Μεγάλος πειρασμός xaxaxaxaΜα γιατί; Αφού είναι "σπυρασμός" λολολολολ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (2 μέλη και 27 επισκέπτες)
Μεγάλος πειρασμός xaxaxaΜα γιατί; Αφού είναι "σπυρασμός" λολολολολ
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.340
- Πόντοι
- 606
moytro τ δυκια σου αποψη εδω και πολυ καιρο δεν την εχω ξαναδιαβασει συγουρα δεν θα διαφωνισω αλλα ολοι αλλη π εχουν παει γιατι καναν τουμπεκι ,,,,ευχαριστουμε παντως και δεν ειχα σκοπο να παωΝαι μπήκα στο διαμέρισμα έμενε μαζί με 6 πακι, είναι ενας γύφτος με περούκα, όλο το διαμέρισμα βρωμουσε κατουρο, θες και άλλα?
Wander
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2024
- Like
- 108
- Πόντοι
- 0
Το εχει πει και αλλος, πέρυσι τέτοια εποχή έγινε, για να φύγω της είπα ότι ξέχασα το πορτοφόλι μου στο αυτοκίνητο μουmoytro τ δυκια σου αποψη εδω και πολυ καιρο δεν την εχω ξαναδιαβασει συγουρα δεν θα διαφωνισω αλλα ολοι αλλη π εχουν παει γιατι καναν τουμπεκι ,,,,ευχαριστουμε παντως και δεν ειχα σκοπο να παω
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.340
- Πόντοι
- 606
ναι κατυ ειχα ακουσει αλλα εδω τ πραγματα ειναι ποιο ξεκαθαρα τωρα!!!!ειχα ρωτησει κ γω ξανα ετσι κ αλλιως και δεν πηγα
jcola
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2024
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Νανσυ μια Σέξι πολύ θηλυκή τρανς
Είμαι η Νανσυ μια Σέξι πολύ θηλυκή τρανς και σε περιμένω στον χώρο μου στο Κέντρο της Αθήνας, στον Άγιο Νικόλα, στον πολυτελή και πεντακάθαρο χώρο μου, για να παίξουμε… Παίζω κυρίως παθητικά, αλλά αν θέλεις και κάτι παραπάνω μπορώ να σε περιποιηθώ με τα παιχνίδια μου… Κάνω και αυταρχικό…...
kanesex.com
εδω τι ξέρουμε συναγωνιστές??
jcola
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2024
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
6984685205
kavliara trans gia ola ta gousta se perimeno se ka8aro xoro nikea gia na paizoume anomala paixnidia!!!698 46 85 205
kanesex.com
και εδω αν υπαρχει μυστης που να ξερει...
Καλή περίπτωση για μένα αν θες αποκλειστικά παθητική. Έχει αρκετά χρόνια στο κουρμπέτι. Αν θυμάμαι είχε και thread εδώ με τίτλο Νανσουλα το γατάκι ή τρανσουλα. Παρεμπιπτόντως είχε δουλέψει και ένα φεγγάρι στο στούντιο Φυλής 104.Νανσυ μια Σέξι πολύ θηλυκή τρανς
Είμαι η Νανσυ μια Σέξι πολύ θηλυκή τρανς και σε περιμένω στον χώρο μου στο Κέντρο της Αθήνας, στον Άγιο Νικόλα, στον πολυτελή και πεντακάθαρο χώρο μου, για να παίξουμε… Παίζω κυρίως παθητικά, αλλά αν θέλεις και κάτι παραπάνω μπορώ να σε περιποιηθώ με τα παιχνίδια μου… Κάνω και αυταρχικό…...kanesex.com
Εμπειρία κάποιος και γνώμη ;
Nina Black
Estoy aquí para ti y te hago correrte de una manera especial y mi polla es para que tu boca sienta su paladar ... 6987125965.
kanesex.com
6984484991 Perla Lohan
Με λένε Perla Lohan είμαι στην Ελλάδα για λίγες μέρες. Μου αρέσει να κάνω τα πάντα όλες τις γιορτές και τα χρώματα Είμαι ενεργός και παθητικός και εφησυχασμένος Γράψε μου μέσω WhatsApp και Vaibe
kanesex.com
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η γενικός άμα κάποιος έχει να προτείνει κάποια που να ξεκωλιαζει αλύπητα
Giorgos H
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.696
- Πόντοι
- 1.196
Δες τις κριτικές μου δεν θέλω να διαφημίζω συνέχεια , δεν έχω και καμμιά έκπτωση ...6984484991 Perla Lohan
Με λένε Perla Lohan είμαι στην Ελλάδα για λίγες μέρες. Μου αρέσει να κάνω τα πάντα όλες τις γιορτές και τα χρώματα Είμαι ενεργός και παθητικός και εφησυχασμένος Γράψε μου μέσω WhatsApp και Vaibekanesex.comΗ ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η γενικός άμα κάποιος έχει να προτείνει κάποια που να ξεκωλιαζει αλύπητα
Atridis
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 209
- Like
- 12.170
- Πόντοι
- 31.618
Δούλευε πέρσι στο φυλής 99Νανσυ μια Σέξι πολύ θηλυκή τρανς
Είμαι η Νανσυ μια Σέξι πολύ θηλυκή τρανς και σε περιμένω στον χώρο μου στο Κέντρο της Αθήνας, στον Άγιο Νικόλα, στον πολυτελή και πεντακάθαρο χώρο μου, για να παίξουμε… Παίζω κυρίως παθητικά, αλλά αν θέλεις και κάτι παραπάνω μπορώ να σε περιποιηθώ με τα παιχνίδια μου… Κάνω και αυταρχικό…...kanesex.com
Δεν είναι κακή, βασικά μόνο παθητική
Την προτη φορά ήταν απότομη την δεύτερη βιαστική τρίτη δεν υπήρχε.
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.340
- Πόντοι
- 606
πρω 20αετιας τ ξεκωλιαζα συχνα κατυ ξημερωματα λιωμα απ τ πιωματα !!!!Καλή περίπτωση για μένα αν θες αποκλειστικά παθητική. Έχει αρκετά χρόνια στο κουρμπέτι. Αν θυμάμαι είχε και thread εδώ με τίτλο Νανσουλα το γατάκι ή τρανσουλα. Παρεμπιπτόντως είχε δουλέψει και ένα φεγγάρι στο στούντιο Φυλής 104.
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.340
- Πόντοι
- 606
ειπε ενα μουτρο αμα την δεις γραψε μου κ δεν τ πηστεψα .....κ ετσι εγυνε6984685205
kavliara trans gia ola ta gousta se perimeno se ka8aro xoro nikea gia na paizoume anomala paixnidia!!!698 46 85 205kanesex.com
ΤΡΑΝΣ ΕΝΕΡΓΟΠΑΘΗΤΙΚH ΔΙΑΘEΣΙΜΗ ΣΤΟ ΤΗΛ. ΑΠΌ ΤΗΣ 1600 ΤΟ ΑΠΌΓΕΥΜΑ ΈΩΣ ΤΗΣ 0400 ΤΟ ΠΡΩΊ
ΤΡΑΝΣ ΕΝΕΡΓΟΠΑΘΗΤΙΚH ΓΙΑ ΑΝΏΜΑΛΑ ΠΑΙΧΝIΔΙΑ ΈΧΩ ΔΙΚΌ ΜΟΥ ΧΏΡΟ ΚΑΛΛΙΘΈΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΝΑ ΣΕ ΚΆΝΩ ΝΑ ΠΕΡAΣΗΣ ΚΑΛA.... ΕΊΜΑΙ ΔΙΑΘEΣΙΜΗ ΣΤΟ ΤΗΛ. ΑΠΌ ΤΗΣ 16:00 ΤΟ ΑΠΌΓΕΥΜΑ ΈΩΣ ΤΗΣ 04:00 ΤΟ ΠΡΩΊ ΣΕ ΑΠΟΡΊΤΤΑ ΤΗΛ. ΚΑΙ ΜΗΝΎΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΏ 6973-876889
kanesex.com
Εδώ ξέρεις κανείς τίποτα ; Πρέπει να έβγαινε και έξω, φαντάζομαι οι πιο έμεπιροι θα την ξέρουν.
Mpirimpas76
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2023
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.175
- Πόντοι
- 371
Είναι όπως την βλέπεις στις φώτο...6984685205
kavliara trans gia ola ta gousta se perimeno se ka8aro xoro nikea gia na paizoume anomala paixnidia!!!698 46 85 205kanesex.com
Την έχω τιμησει αρκετες φορες πιο παλιά ...
Αν την βρεις θα περάσεις καλά.
Mpirimpas76
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2023
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.175
- Πόντοι
- 371
Πριν κάνα δίμηνο ήταν στο φ99 ...ΤΡΑΝΣ ΕΝΕΡΓΟΠΑΘΗΤΙΚH ΔΙΑΘEΣΙΜΗ ΣΤΟ ΤΗΛ. ΑΠΌ ΤΗΣ 1600 ΤΟ ΑΠΌΓΕΥΜΑ ΈΩΣ ΤΗΣ 0400 ΤΟ ΠΡΩΊ
ΤΡΑΝΣ ΕΝΕΡΓΟΠΑΘΗΤΙΚH ΓΙΑ ΑΝΏΜΑΛΑ ΠΑΙΧΝIΔΙΑ ΈΧΩ ΔΙΚΌ ΜΟΥ ΧΏΡΟ ΚΑΛΛΙΘΈΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΝΑ ΣΕ ΚΆΝΩ ΝΑ ΠΕΡAΣΗΣ ΚΑΛA.... ΕΊΜΑΙ ΔΙΑΘEΣΙΜΗ ΣΤΟ ΤΗΛ. ΑΠΌ ΤΗΣ 16:00 ΤΟ ΑΠΌΓΕΥΜΑ ΈΩΣ ΤΗΣ 04:00 ΤΟ ΠΡΩΊ ΣΕ ΑΠΟΡΊΤΤΑ ΤΗΛ. ΚΑΙ ΜΗΝΎΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΏ 6973-876889kanesex.com
Εδώ ξέρεις κανείς τίποτα ; Πρέπει να έβγαινε και έξω, φαντάζομαι οι πιο έμεπιροι θα την ξέρουν.
Καλή φάση είναι....
Για παθητικού ειδικά.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις