Εγώ δουλεύω κάθε μέρα και ας λέτε ότι θέλετε κόβω χρήμα Φούλ Τώρα έρθεις δεν έρθεις στα παλιά μου τα παπούτσια σε γράφω Και εσένα και όποιος έχει πικρόχολα σχόλια προς το άτομό μου ….δε με ξέρετε δε σας ξέρω ..προσέχετε πως μιλάτε Και τους χαρακτηρισμούς που μου βάζετε .. Μάθατε όλοι παίρνετε ένα πληκτρολόγιο και ότι σας κατέβει το γράφετε και δε σκέφτεται αν στεναχωριέται το άτομο που τα βλέπει… Υπάρχουν και κάποια οριά να μάθετε να μην τα ξεπερνάτε κι αν είχα μία διαφορά στη ζωή μου στο παρελθόν με κάποιον και μπήκε εδώ να γράψει πράγματα που δεν ισχύουν φυσικά και θα απαντήσω… Εντάξει μπορεί πάνω στα νεύρα μου να παραφέρθηκα να απάντησα παρορμητικά λαθος μου ..Άνθρωπος είμαι και εγώ δεν είμαι η Αγία Αικατερίνη …. Εσείς δηλαδή δεν έχετε μιλήσει ποτέ άσχημα σε κανέναν άνθρωπο που σας έχουν προσβάλει? TΙ μεγαλώσατε όλοι με χαβιάρι και πιάνο ;
απ οτι φαινεται δε παραφερθηκες μια φορα μονο, μιλας με αγενεια συνεχεια.
Εξαλλου απ τις αγγελιες σου και μονο φαινεται, οτι βλεπεις τους γυρω σου σα σκουπιδια και υποτιμας τη νοημοσυνη των ανθρωπων.
προσωπικα οταν βλεπω αγγελια σου στο kanesex τη προσπερναω. Κατ αρχην φαινεται οτι ειναι δικια σου απο χιλιομετρα. εχει το στιγμα σου.
Γενικα εχεις επαρση. και να ξερεις αυτο θα σου κοστισει αργα ή γρηγορα και συναισθηματικα και οικονομικα