι?
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 37
- Like
- 8.258
- Πόντοι
- 4.510
Λογικά λατινική ΑμερικήΛέω να πάω αλλά περιμένω να διαβάσω κριτικες .από που είναι?
christranslover69
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2024
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Είναι εγχειρισμένη νομίζω και πιο παλιά έβγαινε στη συγγρου με το όνομα Χαρά. Δεν έχει αγγελία κάπου. Δε γνωρίζω αν εργάζεται ακόμα . Όλα αυτά με επιφύλαξηΜύστες καλησπέρα είμαι καινούργιος εδώ θα ήθελα τα φώτα σας είναι μία που μαρέσει πολυ και θέλω να την συναντήσω δεν ξέρω όμως που θα βρω αγγελία της έχω ψάξει παντού είναι Κάποια με το ψευδώνυμο νιάουρίτα Που κάνει live στο τικ τοκ θα με υποχρεώνατέ και θα σας ήμουν ευγνώμων άμα μου δίνατε πληροφορίες
RockTh
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2025
- Like
- 64
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σε όλους!!!
Υπάρχει κάποια εμπειρία με αυτό το κορίτσι?

Αλεξία/Trans
Aλεξία/Trans / Eλλάδα /20 ετών H Aλεξία ειναι ενα καυτό trans κοριτσι μόλις 20 ετών με έντονο σεξουαλικό ταπεραμπεντο και αξιοσημείωτα προσόντα...
www.filis104.com
Astrapokaulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 202
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σε όλους!!!
![]()
Αλεξία/Trans
Aλεξία/Trans / Eλλάδα /20 ετών H Aλεξία ειναι ενα καυτό trans κοριτσι μόλις 20 ετών με έντονο σεξουαλικό ταπεραμπεντο και αξιοσημείωτα προσόντα...www.filis104.com
Αυτή είναι που ανεβάζει στο ινσταγκραμ κάτι βίντεο με ερωτήσεις στην Ερμού;
Papatzhs69
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 5.283
- Πόντοι
- 1.056
αγορακι με makeup τιποτα ...ουτε ορμονες ουτε βυζια τιποτα τιποτα τιποταΚαλησπέρα σε όλους!!!
![]()
Αλεξία/Trans
Aλεξία/Trans / Eλλάδα /20 ετών H Aλεξία ειναι ενα καυτό trans κοριτσι μόλις 20 ετών με έντονο σεξουαλικό ταπεραμπεντο και αξιοσημείωτα προσόντα...www.filis104.com
Astrapokaulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 202
- Πόντοι
- 0
Τις προάλλες γάμησα τ
γάμησα όμως τη Ναταλία του ίδιου οίκου και θα ανέβει κριτική!
ναι, και εγώ ψηνόμουν αλλά την είδα στα βίντεο και μου πέρασε αγορακι με makeup τιποτα ...ουτε ορμονες ουτε βυζια τιποτα τιποτα τιποτα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Sentinel beast
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2024
- Like
- 77
- Πόντοι
- 0
Μπορείτε να μου στείλετε link για τα βίντεο να την δω; Ευχαριστώ πολύΤις προάλλες γάμησα τ
ναι, και εγώ ψηνόμουν αλλά την είδα στα βίντεο και μου πέρασε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Kostas.dmp
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2024
- Like
- 593
- Πόντοι
- 81
Στείλε τής στο insta πιστεύω να σου απαντήσει..Μύστες καλησπέρα είμαι καινούργιος εδώ θα ήθελα τα φώτα σας είναι μία που μαρέσει πολυ και θέλω να την συναντήσω δεν ξέρω όμως που θα βρω αγγελία της έχω ψάξει παντού είναι Κάποια με το ψευδώνυμο νιάουρίτα Που κάνει live στο τικ τοκ θα με υποχρεώνατέ και θα σας ήμουν ευγνώμων άμα μου δίνατε πληροφορίες
Astrapokaulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 202
- Πόντοι
- 0
στο ινστα την λενε alexia._sklΜπορείτε να μου στείλετε link για τα βίντεο να την δω; Ευχαριστώ πολύ
Σε ευχαριστώΕίναι εγχειρισμένη νομίζω και πιο παλιά έβγαινε στη συγγρου με το όνομα Χαρά. Δεν έχει αγγελία κάπου. Δε γνωρίζω αν εργάζεται ακόμα . Όλα αυτά με επιφύλαξη
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις