You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 27K
- Εμφανίσεις 6M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)
podolagnos90
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2023
- Like
- 2.028
- Πόντοι
- 456
Όταν έμενε Πειραιά την είχα επισκεφτεί πάρα πολύ καλή αξίζει με τα 1000 !!!!!Φίλοι συναγωνιστές, έχει κάποιος επισκεφτεί το μωρό στη φωτογραφία;Evelyn στα Πατήσια
inno60
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 135
- Πόντοι
- 1
1000?Όταν έμενε Πειραιά την είχα επισκεφτεί πάρα πολύ καλή αξίζει με τα 1000 !!!!!
podolagnos90
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2023
- Like
- 2.028
- Πόντοι
- 456
εννοώ σίγουρα !!!!!!!!
batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.995
- Πόντοι
- 606

ΕΝΕΡΓΟΠΑΘΗΤΙΚΗ TRANS ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΕΜΥΘΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ
ΕΝΕΡΓΟΠΑΘΗΤΙΚΗ TRANS ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΕΜΥΘΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.ΣΕ ΔΕΧΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ΜΕ ΑΝΕΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ ... ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ !ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΠΙΣΗΣ... 6943 566 424 (ΟΧΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΚΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΚΡΥΨΗ)

Δώσε πληροφορίες μυστη για την κοπέλα. Φαίνεται ενδιαφέρον ότι λεςΚαλησπερα!
Ετσι μετα την Ελινα που δοκιμασα πριν αρκετο καιρο από φυλης, ειπα να δοκιμασω Μικαελα!Κλεισαμε σχετικα ευκολα αλλα δεν ειπαμε τοιποτα για ρολους!Το μονο προβλημα για μενα είναι ότι ειμαι λιγο μακρια!Εφτασα και με υποδεχθηκε με εσωρουχα!Αφου ανταλλαξαμε καποιες κουβεντες της ζητησα ευγενικα να παω για ντουζ!Βγαινοντας τη βρηκα στην ακρη του κρεβατιου να τον εχει σηκωσει και να με ρωταει "θα τον φας"?Της απαντησα "θα δειξει"!Η αληθεια είναι ότι δεν εχω δοκιμασει τον παθητικο μου ρολο παρα μονο με τα παιχνιδια μου!Ξεκινησαμε με αισθησιακα γλλωσοφιλα πιανοντας και παιζοντας το εργαλειο της.Επειτα κατεβηκα στα στηθη της και μετα τον εβαλα στο στομα μου καθως της τον επαιζα ολη την ωρα και ηταν καγκελο!Εχει φοβερο καβλι και σε σχημα και σε υφη για γλυψιμο!Αφου μου γαμησε για λιγο το στομα, γυρισαμε σε 69 και μετα την εβαλα στα 4!!!Μπηκα και σιγα σιγα αρχισα να σφυροκοπω!Αφου μειναμε λιγο σ αυτή τη σταση γυρισαμε πλαγια και μετα ιεραποστολικα!Εκει και σε συνδιασμο με τα γλωσσοφιλα τελειωσα!Περασα για ένα ντουζ τα ειπαμε για λιγο και εφυγα γεματος!Ειχα περασει πολύ καλα και η Μικαελα είναι από τις τοπ και φοβερος χαρακτηρας!Την επομενη φορα …ισως και να τον φαω!Τετοιο καυλι θελω να με πρωτοπαρει! Σαν τις Μικαελας!Ισως την επομενη φορα !!! Σιγουρα θελω να την ξανα δω!!!
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 37
- Like
- 8.415
- Πόντοι
- 4.510
Καλό αλλά μικρό.... Μπορείς να αρχίσεις με τέτοιο μέγεθος δεν θα έχεις θεμαΔώσε πληροφορίες μυστη για την κοπέλα. Φαίνεται ενδιαφέρον ότι λες
Ν Μικαέλα μένει περιστέρι. Ειναι κοντά σε Μετρό; Γιατί και εγώ θέλω να πάωΔώσε πληροφορίες μυστη για την κοπέλα. Φαίνεται ενδιαφέρον ότι λες
Εννοώ πως θα την βρούμε σε πιο siteΚαλό αλλά μικρό.... Μπορείς να αρχίσεις με τέτοιο μέγεθος δεν θα έχεις θεμα
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 37
- Like
- 8.415
- Πόντοι
- 4.510
KanesexΕννοώ πως θα την βρούμε σε πιο site

Σοφία μιλφάρα για μεγάλες αμαρτίες 6973180067
Είμαι πληθωρική με μεγάλο στήθος και κωλάρα, σε περιμένω στο χώρο μου για να περάσουμε όμορφα και με πολύ γαμίση. Στο κρεβάτι μου τα κάνουμε όλα (εκτός πρωκτικό). και για BDSM, αυταρχικά, σκληρά αυταρχικά και παιχνίδια αλλαγής ρόλων. Πολύ πρόθυμη να ικανοποιήσω τις ερωτικές και σεξουαλικές σου...

Ξέρουμε τίποτα για το κορίτσι
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 37
- Like
- 8.415
- Πόντοι
- 4.510
Ξέρουμε πότε δουλεύει η Χαρά στο φυλής 99;
satriani33
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2011
- Like
- 608
- Πόντοι
- 81
Σε λίγες μέρες φεύγω από την Αθήνα και τελειώνουν οι διακοπές μου, ίσως αφήσω κριτική σε κάθε κοπέλα ξεχωριστά αλλά για τώρα στα πρόχειρα θα πω το εξής: Πρώτη φορά δοκίμασα τις "σίγουρες" επιλογές δηλαδή αυτές που όλοι έλεγαν καλά λόγια και να πω ένα σπέσιαλ ευχαριστώ στον Γιώργο Η που με βοήθησε με τις κριτικές του,
Η Yara η Cammy η isabele και κυριως η Bruna ήταν απίστευτες, φοβερές στα όλα τους, έχω μερικά παράπονα αλλά σε τελική ανάλυση όλα ήταν καταπληκτικά, και να δώσω μια συμβουλή, όσο πιο ευγενικοί και χαρούμενοι είστε κ αντιμετωπίζεται τις κοπέλες τόσο καλύτερα θα σας συμπεριφερθουν θα έπρεπε να είναι αυτονόητο αυτό αλλά έκανα μερικές συζητήσεις μαζί τους και μου είπαν ακραία σκηνικα με πελάτες, ότι δίνεις παίρνεις, αυτά... Είναι πολύ ξεκάθαρο ποιες αξίζουν πλέον μάγκες μου, μην πετάτε τα λεφτά σας σε καριόλες που δεν τα αξίζουν
καλα εσυ ξερεις καλυτερα. Φτιαξε κανα προφιλ να κανεις κοπλιμεντα στον εαυτο σου...Εντάξει ευχαριστώ για την συμβουλή
Καλό παιδί αλλά κάπως πρέπει να δικαιωθώ έχω φάει πολύ σκατο εδώ μέσα σορρυ Γιώργο που το κάνω αυτό … Μερικοί ξυπνήστε και μην τους πιστεύεται σε ότι γράφουν είναι κλίκες εδώ μέσα μην είστε πρόβατα
Goitronio
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2024
- Like
- 42
- Πόντοι
- 0
Όχι. Δεν είναι κοντά σε μετρό.Ν Μικαέλα μένει περιστέρι. Ειναι κοντά σε Μετρό; Γιατί και εγώ θέλω να πάω
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 37
- Like
- 8.415
- Πόντοι
- 4.510
Από Ανθούπολη 5 λεπτά με αμάξιΌχι. Δεν είναι κοντά σε μετρό.
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 37
- Like
- 8.415
- Πόντοι
- 4.510
Ρε μάγκες δεν πρέπει να γίνει καρτέλα κ για Ντόρα;
Vassillis76
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2023
- Κριτικές
- 15
- Like
- 1.699
- Πόντοι
- 496
Για πολλές πρέπει να γίνουν καρτέλεςΡε μάγκες δεν πρέπει να γίνει καρτέλα κ για Ντόρα;
satriani33
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2011
- Like
- 608
- Πόντοι
- 81
συγνωμη αν εκανα λαθος στη παραθεση. Το σχολιο αναφερεται στο 2ο σκελοςκαλα εσυ ξερεις καλυτερα. Φτιαξε κανα προφιλ να κανεις κοπλιμεντα στον εαυτο σου...
Ξέρει κανένας τίποτα γιαυτην? https://distintas.net/julie-star
Πρέπει να γίνει ναι οπωσδήποτεΡε μάγκες δεν πρέπει να γίνει καρτέλα κ για Ντόρα;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις