Δεν παίρνει τόσα οπότε αν είναι να πας, μην πας με αυτή τη τιμήστο ΅WhatsApp που της έστειλα 100 μού έγραψε...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Wander
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2024
- Like
- 112
- Πόντοι
- 0
Το τράβηξα screen shot μόλις ανέβω Αθήνα θα δοκιμάσω κάποια από αυτές αν όχι όλες και θα σας ενημερώσω, σε ευχαριστώ πολύ φιλαράκι μου νάσαι καλα !Υara + Isabella *, Cammy + Jamilly , Mallu + Kalisee . Συγκάτοικοι και καλά παιδιά . * Δεν ξέρω αν μένει μαζί τους και η Tracy με το παλούκι , δεν την έχω επισκεφθεί.
jcola
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2024
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Η Νάνσυ είναι στο άθλημα ακόμα? Κανα πόστ?Η αλεξάνδρα με την νανσυ ποσο να το χουν πάει το μαλλί άραγε..;
jcola
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2024
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
μόνο onlyfans και εκει λεει δεν κανει απο κοντα πλεονΗ καλλιστω ξέρετε αν έχει αγγελία πουθενά;
jcola
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2024
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
όταν λες συγκάτικοι ... όλες μεσα στο σπίτι κατα το ραντεβού?Υara + Isabella *, Cammy + Jamilly , Mallu + Kalisee . Συγκάτοικοι και καλά παιδιά . * Δεν ξέρω αν μένει μαζί τους και η Tracy με το παλούκι , δεν την έχω επισκεφθεί.
Giorgos H
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.902
- Πόντοι
- 1.436
οχι και οι 6 ! Ανά 2 σε κάθε σπίτι . Πολλές φορές η άλλη κοιμάται ή βρίσκεται εκτός .όταν λες συγκάτικοι ... όλες μεσα στο σπίτι κατα το ραντεβού?
Despacitoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Like
- 134
- Πόντοι
- 1
Η Lohanny ξέρετε με ποια κάνει τρίο;;
Από τις καλύτερες που έχω συναντήσει!!
Από τις καλύτερες που έχω συναντήσει!!
πανε και δωσε μας εσυ
Πηγα σήμερα τελικά εγώ. Άψογη σε όλα της. Και πιο θηλυκή δε πάει . Τσιμπουκάρα και τον παίρνει τέλεια. Μακάρι να είχαμε πολλές τέτοιες πιτσιρίκες ΕλληνίδεςΓια δώσε κ άλλες πληροφοριες αν έχεις πάει
Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 3.497
- Πόντοι
- 446
ειπαμε ΝΑΙ σε ολα ο τυποςΠηγα σήμερα τελικά εγώ. Άψογη σε όλα της. Και πιο θηλυκή δε πάει . Τσιμπουκάρα και τον παίρνει τέλεια. Μακάρι να είχαμε πολλές τέτοιες πιτσιρίκες Ελληνίδες
cocos30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.203
- Πόντοι
- 2.477
Μπραβο, για αυτο επεσε η αγγελια....Πηγα σήμερα τελικά εγώ. Άψογη σε όλα της. Και πιο θηλυκή δε πάει . Τσιμπουκάρα και τον παίρνει τέλεια. Μακάρι να είχαμε πολλές τέτοιες πιτσιρίκες Ελληνίδες
Τι εννοείς δε καταλαβαΜπραβο, για αυτο επεσε η αγγελια....
Κρητη Hρακλειο ......6946593582,,, ....Για σκισμενες στιγμες ,,,
Hρακλειο ,,,,,,Top and Sexy tranς, Oχι καλλονη μόνο στις φωτο αλλα και ζωντανα (( το σημαντικότερο ))...... Σε διακριτικό χώρο .. με πληρης εχεμυθεια σε ενα διακριτικο και προσεγμενο πεντακαθαρο χωρο και με ανετο παρκινγκ ♡ Για ενεργοπαθητικο παιχνιδι .,,,,,Προσεγμενη ,περιποιημένη .Δερμα καθαρο...
kanesex.com
Καλησπερα ξερουμε κατι γιατι για αυτο το κοριτσι
Αφροδίτη-
Γεια σου είμαι η Αφροδίτη Επαγγελματίας τρανσέξουαλ Παίζω εν/παθ σε δικό μου πολυτελείς χώρο !! Καθαριότητα και σεβασμός απαραίτητα Δέχομαι με ραντεβού Μόνο για επαγγελματικά ραντεβού Δεν απαντώ σε αποκρύψεις και μηνύματα Αργόσχολοι να μην ενοχλούν. Κάλεσε με τώρα στο ❣️ 695 5420738 ❣️
kanesex.com
satriani33
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2011
- Like
- 484
- Πόντοι
- 21
τι προτεινεις δηλ, να σκαω 100σταρικα για να παιρνω ματι ? Αφου οι 9 στις 10 ειναι μπαζα.Τα θέλει και σένα ο κ.... σου (ΛΟΛ)
satriani33
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2011
- Like
- 484
- Πόντοι
- 21
δεν ειναι τα πραγματα οπως φαινονται....ξερουμε τ περνει????ωραιο ειναι μας κανει !!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ωραιο κ αυτο !!!!Transexual
Nice and sexy transexual pre surgery New transsexual in town here for a short period.... send me WhatsApp or Viber 6943897203 6981498052 for serious people only Kalimerakanesex.com
Τελευταία τροποποίηση:
satriani33
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2011
- Like
- 484
- Πόντοι
- 21
εχεις παει? Κι αν πηγες, πες μας τι ειδες και ποσο σε χρεωσε? Πες τι ειδες και θα σου πω κι εγωΔεν παίρνει τόσα οπότε αν είναι να πας, μην πας με αυτή τη τιμή
Giorgos H
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.902
- Πόντοι
- 1.436
Εγώ με 100 δεν παίρνω μάτι , άλλο πράγμα παίρνω ...τι προτεινεις δηλ, να σκαω 100σταρικα για να παιρνω ματι ? Αφου οι 9 στις 10 ειναι μπαζα.
BULLO(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 144
- Πόντοι
- 1
Το μόνο που μπορώ να εγγυηθω είναι τσιμπουκαρα,νταρντανα αλλά δε με άφησε να τη γαμησω γτ τον είχα μεγάλο λέει lol
JustCuriou$
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2024
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα ομάδα τώρα τελευταία μου έχει μπει στο μυαλό αυτή η Κατερίνα και το μεγάλο εργαλείο της , έχουμε καμία εικόνα για το τι παίζει?
Θεσσαλονίκη τώρα για λίγο
Γεια, με λένε Κατερίνα, είμαι Ελληνίδα τρανς με πολύ όρεξη και καλή διάθεση να περάσουμε μαζί όμορφες στιγμές απευθύνομαι σε ολων των ειδών αγοράκια που θέλουν να νιώσουν την ηδονή από μια τρανς κοπέλα Ελα να γίνεις η πουτανα που ονειρεύεσαι στα Έμπειρα χέρια μου Έλα να νιώσεις την ψωλάρα μου...
kanesex.com
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 226