batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 606
200 γιακροσακι ρε μουτρο δεβν τ γλεντησες !!!!!
Εντυπώσεις;Οκ! Σ ευχαριστώ πολύ. Θα την πάρω αύριο το απόγευμα νωρίς.
Εννοειται οτι τα γλεντησα.200 γιακροσακι ρε μουτρο δεβν τ γλεντησες !!!!!
Σιγα να μην δωσω 200 για αυτην..ουτε με τα μισα..oxi αν τ γλεντησες
αν την γλεντησες ( τ περνεις στ ψιλο)
ναι τελικα ειναι η ιδια. οποτε αλλαζει μερος η katherine verguety αλλαζει και η debora. μετακομισε χανια. Με τιποτα 200 . Ουτε20 γι αυτη. ειναι χρονια στην ελλαδαΕυχαριστω φιλος 200 e μου ζητησε για φουλ service λεει.
Αυτη παλι η ντεμπορα εβαλε σημερα αγγελια.. αλλα μαλλον ειναι ιδια... .
οχι Γιωργο, Μιλαω γα carolina cortezΗ Juliana ? Εγώ το έχω πεί ότι φαίνεται ξινούλα... Για δώσε λινκ , με έφτιαξες τώρα αν και έχω τσακωθεί μαζί της...
Carolina Cortez =Juliana , δες το link της για το Instagramοχι Γιωργο, Μιλαω γα carolina cortez
Στο καλο και να μας γραφουνναι τελικα ειναι η ιδια. οποτε αλλαζει μερος η katherine verguety αλλαζει και η debora. μετακομισε χανια. Με τιποτα 200 . Ουτε20 γι αυτη. ειναι χρονια στην ελλαδα
Μια καινουργια εχει ερθει παλι με το ονομα Bia.ναι τελικα ειναι η ιδια. οποτε αλλαζει μερος η katherine verguety αλλαζει και η debora. μετακομισε χανια. Με τιποτα 200 . Ουτε20 γι αυτη. ειναι χρονια στην ελλαδα
παλτοΞέρει κανένας τίποτα γιαυτην? https://distintas.net/julie-star
λαθος! και αυτοι που τα εχουν δεν τα πετανε σε παλτα!Αυτές είναι τρανς για ματσομενους που θα τις πετάξουν δύο πεντακοσαρικα και θα τις κόψουν το βίχα.
Όχι για μπατιρια που θα μαζεύουν ένα μήνα τα διακόσια ευρώ
Βγαίνει ακόμα στα χαμηλά της λεωφόρου στο πόστο της Εύας !!ΤΡΑΝΣ ΕΝΕΡΓΟΠΑΘΗΤΙΚH ΔΙΑΘEΣΙΜΗ ΣΤΟ ΤΗΛ. ΑΠΌ ΤΗΣ 1600 ΤΟ ΑΠΌΓΕΥΜΑ ΈΩΣ ΤΗΣ 0400 ΤΟ ΠΡΩΊ
ΤΡΑΝΣ ΕΝΕΡΓΟΠΑΘΗΤΙΚH ΓΙΑ ΑΝΏΜΑΛΑ ΠΑΙΧΝIΔΙΑ ΈΧΩ ΔΙΚΌ ΜΟΥ ΧΏΡΟ ΚΑΛΛΙΘΈΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΝΑ ΣΕ ΚΆΝΩ ΝΑ ΠΕΡAΣΗΣ ΚΑΛA.... ΕΊΜΑΙ ΔΙΑΘEΣΙΜΗ ΣΤΟ ΤΗΛ. ΑΠΌ ΤΗΣ 16:00 ΤΟ ΑΠΌΓΕΥΜΑ ΈΩΣ ΤΗΣ 04:00 ΤΟ ΠΡΩΊ ΣΕ ΑΠΟΡΊΤΤΑ ΤΗΛ. ΚΑΙ ΜΗΝΎΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΏ 6973-876889kanesex.com
Εδώ ξέρεις κανείς τίποτα ; Πρέπει να έβγαινε και έξω, φαντάζομαι οι πιο έμεπιροι θα την ξέρουν.
Alex , Sol είχανε πάει στα 200 αλλά τελευταία το είδα στα 150 (η ώρα) γιά τις άλλες κλπ δεν ξέρωΑλεξάνδρα Παπαδοπούλου Καλλιστώ ,sol peters κλπ πόσα παίρνουν συνήθως και ποια είναι η καλύτερη από αυτές;
Eτσι ακριβως!Καλό αλλά μικρό.... Μπορείς να αρχίσεις με τέτοιο μέγεθος δεν θα έχεις θεμα
να σου κάνει ή να της κάνεις ;Παίδες, έχτε να προτείνετε κάποια για throat fuck, face fuck, με σάλια φτυσίματα και τα λοιπά?
και τα δυο αλλα πιο πολυ αυτη να μου τα κανεινα σου κάνει ή να της κάνεις ;