Αν ήταν προς το χειρότερο θα έγραφα μακριά είναι χάλια η δεν θα έγραφα καθόλου .. Μικρές διαφορές από της φωτογραφίες αλλά δεν μπορώ να προσδιορίσω τι ...Όταν λες πως έχει αλλάξει εννοείς προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο? Δεν ανταποκρίνονται οι φωτό της αγγελίας στην πραγματικότητα?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (5 μέλη και 16 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 15257
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.823
- Πόντοι
- 456
Και μία ερώτηση ακόμα. Στο παθητικό πως είναι?Αν ήταν προς το χειρότερο θα έγραφα μακριά είναι χάλια η δεν θα έγραφα καθόλου .. Μικρές διαφορές από της φωτογραφίες αλλά δεν μπορώ να προσδιορίσω τι ...
Τις τελευταίες φορές που την επισκεφθηκα λειτουργώ παθητικά μαζί της .. όποτε δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά ... Βέβαια έχω την εντύπωση ότι της αρέσει να είναι ενεργητική , όποτε ίσως κάποιος άλλος να μπορεί να απάντηση ...Και μία ερώτηση ακόμα. Στο παθητικό πως είναι?
Διαγραμμένο μέλος 15257
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.823
- Πόντοι
- 456
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Αν έχει κα΄ποιος συναγωνιστής εμπειρία μαζί της σαν ενεργητικός και θέλει ας μας δώσει τα φώτα του.
Διαγραμμένο μέλος 15257
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.823
- Πόντοι
- 456
Εσύ συναγωνιστή μήπως έχεις άποψη και για τον παθητικό της ρόλο?Τα δόντια της έχει φτιάξει και έχει αλλάξει εντελώς το πρόσωπο της ... Με το τηλ εγώ δεν έχω πρόβλημα , γιατί μου έχει δώσει ένα τηλέφωνο που έχει για τους καλούς της πελάτες (συχνότητα ,πρόγραμμα κτλπ )πριν από αυτό, και εγω δυσκολευομουν να επικοινωνήσω μαζί της . Αλλά για εμένα όπως έχω ξαναπεί αξίζει ....
Dildo Baggins
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2019
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.338
- Πόντοι
- 2.391
Καλησπερα και παλι.. παιζει κανενα τζαδικο/κωλομπαρο με τρανσ?
Διαγραμμένο μέλος 15257
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.823
- Πόντοι
- 456
Ωραίος! Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!Ναι στης αρχες που είχα απειρία είχα εγώ τον ενεργητικό ρόλο .. σε girlfriend experience άψογη ....αγριαδες δεν γουστάρει όταν είναι παθητική . Άλλωστε προτιμάει και της αρέσει να είναι ενεργητική ....
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 8.029
- Πόντοι
- 3.886
Υπάρχει καμία να έχει φίλη τρανς να κάνουμε τρίο;
Διαγραμμένο μέλος 227374
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2022
- Like
- 56
- Πόντοι
- 0
thecleverone
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 186
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα παίδες , έχει κανεις εμπειρία με την συγκεκριμένη; Τουμπανακι φαίνεται το 20χρονο..
Λυδία μικρή καυλιαρα WhatsApp 6947089733
Είμαι η Λυδία, μικρη τρανς 20 χρόνων με κωλάρα και ψωλάρα που χύνει. Εντυπωσιακό και φλογερό κοριτσάκι διαφορετικού τύπου , πειρασμός για κάθε αρσενικό. Καστανομάλλα ,φυσική ομορφιά, με άψογες αναλογίες και καυλωμένη μπρος-πίσω. Ιδανική για girlfriend experience. Συζητήσιμο και κάθε είδους...
kanesex.com
Σέξι παιχνιδιάρα
καλησπερα..γνωμη για τις κυριες;
❤️❤️EYA ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ❤️❤️
Γεια σου μωρακι ειμε η EYA TRANS ειμε ενα κοριτσακι μολις 24 χρωνων ειμε παθητικια Είμαι μόνιμα καυλωμένη ..Χύνω σε κάθε ραντεβού και η διάρκεια είναι γύρο στη μία ώρα χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως θα είμαι με το ρολόι στο χέρι...θέλω να νιώθεις άνετα μαζί μου να καβλώσουμε να περάσουμε καλά...
kanesex.com
giorgos_07
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 11
- Like
- 403
- Πόντοι
- 311
Κροςς τζιψι κινγκ αν δεν κανω λαθος ωραιο ομωςΣέξι παιχνιδιάρα
καλησπερα..γνωμη για τις κυριες;❤️❤️EYA ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ❤️❤️
Γεια σου μωρακι ειμε η EYA TRANS ειμε ενα κοριτσακι μολις 24 χρωνων ειμε παθητικια Είμαι μόνιμα καυλωμένη ..Χύνω σε κάθε ραντεβού και η διάρκεια είναι γύρο στη μία ώρα χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως θα είμαι με το ρολόι στο χέρι...θέλω να νιώθεις άνετα μαζί μου να καβλώσουμε να περάσουμε καλά...kanesex.com
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 8.029
- Πόντοι
- 3.886
ΤΡΑΝΣ ΕΝΕΡΓΟΠΑΘΗΤΙΚH ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΑΥΛΕΣ ΓΙΑ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ 6983 785745
Ερωτικά παιχνίδια και όχι μόνο…. Με ενεργοπαθητική τρανς καυλιάρα έχω δικό μου χώρο καλλιθεα με πραγαματικές φωτο ότι βλέπεις εδώ αυτό θα δεις από κοντά και ακόμα καλυτετρο !!! εσύ κανείς την επιλογήσου !!! 6983 – 785745 … όχι απορίτα τηλ.. και μηνύματα ΥΣ: ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠIΝΟΥΝ ΟΥΣIΕΣ...
kanesex.com
podolagnos90
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2023
- Like
- 1.849
- Πόντοι
- 206
eva trans
kavliara trans gia ola ta gousta se perimeno se ka8aro xoro nikea gia na paizoume anomala paixnidia!!!698 46 85 205kanesex.com
Ψάχνω καμία κριτική για εδώ αλλα δεν βρίσκω.
Έχει κανεις εμπειρία να μοιραστεί;
Η Εύα είναι εγγύηση πολύ καλή εμπειρία αξίζει τα χρήματα αποδίδει με το παραπάνω και σέβεται πάντα το πελάτη !!!
Η Εύα μένει Νίκαια πολύ κοντά στο ΓΝΣ κρατικό Νίκαιας με το 909 μπορείς να πάς
alexploutopoulosnew
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα έχουμε καμμιά ιδέα τι λέει το κορίτσι εδω;
τρανς σεξυ καυλιαρα Ενεργοπαθητικα ανωμαλα παιχνιδια
6970850052 Σεξυ καυλιαρα ανωμαλιαρα τρανς για αντρες με ενεργοπαθητικα γουστα καλα προσοντα καλεσε με Ραντεβού μόνο στο χώρο μου
kanesex.com
Χριστίνα σεξυ μωρό για όλα τα γούστα
Καλησπέρα είμαι η Χριστίνα 24 χρόνων,παθητική,ναζιάρα,,σεξυ,παιχνιδιάρα,όλα τα γούστα.Εχω δικό μου χώρο καθαρό και περιποιημένο σε περιμένω να με απολαύσεις με πολλές αντοχές Τηλεφώνησε μου 6931643642
kanesex.com
Giorgos H
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 30
- Like
- 2.949
- Πόντοι
- 1.436
Καλά,δεν την βγάζω με παξιμάδια ( όχι πως δεν μ' αρέσουν) αλλά πόσα χρόνια θα μπορώ να εξασκώ το "χόμπυ" μου ακόμη ;Εννοείται ότι ξαναλέω: ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ - και εύχομαι πάντα να έχεις και εσύ (και όλοι εδώ μέσα) την υγειά σου και να έχεις την εργασία σου ή τα εισοδήματά σου για να κάνεις τα γούστα σου - απλά μου έκανε σχεδόν "τρελή" εντύπωση το "εντυπωσιακό" "κάθε βδομάδα 100ευρώ επί 2... " για αυτό λόγο "τρελάθηκα". 800Ε το μήνα!
Πρόσεξε όμως: Σε καμία περίπτωση δεν θα "όριζα" και δεν θα "οριοθετούσα" την όποια καύλα του καθενός - αλλά (πάντα) με τη δική μου "λογική" το θεωρώ παράλογο να διαθέτω ένα τεράστιο ποσοστό από τα εισοδήματά μου στο πληρωμένο έρωτα...
Fuck till you drop !
Vassillis76
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2023
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.399
- Πόντοι
- 491
eva trans
kavliara trans gia ola ta gousta se perimeno se ka8aro xoro nikea gia na paizoume anomala paixnidia!!!698 46 85 205kanesex.com
Έχει κανεις
Είναι ωραίο μωρό και πολύ καλή στις υπηρεσίες τηςeva trans
Έχει κανεις εμπειρία να μοιραστεί;
podolagnos90
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2023
- Like
- 1.849
- Πόντοι
- 206
Είναι ωραίο μωρό και πολύ καλή στις υπηρεσίες της
Είναι κορυφή και σέβεται τη τσέπη του πελάτη !!!!!
Vassillis76
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2023
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.399
- Πόντοι
- 491
Και από τις λίγα ωραία και τίμια κορίτσια η ΕύαΕίναι κορυφή και σέβεται τη τσέπη του πελάτη !!!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις