batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.659
- Πόντοι
- 606
ναι κατυ ειχα ακουσει αλλα εδω τ πραγματα ειναι ποιο ξεκαθαρα τωρα!!!!ειχα ρωτησει κ γω ξανα ετσι κ αλλιως και δεν πηγα
Καλή περίπτωση για μένα αν θες αποκλειστικά παθητική. Έχει αρκετά χρόνια στο κουρμπέτι. Αν θυμάμαι είχε και thread εδώ με τίτλο Νανσουλα το γατάκι ή τρανσουλα. Παρεμπιπτόντως είχε δουλέψει και ένα φεγγάρι στο στούντιο Φυλής 104.Σοφία μιλφάρα για μεγάλες αμαρτίες 6973180067
Είμαι πληθωρική με μεγάλο στήθος και κωλάρα, σε περιμένω στο χώρο μου για να περάσουμε όμορφα και με πολύ γαμίση. Στο κρεβάτι μου τα κάνουμε όλα (εκτός πρωκτικό). και για BDSM, αυταρχικά, σκληρά αυταρχικά και παιχνίδια αλλαγής ρόλων. Πολύ πρόθυμη να ικανοποιήσω τις ερωτικές και σεξουαλικές σου...kanesex.com
εδω τι ξέρουμε συναγωνιστές??
Δες τις κριτικές μου δεν θέλω να διαφημίζω συνέχεια , δεν έχω και καμμιά έκπτωση ...6984484991 Perla Lohan
Με λένε Perla Lohan είμαι στην stin kipro για λίγες μέρες. Μου αρέσει να κάνω τα πάντα όλες τις γιορτές και τα χρώματα Είμαι ενεργός και παθητικός και εφησυχασμένος Γράψε μου μέσω WhatsApp και Vaiberkanesex.comΗ ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η γενικός άμα κάποιος έχει να προτείνει κάποια που να ξεκωλιαζει αλύπητα
Δούλευε πέρσι στο φυλής 99Σοφία μιλφάρα για μεγάλες αμαρτίες 6973180067
Είμαι πληθωρική με μεγάλο στήθος και κωλάρα, σε περιμένω στο χώρο μου για να περάσουμε όμορφα και με πολύ γαμίση. Στο κρεβάτι μου τα κάνουμε όλα (εκτός πρωκτικό). και για BDSM, αυταρχικά, σκληρά αυταρχικά και παιχνίδια αλλαγής ρόλων. Πολύ πρόθυμη να ικανοποιήσω τις ερωτικές και σεξουαλικές σου...kanesex.com
εδω τι ξέρουμε συναγωνιστές??
πρω 20αετιας τ ξεκωλιαζα συχνα κατυ ξημερωματα λιωμα απ τ πιωματα !!!!Καλή περίπτωση για μένα αν θες αποκλειστικά παθητική. Έχει αρκετά χρόνια στο κουρμπέτι. Αν θυμάμαι είχε και thread εδώ με τίτλο Νανσουλα το γατάκι ή τρανσουλα. Παρεμπιπτόντως είχε δουλέψει και ένα φεγγάρι στο στούντιο Φυλής 104.
ειπε ενα μουτρο αμα την δεις γραψε μου κ δεν τ πηστεψα .....κ ετσι εγυνε6984685205
kavliara trans gia ola ta gousta se perimeno se ka8aro xoro nikea gia na paizoume anomala paixnidia!!!698 46 85 205kanesex.com
και εδω αν υπαρχει μυστης που να ξερει...
Είναι όπως την βλέπεις στις φώτο...6984685205
kavliara trans gia ola ta gousta se perimeno se ka8aro xoro nikea gia na paizoume anomala paixnidia!!!698 46 85 205kanesex.com
και εδω αν υπαρχει μυστης που να ξερει...
Πριν κάνα δίμηνο ήταν στο φ99 ...ΤΡΑΝΣ ΕΝΕΡΓΟΠΑΘΗΤΙΚH ΔΙΑΘEΣΙΜΗ ΣΤΟ ΤΗΛ. ΑΠΌ ΤΗΣ 1600 ΤΟ ΑΠΌΓΕΥΜΑ ΈΩΣ ΤΗΣ 0400 ΤΟ ΠΡΩΊ
ΤΡΑΝΣ ΕΝΕΡΓΟΠΑΘΗΤΙΚH ΓΙΑ ΑΝΏΜΑΛΑ ΠΑΙΧΝIΔΙΑ ΈΧΩ ΔΙΚΌ ΜΟΥ ΧΏΡΟ ΚΑΛΛΙΘΈΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΝΑ ΣΕ ΚΆΝΩ ΝΑ ΠΕΡAΣΗΣ ΚΑΛA.... ΕΊΜΑΙ ΔΙΑΘEΣΙΜΗ ΣΤΟ ΤΗΛ. ΑΠΌ ΤΗΣ 16:00 ΤΟ ΑΠΌΓΕΥΜΑ ΈΩΣ ΤΗΣ 04:00 ΤΟ ΠΡΩΊ ΣΕ ΑΠΟΡΊΤΤΑ ΤΗΛ. ΚΑΙ ΜΗΝΎΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΏ 6973-876889kanesex.com
Εδώ ξέρεις κανείς τίποτα ; Πρέπει να έβγαινε και έξω, φαντάζομαι οι πιο έμεπιροι θα την ξέρουν.
α και γαμησουΘα κάνω ΔΩΡΟ σημερα ….
Ημέρα Παρασκευή
Ενεργητικό από πλευρας μου στην Θεσσαλονίκη σε έναν ψωλαρα με 24cm πουτσα και χοντρό περιμένω το τηλ μου να χτυπήσει να βγάλω τον νικητή θα ισχύει μέχρι τις 12 το βράδυ
Άσχετοι χωρίς τα στοιχεία που έβαλα μην με ενοχλήσουν .
Οι υποψήφιοι θα μπούν σε κλειτορίδα...εεε κληρωτίδα. Ότι να ναι έτσι ;α και γαμησου