TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.700
Ισως για καλό.Ποτέ δεν ξέρειςΑν και είμαι από τις πιο παλιές καραβάνες στις τρανς εσύ μου έχεις "ξεφύγει". Θα το διορθώσω.
Ισως για καλό.Ποτέ δεν ξέρειςΑν και είμαι από τις πιο παλιές καραβάνες στις τρανς εσύ μου έχεις "ξεφύγει". Θα το διορθώσω.
έλα,πάμε και ένα και δύο...Μαθαίνουμε και ξένες γλώσσες , chupa...fode...delicia...gostoso...querido-querida... κλπ
Είσαι Μέλος από το 2006 ρε φίλος;! Κουφάθηκα τώρα.Καλημέρα. Θα ήθελα κι εγώ πρόταση μέχρι τα 70€ γιατί σήμερα είμαι έτοιμος για επίσκεψη
Χα ναι αλλά τα δεδομένα αλλάζουν. Δεν ήμουν πάντα ‘’ενεργός’’ στα δρώμενα. Υπήρχαν εποχές που έχανα επεισόδια και άλλες που τολμούσα να πάρω τα ρίσκα μου. Τώρα είμαι σε φάση οκ ας κάνουμε ότι μας κάνειΕίσαι Μέλος από το 2006 ρε φίλος;! Κουφάθηκα τώρα.
Απίστευτο. Ωραίος.Χα ναι αλλά τα δεδομένα αλλάζουν. Δεν ήμουν πάντα ‘’ενεργός’’ στα δρώμενα. Υπήρχαν εποχές που έχανα επεισόδια και άλλες που τολμούσα να πάρω τα ρίσκα μου. Τώρα είμαι σε φάση οκ ας κάνουμε ότι μας κάνει
Το έχω ξανά γράψειΓια αυτήν έχει κανείς εμπειρία ?
https://distintas.net/model-bella
Μα καλά δεν έχει πάει κανείς με την συγκεκριμένη; Δεν ξέρει κανείς τίποτα;Ξέρει κανείς κάτι για αυτήν την απίστευτη κορμάρα;;;;;
Καλα προσοντα ενεργοπαθητικα κολπα τρανσ κοπελα
6970850052 Καλα προσοντα ενεργοπαθητικα κολπα τρανσ κοπελα 6970850052 Σεξυ καυλιαρα ανωμαλιαρα τρανς για αντρες με ενεργοπαθητικα γουστα καλα προσοντα καλεσε με Ραντεβού μόνο στο χώρο μουkanesex.com
Ρε μάγκες μόνο εγώ έχω τέρμα αδυναμία στις έγχρωμες;με καυλωνει τέρμα το σοκολατί χρώμα και σε γυναίκες και σε τρανς,θα ήθελα παραπάνω επιλογές στα ebony
Τζουλάκι εσένα δε σε καυλώνουν οι μαύρες ψωλες;
Μπα...θελω ΕλληνάρεςΤζουλάκι εσένα δε σε καυλώνουν οι μαύρες ψωλες;
Δε σου έρχονται μαύροι ;Μπα...θελω Ελληνάρες
only GreekΔε σου έρχονται μαύροι ;
You are not aloneΡε μάγκες μόνο εγώ έχω τέρμα αδυναμία στις έγχρωμες;με καυλωνει τέρμα το σοκολατί χρώμα και σε γυναίκες και σε τρανς,θα ήθελα παραπάνω επιλογές στα ebony
Όταν λες πως έχει αλλάξει εννοείς προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο? Δεν ανταποκρίνονται οι φωτό της αγγελίας στην πραγματικότητα?Επίσκεψη εχθές στην Πετιτ... Μου αρέσει να ξεφτιλιζω αρσενικά(6/6/24αρνητικές εξετάσεις για σμν ) παιδιά δεν ξέρω τι έχει κάνει αλλά έχει αλλάξει εντελώς ..για της επίδοσης της δεν χρειάζεται να γράψω κάτι είναι γνωστό , αυτό που σου υπόσχεται αυτό κάνει....το μειονεκτημα είναι ότι δυσκολεύεσαι να την βρεις στο τηλ