Giorgos H
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 30
- Like
- 3.143
- Πόντοι
- 1.436
Ψάξε το . Ξέρω τουλάχιστον δύο πού το έχουν κάνει . Μία Ελληνίδα και μία Βραζιλιάνα .Θέλω να ελπίζω πως κανείς χαβαλε και δεν κάνουν κάτι τέτοιο
Ψάξε το . Ξέρω τουλάχιστον δύο πού το έχουν κάνει . Μία Ελληνίδα και μία Βραζιλιάνα .Θέλω να ελπίζω πως κανείς χαβαλε και δεν κάνουν κάτι τέτοιο
δεν τ λες κ ωραια !!!!Oh είπα κι εγώ ! Αυτή την έχω βάλει στο μάτι εδώ και πολύ καιρό ! Σκέτη καύλα είναι ... από τιμές τι παίζει ;
(Για νέους πελάτες έτσι ;)
μπογιας θελει κ 200Αυτήν την έχει πάρει κανείς??
μπορει ...εννωειτε πως και τ μουνι ειναι ακρος γυναικιο πλεων και τ καριδι ειναι ξεπερασμενη επαμβαση πλεων ....εδω σ φτιαχουν τ φωνη απο ανδρικη σ γυναικια και αντε καταλαβε μετα !!!Είναι trans???
Σαν παθητική είναι καληΈψαξες πολύ και δεν βρήκες πληροφορίες? Για κάνε μια βόλτα στο Αγγελίες Trans...
Καυλομουνο!!! Η Απόλυτη θηλυκότητα !!! Βγάζει πολύ καυλα!!!Oh είπα κι εγώ ! Αυτή την έχω βάλει στο μάτι εδώ και πολύ καιρό ! Σκέτη καύλα είναι ... από τιμές τι παίζει ;
(Για νέους πελάτες έτσι ;)
Μαλλον σε λάθος κοπελα αναφερόμαστε !!! Δεν μιλώ για αυτη!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σε αυτη αναφέρομαι
Και εγώ την ίδια απορία έχω φίλε....Απορώ γιατί βάζουν αγγελίες αφού δεν σηκώνουν τηλέφωνο ποτέ. Η Εύα από Νίκαια δεν το σηκώνει με τίποτα ούτε πρωί ούτε μεσημέρι ούτε βράδυ...απορώ πως την βρήκατε και πήγατε... απαράδεκτες. Μόνο η Φένια και η Μικαέλα το σηκώνουν.
Ναι.... καλύτερα να πας με σκύλοΈχουμε άποψη για αυτή εδώ ???Καλησπέρα είμαι η Ζοζέ μία Ξανθή Παρουσία
Καλησπέρα ματάκια Είμαι η Ζοζέ ένα ξανθό σπυρασμός που θα πραγματοποιήσει τη φαντασία σου πάρε με και θα χάσεις 695 545 2169 δεκτός και ζευγάριαkanesex.com
Ναι.... καλύτερα να πας με σκύλο
δεν βλεπεις οτι ειναι γυφτος με περουκα;Δηλαδή τι εννοείς με σκύλο ???
Έχεις πάει μαζί της ??
Ναι μπήκα στο διαμέρισμα έμενε μαζί με 6 πακι, είναι ενας γύφτος με περούκα, όλο το διαμέρισμα βρωμουσε κατουρο, θες και άλλα?Δηλαδή τι εννοείς με σκύλο ???
Έχεις πάει μαζί της ??
δεν βλεπεις οτι ειναι γυφτος με περουκα;
Μα γιατί; Αφού είναι "σπυρασμός" λολολολολΝαι.... καλύτερα να πας με σκύλο
Μεγάλος πειρασμός xaxaxaxaΜα γιατί; Αφού είναι "σπυρασμός" λολολολολ
Μεγάλος πειρασμός xaxaxaΜα γιατί; Αφού είναι "σπυρασμός" λολολολολ
moytro τ δυκια σου αποψη εδω και πολυ καιρο δεν την εχω ξαναδιαβασει συγουρα δεν θα διαφωνισω αλλα ολοι αλλη π εχουν παει γιατι καναν τουμπεκι ,,,,ευχαριστουμε παντως και δεν ειχα σκοπο να παωΝαι μπήκα στο διαμέρισμα έμενε μαζί με 6 πακι, είναι ενας γύφτος με περούκα, όλο το διαμέρισμα βρωμουσε κατουρο, θες και άλλα?
Το εχει πει και αλλος, πέρυσι τέτοια εποχή έγινε, για να φύγω της είπα ότι ξέχασα το πορτοφόλι μου στο αυτοκίνητο μουmoytro τ δυκια σου αποψη εδω και πολυ καιρο δεν την εχω ξαναδιαβασει συγουρα δεν θα διαφωνισω αλλα ολοι αλλη π εχουν παει γιατι καναν τουμπεκι ,,,,ευχαριστουμε παντως και δεν ειχα σκοπο να παω