giorgos_spv
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αντε τωρα να συγκρινεις αυτα τα μωρα, με τον πασα ενα μπετατζη στην μιζερη Ελλαδιτσα μας...πικρα...
Μάλλον δεν έχεις δεί τον talos43....γι'αυτό τα λές αυτά.....είσαι άτυχος.....αντε τωρα να συγκρινεις αυτα τα μωρα, με τον πασα ενα μπετατζη στην μιζερη Ελλαδιτσα μας...πικρα...
τι λες μωρή λούγκρα...που είσαι η μεγαλύτερη τράνς που κυκλοφορεί από συγγρού μεριά....αλλά η αλήθεια να λέγεται..θεογκόμενα και με εργαλείο 35cm....έχω καιτο τηλ/νο του για όποιον το θέλει....εγγύηση....
Εγώ πάντως δεν εννοούσα τον Dark....τεςπα.....της τρανς θα γίνει με εσένα...τί ήθελες να γίνει???Τού...άντρακλα????χεχεχεχεχεδεν χάθηκα..κάνω πλάκα στα χανούμια..και ο dark έχασε στοίχημα και κερνάει κρασί και χωριάτικη...θα τα πιούμε καλά,περιμάνω να το κανονίσει...να βρεθούμε να γίνει της...τράνς...
Ερωτηση στους ειδήμονες:
Μπας και οι τυπισες στο που ολοι λεμε αμαν θεα, ειναι πρώην γκόμενες που εκαναν πλαστική τον πουτσο, που εκοψαν απο τραβέλια......???
Μην φύγεις και τρέχοντας άμα πετάξει έξω την μάνικα......παιδια εχω παθει ζημια!! ειμαι ΤΡΕΛΛΑ ερωτευμενος με την fernanda....
θα παρατησω τη συζηγο και θα παω τρεχωντας...
Μην φύγεις και τρέχοντας άμα πετάξει έξω την μάνικα......
μα εκει ειναι ολη η ομορφια της ρε...αμα ειχανε μουνακι τη να την κανω??? παω σε γκομενα
το εργαλειο φιλε μου κανει τη διαφορα!!!
Περί ορέξεως......το εργαλειο φιλε μου κανει τη διαφορα!!!
ίσα μωρή λούγκρα που κάνεις πως δεν σου αρέσει και εσένα....Περί ορέξεως......