Νέα

Τρανσέξουαλ!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MIKELLE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

proedrosgr

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ναι βρε παιδιά από πάτρα τίποτα ξέρει κανεις?

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
ΡΕ παιδια ηρεμηστε !
Πατε καλα?  :o :o :o :o :o
Για ποιο λογο να πατε με τρανσεξουαλ?
Τοσες γκομενες υπαρχουν!

Αμαν πια.. :huh: :headbang:

PEOYLAS1973

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παιδες.

Διαβαζω καιρο το forum και γενικα το site σας.

Και θελω να πω καποια πραγματα με αφορμη το απο πανω ποστ του φιλου.

Ρε παιδια, σταματηστε να μπαινετε εδω μεσα (στο section των Trans) και να κανετε διαλεξεις και να το παιζετε Αρχιεπισκοποι (ειναι και αρρωστος τωρα ο ανθρωπος...)

Οσοι γουσταρουν σεξ με Τρανσ δεν περιμενουν κανενα σας να το βαλει στον 'ισιο' δρομο.

Γιατι απλα δεν νιωθει οτι εχει παρει τον στραβο.

So simple!

Οποτε περριτες οι διαμαχες και οι κοντρες.

Στο θεμα τωρα πιστευω οτι το σεξ με Τρανς εχει και τα καλα του.

1ον) εχει κωλο στο menu
2ον) Οι τρανς το κανουν γιατι γουσταρουν.
Ουτε γιατι τις δερνουν ουτε γιατι τις εκβιαζουν ουτε για να θρεψουν τα παιδια τους.

Και αυτο βγαινει.

Προσωπικα εχω περασει καλυτερα με Τρανς παρα με μια κρυα βορεια κουκλα που ανοιγει τα ποδια και περιμενει να τελειωσεις για να μπει ο επομενος.

Ξερω οτι το ποστ μου ισως παρερμηνευθει, αλλα γενικα νομιζω οτι αυτοι που μπορουν να καταλαβουν τι θελω να πω, θα το καταλαβουν.

Για τους υπολοιπους δεν θα μπορεσω να κανω και πολλα. Θα προσπαθησω ομως!

Φιλικα
Γιαννης

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
Γεια σας παιδες.

Διαβαζω καιρο το forum και γενικα το site σας.

Και θελω να πω καποια πραγματα με αφορμη το απο πανω ποστ του φιλου.

Ρε παιδια, σταματηστε να μπαινετε εδω μεσα (στο section των Trans) και να κανετε διαλεξεις και να το παιζετε Αρχιεπισκοποι (ειναι και αρρωστος τωρα ο ανθρωπος...)

Οσοι γουσταρουν σεξ με Τρανσ δεν περιμενουν κανενα σας να το βαλει στον 'ισιο' δρομο.

Γιατι απλα δεν νιωθει οτι εχει παρει τον στραβο.

So simple!

Οποτε περριτες οι διαμαχες και οι κοντρες.

Στο θεμα τωρα πιστευω οτι το σεξ με Τρανς εχει και τα καλα του.

1ον) εχει κωλο στο menu
2ον) Οι τρανς το κανουν γιατι γουσταρουν.
Ουτε γιατι τις δερνουν ουτε γιατι τις εκβιαζουν ουτε για να θρεψουν τα παιδια τους.

Και αυτο βγαινει.

Προσωπικα εχω περασει καλυτερα με Τρανς παρα με μια κρυα βορεια κουκλα που ανοιγει τα ποδια και περιμενει να τελειωσεις για να μπει ο επομενος.

Ξερω οτι το ποστ μου ισως παρερμηνευθει, αλλα γενικα νομιζω οτι αυτοι που μπορουν να καταλαβουν τι θελω να πω, θα το καταλαβουν.

Για τους υπολοιπους δεν θα μπορεσω να κανω και πολλα. Θα προσπαθησω ομως!

Φιλικα
Γιαννης
ποιά προτείνεις φίλε από αυτές που έχεις πάει???

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
παρακαλω τους μοντ να συγχωνευσουν το θεμα με το τραβελια με προσοντα. δεν υπαρχει κανενας λογος να ειναι ανοιχτα και τα δυο.

PEOYLAS1973

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
[quote author=ta]
ποιά προτείνεις φίλε από αυτές που έχεις πάει???
[/quote]

Φιλε ta δεν εχω και πολλα να πω μιας και ειμαι περισοτερο ευκαιριακος πελατης παρα τακτικος.

Ετσι χανω επαφη μιας και τα στεκια αλλαζουν, τα ονοματα αλλαζουν (ασε που δεν τα συγκρατω κιολας) κτλ...

Παντως εαν θελω να περασω καλα θα παω (βραδυ αλλα πριν τις 00:00) στην Πιπινου 54 (αν θυμαμε καλα) στο υπογειο.

Εκει εχει μια ωραια 'κοπελα' με καλα προσοντα πανω-κατω (που δεν σου θυμιζει και τον κυρουλη του σχολειου).

Συχνα εχει και παρεα καμια φιλης της.

€40 με ανεση χρονου και -οπως ειπα- καποιες φορες εκλπηξεις χωρης εξτρα χρεωση.
Αλλα για το κεφι της!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Γεια σας παιδες.
Ρε παιδια, σταματηστε να μπαινετε εδω μεσα (στο section των Trans) και να κανετε διαλεξεις και να το παιζετε Αρχιεπισκοποι (ειναι και αρρωστος τωρα ο ανθρωπος...

Ρε πέουλας
(Μ' αρέσει το nick)
Τι τα μπερδεύεις τα πράματα?
Για τον Αρχιεπίσκοπο γράφουμε σε άλλο thread!
Υποννοείς κάτι για τον άρρωστο άνθρωπο και το θέμα αυτού εδώ του tread?

PEOYLAS1973

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Οχι Σταυρο51.
Τροπος του λεγειν.

Θα μπορουσα να εχω πει "μην κανετε τους καθηγητες, τους ψυχολογους, τους ιεραποστολους...."

;)

χιουμορ...!

Οσο για το "ειναι και αρρωστος ο ανθρωπος"  :think: καμια σχεση με κρυφα νοηματα.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
[size=10pt]Οχι Σταυρο51.
Τροπος του λεγειν.
Θα μπορουσα να εχω πει "μην κανετε τους καθηγητες, τους ψυχολογους, τους ιεραποστολους...."[/size]
Προφήτες? Ιεροκήρυκες? Μάρτυρες? Οσιομάρτυρες? Μεγαλομάρτυρες? Νεομάρτυρες? Διδασκάλους? Σκίτες? Πνευματικούς? Επίσκοπους? Πρεσβύτερους? Πρωτοπρεσβύτερους? Οσίους? Ομολογητές? Θεράποντες?

Έχει πράμα......

[size=10pt]Οσο για το "ειναι και αρρωστος ο ανθρωπος" καμια σχεση με κρυφα νοηματα.[/size]
Τύπου "Πάρ'τα μωρέ άρρωστε" εννοείς ε?

swanson

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε ysar_gr@, ανφέρεσαι στην veronica, επείδη την έχω πάρει στο παρελθόν στο διαμέρισμά της στην Καλιθέα, σε ενημερώνω ότι το μετάνιωα.
Μιλάμε για ένα διαμέρισμα στην βρώμα, ένα σκυλί να κάνει βόλτεσ και να μπλέκεται στα πόδια μου συνεχώς, όσο για αυτή δεν έλεγε τίποτα από εμφάνιση και συμμετοχή χάλια.
Μόνο θετικό το στήθος, αυτό ήταν που με παρέσυρε. Εννοείται ότι δεν ξαναπάτησα από τότε.

giorgos_spv

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
λοιπον κυριοι...καλησπερα κατ αρχας
μια ερωτηση ρε παιδια...η μαλλον δυο...

επειδη εχω ξενερωσει λιγο με τους διαφορους ορισμους-ορολογιες (transexual, travesti, shemale, κτλ) θελω να ξερω...ΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΜΩΡΑ με τα αγγελικα προσωπα, το τελειο ατριχο δερματακι, την τελεια κολαρα και βυζια, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΨΩΛΑΡΑ ΝΑ! πως διαολο τα λενε και σε ποια κατηγορια ανοικουν??? (πχ rabeche απο βραζιλια!!! τι παιδι ειναι αυτο???!!!)

και δευτερον, εχει παει κανεις στο κλαμπ του ειδους ΚΟΥΚΛΕΣ ? να μας πει τι παιζει εκει. Ειμαι απο επαρχια και θα ανεβω για sex-trip σε λιγες μερες...

arximidis

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Μην καθεστε και το πολισχολιαζεται.... τι τρανσεξουαλ .....τι τρανπουτσουαλ

giorgos_spv

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ρε μωρτες τι εγινε? θα μας πει κανεις για το κλαμπ "κουκλες"? δεν εχει παει κανεις?

clind

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ναι θα μας πει κανεις ?? yow

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
ρε μωρτες τι εγινε? θα μας πει κανεις για το κλαμπ "κουκλες"? δεν εχει παει κανεις?
το κουκλες πια βρισκεται στην απόλυτη παρακμή!!!  κάποτε ηταν πολυ κλαο στεκι με πολυ πλακα και χαβαλε και με σοου απο τα τρανς. αξεχαστα events. τωρα δυο σκυλοι και πεντε πετρες μονο . και ολα τα ξεπεσμενα τρανς αν και ολη η πιατσα πλεον υστερει σε καλα τρανς.

[youtube=425,350]Lhpv5KnvUcY[/youtube]

edit giorgospapa: τροποποιηθηκε το ποστ για να παιζει το βιντεο απευθειας στο θρεντ..

giorgos_spv

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
παιδια κριμα και παλι κριμα!!! δυστηχως στη χωρα μας η καλυτερη τρανς ειναι σαν μαιμου, σε σχεση με αυτα τα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΘΕΙΚΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ που ο αδικος Θεουλης εστειλε σε αλλες χωρες...Δειτε εδω και πειτε μου...ειναι η δεν ειναι το ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΝ?

giorgos_spv

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
φιλε xisti στο ricontranny η μια ειναι καλυτερη απο την αλλη!!! ασε δε βγαζεις ακρη....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom