Νέα

Τρανσέξουαλ!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MIKELLE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
μα εκει ειναι ολη η ομορφια της ρε...αμα ειχανε μουνακι τη να την κανω??? παω σε γκομενα. νατην σκιζω απο πισω και να την τραβαω απο το "χερουλι"... ;) ;) ;)
Καλο ειναι να μην παιζεις με το χειροφρενο γιατι θα στην καρφωση κανεις απο πισω. :boff:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
ίσα μωρή λούγκρα που κάνεις πως δεν σου αρέσει και εσένα.... :smitten:
χαχαχαχαχαχα......έπρεπε να σε προκαλέσω για να συνδεθείς....αλλά έτσι είσαστε εσείς οι βάζελοι.......χαχαχαχαχαχα

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
όχι ρε ..δεν πονάνε..ειδικά άμα τον αρπάξεις 4-5 φορές γλυστράει μόνος του μετά...μιλάει η πείρα.... :2funny:

giorgos_spv

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
αλιμονο μου ρε παλουκαρια να μη μπορω να κανω καλα μια γκομενα με τσουτσουνι...ελεος...χαχα

junior26

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα και από μένα, ένα βράδυ λοιπόν πήγα και εγώ στην Συγγρού μήπως και βρω καμία καλή, τελος πάντων βρήσκω μια ψυλή ξανθιά (κορμαρα με παρα πολύ ωραια στήθια ) και αντι για να μου βγει τραβεστή μου βγήκε με μουνι.

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Καλησπέρα και από μένα, ένα βράδυ λοιπόν πήγα και εγώ στην Συγγρού μήπως και βρω καμία καλή, τελος πάντων βρήσκω μια ψυλή ξανθιά (κορμαρα με παρα πολύ ωραια στήθια ) και αντι για να μου βγει τραβεστή μου βγήκε με μουνι.
παλι καλα.φαντασου να τυχαινε το αντιθετο

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
χαχαχαχαχαχα ακου ρε...οντως το αντιθετο ειναι χειροτερο...μπυχαχαχααχαχ

ρε ταλος εσυ δεν εισαι που καποτε ειχες αβαταρ μια καλτσα απο ενα εξοφυλλο cd η κατι τετοιο και σου ειπα να το αλλαξεις γιατι με αηδιαζει??λολ

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ναι αγόρι μου......ιερόσυλε....κάλτσα ρε το εξώφυλλο από τον δίσκο των pink floyd...meddle...αντίχριστε...'αθεε....αφου φαγωθήκατε το άλλαξα με ηφαίστειο--[σαν και μένα  :2funny: ]-- και ησύχασα....άκου κάλτσα....κάφρε... :tooth:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ναι αγόρι μου......ιερόσυλε....κάλτσα ρε το εξώφυλλο από τον δίσκο των pink floyd...meddle...αντίχριστε...'αθεε....αφου φαγωθήκατε το άλλαξα με ηφαίστειο--[σαν και μένα  :2funny: ]-- και ησύχασα....άκου κάλτσα....κάφρε... :tooth:
μπουχαχαχααχχαχα.....εμενα με αηδιαζε αυτη η βρομοκαλτσα....

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Σύντεκνε...junior26
Ψυλή ξανθιά είδες όπως λές ... Δεν ρώτησες όμως αν είχε και ψωλή ξανθιά!!!
Αλλη φορά να ρωτάς....
Μπουουουχαχαχαααα!

giorgos_spv

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
μαγκες ειδατε την εκπομπη του mega προχτες το βραδυ? εκαναν ρεπορταζ στη συγγρου και μιλησαν με φοβερο μωρο ονοματι barbie. Πολυ καλο κομματι, αισθησιακη φωνη, τελειο σωμα και φατσα. Την εχει γνωρισει κανεις απο κοντα? την εχει παρει? Ξενερωσα λιγο ομως με αυτα που ειπε και φανηκε οτι στη δουλεια της συμπεριφερεται πολυ ψυχρα (φανταστειτε δεν αφηνει ουτε καν να την αγγιζεις, ουτε να τη φιλας) τωρα τι σοι γαμησι θα κανεις....αλλη ιστορια αυτο ε?

Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
184
Πόντοι
1
Φιλε ta δεν εχω και πολλα να πω μιας και ειμαι περισοτερο ευκαιριακος πελατης παρα τακτικος.

Ετσι χανω επαφη μιας και τα στεκια αλλαζουν, τα ονοματα αλλαζουν (ασε που δεν τα συγκρατω κιολας) κτλ...

Παντως εαν θελω να περασω καλα θα παω (βραδυ αλλα πριν τις 00:00) στην Πιπινου 54 (αν θυμαμε καλα) στο υπογειο.

Εκει εχει μια ωραια 'κοπελα' με καλα προσοντα πανω-κατω (που δεν σου θυμιζει και τον κυρουλη του σχολειου).

Συχνα εχει και παρεα καμια φιλης της.

€40 με ανεση χρονου και -οπως ειπα- καποιες φορες εκλπηξεις χωρης εξτρα χρεωση.
Αλλα για το κεφι της!
Πως ειναι αυτη η τρανς και τι εκπληξεις εχει?

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
μαγκες ειδατε την εκπομπη του mega προχτες το βραδυ? εκαναν ρεπορταζ στη συγγρου και μιλησαν με φοβερο μωρο ονοματι barbie. Πολυ καλο κομματι, αισθησιακη φωνη, τελειο σωμα και φατσα. Την εχει γνωρισει κανεις απο κοντα? την εχει παρει? Ξενερωσα λιγο ομως με αυτα που ειπε και φανηκε οτι στη δουλεια της συμπεριφερεται πολυ ψυχρα (φανταστειτε δεν αφηνει ουτε καν να την αγγιζεις, ουτε να τη φιλας) τωρα τι σοι γαμησι θα κανεις....αλλη ιστορια αυτο ε?
φιλτατε μπες στο ''τραβελια με προσοντα'' οπου εχει αναπτηχθει το θεμα...

Πως ειναι αυτη η τρανς και τι εκπληξεις εχει?
πηγενε και δεν θα φυγεις παραπονουμενος...

Επισκέπτης
Αν πας σε αυτην μπορει να σε περασει και με ντετολ πριν την ακοθμπισεις.....εγο που την δοκιμασα μια φορα  ειναι πολι ξενερα στο κρεβατι.......απο ομορφια δεν λεω αξιζει τα 100ε αλλα σαν σεχ για 10 λεπτα και να μην αγγιζεις πολλα ειναι

giorgos_spv

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
στο fatsa.gr ειδα πολλες τρανς και με φωτο...γνωριζει κανεις καμοια απο αυτες? εχει να προτινει καμοια καλη?

billsat

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα μπορη να μου ποι  καπιος που βρισκετε η γιαννα ενχηρισμενι γυρο στα 45 χοντρουλα πανυψηλι με μεγαλα τσιμπουκοχιλα ,νομιζο οτι δουλευη καπου καπου και σε μπουρδελακια σε επαρχεια ,που μπορο να την βρω ρε παιδες χανθια ειναι

mortek

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
παιδιά καλησπέρα!! ξέρει κανείς αν παίζει τίποτα στην Πάτρα???
ευχαριστώ

mortek

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
εγω εχω να προτεινω δυο........λουκα νικα(ψυρρη) γιωτα,πρωινες ωρες...και φυλλης 99,καρμεν,απο ωρες δεν ξερω τιποτα...ξανθια με βυζους και κολαρα...α..και να μην ξεχασω..πιπινου σχεδον γωνια με φυλης,πρωινα ,αννα....

φυλής 99 η Κάρμεν είναι ολα τα λεφτά,χωρις βιασυνη,deep-throat,τρελλο ρουφηγμα στις μπάλλες.Παιδιά η κοπέλα ειναι Επαγγελματίας!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom