Συμφωνώ σε όλα.μακριαphotoshop, ξεπέτα, αγενής. Ούτε τζαμπα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)
Διεισδυτικος
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2024
- Like
- 127
- Πόντοι
- 0
Ποια είναι αυτή η Πέλη;γράψτε κάν
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.838
- Πόντοι
- 3.886
Να πάω με κακάο ή να περιμένω βιβι Καρβάλιο;
Giorgos H
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.696
- Πόντοι
- 1.196
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.251
ΠΟΠΓενικά όσοι ρωτάτε εδώ πέρα σε ποια να πάτε - προτιμήστε τις Ελληνίδες - όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά εκεί τουλάχιστον ξέρεις τι και πως. Οι ξένες φαντεζί με τα βραζιλιάνικα ονόματα, "μουνάρες" και κάτι τέτοιες τις θεωρώ υψηλού ρίσκου από κάθε άποψη.
Συνημμένα
Τελευταία τροποποίηση:
Δε θέλω να επηρεάσω αλλά βιβακι περιμένω σαν τρελόςΝα πάω με κακάο ή να περιμένω βιβι Καρβάλιο;
Mpirimpas76
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2023
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.175
- Πόντοι
- 371
Εγώ πέρασα πολύ καλά...Είναι καλή;;;;
Giorgos H
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.696
- Πόντοι
- 1.196
Ποιά ;Έχω βρει και αυτή. Στο τηλέφωνο πολύ καυλιάρικη φωνή. Δεν δείχνει πρόσωπο όμως. Αλλά το κορμί όπως φαίνεται φυσάει. Ξέρει κανείς;
Ωπ ναι σωστά συγνώμηΠοιά ;
τρανς σεξυ καυλιαρα Ενεργοπαθητικα ανωμαλα παιχνιδια
6970850052 Σεξυ καυλιαρα ανωμαλιαρα τρανς για αντρες με ενεργοπαθητικα γουστα καλα προσοντα καλεσε με Ραντεβού μόνο στο χώρο μου
kanesex.com
Τελικά ξέρει κανείς τίποτα για αυτό το θεϊκό κορμί;;;Ωπ ναι σωστά συγνώμη
τρανς σεξυ καυλιαρα Ενεργοπαθητικα ανωμαλα παιχνιδια
6970850052 Σεξυ καυλιαρα ανωμαλιαρα τρανς για αντρες με ενεργοπαθητικα γουστα καλα προσοντα καλεσε με Ραντεβού μόνο στο χώρο μουkanesex.com
Giorgos H
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.696
- Πόντοι
- 1.196
Αυτή δεν είναι που λένε πως είναι η γνωστή και απο μία ταινία ; Εγώ δεν την ξέρω πάντως ...Τελικά ξέρει κανείς τίποτα για αυτό το θεϊκό κορμί;;;
bourdela99
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2024
- Like
- 17
- Πόντοι
- 0
Απίστευτα καυλιά!
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.417
- Πόντοι
- 2.356
100 ευρώ το μισάωρο. Ωραίος. Λογικά θα έχεις δυνατό εισόδημα.Cammy,Yara,Isabelly Disordi,Kalisee,Mirella Kitty,Ivy Braz. (Εχω πάει και με άλλες αλλά στην ίδια τιμή αυτές)Ποιές Ελληνίδες και μαλακίες ; Μόνο η "Νεφέλη" ,Πέλη από εμφάνιση (και η Φένια από καυλί) Οτι πληρώνεις παίρνεις . (Εγώ συνήθως παίζω 100 το μισάωρο )
Αλλά πέραν αυτού, και εγώ να είχα δυνατό εισόδημα δεν θα πήγαινα σε αυτές τις Ισαμπέλλι και τέτοιες.
Giorgos H
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.696
- Πόντοι
- 1.196
Δυνατό εισόδημα όχι αλλά προσπαθώ . Αυτή είναι η διασκέδασή μου ή το χόμπυ μου αν θέλεις. Φαντάσου να πάω στο Chase και να με ρωτήσει η ηλίθια η Μπακοδήμου ποιό είναι τα χόμπυ μου ()100 ευρώ το μισάωρο. Ωραίος. Λογικά θα έχεις δυνατό εισόδημα.
Αλλά πέραν αυτού, και εγώ να είχα δυνατό εισόδημα δεν θα πήγαινα σε αυτές τις Ισαμπέλλι και τέτοιες.
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.417
- Πόντοι
- 2.356
Καλά κάνεις. Μια χαρά κάνεις. Απλά τα 100Ε για ένα μισάωρο είναι too much - ειδικά αν πας 2-3 φορές το μήνα - πάει πολύ! Αν πας τόσες.Δυνατό εισόδημα όχι αλλά προσπαθώ . Αυτή είναι η διασκέδασή μου ή το χόμπυ μου αν θέλεις. Φαντάσου να πάω στο Chase και να με ρωτήσει η ηλίθια η Μπακοδήμου ποιό είναι τα χόμπυ μου ()
Giorgos H
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.696
- Πόντοι
- 1.196
Φεύ ! Η καύλα πληρώνεται , δεν πάω 2-3 φορές τον μήνα πάω 2 φορές την εβδομάδα ...καμμιά φορά και παραπάνω εφόσον έχω εκπληρώσει τις υποχρεώσεις μου ( ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ ,ΕΝΦΙΑ κλπ κλπ )Καλά κάνεις. Μια χαρά κάνεις. Απλά τα 100Ε για ένα μισάωρο είναι too much - ειδικά αν πας 2-3 φορές το μήνα - πάει πολύ! Αν πας τόσες.
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.417
- Πόντοι
- 2.356
Ωραίος! Συμφωνώ, η καύλα πληρώνεται - βέβαια στη δική μας εδώ την περίπτωση, παραπληρώνεται - σε εσένα παραπληρώνεται εννοώ. Θες ένα μισθό το μήνα στα "κορίτσια" ρε δικέ μου! Χαχαχα. Ωραίος πάντως αν λες αλήθεια.Φεύ ! Η καύλα πληρώνεται , δεν πάω 2-3 φορές τον μήνα πάω 2 φορές την εβδομάδα ...καμμιά φορά και παραπάνω εφόσον έχω εκπληρώσει τις υποχρεώσεις μου ( ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ ,ΕΝΦΙΑ κλπ κλπ )
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις