Vassillis76
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2023
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.205
- Πόντοι
- 371
Εμένα μου την παρουσίασε ο τσάτσος με το ονομα ΣαμπριναΝα 'σαι καλά, αλλά το όνομάτ της εκεί στο φ99 ? Επειδή η αγγελία δεν λέει τιποτα.
Εμένα μου την παρουσίασε ο τσάτσος με το ονομα ΣαμπριναΝα 'σαι καλά, αλλά το όνομάτ της εκεί στο φ99 ? Επειδή η αγγελία δεν λέει τιποτα.
Αα είσαι ωραίος μύστη! Ευχαριστώ! Θα πάω να κεραστωGomenara re
Αγκύρας 1 - Page 1405 - bourdela.com forum
Γειας σας και πάλι μάγκες, πήγα μπουρδελότσαρκα με έναν φίλο στη Αχαρνών 106 (δεξιά) και ʼγκυρας 2. Λοιπόν, στην Αχαρνών ήτανε η Μυρτώ, πρόθυμη κοπέλα, καλά τσιμπούκια και συμμετέχει ενεργά αν και ανοικτή. Αλλά επειδή είμαι και τύπος οπτικός, δλδ θέλω η πουτάνα να είναι και μούναρος... δεν...www.bourdela.com
Είναι θηλυκή σε εμφάνιση και συμπεριφορά??Φώτο στο νήμα του Άγκυρας φίλε τελευταιες σελιδες ριξε μια ματια αλλά θέλει λίγο ψάξιμο ...
Δεν θα απογοητευτεις είναι το μόνο σίγουρο, είναι πολύ καυλα μωρό και πολύ καλό παιδί.
αντρας κανονικος ειναι με μακρυ μαλλι....OLIVIA ΡΟΥΜΑΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΙΠΕΣ εκαστως 200 δραχμη παρακατω ....συμπερηφορα απαραδεκτη ..
Φουλ θυληκή η Βικάρα και σε εμφάνιση και συμπεριφορά !!!!Είναι θηλυκή σε εμφάνιση και συμπεριφορά??
Αυτή δεν είναι στο ΤικΤοκ με κάτι γυφτάκια που θέλουν να την γαμήσουν και το ένα μάλιστα τής χουφτώνει και τον κώλο ;αντρας κανονικος ειναι με μακρυ μαλλι....
Για στειλε τικτοκΑυτή δεν είναι στο ΤικΤοκ με κάτι γυφτάκια που θέλουν να την γαμήσουν και το ένα μάλιστα τής χουφτώνει και τον κώλο ;
Κατά λάθος μού βγήκε κάτι σαν Κάτια._29 ;;; δεν το συγκράτησα...Για στειλε τικτοκ
Όταν έμενε Πειραιά την είχα επισκεφτεί πάρα πολύ καλή αξίζει με τα 1000 !!!!!Φίλοι συναγωνιστές, έχει κάποιος επισκεφτεί το μωρό στη φωτογραφία;Evelyn στα Πατήσια
1000?Όταν έμενε Πειραιά την είχα επισκεφτεί πάρα πολύ καλή αξίζει με τα 1000 !!!!!
Δώσε πληροφορίες μυστη για την κοπέλα. Φαίνεται ενδιαφέρον ότι λεςΚαλησπερα!
Ετσι μετα την Ελινα που δοκιμασα πριν αρκετο καιρο από φυλης, ειπα να δοκιμασω Μικαελα!Κλεισαμε σχετικα ευκολα αλλα δεν ειπαμε τοιποτα για ρολους!Το μονο προβλημα για μενα είναι ότι ειμαι λιγο μακρια!Εφτασα και με υποδεχθηκε με εσωρουχα!Αφου ανταλλαξαμε καποιες κουβεντες της ζητησα ευγενικα να παω για ντουζ!Βγαινοντας τη βρηκα στην ακρη του κρεβατιου να τον εχει σηκωσει και να με ρωταει "θα τον φας"?Της απαντησα "θα δειξει"!Η αληθεια είναι ότι δεν εχω δοκιμασει τον παθητικο μου ρολο παρα μονο με τα παιχνιδια μου!Ξεκινησαμε με αισθησιακα γλλωσοφιλα πιανοντας και παιζοντας το εργαλειο της.Επειτα κατεβηκα στα στηθη της και μετα τον εβαλα στο στομα μου καθως της τον επαιζα ολη την ωρα και ηταν καγκελο!Εχει φοβερο καβλι και σε σχημα και σε υφη για γλυψιμο!Αφου μου γαμησε για λιγο το στομα, γυρισαμε σε 69 και μετα την εβαλα στα 4!!!Μπηκα και σιγα σιγα αρχισα να σφυροκοπω!Αφου μειναμε λιγο σ αυτή τη σταση γυρισαμε πλαγια και μετα ιεραποστολικα!Εκει και σε συνδιασμο με τα γλωσσοφιλα τελειωσα!Περασα για ένα ντουζ τα ειπαμε για λιγο και εφυγα γεματος!Ειχα περασει πολύ καλα και η Μικαελα είναι από τις τοπ και φοβερος χαρακτηρας!Την επομενη φορα …ισως και να τον φαω!Τετοιο καυλι θελω να με πρωτοπαρει! Σαν τις Μικαελας!Ισως την επομενη φορα !!! Σιγουρα θελω να την ξανα δω!!!
Καλό αλλά μικρό.... Μπορείς να αρχίσεις με τέτοιο μέγεθος δεν θα έχεις θεμαΔώσε πληροφορίες μυστη για την κοπέλα. Φαίνεται ενδιαφέρον ότι λες
Ν Μικαέλα μένει περιστέρι. Ειναι κοντά σε Μετρό; Γιατί και εγώ θέλω να πάωΔώσε πληροφορίες μυστη για την κοπέλα. Φαίνεται ενδιαφέρον ότι λες
Εννοώ πως θα την βρούμε σε πιο siteΚαλό αλλά μικρό.... Μπορείς να αρχίσεις με τέτοιο μέγεθος δεν θα έχεις θεμα