You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)
JustCuriou$
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2024
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα ομάδα τώρα τελευταία μου έχει μπει στο μυαλό αυτή η Κατερίνα και το μεγάλο εργαλείο της , έχουμε καμία εικόνα για το τι παίζει?
Θεσσαλονίκη τώρα για λίγο
Γεια, με λένε Κατερίνα, είμαι Ελληνίδα τρανς με πολύ όρεξη και καλή διάθεση να περάσουμε μαζί όμορφες στιγμές απευθύνομαι σε ολων των ειδών αγοράκια που θέλουν να νιώσουν την ηδονή από μια τρανς κοπέλα Ελα να γίνεις η πουτανα που ονειρεύεσαι στα Έμπειρα χέρια μου Έλα να νιώσεις την ψωλάρα μου...
kanesex.com
Giorgos H
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.774
- Πόντοι
- 1.196
Νομίζω ότι με τα ίδια λεφτά θα βρείς κάτι καλύτερο εκτός εάν θέλεις ντε και καλά Ελληνίδα αλλά και εκεί παίζουν ενδιαφέρουσες και πιό φτηνές παρουσίεςΚαλημέρα ομάδα τώρα τελευταία μου έχει μπει στο μυαλό αυτή η Κατερίνα και το μεγάλο εργαλείο της , έχουμε καμία εικόνα για το τι παίζει?
Γεια, με λένε Κατερίνα, είμαι Ελληνίδα τρανς με πολύ όρεξη και καλή διάθεση να περάσουμε μαζί όμορφες στιγμές απευθύνομαι σε ολων των ειδών αγοράκια που θέλουν να νιώσουν την ηδονή από μια τρανς κοπέλα Ελα να γίνεις η πουτανα που ονειρεύεσαι στα Έμπειρα χέρια μου Έλα να νιώσεις την ψωλάρα μου...kanesex.com
stefanosex
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Sentinel beast
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2024
- Like
- 75
- Πόντοι
- 0
Από προσόντα τι λέει μύστη μου;Πηγα σήμερα τελικά εγώ. Άψογη σε όλα της. Και πιο θηλυκή δε πάει . Τσιμπουκάρα και τον παίρνει τέλεια. Μακάρι να είχαμε πολλές τέτοιες πιτσιρίκες Ελληνίδες
Θες να σκάσεις 150?Καλημέρα ομάδα τώρα τελευταία μου έχει μπει στο μυαλό αυτή η Κατερίνα και το μεγάλο εργαλείο της , έχουμε καμία εικόνα για το τι παίζει?
Γεια, με λένε Κατερίνα, είμαι Ελληνίδα τρανς με πολύ όρεξη και καλή διάθεση να περάσουμε μαζί όμορφες στιγμές απευθύνομαι σε ολων των ειδών αγοράκια που θέλουν να νιώσουν την ηδονή από μια τρανς κοπέλα Ελα να γίνεις η πουτανα που ονειρεύεσαι στα Έμπειρα χέρια μου Έλα να νιώσεις την ψωλάρα μου...kanesex.com
Κανονικά αν και δεν έδωσα βάση. Για παθητικούς δε ξέρω αν κάνει. Αλλά για ενεργητικούς είναι ότι πρέπει … θηλυκή με τέλεια τρυπουλαΑπό προσόντα τι λέει μύστη μου;
Vassillis76
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2023
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.219
- Πόντοι
- 371
Είναι όπως την βλέπεις στις φώτο....Γνώμες για Νάντια Μουρ;
Εγώ πέρασα καλά μαζί της σαν ενεργητικός, αλλά προτιμα να έχει αυτή το πάνω χέρι...
JustCuriou$
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2024
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Θα ήθελα να δοκιμάσω παθητικό και το μεγάλο εργαλείο πιστεύω είναι ότι πρέπει, για αυτό όμως ρώταω μηπως είναι μάπα η φάσηΘες να σκάσεις 150?
greekbbc
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2023
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Login • Instagram ξερει κανεις για αυτη τη κουκλα;
takhs andr
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2017
- Like
- 341
- Πόντοι
- 21
ΡΙΑ ΤΡΑΝΣ 6982102898
Καλησπέρα καρδούλα μου με λένε Ρία τρανς pre op ...1.70 ύψος 55 κ. Με δικό μου διακριτικό χώρο στο νέο κόσμο ...ενεργοπαθητικη για νέες κ όχι μόνο εμπειρίες.... σε περιμένω μόνη 6982102898
kanesex.com
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.414
- Πόντοι
- 606
Φωτα ??δεν ειναι τα πραγματα οπως φαινονται....
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.414
- Πόντοι
- 606
Αν πρωτα ο θεως φετος ανεβω κ ειναι αθηνα θ παω μια βολτα εχω πολυ καιρο ν τ δω τ μωρο κ ο τως ειναι απο τ καλητερο παιζειΜετά από πολλυ καιρό είδα αγγελία της και έτρεξα παλιό στανταρακι πάντα εκπληκτική η Ρία δεν κάνει σεξ έρωτα κανειΡΙΑ ΤΡΑΝΣ 6982102898
Καλησπέρα καρδούλα μου με λένε Ρία τρανς pre op ...1.70 ύψος 55 κ. Με δικό μου διακριτικό χώρο στο νέο κόσμο ...ενεργοπαθητικη για νέες κ όχι μόνο εμπειρίες.... σε περιμένω μόνη 6982102898kanesex.com
Πω ρε φίλε τι βόας είν'τούτοςΚαλημέρα ομάδα τώρα τελευταία μου έχει μπει στο μυαλό αυτή η Κατερίνα και το μεγάλο εργαλείο της , έχουμε καμία εικόνα για το τι παίζει?
Πάντως στο tiktok στα live της ήταν αγενεστατη. Ελπίζω να μην είναι έτσι στα ραντεβούΠω ρε φίλε τι βόας είν'τούτος
sos1908
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 268
- Πόντοι
- 1
Θες να σκάσεις 150?
Την είχα στο νου να τη τσεκάρω κάποια στιγμή άλλα είδα στο νήμα της Θεσσαλονίκης να κράζεται με κόσμο από εδώ και να έχει τέρμα έπαρση και ξενέρωσα.Καλημέρα ομάδα τώρα τελευταία μου έχει μπει στο μυαλό αυτή η Κατερίνα και το μεγάλο εργαλείο της , έχουμε καμία εικόνα για το τι παίζει?
Κατά τα άλλα φαίνεται όντως δυνατή
satriani33
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2011
- Like
- 446
- Πόντοι
- 21
ολες που εχεις επισκεφτει ηταν τελειες Γιωργο. Ποτε δε σου εκατσε φολα! Μπορει. Ισως επειδη απ τη μια γνωριζεις την αλλη. Δε σου ετυχε ποτε να δωσεις 100 και να το μετανιωσεις?Εγώ με 100 δεν παίρνω μάτι , άλλο πράγμα παίρνω ...
Άστο τύπε αν η αγένεια είναι έμφυτη θα είναι παντού αγενής. Καλύτερα μη ρισκάρεις. Έχετε τόσες κοπελαρες σκέτη καύλα στην Αθήνα πάνε στα σίγουραΠάντως στο tiktok στα live της ήταν αγενεστατη. Ελπίζω να μην είναι έτσι στα ραντεβού
satriani33
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2011
- Like
- 446
- Πόντοι
- 21
μουνοπ@νο ειναι, να ξερεις.Πάντως στο tiktok στα live της ήταν αγενεστατη. Ελπίζω να μην είναι έτσι στα ραντεβού
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις