batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.570
- Πόντοι
- 606
μεχρι τ 6 σημερα τραβα κ ελα ν μ πεις !!!!!!!!!!!!Έχει δοκιμάσει κανείς το τραβελακι που πήγε τώρα Κασσάνδρας στο crystal queens?
μεχρι τ 6 σημερα τραβα κ ελα ν μ πεις !!!!!!!!!!!!Έχει δοκιμάσει κανείς το τραβελακι που πήγε τώρα Κασσάνδρας στο crystal queens?
Είμαι σε διακοπές και έρχομαι Τετάρτημεχρι τ 6 σημερα τραβα κ ελα ν μ πεις !!!!!!!!!!!!
Ότι χειρότερο έχω πάει. Επίσκεψη περσυ άνοιξη. Όλα καλά στην επικοινωνία μέσω τηλεφώνου. Συμφωνία στα 100€ μια ώρα. Στοματικό μέτριο με σκούφο και όχι βαθύ. Γύρισμα στα 4 για σφυροκόπημα και κατάθεση γρήγορα. Στο δεύτερο γύρο σταματάγε ανά 20 δευτερόλεπτα. Άλλαζε στάσεις χωρίς να ρωτάει εάν θέλω, μέχρι που μου έπεσε. Δεν είναι όπως στην φωτογραφία. Αρκετά κιλάκια παραπάνω, και μόνο παθητική. Με λίγα λόγια τα έκλαψα που δεν τα έριξα στη χαρτοπετσέτα. Καλή χρονιά με υγείαΑγαπητοί, χρόνια πολλά και καλή χρονιά, έχουμε γνώση για την παραπάνω;Αθήνα__Αφροδίτη
Γεια σου είμαι η Αφροδίτη Επαγγελματίας τρανσέξουαλ Παίζω εν/παθ σε δικό μου πολυτελείς χώρο !! Καθαριότητα και σεβασμός απαραίτητα Δέχομαι με ραντεβού Μόνο για επαγγελματικά ραντεβού Δεν απαντώ σε αποκρύψεις και μηνύματα Αργόσχολοι να μην ενοχλούν. Κάλεσε με τώρα στο ❣️ 6985692107 ❣️kanesex.com
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου, με έσωσες. Ποια θα πρότεινες;Ότι χειρότερο έχω πάει. Επίσκεψη περσυ άνοιξη. Όλα καλά στην επικοινωνία μέσω τηλεφώνου. Συμφωνία στα 100€ μια ώρα. Στοματικό μέτριο με σκούφο και όχι βαθύ. Γύρισμα στα 4 για σφυροκόπημα και κατάθεση γρήγορα. Στο δεύτερο γύρο σταματάγε ανά 20 δευτερόλεπτα. Άλλαζε στάσεις χωρίς να ρωτάει εάν θέλω, μέχρι που μου έπεσε. Δεν είναι όπως στην φωτογραφία. Αρκετά κιλάκια παραπάνω, και μόνο παθητική. Με λίγα λόγια τα έκλαψα που δεν τα έριξα στη χαρτοπετσέτα. Καλή χρονιά με υγεία
Μόλις γέμισες τα dm σουΚαλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Ανακάλυψα το φόρουμ τελείως τυχαία πριν κάποιον καιρό, και άρχισα από περιέργεια να διαβάζω τα νήματα που αφορούν τρανς γυναίκες, καθότι είμαι μία από αυτές. Αντιλαμβάνομαι προφανώς ότι ο καθαυτό σκοπός του παρόντος φόρουμ είναι η ενημέρωση σχετικά με τα πορνεία και τις εκδιδόμενες. Αυτό ωστόσο που αναρωτιόμουν είναι πόσοι από τους άντρες που πηγαίνουν με επαγγελματίες τρανς έχουν γνωρίσει ή έχουν προχωρήσει σε ερωτικές εμπειρίες με μεμονωμένες έστω περιπτώσεις (Ελληνίδων) τρανς μη επαγγελματιών, υψηλού εμφανισιακού και πνευματικού επιπέδου, με οικονομική ανεξαρτησία. Θα μ' ενδιέφερε πολύ αυτή η πληροφορία εγκυκλοπαιδικά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων όλα τα μέλη.
Σοβαρά ρε σεις; Έφυγε από Φυλής 99 η Σόφι;Η Σοφι από το Φυλής 99 είναι απλά πήγε στο Studio.
Πέρασα εγώ σήμερα και την είδα.
Δεν την έχω δει. Έχω να περάσω κ κάμποσο καιρό αλλά δεν έχω κ νέα.Με τη νικολ από Συγγρού έχουμε καμία πληροφορία??έχω ακούσει γενικά καλά λόγια!κάνει κ τρίο?
Για να κάνεις τέτοια ερώτηση μάλλον ούτε τρανς είσαι ούτε και έχεις ιδέα για τον τρανς κόσμο.Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Ανακάλυψα το φόρουμ τελείως τυχαία πριν κάποιον καιρό, και άρχισα από περιέργεια να διαβάζω τα νήματα που αφορούν τρανς γυναίκες, καθότι είμαι μία από αυτές. Αντιλαμβάνομαι προφανώς ότι ο καθαυτό σκοπός του παρόντος φόρουμ είναι η ενημέρωση σχετικά με τα πορνεία και τις εκδιδόμενες. Αυτό ωστόσο που αναρωτιόμουν είναι πόσοι από τους άντρες που πηγαίνουν με επαγγελματίες τρανς έχουν γνωρίσει ή έχουν προχωρήσει σε ερωτικές εμπειρίες με μεμονωμένες έστω περιπτώσεις (Ελληνίδων) τρανς μη επαγγελματιών, υψηλού εμφανισιακού και πνευματικού επιπέδου, με οικονομική ανεξαρτησία. Θα μ' ενδιέφερε πολύ αυτή η πληροφορία εγκυκλοπαιδικά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων όλα τα μέλη.
Αστο φιλε πεταμενα λεφτα.Οι φωτο ειναι πριν 15 χρονια.κρος ειναι. Καλο καυλι μεγαλο αλλα γερασε.ειναι πολλα χρονια στο Ηρακλειο.Καλησπέρα σε όλους
Εδώ λέει κάτι?
Αξίζει?
ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΕ 21 ΠΟΝΤΟΥΣ ΒΑΝΑ ΤΡΑΝΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑ
ΑΘΗΝΑ ΗΡΘΑ ΜΩΡΑ ΜΟΥ ΒΑΝΑ ΤΡΑΝΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΥΛΕΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ Η ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ? ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΙΣ Εχω πολλες καυλες με πολυ καλα προσοντα 21 ΠΟΝΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΑ για σενα 6983249588 ΤΡΑΝΣ ΒΑΝΑ ΓΙΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤ ΜΟΥ ΣΤΟ SITE ΜΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΑΘΗΤΙΚΟ ΜΕ ΑΝΕΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΣΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΧΩΡΟ...kanesex.com
Γι αυτό ρωτάω κι εγώ εδώ την έμπειρη ομάδα γιατί βλέπω φωτό πολύ παλιές...Αστο φιλε πεταμενα λεφτα.Οι φωτο ειναι πριν 15 χρονια.κρος ειναι. Καλο καυλι μεγαλο αλλα γερασε.ειναι πολλα χρονια στο Ηρακλειο.
Άστο καλύτερα βρες κάτι αλλοΓι αυτό ρωτάω κι εγώ εδώ την έμπειρη ομάδα γιατί βλέπω φωτό πολύ παλιές...
Σε ευχαριστώ!
Άρα μιλάμε για μία μεμονωμένη περίπτωση μεταξύ πόσων συνολικά;Μόλις γέμισες τα dm σου
Εγώ προσωπικά ναι πριν αρκετα χρόνια η οποία πλέον είναι στο εξωτερικό και επίσης έχει προχωρήσει σε φύλλο μετάβαση
Τρανς είμαι. Αρκετά τυχερή όμως ώστε να μεγαλώσω σε μια ανοιχτόμυαλη οικογένεια η οποία με περιέβαλε εξαρχής με αγάπη, αποδοχή και στήριξη. Στήριξη και ηθική και οικονομική. Ξέρω πολύ καλά ότι δεν είναι καθόλου αυτονόητο, ούτε και συχνό στην Ελλάδα, γι' αυτό και αισθάνομαι βαθύτατα ευγνώμων. Κατά τα άλλα, ως προς το δεύτερο σκέλος, έχεις δίκιο, δεν ξέρω πολλά για τον τρανς κόσμο πέραν της ίδιας της διαδικασίας φυλομετάβασης, που με έχει απασχολήσει προφανώς σε προσωπικό επίπεδο όλα αυτά τα χρόνια. Για παράδειγμα, δεν έχει τύχει ποτέ μέχρι σήμερα να γνωρίσω από κοντά άλλη τρανς.Για να κάνεις τέτοια ερώτηση μάλλον ούτε τρανς είσαι ούτε και έχεις ιδέα για τον τρανς κόσμο.
Πόσο πήγε το μαλλί μεγάλε ςΣυνάντηση με πελλη πολύ καλά!στο τηλ ήταν λίγο νευρική αλλά από κοντά αρκετά καλη.το μόνο αρνητικό μερικά κατοικίδια
80Πόσο πήγε το μαλλί μεγάλε ς