Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
29
Like
2.898
Πόντοι
1.436

caldera

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
49
Πόντοι
0

για εδω εχουμε πληροφοριες;

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.570
Πόντοι
606
δεν υπαρχει ειναι μαλων ψευτικη η αγγελεια οσες φορες κ αν προσπαθησα δεν βγηκε πουθενα

Vassillis76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Κριτικές
12
Like
1.397
Πόντοι
491
Θυμάται κανείς μια τρανς Λέλα η Λαίλα που είχε δουλέψει Φ99 και Αγκύρας 1?
Ξέρουμε που βρίσκεται?

acmath

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
0
Φίλοι συναγωνιστές, έχει κάποιος επισκεφτεί το μωρό στη φωτογραφία;Evelyn στα Πατήσια

Συνημμένα

• 3485180.jpg
    3485180.jpg
    26,4 KB · Εμφανίσεις: 54

podolagnos90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2023
Like
1.843
Πόντοι
206
Φίλοι συναγωνιστές, έχει κάποιος επισκεφτεί το μωρό στη φωτογραφία;Evelyn στα Πατήσια
Όταν έμενε Πειραιά την είχα επισκεφτεί πάρα πολύ καλή αξίζει με τα 1000 !!!!!

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.570
Πόντοι
606
εδω κανεις αρκετα παλια στ χωρο αλλα δεν εχω παει !!

Magohras

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2024
Like
26
Πόντοι
0
Καλησπερα!
Ετσι μετα την Ελινα που δοκιμασα πριν αρκετο καιρο από φυλης, ειπα να δοκιμασω Μικαελα!Κλεισαμε σχετικα ευκολα αλλα δεν ειπαμε τοιποτα για ρολους!Το μονο προβλημα για μενα είναι ότι ειμαι λιγο μακρια!Εφτασα και με υποδεχθηκε με εσωρουχα!Αφου ανταλλαξαμε καποιες κουβεντες της ζητησα ευγενικα να παω για ντουζ!Βγαινοντας τη βρηκα στην ακρη του κρεβατιου να τον εχει σηκωσει και να με ρωταει "θα τον φας"?Της απαντησα "θα δειξει"!Η αληθεια είναι ότι δεν εχω δοκιμασει τον παθητικο μου ρολο παρα μονο με τα παιχνιδια μου!Ξεκινησαμε με αισθησιακα γλλωσοφιλα πιανοντας και παιζοντας το εργαλειο της.Επειτα κατεβηκα στα στηθη της και μετα τον εβαλα στο στομα μου καθως της τον επαιζα ολη την ωρα και ηταν καγκελο!Εχει φοβερο καβλι και σε σχημα και σε υφη για γλυψιμο!Αφου μου γαμησε για λιγο το στομα, γυρισαμε σε 69 και μετα την εβαλα στα 4!!!Μπηκα και σιγα σιγα αρχισα να σφυροκοπω!Αφου μειναμε λιγο σ αυτή τη σταση γυρισαμε πλαγια και μετα ιεραποστολικα!Εκει και σε συνδιασμο με τα γλωσσοφιλα τελειωσα!Περασα για ένα ντουζ τα ειπαμε για λιγο και εφυγα γεματος!Ειχα περασει πολύ καλα και η Μικαελα είναι από τις τοπ και φοβερος χαρακτηρας!Την επομενη φορα …ισως και να τον φαω!Τετοιο καυλι θελω να με πρωτοπαρει! Σαν τις Μικαελας!Ισως την επομενη φορα !!! Σιγουρα θελω να την ξανα δω!!!
Δώσε πληροφορίες μυστη για την κοπέλα. Φαίνεται ενδιαφέρον ότι λες

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
36
Like
8.017
Πόντοι
3.886

Magohras

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2024
Like
26
Πόντοι
0

Ξέρουμε τίποτα για το κορίτσι

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
36
Like
8.017
Πόντοι
3.886
Ξέρουμε πότε δουλεύει η Χαρά στο φυλής 99;

satriani33

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
484
Πόντοι
21
Σε λίγες μέρες φεύγω από την Αθήνα και τελειώνουν οι διακοπές μου, ίσως αφήσω κριτική σε κάθε κοπέλα ξεχωριστά αλλά για τώρα στα πρόχειρα θα πω το εξής: Πρώτη φορά δοκίμασα τις "σίγουρες" επιλογές δηλαδή αυτές που όλοι έλεγαν καλά λόγια και να πω ένα σπέσιαλ ευχαριστώ στον Γιώργο Η που με βοήθησε με τις κριτικές του,
Η Yara η Cammy η isabele και κυριως η Bruna ήταν απίστευτες, φοβερές στα όλα τους, έχω μερικά παράπονα αλλά σε τελική ανάλυση όλα ήταν καταπληκτικά, και να δώσω μια συμβουλή, όσο πιο ευγενικοί και χαρούμενοι είστε κ αντιμετωπίζεται τις κοπέλες τόσο καλύτερα θα σας συμπεριφερθουν θα έπρεπε να είναι αυτονόητο αυτό αλλά έκανα μερικές συζητήσεις μαζί τους και μου είπαν ακραία σκηνικα με πελάτες, ότι δίνεις παίρνεις, αυτά... Είναι πολύ ξεκάθαρο ποιες αξίζουν πλέον μάγκες μου, μην πετάτε τα λεφτά σας σε καριόλες που δεν τα αξίζουν

Εντάξει ευχαριστώ για την συμβουλή

Καλό παιδί αλλά κάπως πρέπει να δικαιωθώ έχω φάει πολύ σκατο εδώ μέσα σορρυ Γιώργο που το κάνω αυτό … Μερικοί ξυπνήστε και μην τους πιστεύεται σε ότι γράφουν είναι κλίκες εδώ μέσα μην είστε πρόβατα
καλα εσυ ξερεις καλυτερα. Φτιαξε κανα προφιλ να κανεις κοπλιμεντα στον εαυτο σου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom