Νέα

Τρανσέξουαλ!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MIKELLE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Δε ξερω τι ειναι παντως μπορω να το κοιταω ανετα..
Με τις αλλες photo εσπασα δυο ποντικια απο το γρηγορο σκρολαρισμα για να τις αποφυγω..
Πάντως μωρό μου τέτοιες φωτο ούτε σε τσοντοσαιτ δεν έχω δει. Μιλάμε για πολύ extreme κατάσταση. Εμένα ο υπολογιστής μου,  μόλις τις βλέπει,  θέλει να φύγει από το σπίτι και να φτάσει κάτω στη Πλατεία.  Άσε που στην οθόνη μου έχει μήνη σημάδι μια τεράστια τρύπα μόλις την κλείνω. Και δεν φεύγει με τίποτα.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Πάντως μωρό μου τέτοιες φωτο ούτε σε τσοντοσαιτ δεν έχω δει. Μιλάμε για πολύ extreme κατάσταση. Εμένα ο υπολογιστής μου,  μόλις τις βλέπει,  θέλει να φύγει από το σπίτι και να φτάσει κάτω στη Πλατεία.  Άσε που στην οθόνη μου έχει μήνη σημάδι μια τεράστια τρύπα μόλις την κλείνω. Και δεν φεύγει με τίποτα.
:2funny: :2funny:
Δε ντρεπεσαι να μιλας ετσι για μια (σαφως κατωτερου επιπεδου) συναδελφισσα σου.. :grin:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
:2funny: :2funny:
Δε ντρεπεσαι να μιλας ετσι για μια (σαφως κατωτερου επιπεδου) συναδελφισσα σου.. :grin:
Δεν ξερω αν ειναι συναδελφισσα μου, ουτε κατωτερου επιπεδου. Εγω ξερω οτι  για να συνεφερω τον σκληρο μου δισκο εβγαλα 500 spyware, και το σκυλι μου κυκλοφορει μονιμα με το ενα ποδι ορθιο.   

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Δεν ξερω αν ειναι συναδελφισσα μου, ουτε κατωτερου επιπεδου. Εγω ξερω οτι  για να συνεφερω τον σκληρο μου δισκο εβγαλα 500 spyware, και το σκυλι μου κυκλοφορει μονιμα με το ενα ποδι ορθιο.   
εγω παντος θα ζητησω αποζημιωση το σκυλακι μου επαθε ψυχολογικα και το τρεχω στους γιατρους

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
τα καημενα τα ζωντανα  :2funny: :2funny: λογικο ειναι ομως απο την αλλη

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
:boobies:

Συνημμένα

• p.jpg
    p.jpg
    230,2 KB · Εμφανίσεις: 123

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
καλε και γαλατας να εισουν στις 6 το πρωι δεν θα ξυπνουσες να ανεβασεις φωτο και μαλιστα τετοιου ιδους :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom:

kavlotripanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
1
ρε τσίρκο έχεις ξεφτιλισει σαν την μούρη σου την ξεφτυλισμένη όλα τα thread για transexual.. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom