Giorgos H
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.507
- Πόντοι
- 1.196
στο ΅WhatsApp που της έστειλα 100 μού έγραψε...Μημ γράφεις ότι να ναι... Δεν παίρνει τόσα
στο ΅WhatsApp που της έστειλα 100 μού έγραψε...Μημ γράφεις ότι να ναι... Δεν παίρνει τόσα
Δεν μένω Αθήνα και έτσι δεν ήξερα, την έχω πατήσει πολλές φορές με τέτοιες περιπτώσεις, για αυτό έφτιαξα το προφίλ εδώ όσο μπορώ να ενημερώνομαι και να ενημερώνω και εσάς, τώρα έχω πάθει φρίκη πάλι δεν ξέρω σε ποια να πάω, αυτή η Yara και η Cammy βλέπω ότι έχουν καλές κριτικέςρε σεις αφου ξερετε οτυ δαυτες ειναι 3/3 μεσα στα σπυτακια που εχουν γιατι πατε γυρευοντας !!!!!αλλοστε φενεται και απο αυτες τ φωτο η ασχημια τους ελεος !!!!
Υara + Isabella *, Cammy + Jamilly , Mallu + Kalisee . Συγκάτοικοι και καλά παιδιά . * Δεν ξέρω αν μένει μαζί τους και η Tracy με το παλούκι , δεν την έχω επισκεφθεί.Δεν μένω Αθήνα και έτσι δεν ήξερα, την έχω πατήσει πολλές φορές με τέτοιες περιπτώσεις, για αυτό έφτιαξα το προφίλ εδώ όσο μπορώ να ενημερώνομαι και να ενημερώνω και εσάς, τώρα έχω πάθει φρίκη πάλι δεν ξέρω σε ποια να πάω, αυτή η Yara και η Cammy βλέπω ότι έχουν καλές κριτικές
Δεν παίρνει τόσα οπότε αν είναι να πας, μην πας με αυτή τη τιμήστο ΅WhatsApp που της έστειλα 100 μού έγραψε...
Το τράβηξα screen shot μόλις ανέβω Αθήνα θα δοκιμάσω κάποια από αυτές αν όχι όλες και θα σας ενημερώσω, σε ευχαριστώ πολύ φιλαράκι μου νάσαι καλα !Υara + Isabella *, Cammy + Jamilly , Mallu + Kalisee . Συγκάτοικοι και καλά παιδιά . * Δεν ξέρω αν μένει μαζί τους και η Tracy με το παλούκι , δεν την έχω επισκεφθεί.
Η Νάνσυ είναι στο άθλημα ακόμα? Κανα πόστ?Η αλεξάνδρα με την νανσυ ποσο να το χουν πάει το μαλλί άραγε..;
μόνο onlyfans και εκει λεει δεν κανει απο κοντα πλεονΗ καλλιστω ξέρετε αν έχει αγγελία πουθενά;
όταν λες συγκάτικοι ... όλες μεσα στο σπίτι κατα το ραντεβού?Υara + Isabella *, Cammy + Jamilly , Mallu + Kalisee . Συγκάτοικοι και καλά παιδιά . * Δεν ξέρω αν μένει μαζί τους και η Tracy με το παλούκι , δεν την έχω επισκεφθεί.
οχι και οι 6 ! Ανά 2 σε κάθε σπίτι . Πολλές φορές η άλλη κοιμάται ή βρίσκεται εκτός .όταν λες συγκάτικοι ... όλες μεσα στο σπίτι κατα το ραντεβού?
πανε και δωσε μας εσυ
Πηγα σήμερα τελικά εγώ. Άψογη σε όλα της. Και πιο θηλυκή δε πάει . Τσιμπουκάρα και τον παίρνει τέλεια. Μακάρι να είχαμε πολλές τέτοιες πιτσιρίκες ΕλληνίδεςΓια δώσε κ άλλες πληροφοριες αν έχεις πάει
ειπαμε ΝΑΙ σε ολα ο τυποςΠηγα σήμερα τελικά εγώ. Άψογη σε όλα της. Και πιο θηλυκή δε πάει . Τσιμπουκάρα και τον παίρνει τέλεια. Μακάρι να είχαμε πολλές τέτοιες πιτσιρίκες Ελληνίδες
Μπραβο, για αυτο επεσε η αγγελια....Πηγα σήμερα τελικά εγώ. Άψογη σε όλα της. Και πιο θηλυκή δε πάει . Τσιμπουκάρα και τον παίρνει τέλεια. Μακάρι να είχαμε πολλές τέτοιες πιτσιρίκες Ελληνίδες
Τι εννοείς δε καταλαβαΜπραβο, για αυτο επεσε η αγγελια....
τι προτεινεις δηλ, να σκαω 100σταρικα για να παιρνω ματι ? Αφου οι 9 στις 10 ειναι μπαζα.Τα θέλει και σένα ο κ.... σου (ΛΟΛ)
δεν ειναι τα πραγματα οπως φαινονται....ξερουμε τ περνει????ωραιο ειναι μας κανει !!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ωραιο κ αυτο !!!!Transexual
Nice and sexy transexual pre surgery New transsexual in town here for a short period... send me WhatsApp or Viber 6943897203 6981498052 for serious people onlykanesex.com
εχεις παει? Κι αν πηγες, πες μας τι ειδες και ποσο σε χρεωσε? Πες τι ειδες και θα σου πω κι εγωΔεν παίρνει τόσα οπότε αν είναι να πας, μην πας με αυτή τη τιμή
Εγώ με 100 δεν παίρνω μάτι , άλλο πράγμα παίρνω ...τι προτεινεις δηλ, να σκαω 100σταρικα για να παιρνω ματι ? Αφου οι 9 στις 10 ειναι μπαζα.