Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (5 μέλη και 27 επισκέπτες)

nikos_34

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2020
Like
18
Πόντοι
0
Καλησπέρα, με Cinderella Delvecchio έχει πάει κανείς; Υπάρχει καμμια γνώμη - εμπειρία;

Zelin

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2022
Like
16
Πόντοι
0
Αγαπητοί, χρόνια πολλά και καλή χρονιά, έχουμε γνώση για την παραπάνω;
Ότι χειρότερο έχω πάει. Επίσκεψη περσυ άνοιξη. Όλα καλά στην επικοινωνία μέσω τηλεφώνου. Συμφωνία στα 100€ μια ώρα. Στοματικό μέτριο με σκούφο και όχι βαθύ. Γύρισμα στα 4 για σφυροκόπημα και κατάθεση γρήγορα. Στο δεύτερο γύρο σταματάγε ανά 20 δευτερόλεπτα. Άλλαζε στάσεις χωρίς να ρωτάει εάν θέλω, μέχρι που μου έπεσε. Δεν είναι όπως στην φωτογραφία. Αρκετά κιλάκια παραπάνω, και μόνο παθητική. Με λίγα λόγια τα έκλαψα που δεν τα έριξα στη χαρτοπετσέτα. Καλή χρονιά με υγεία

Harry60

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2021
Like
509
Πόντοι
81
Ότι χειρότερο έχω πάει. Επίσκεψη περσυ άνοιξη. Όλα καλά στην επικοινωνία μέσω τηλεφώνου. Συμφωνία στα 100€ μια ώρα. Στοματικό μέτριο με σκούφο και όχι βαθύ. Γύρισμα στα 4 για σφυροκόπημα και κατάθεση γρήγορα. Στο δεύτερο γύρο σταματάγε ανά 20 δευτερόλεπτα. Άλλαζε στάσεις χωρίς να ρωτάει εάν θέλω, μέχρι που μου έπεσε. Δεν είναι όπως στην φωτογραφία. Αρκετά κιλάκια παραπάνω, και μόνο παθητική. Με λίγα λόγια τα έκλαψα που δεν τα έριξα στη χαρτοπετσέτα. Καλή χρονιά με υγεία
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου, με έσωσες. Ποια θα πρότεινες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom