Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (8 μέλη και 27 επισκέπτες)

nikos_34

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2020
Like
18
Πόντοι
0
Καλησπέρα, με Cinderella Delvecchio έχει πάει κανείς; Υπάρχει καμμια γνώμη - εμπειρία;

Zelin

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2022
Like
18
Πόντοι
0
Αγαπητοί, χρόνια πολλά και καλή χρονιά, έχουμε γνώση για την παραπάνω;
Ότι χειρότερο έχω πάει. Επίσκεψη περσυ άνοιξη. Όλα καλά στην επικοινωνία μέσω τηλεφώνου. Συμφωνία στα 100€ μια ώρα. Στοματικό μέτριο με σκούφο και όχι βαθύ. Γύρισμα στα 4 για σφυροκόπημα και κατάθεση γρήγορα. Στο δεύτερο γύρο σταματάγε ανά 20 δευτερόλεπτα. Άλλαζε στάσεις χωρίς να ρωτάει εάν θέλω, μέχρι που μου έπεσε. Δεν είναι όπως στην φωτογραφία. Αρκετά κιλάκια παραπάνω, και μόνο παθητική. Με λίγα λόγια τα έκλαψα που δεν τα έριξα στη χαρτοπετσέτα. Καλή χρονιά με υγεία

Harry60

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2021
Like
509
Πόντοι
81
Ότι χειρότερο έχω πάει. Επίσκεψη περσυ άνοιξη. Όλα καλά στην επικοινωνία μέσω τηλεφώνου. Συμφωνία στα 100€ μια ώρα. Στοματικό μέτριο με σκούφο και όχι βαθύ. Γύρισμα στα 4 για σφυροκόπημα και κατάθεση γρήγορα. Στο δεύτερο γύρο σταματάγε ανά 20 δευτερόλεπτα. Άλλαζε στάσεις χωρίς να ρωτάει εάν θέλω, μέχρι που μου έπεσε. Δεν είναι όπως στην φωτογραφία. Αρκετά κιλάκια παραπάνω, και μόνο παθητική. Με λίγα λόγια τα έκλαψα που δεν τα έριξα στη χαρτοπετσέτα. Καλή χρονιά με υγεία
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου, με έσωσες. Ποια θα πρότεινες;

transgirl_1996

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2023
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Ανακάλυψα το φόρουμ τελείως τυχαία πριν κάποιον καιρό, και άρχισα από περιέργεια να διαβάζω τα νήματα που αφορούν τρανς γυναίκες, καθότι είμαι μία από αυτές. Αντιλαμβάνομαι προφανώς ότι ο καθαυτό σκοπός του παρόντος φόρουμ είναι η ενημέρωση σχετικά με τα πορνεία και τις εκδιδόμενες. Αυτό ωστόσο που αναρωτιόμουν είναι πόσοι από τους άντρες που πηγαίνουν με επαγγελματίες τρανς έχουν γνωρίσει ή έχουν προχωρήσει σε ερωτικές εμπειρίες με μεμονωμένες έστω περιπτώσεις (Ελληνίδων) τρανς μη επαγγελματιών, υψηλού εμφανισιακού και πνευματικού επιπέδου, με οικονομική ανεξαρτησία. Θα μ' ενδιέφερε πολύ αυτή η πληροφορία εγκυκλοπαιδικά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων όλα τα μέλη.

Mixi

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Like
10
Πόντοι
0
Με τη νικολ από Συγγρού έχουμε καμία πληροφορία??έχω ακούσει γενικά καλά λόγια!κάνει κ τρίο?

Nikitas7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
1.952
Πόντοι
206
Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Ανακάλυψα το φόρουμ τελείως τυχαία πριν κάποιον καιρό, και άρχισα από περιέργεια να διαβάζω τα νήματα που αφορούν τρανς γυναίκες, καθότι είμαι μία από αυτές. Αντιλαμβάνομαι προφανώς ότι ο καθαυτό σκοπός του παρόντος φόρουμ είναι η ενημέρωση σχετικά με τα πορνεία και τις εκδιδόμενες. Αυτό ωστόσο που αναρωτιόμουν είναι πόσοι από τους άντρες που πηγαίνουν με επαγγελματίες τρανς έχουν γνωρίσει ή έχουν προχωρήσει σε ερωτικές εμπειρίες με μεμονωμένες έστω περιπτώσεις (Ελληνίδων) τρανς μη επαγγελματιών, υψηλού εμφανισιακού και πνευματικού επιπέδου, με οικονομική ανεξαρτησία. Θα μ' ενδιέφερε πολύ αυτή η πληροφορία εγκυκλοπαιδικά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων όλα τα μέλη.
Μόλις γέμισες τα dm σου
Εγώ προσωπικά ναι πριν αρκετα χρόνια η οποία πλέον είναι στο εξωτερικό και επίσης έχει προχωρήσει σε φύλλο μετάβαση

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.811
Πόντοι
2.356
Η Σοφι από το Φυλής 99 είναι απλά πήγε στο Studio.
Πέρασα εγώ σήμερα και την είδα.
Σοβαρά ρε σεις; Έφυγε από Φυλής 99 η Σόφι;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Με τη νικολ από Συγγρού έχουμε καμία πληροφορία??έχω ακούσει γενικά καλά λόγια!κάνει κ τρίο?
Δεν την έχω δει. Έχω να περάσω κ κάμποσο καιρό αλλά δεν έχω κ νέα.

Mixi

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Like
10
Πόντοι
0
Συνάντηση με πελλη πολύ καλά!στο τηλ ήταν λίγο νευρική αλλά από κοντά αρκετά καλη.το μόνο αρνητικό μερικά κατοικίδια

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.811
Πόντοι
2.356
Για να κάνεις τέτοια ερώτηση μάλλον ούτε τρανς είσαι ούτε και έχεις ιδέα για τον τρανς κόσμο.

RockTh

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2025
Like
42
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους
Εδώ λέει κάτι?
Αξίζει?

Tarandos

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2023
Like
41
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους
Εδώ λέει κάτι?
Αξίζει?
Αστο φιλε πεταμενα λεφτα.Οι φωτο ειναι πριν 15 χρονια.κρος ειναι. Καλο καυλι μεγαλο αλλα γερασε.ειναι πολλα χρονια στο Ηρακλειο.

RockTh

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2025
Like
42
Πόντοι
0
Αστο φιλε πεταμενα λεφτα.Οι φωτο ειναι πριν 15 χρονια.κρος ειναι. Καλο καυλι μεγαλο αλλα γερασε.ειναι πολλα χρονια στο Ηρακλειο.
Γι αυτό ρωτάω κι εγώ εδώ την έμπειρη ομάδα γιατί βλέπω φωτό πολύ παλιές...
Σε ευχαριστώ!

transgirl_1996

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2023
Like
8
Πόντοι
0
Μόλις γέμισες τα dm σου
Εγώ προσωπικά ναι πριν αρκετα χρόνια η οποία πλέον είναι στο εξωτερικό και επίσης έχει προχωρήσει σε φύλλο μετάβαση
Άρα μιλάμε για μία μεμονωμένη περίπτωση μεταξύ πόσων συνολικά;
Επίσης, όταν λέμε "φυλομετάβαση" εννοούμε αυστηρά τα γεννητικά όργανα; Δηλαδή όταν ακολουθείται ορμονοθεραπεία και λοιπές εμφανισιακές αλλαγές χωρίς να γίνεται επέμβαση γεννητικών οργάνων, δεν θεωρείται και πάλι φυλομετάβαση;

transgirl_1996

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2023
Like
8
Πόντοι
0
Για να κάνεις τέτοια ερώτηση μάλλον ούτε τρανς είσαι ούτε και έχεις ιδέα για τον τρανς κόσμο.
Τρανς είμαι. Αρκετά τυχερή όμως ώστε να μεγαλώσω σε μια ανοιχτόμυαλη οικογένεια η οποία με περιέβαλε εξαρχής με αγάπη, αποδοχή και στήριξη. Στήριξη και ηθική και οικονομική. Ξέρω πολύ καλά ότι δεν είναι καθόλου αυτονόητο, ούτε και συχνό στην Ελλάδα, γι' αυτό και αισθάνομαι βαθύτατα ευγνώμων. Κατά τα άλλα, ως προς το δεύτερο σκέλος, έχεις δίκιο, δεν ξέρω πολλά για τον τρανς κόσμο πέραν της ίδιας της διαδικασίας φυλομετάβασης, που με έχει απασχολήσει προφανώς σε προσωπικό επίπεδο όλα αυτά τα χρόνια. Για παράδειγμα, δεν έχει τύχει ποτέ μέχρι σήμερα να γνωρίσω από κοντά άλλη τρανς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom