Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
28
Like
2.703
Πόντοι
1.196
Αυτή είναι καιρό εδώ , νομίζω δε πως έχει σχέση με αυτόν τον John ( trans/ cross) που βάζει αγγελίες στο. Κάνε σεξ .Όμως αυτός είναι καλό άτομο .
(Έχω πάει μια φορά πέρυσι)
Τυχερός είμαι ,που ενώ είχα κλείσει ραντεβού μαζί της δεν απαντούσε όταν έφτασα . Ρε φίλε πόσο άσχημη συμπεριφορα, εγώ στη θέση σου , θα έκανα και μήνυση στον Καραγκιόζη και ορθώς έπραξες που πήγες στο τμήμα
Ένας από τους λόγους που προτιμώ Ελληνίδες είναι κ αυτός , τα εγχώρια έχουν περισσότερα να χάσουν αν κάνουν κάτι τέτοιο από αυτές που έρχονται μόνο για αρπαχτη ...να Σάι καλά που ενημερώσες.

Isnaider88d

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2024
Like
58
Πόντοι
0
Με αυτά που διαβάζω φίλε μου ,δεν θα ήθελα να διαπιστώσω αν είναι καλό η κακό άτομο , πάνω από όλα η ασφάλεια μας, άντε να γινόταν στραβή να δούμε μετά πως γυρνάμε στης γυναίκες μας
Άλλωστε μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά .. δυστυχώς
Πολυ πολυ σωστος

Genuine

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2023
Like
301
Πόντοι
21
Εσείς φταίτε που πάτε στις ξένες
Εχομε τις πιο κουκλαρομουναρες δικές μας και η περιέργεια σας πάει σε κουβανους
Πάντως ο συναγωνιστής πρέπει να μην αφησει την υπόθεση ετσι

Vatrachos

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
619
Πόντοι
81
Παίρνοντας ως αφορμή το πάθημα του φίλου με την TS, έχω να πω, ότι στη ζωή ισχύει ο κανόνας του: δεν εμπιστεύομαι ΑΠ (αγνώστου προελεύσεως). Είτε αυτά είναι τρόφιμα, καύσιμα, υπηρεσίες, ανθρώπους κτλ. Η ανωνυμία είναι ο προπομπός μια δυσάρεστης κατάστασης, απάτης. Οπότε επιλέγουμε ξεκάθαρες καταστάσεις.

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
28
Like
2.703
Πόντοι
1.196
Με αυτά που διαβάζω φίλε μου ,δεν θα ήθελα να διαπιστώσω αν είναι καλό η κακό άτομο , πάνω από όλα η ασφάλεια μας, άντε να γινόταν στραβή να δούμε μετά πως γυρνάμε στης γυναίκες μας
Δεν το έγραψα με σιγουριά , μην κατηγορούμε άδικα κιόλας κάποιους/ες

satriani33

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
414
Πόντοι
21
παντως εχει θρασος απιστευτο. ξαναεβαλε το απογευμα αγγελια. Δεν υπαρχει κρατος. Επρεπε να πετανε τα σκουπιδια εξω απο την Ελλαδα

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
28
Like
2.703
Πόντοι
1.196

superkablomenos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2023
Like
1.697
Πόντοι
206
31390011_563.jpg

superkablomenos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2023
Like
1.697
Πόντοι
206

Dantes_Imferno

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2024
Like
127
Πόντοι
0
Εσείς φταίτε που πάτε στις ξένες
Εχομε τις πιο κουκλαρομουναρες δικές μας και η περιέργεια σας πάει σε κουβανους
Πάντως ο συναγωνιστής πρέπει να μην αφησει την υπόθεση ετσι
Όντως φίλε μου η Ελληνίδες είναι καλύτερες μπορεί κ να συνεννοηθείς... πήγα με μια Αλβανίδα καλή αλλά ακριβή keeti ....με μια galena Βουλγάρα έτσι κ έτσι...και μια Ελληνίδα την Χριστίνα που την θεωρώ την καλύτερη σε όλα παθητική αυτή κυρίως

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
1.931
Πόντοι
206
Όντως φίλε μου η Ελληνίδες είναι καλύτερες μπορεί κ να συνεννοηθείς... πήγα με μια Αλβανίδα καλή αλλά ακριβή keeti ....με μια galena Βουλγάρα έτσι κ έτσι...και μια Ελληνίδα την Χριστίνα που την θεωρώ την καλύτερη σε όλα παθητική αυτή κυρίως
Για πες λεπτομέρειες για την Galena, αν θες, γιατί φαίνεται ωραίο κομμάτι τουλάχιστον απ' τις φωτογραφίες.

Dantes_Imferno

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2024
Like
127
Πόντοι
0
Από κοντά δεν είναι τόσο ωραία βλέπεις όλες βάζουν φίλτρα.. αδύνατη έχει βυζί με ξενέρωσε το ότι είχε τρίχες στο κωλο της και στο πέος δεν θα ξαναπήγαινα προσωπικά.

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
1.931
Πόντοι
206
Παθητική, ενεργητική; Διάθεση, συμμετοχή;

Πες ντε, με το τσιγκέλι στα βγάζουμε :-D

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
28
Like
2.703
Πόντοι
1.196
Αλλες αγγελίες ειναι συνδεδεμένες με αυτόν τον "John" , μπερδεύτηκα . Παραθέτω screenshot απο το kanesex . (βέβαια κάποια-ες απο αυτές τις φωτο είναι ... συζητήσιμες

Συνημμένα

• Καταγραφή.PNG
    Καταγραφή.PNG
    798,4 KB · Εμφανίσεις: 54

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.423
Πόντοι
2.356
Απλώς οι παλιές Ελληνίδες τρανς που έχουν απομείνει είναι είτε περιζήτητες είτε δεν τις βρίσκεις πια είτε γεράσαν... Οι τωρινές, Ελληνίδες τρανς νεαρές - όσες τελος πάντων πάντων υπάρχουν - έχουν απίστευτο ύφος και δεν είναι καλές επαγγελματίες.

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
1.931
Πόντοι
206
Απλώς οι παλιές Ελληνίδες τρανς που έχουν απομείνει είναι είτε περιζήτητες είτε δεν τις βρίσκεις πια είτε γεράσαν... Οι τωρινές, Ελληνίδες τρανς νεαρές - όσες τελος πάντων πάντων υπάρχουν - έχουν απίστευτο ύφος και δεν είναι καλές επαγγελματίες.

Δεν πειράζει. Τις περισσότερες θα τις προσγειώσει η ζωή, όπως τον κάθε μαλάκα που τη βλέπει καλύτερος απ' τους άλλους.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.423
Πόντοι
2.356
Δεν πειράζει. Τις περισσότερες θα τις προσγειώσει η ζωή, όπως τον κάθε μαλάκα που τη βλέπει καλύτερος απ' τους άλλους.
Ισχύει αυτό. Απόλυτα.

Πόσο με τσαντίζει αυτό ε; Μιλάμε δεν βρίσκω νεαρή τρανς χωρίς έπαρση. Τόσο πια μαλάκες έχουν γίνει οι πελάτες τους ρε παιδιά;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom