τιμές;Η ρια ειναι το καλυτερο παιδι για εμενα ....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (3 μέλη και 15 επισκέπτες)
Ευχαριστώ φίλε
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.813
- Πόντοι
- 3.886
Η Σαμπρίνα είναι αύριο;
giorgos_07
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 11
- Like
- 401
- Πόντοι
- 311
Να μπουμε η οχι δηλαδη?δεν θα ηθελα να μιλησω για θεματα αισθητικης.
απο θεμα συμπεριφορας ειναι σχετικα καλη με εξαιρεση οτι δε ειναι συνεπης στα μηνυματα. Μπορει να σου απαντησει σε 2 μερες πχ.
Μαροκινη ειναι
takhs andr
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2017
- Like
- 335
- Πόντοι
- 21
100 φίλε μουτιμές;
Katerina_asim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2023
- Like
- 84
- Πόντοι
- 0
Την είχα στο νου να τη τσεκάρω κάποια στιγμή άλλα είδα στο νήμα της Θεσσαλονίκης να κράζεται με κόσμο από εδώ και να έχει τέρμα έπαρση και ξενέρωσα.
Κατά τα άλλα φαίνεται όντως δυνατή
Εγώ δουλεύω κάθε μέρα και ας λέτε ότι θέλετε κόβω χρήμα Φούλ Τώρα έρθεις δεν έρθεις στα παλιά μου τα παπούτσια σε γράφω Και εσένα και όποιος έχει πικρόχολα σχόλια προς το άτομό μου ….δε με ξέρετε δε σας ξέρω ..προσέχετε πως μιλάτε Και τους χαρακτηρισμούς που μου βάζετε .. Μάθατε όλοι παίρνετε ένα πληκτρολόγιο και ότι σας κατέβει το γράφετε και δε σκέφτεται αν στεναχωριέται το άτομο που τα βλέπει… Υπάρχουν και κάποια οριά να μάθετε να μην τα ξεπερνάτε κι αν είχα μία διαφορά στη ζωή μου στο παρελθόν με κάποιον και μπήκε εδώ να γράψει πράγματα που δεν ισχύουν φυσικά και θα απαντήσω… Εντάξει μπορεί πάνω στα νεύρα μου να παραφέρθηκα να απάντησα παρορμητικά λαθος μου ..Άνθρωπος είμαι και εγώ δεν είμαι η Αγία Αικατερίνη …. Εσείς δηλαδή δεν έχετε μιλήσει ποτέ άσχημα σε κανέναν άνθρωπο που σας έχουν προσβάλει? TΙ μεγαλώσατε όλοι με χαβιάρι και πιάνο ;Άστο τύπε αν η αγένεια είναι έμφυτη θα είναι παντού αγενής. Καλύτερα μη ρισκάρεις. Έχετε τόσες κοπελαρες σκέτη καύλα στην Αθήνα πάνε στα σίγουρα
Katerina_asim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2023
- Like
- 84
- Πόντοι
- 0
Εσύ έχεις πάρει το πληκτρολόγιο στα χέρια σου και μόνο γραφείς Για εμένα μήπως είσαι ερωτευμένος και σου ‘χω ρίξει χυλόπιτα; Τι μανία σε έχει πιάσει αδερφάκι μου σε παρακαλώ άφησε με στην ησυχία μου.. Μου στέλνουν μηνύματα και μου λένε πάλι γράψανε για σένα πάλι γράψανε για σένα και ξανά γράψανε για σένα… Κι εσύ είσαι ο μόνος που ασχολείσαι εδώ μέσα μαζί μου με έχεις μανία χαχαχαΆστο τύπε αν η αγένεια είναι έμφυτη θα είναι παντού αγενής. Καλύτερα μη ρισκάρεις. Έχετε τόσες κοπελαρες σκέτη καύλα στην Αθήνα πάνε στα σίγουρα
Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 2.106
- Πόντοι
- 446
Εγώ δουλεύω κάθε μέρα και ας λέτε ότι θέλετε κόβω χρήμα Φούλ Τώρα έρθεις δεν έρθεις στα παλιά μου τα παπούτσια σε γράφω Και εσένα και όποιος έχει πικρόχολα σχόλια προς το άτομό μου ….δε με ξέρετε δε σας ξέρω ..προσέχετε πως μιλάτε Και τους χαρακτηρισμούς που μου βάζετε .. Μάθατε όλοι παίρνετε ένα πληκτρολόγιο και ότι σας κατέβει το γράφετε και δε σκέφτεται αν στεναχωριέται το άτομο που τα βλέπει… Υπάρχουν και κάποια οριά να μάθετε να μην τα ξεπερνάτε κι αν είχα μία διαφορά στη ζωή μου στο παρελθόν με κάποιον και μπήκε εδώ να γράψει πράγματα που δεν ισχύουν φυσικά και θα απαντήσω… Εντάξει μπορεί πάνω στα νεύρα μου να παραφέρθηκα να απάντησα παρορμητικά λαθος μου ..Άνθρωπος είμαι και εγώ δεν είμαι η Αγία Αικατερίνη …. Εσείς δηλαδή δεν έχετε μιλήσει ποτέ άσχημα σε κανέναν άνθρωπο που σας έχουν προσβάλει? TΙ μεγαλώσατε όλοι με χαβιάρι και πιάνο ;
Απο τον τροπο που μιλας εδω περα φαινεται ποσο καρ@@λα εισαι ...δεν μας νοιαζει ειλικρινα αν χ@ζεσαι στο χρημα...δεν μας νοιαζει αν εισαι καλη η οχι....βλεπω ενα ατομο με ασχημο χαρακτηρα και ασχημη συμπεριφορα...και το χειροτερο ειναι οτι προσπαθεις να δικαιολογησεις αυτη τη συμπεριφορα και να μας πεισεις οτι ειναι ενταξει να φερεσαι ετσι...ΜΑΚΡΙΑ και ουτε καν αγαπημενοι...δεν χωραει η τοξικοτητα σου αναμεσα μας...οταν αναθεωρησεις ισως ! ισως!! αναθεωρησουμε!Εσύ έχεις πάρει το πληκτρολόγιο στα χέρια σου και μόνο γραφείς Για εμένα μήπως είσαι ερωτευμένος και σου ‘χω ρίξει χυλόπιτα; Τι μανία σε έχει πιάσει αδερφάκι μου σε παρακαλώ άφησε με στην ησυχία μου.. Μου στέλνουν μηνύματα και μου λένε πάλι γράψανε για σένα πάλι γράψανε για σένα και ξανά γράψανε για σένα… Κι εσύ είσαι ο μόνος που ασχολείσαι εδώ μέσα μαζί μου με έχεις μανία χαχαχα
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
εγώ θα θελα να ξέρω ποιός είναι ο μαλάκας που της στέλνει μηνύματα και της καρφώνει ότι λέμε εδώ μέσα
για 1 ωρα να φανταστώ και έχει και εξτρα; η γουσταρει pfe,gfe;100 φίλε μου
Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 2.106
- Πόντοι
- 446
καποιος που μαλλον θελει μυτο στα αρχιδιαεγώ θα θελα να ξέρω ποιός είναι ο μαλάκας που της στέλνει μηνύματα και της καρφώνει ότι λέμε εδώ μέσα
Katerina_asim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2023
- Like
- 84
- Πόντοι
- 0
Μην εξάπτεσαι καλή μου κουλαρε η ζωή είναι απλή θέλει : πουτσα λούσα και γλέντι … ξεκινα από το γλέντι εσυ … ελα να σε γλεντήσω πουτανακι…η ψωλαρα μου είναι έτοιμη και σε περιμένει να σου κάνει ένα δυνατό σφυροκόπημαΑπο τον τροπο που μιλας εδω περα φαινεται ποσο καρ@@λα εισαι ...δεν μας νοιαζει ειλικρινα αν χ@ζεσαι στο χρημα...δεν μας νοιαζει αν εισαι καλη η οχι....βλεπω ενα ατομο με ασχημο χαρακτηρα και ασχημη συμπεριφορα...και το χειροτερο ειναι οτι προσπαθεις να δικαιολογησεις αυτη τη συμπεριφορα και να μας πεισεις οτι ειναι ενταξει να φερεσαι ετσι...ΜΑΚΡΙΑ και ουτε καν αγαπημενοι...δεν χωραει η τοξικοτητα σου αναμεσα μας...οταν αναθεωρησεις ισως ! ισως!! αναθεωρησουμε!
Τελευταία τροποποίηση:
aoratos33_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 317
- Πόντοι
- 21
aoratos33_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 317
- Πόντοι
- 21
Και με την Λυδία την ψηλόλιγνη.... έχει κανείς εμπειρία;;;
Daeva2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2021
- Like
- 1.925
- Πόντοι
- 206
Τεχνικά, τού ζητάς να ξεκινήσει απ' την πούτσα. Καλό είναι να ακριβολογούμε...Μην εξάπτεσαι καλή μου κουλαρε η ζωή είναι απλή θέλει : πουτσα λούσα και γλέντι … ξεκινα από το γλέντι εσυ … ελα να σε γλεντήσω πουτανακι…η ψωλαρα μου είναι έτοιμη και σε περιμένει να σου κάνει ένα δυνατό σφυροκόπημα
satriani33
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2011
- Like
- 358
- Πόντοι
- 21
εμεις φταιμεΠριν τρεις χρόνια την πήρα με 50 ευρώ μια ώρα
Τόρα οι τιμές φθασαν στο θεό.
satriani33
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2011
- Like
- 358
- Πόντοι
- 21
δε βγαινει ακρη μ αυτα. ειδικα οταν δε δινουν τηλ. Καβλαντιζουνε ,ζητανε φωτο,θετουν ορους παραλογους και τετοια. ποιος αλλωστε θα μοιραζε τις φωτο του στο ιντρνετ? Δυσκολο να καταφερει καποιος συναντηση. Εγω παντως ποτεSissy για νεαρό ψολαρα γαμια.
Fan of a good big black cock. Μου αρέσει να γυρίζω βιντεάκια. Add insta Marina_Sissy for me https://onlyfans.com/marina_sissykanesex.com
Έχεις κάποιος επισκεφτεί εδώ ;
satriani33
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2011
- Like
- 358
- Πόντοι
- 21
ποιος αλλος! ενας τη κανει αυτη τη δουλεια γνωστος τοις παση...εγώ θα θελα να ξέρω ποιός είναι ο μαλάκας που της στέλνει μηνύματα και της καρφώνει ότι λέμε εδώ μέσα
satriani33
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2011
- Like
- 358
- Πόντοι
- 21
απ οτι φαινεται δε παραφερθηκες μια φορα μονο, μιλας με αγενεια συνεχεια.Εγώ δουλεύω κάθε μέρα και ας λέτε ότι θέλετε κόβω χρήμα Φούλ Τώρα έρθεις δεν έρθεις στα παλιά μου τα παπούτσια σε γράφω Και εσένα και όποιος έχει πικρόχολα σχόλια προς το άτομό μου ….δε με ξέρετε δε σας ξέρω ..προσέχετε πως μιλάτε Και τους χαρακτηρισμούς που μου βάζετε .. Μάθατε όλοι παίρνετε ένα πληκτρολόγιο και ότι σας κατέβει το γράφετε και δε σκέφτεται αν στεναχωριέται το άτομο που τα βλέπει… Υπάρχουν και κάποια οριά να μάθετε να μην τα ξεπερνάτε κι αν είχα μία διαφορά στη ζωή μου στο παρελθόν με κάποιον και μπήκε εδώ να γράψει πράγματα που δεν ισχύουν φυσικά και θα απαντήσω… Εντάξει μπορεί πάνω στα νεύρα μου να παραφέρθηκα να απάντησα παρορμητικά λαθος μου ..Άνθρωπος είμαι και εγώ δεν είμαι η Αγία Αικατερίνη …. Εσείς δηλαδή δεν έχετε μιλήσει ποτέ άσχημα σε κανέναν άνθρωπο που σας έχουν προσβάλει? TΙ μεγαλώσατε όλοι με χαβιάρι και πιάνο ;
Εξαλλου απ τις αγγελιες σου και μονο φαινεται, οτι βλεπεις τους γυρω σου σα σκουπιδια και υποτιμας τη νοημοσυνη των ανθρωπων.
προσωπικα οταν βλεπω αγγελια σου στο kanesex τη προσπερναω. Κατ αρχην φαινεται οτι ειναι δικια σου απο χιλιομετρα. εχει το στιγμα σου.
Γενικα εχεις επαρση. και να ξερεις αυτο θα σου κοστισει αργα ή γρηγορα και συναισθηματικα και οικονομικα
Katerina_asim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2023
- Like
- 84
- Πόντοι
- 0
Εγώ αγάπη μου δε δένομαι συναισθηματικά με τους πελάτες … Οικονομικά πάλι έχω ΠΑΘΗΤΙΚΑ Εισοδήματα χαχαχα Και σου αφιερώνω κι ένα τραγουδάκι μωρό μου καύλα μου για σένα που σου αρέσουν τα παγωτά τα σπρώξε γλύψεαπ οτι φαινεται δε παραφερθηκες μια φορα μονο, μιλας με αγενεια συνεχεια.
Εξαλλου απ τις αγγελιες σου και μονο φαινεται, οτι βλεπεις τους γυρω σου σα σκουπιδια και υποτιμας τη νοημοσυνη των ανθρωπων.
προσωπικα οταν βλεπω αγγελια σου στο kanesex τη προσπερναω. Κατ αρχην φαινεται οτι ειναι δικια σου απο χιλιομετρα. εχει το στιγμα σου.
Γενικα εχεις επαρση. και να ξερεις αυτο θα σου κοστισει αργα ή γρηγορα και συναισθηματικα και οικονομικα
Τελευταία τροποποίηση:
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 226