proedrosgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ναι βρε παιδιά από πάτρα τίποτα ξέρει κανεις?
ποιά προτείνεις φίλε από αυτές που έχεις πάει???Γεια σας παιδες.
Διαβαζω καιρο το forum και γενικα το site σας.
Και θελω να πω καποια πραγματα με αφορμη το απο πανω ποστ του φιλου.
Ρε παιδια, σταματηστε να μπαινετε εδω μεσα (στο section των Trans) και να κανετε διαλεξεις και να το παιζετε Αρχιεπισκοποι (ειναι και αρρωστος τωρα ο ανθρωπος...)
Οσοι γουσταρουν σεξ με Τρανσ δεν περιμενουν κανενα σας να το βαλει στον 'ισιο' δρομο.
Γιατι απλα δεν νιωθει οτι εχει παρει τον στραβο.
So simple!
Οποτε περριτες οι διαμαχες και οι κοντρες.
Στο θεμα τωρα πιστευω οτι το σεξ με Τρανς εχει και τα καλα του.
1ον) εχει κωλο στο menu
2ον) Οι τρανς το κανουν γιατι γουσταρουν.
Ουτε γιατι τις δερνουν ουτε γιατι τις εκβιαζουν ουτε για να θρεψουν τα παιδια τους.
Και αυτο βγαινει.
Προσωπικα εχω περασει καλυτερα με Τρανς παρα με μια κρυα βορεια κουκλα που ανοιγει τα ποδια και περιμενει να τελειωσεις για να μπει ο επομενος.
Ξερω οτι το ποστ μου ισως παρερμηνευθει, αλλα γενικα νομιζω οτι αυτοι που μπορουν να καταλαβουν τι θελω να πω, θα το καταλαβουν.
Για τους υπολοιπους δεν θα μπορεσω να κανω και πολλα. Θα προσπαθησω ομως!
Φιλικα
Γιαννης
Γεια σας παιδες.
Ρε παιδια, σταματηστε να μπαινετε εδω μεσα (στο section των Trans) και να κανετε διαλεξεις και να το παιζετε Αρχιεπισκοποι (ειναι και αρρωστος τωρα ο ανθρωπος...
Προφήτες? Ιεροκήρυκες? Μάρτυρες? Οσιομάρτυρες? Μεγαλομάρτυρες? Νεομάρτυρες? Διδασκάλους? Σκίτες? Πνευματικούς? Επίσκοπους? Πρεσβύτερους? Πρωτοπρεσβύτερους? Οσίους? Ομολογητές? Θεράποντες?[size=10pt]Οχι Σταυρο51.
Τροπος του λεγειν.
Θα μπορουσα να εχω πει "μην κανετε τους καθηγητες, τους ψυχολογους, τους ιεραποστολους...."[/size]
Τύπου "Πάρ'τα μωρέ άρρωστε" εννοείς ε?[size=10pt]Οσο για το "ειναι και αρρωστος ο ανθρωπος" καμια σχεση με κρυφα νοηματα.[/size]
το κουκλες πια βρισκεται στην απόλυτη παρακμή!!! κάποτε ηταν πολυ κλαο στεκι με πολυ πλακα και χαβαλε και με σοου απο τα τρανς. αξεχαστα events. τωρα δυο σκυλοι και πεντε πετρες μονο . και ολα τα ξεπεσμενα τρανς αν και ολη η πιατσα πλεον υστερει σε καλα τρανς.ρε μωρτες τι εγινε? θα μας πει κανεις για το κλαμπ "κουκλες"? δεν εχει παει κανεις?