Καλο ειναι να μην παιζεις με το χειροφρενο γιατι θα στην καρφωση κανεις απο πισω.μα εκει ειναι ολη η ομορφια της ρε...αμα ειχανε μουνακι τη να την κανω??? παω σε γκομενα. νατην σκιζω απο πισω και να την τραβαω απο το "χερουλι"... ;) ;) ;)
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τρανσέξουαλ!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα MIKELLE
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190
- Εμφανίσεις 50K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
χαχαχαχαχαχα......έπρεπε να σε προκαλέσω για να συνδεθείς....αλλά έτσι είσαστε εσείς οι βάζελοι.......χαχαχαχαχαχαίσα μωρή λούγκρα που κάνεις πως δεν σου αρέσει και εσένα....
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Πονάν ωρε τα παλικάρια???Καλο ειναι να μην παιζεις με το χειροφρενο γιατι θα στην καρφωση κανεις απο πισω.
Ρώρα και τον...talos
Θα το πω στη γυναικα μου.όχι ρε ..δεν πονάνε..ειδικά άμα τον αρπάξεις 4-5 φορές γλυστράει μόνος του μετά...μιλάει η πείρα....
Κανονισε μη βγω ψευτης.
giorgos_spv
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αλιμονο μου ρε παλουκαρια να μη μπορω να κανω καλα μια γκομενα με τσουτσουνι...ελεος...χαχα
παλι καλα.φαντασου να τυχαινε το αντιθετοΚαλησπέρα και από μένα, ένα βράδυ λοιπόν πήγα και εγώ στην Συγγρού μήπως και βρω καμία καλή, τελος πάντων βρήσκω μια ψυλή ξανθιά (κορμαρα με παρα πολύ ωραια στήθια ) και αντι για να μου βγει τραβεστή μου βγήκε με μουνι.
χαχαχαχαχαχα ακου ρε...οντως το αντιθετο ειναι χειροτερο...μπυχαχαχααχαχΚαλησπέρα και από μένα, ένα βράδυ λοιπόν πήγα και εγώ στην Συγγρού μήπως και βρω καμία καλή, τελος πάντων βρήσκω μια ψυλή ξανθιά (κορμαρα με παρα πολύ ωραια στήθια ) και αντι για να μου βγει τραβεστή μου βγήκε με μουνι.
ρε ταλος εσυ δεν εισαι που καποτε ειχες αβαταρ μια καλτσα απο ενα εξοφυλλο cd η κατι τετοιο και σου ειπα να το αλλαξεις γιατι με αηδιαζει??λολ
μπουχαχαχααχχαχα.....εμενα με αηδιαζε αυτη η βρομοκαλτσα....ναι αγόρι μου......ιερόσυλε....κάλτσα ρε το εξώφυλλο από τον δίσκο των pink floyd...meddle...αντίχριστε...'αθεε....αφου φαγωθήκατε το άλλαξα με ηφαίστειο--[σαν και μένα ]-- και ησύχασα....άκου κάλτσα....κάφρε...
giorgos_spv
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μαγκες ειδατε την εκπομπη του mega προχτες το βραδυ? εκαναν ρεπορταζ στη συγγρου και μιλησαν με φοβερο μωρο ονοματι barbie. Πολυ καλο κομματι, αισθησιακη φωνη, τελειο σωμα και φατσα. Την εχει γνωρισει κανεις απο κοντα? την εχει παρει? Ξενερωσα λιγο ομως με αυτα που ειπε και φανηκε οτι στη δουλεια της συμπεριφερεται πολυ ψυχρα (φανταστειτε δεν αφηνει ουτε καν να την αγγιζεις, ουτε να τη φιλας) τωρα τι σοι γαμησι θα κανεις....αλλη ιστορια αυτο ε?
ΖΑΝ ΜΠΑΤΙΣΤ
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2007
- Like
- 184
- Πόντοι
- 1
Πως ειναι αυτη η τρανς και τι εκπληξεις εχει?Φιλε ta δεν εχω και πολλα να πω μιας και ειμαι περισοτερο ευκαιριακος πελατης παρα τακτικος.
Ετσι χανω επαφη μιας και τα στεκια αλλαζουν, τα ονοματα αλλαζουν (ασε που δεν τα συγκρατω κιολας) κτλ...
Παντως εαν θελω να περασω καλα θα παω (βραδυ αλλα πριν τις 00:00) στην Πιπινου 54 (αν θυμαμε καλα) στο υπογειο.
Εκει εχει μια ωραια 'κοπελα' με καλα προσοντα πανω-κατω (που δεν σου θυμιζει και τον κυρουλη του σχολειου).
Συχνα εχει και παρεα καμια φιλης της.
€40 με ανεση χρονου και -οπως ειπα- καποιες φορες εκλπηξεις χωρης εξτρα χρεωση.
Αλλα για το κεφι της!
φιλτατε μπες στο ''τραβελια με προσοντα'' οπου εχει αναπτηχθει το θεμα...μαγκες ειδατε την εκπομπη του mega προχτες το βραδυ? εκαναν ρεπορταζ στη συγγρου και μιλησαν με φοβερο μωρο ονοματι barbie. Πολυ καλο κομματι, αισθησιακη φωνη, τελειο σωμα και φατσα. Την εχει γνωρισει κανεις απο κοντα? την εχει παρει? Ξενερωσα λιγο ομως με αυτα που ειπε και φανηκε οτι στη δουλεια της συμπεριφερεται πολυ ψυχρα (φανταστειτε δεν αφηνει ουτε καν να την αγγιζεις, ουτε να τη φιλας) τωρα τι σοι γαμησι θα κανεις....αλλη ιστορια αυτο ε?
πηγενε και δεν θα φυγεις παραπονουμενος...Πως ειναι αυτη η τρανς και τι εκπληξεις εχει?
Επισκέπτης
Αν πας σε αυτην μπορει να σε περασει και με ντετολ πριν την ακοθμπισεις.....εγο που την δοκιμασα μια φορα ειναι πολι ξενερα στο κρεβατι.......απο ομορφια δεν λεω αξιζει τα 100ε αλλα σαν σεχ για 10 λεπτα και να μην αγγιζεις πολλα ειναιμαγκες ειδατε την εκπομπη του mega προχτες το βραδυ? εκαναν ρεπορταζ στη συγγρου και μιλησαν με φοβερο μωρο ονοματι barbie. Πολυ καλο κομματι, αισθησιακη φωνη, τελειο σωμα και φατσα. Την εχει γνωρισει κανεις απο κοντα? την εχει παρει? Ξενερωσα λιγο ομως με αυτα που ειπε και φανηκε οτι στη δουλεια της συμπεριφερεται πολυ ψυχρα (φανταστειτε δεν αφηνει ουτε καν να την αγγιζεις, ουτε να τη φιλας) τωρα τι σοι γαμησι θα κανεις....αλλη ιστορια αυτο ε?
giorgos_spv
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
στο fatsa.gr ειδα πολλες τρανς και με φωτο...γνωριζει κανεις καμοια απο αυτες? εχει να προτινει καμοια καλη?
εγω εχω να προτεινω δυο........λουκα νικα(ψυρρη) γιωτα,πρωινες ωρες...και φυλλης 99,καρμεν,απο ωρες δεν ξερω τιποτα...ξανθια με βυζους και κολαρα...α..και να μην ξεχασω..πιπινου σχεδον γωνια με φυλης,πρωινα ,αννα....
φυλής 99 η Κάρμεν είναι ολα τα λεφτά,χωρις βιασυνη,deep-throat,τρελλο ρουφηγμα στις μπάλλες.Παιδιά η κοπέλα ειναι Επαγγελματίας!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 11K