BULLO(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 138
- Πόντοι
- 1
Το μόνο που μπορώ να εγγυηθω είναι τσιμπουκαρα,νταρντανα αλλά δε με άφησε να τη γαμησω γτ τον είχα μεγάλο λέει lol
Το μόνο που μπορώ να εγγυηθω είναι τσιμπουκαρα,νταρντανα αλλά δε με άφησε να τη γαμησω γτ τον είχα μεγάλο λέει lol
Νομίζω ότι με τα ίδια λεφτά θα βρείς κάτι καλύτερο εκτός εάν θέλεις ντε και καλά Ελληνίδα αλλά και εκεί παίζουν ενδιαφέρουσες και πιό φτηνές παρουσίεςΚαλημέρα ομάδα τώρα τελευταία μου έχει μπει στο μυαλό αυτή η Κατερίνα και το μεγάλο εργαλείο της , έχουμε καμία εικόνα για το τι παίζει?
Αθήνα Σεξ 150cyber 50 texting 50 τηλεφωνικό 25 only fans 20
Γεια, με λένε Κατερίνα, είμαι Ελληνίδα τρανς με πολύ όρεξη και καλή διάθεση να περάσουμε μαζί όμορφες στιγμές απευθύνομαι σε ολων των ειδών αγοράκια που θέλουν να νιώσουν την ηδονή από μια τρανς κοπέλα Ελα να γίνεις η πουτανα που ονειρεύεσαι στα Έμπειρα χέρια μου Έλα να νιώσεις την ψωλάρα μου...kanesex.com
Από προσόντα τι λέει μύστη μου;Πηγα σήμερα τελικά εγώ. Άψογη σε όλα της. Και πιο θηλυκή δε πάει . Τσιμπουκάρα και τον παίρνει τέλεια. Μακάρι να είχαμε πολλές τέτοιες πιτσιρίκες Ελληνίδες
Θες να σκάσεις 150?Καλημέρα ομάδα τώρα τελευταία μου έχει μπει στο μυαλό αυτή η Κατερίνα και το μεγάλο εργαλείο της , έχουμε καμία εικόνα για το τι παίζει?
Γεια, με λένε Κατερίνα, είμαι Ελληνίδα τρανς με πολύ όρεξη και καλή διάθεση να περάσουμε μαζί όμορφες στιγμές απευθύνομαι σε ολων των ειδών αγοράκια που θέλουν να νιώσουν την ηδονή από μια τρανς κοπέλα Ελα να γίνεις η πουτανα που ονειρεύεσαι στα Έμπειρα χέρια μου Έλα να νιώσεις την ψωλάρα μου...kanesex.com
Κανονικά αν και δεν έδωσα βάση. Για παθητικούς δε ξέρω αν κάνει. Αλλά για ενεργητικούς είναι ότι πρέπει … θηλυκή με τέλεια τρυπουλαΑπό προσόντα τι λέει μύστη μου;
Είναι όπως την βλέπεις στις φώτο....Γνώμες για Νάντια Μουρ;
Θα ήθελα να δοκιμάσω παθητικό και το μεγάλο εργαλείο πιστεύω είναι ότι πρέπει, για αυτό όμως ρώταω μηπως είναι μάπα η φάσηΘες να σκάσεις 150?
Φωτα ??δεν ειναι τα πραγματα οπως φαινονται....
Αν πρωτα ο θεως φετος ανεβω κ ειναι αθηνα θ παω μια βολτα εχω πολυ καιρο ν τ δω τ μωρο κ ο τως ειναι απο τ καλητερο παιζειΜετά από πολλυ καιρό είδα αγγελία της και έτρεξα παλιό στανταρακι πάντα εκπληκτική η Ρία δεν κάνει σεξ έρωτα κανειΡΙΑ ΤΡΑΝΣ 6982102898
Καλησπέρα καρδούλα μου με λένε Ρία τρανς pre op ...1.70 ύψος 55 κ. Με δικό μου διακριτικό χώρο στο νέο κόσμο ...ενεργοπαθητικη για νέες κ όχι μόνο εμπειρίες.... σε περιμένω μόνη 6982102898kanesex.com
Πω ρε φίλε τι βόας είν'τούτοςΚαλημέρα ομάδα τώρα τελευταία μου έχει μπει στο μυαλό αυτή η Κατερίνα και το μεγάλο εργαλείο της , έχουμε καμία εικόνα για το τι παίζει?
Πάντως στο tiktok στα live της ήταν αγενεστατη. Ελπίζω να μην είναι έτσι στα ραντεβούΠω ρε φίλε τι βόας είν'τούτος
Θες να σκάσεις 150?
Την είχα στο νου να τη τσεκάρω κάποια στιγμή άλλα είδα στο νήμα της Θεσσαλονίκης να κράζεται με κόσμο από εδώ και να έχει τέρμα έπαρση και ξενέρωσα.Καλημέρα ομάδα τώρα τελευταία μου έχει μπει στο μυαλό αυτή η Κατερίνα και το μεγάλο εργαλείο της , έχουμε καμία εικόνα για το τι παίζει?
ολες που εχεις επισκεφτει ηταν τελειες Γιωργο. Ποτε δε σου εκατσε φολα! Μπορει. Ισως επειδη απ τη μια γνωριζεις την αλλη. Δε σου ετυχε ποτε να δωσεις 100 και να το μετανιωσεις?Εγώ με 100 δεν παίρνω μάτι , άλλο πράγμα παίρνω ...
Άστο τύπε αν η αγένεια είναι έμφυτη θα είναι παντού αγενής. Καλύτερα μη ρισκάρεις. Έχετε τόσες κοπελαρες σκέτη καύλα στην Αθήνα πάνε στα σίγουραΠάντως στο tiktok στα live της ήταν αγενεστατη. Ελπίζω να μην είναι έτσι στα ραντεβού