You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τρανσέξουαλ!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα MIKELLE
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190
- Εμφανίσεις 50K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Thanksτα τροποποιησα.με ελληνικά γράφω
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.364
- Πόντοι
- 506
παιδιά καλησπέρα!! ξέρει κανείς αν παίζει τίποτα στην Πάτρα???
ευχαριστώ
Συνημμένα
Σωστά λέει ο kokolongos, παιδιά. Δεν καταλαβαίνω γιατί να κρίνουμε τα γούστα του άλλου.
Καλλιφρονά 12 περνούν πολλά τέτοια πλάσματα ενίοτε πολύ καλα...
Επίσης υπάρχει και ένα μπουρδέλο σε μια πάροδο αδιέξοδο της Φυλής αλλά δεν θυμάμαι το όνομα του δρόμου.
Το μπουρδέλο της Έλλης στην Αχαρνών έχει καμμιά φορά
και μία πολύ άτακτη Θεά στη Λουκά Νίκα (βλέπε κριτική)
Καλά παιχνίδια...
Καλλιφρονά 12 περνούν πολλά τέτοια πλάσματα ενίοτε πολύ καλα...
Επίσης υπάρχει και ένα μπουρδέλο σε μια πάροδο αδιέξοδο της Φυλής αλλά δεν θυμάμαι το όνομα του δρόμου.
Το μπουρδέλο της Έλλης στην Αχαρνών έχει καμμιά φορά
και μία πολύ άτακτη Θεά στη Λουκά Νίκα (βλέπε κριτική)
Καλά παιχνίδια...
THunterAth
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα στους απανταχού λάτρεις του "καυλιάρικου" φύλου.. Μόλις ανακάλυψα το site & το forum και είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη καλή δουλειά που κάνετε όλοι σας και μας ενημερώνετε με ότι καλύτερο!!
Είμαι ένας συναγωνιστής που μόλις γύρισε στη πρωτεύουσα μετά από καιρό και όντας υπέρ-καυλωμένος θέλω να αρχίσω ξανά την γλυκιά ηδονή με ένα "εφοδιασμένο" t-girl.. Έτσι φίλοι μου παρακαλώ για την όποια ενημέρωση στα εν λόγω κόκκινα σπιτάκια της Αθήνας αν κάποιος από σας έχει επισκεφθεί πρόσφατα..
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και σας υπόσχομαι ότι θα συμμετάσχω ενεργά στον αγώνα για την αναζήτηση των πιο όμορφων προικισμένων t-girls!!!
[move]Keep searching for the best[/move]
Είμαι ένας συναγωνιστής που μόλις γύρισε στη πρωτεύουσα μετά από καιρό και όντας υπέρ-καυλωμένος θέλω να αρχίσω ξανά την γλυκιά ηδονή με ένα "εφοδιασμένο" t-girl.. Έτσι φίλοι μου παρακαλώ για την όποια ενημέρωση στα εν λόγω κόκκινα σπιτάκια της Αθήνας αν κάποιος από σας έχει επισκεφθεί πρόσφατα..
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και σας υπόσχομαι ότι θα συμμετάσχω ενεργά στον αγώνα για την αναζήτηση των πιο όμορφων προικισμένων t-girls!!!
Καλησπέρα στους απανταχού λάτρεις του "καυλιάρικου" φύλου.. Μόλις ανακάλυψα το site & το forum και είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη καλή δουλειά που κάνετε όλοι σας και μας ενημερώνετε με ότι καλύτερο!!
Κι εγώ μαζί σου συναγωνιστή μου!!
Παιδια ως γνωστον τα καλα τραβελια σπανιζουν στην Ελλαδα ειχα δει μια μια φορα κι εχυσα επανω μου μονο οταν εσκυψε να πιασει την τσαντα της που επεσε ειδα με εκπληξη οτι δεν προκειται για αληθινη γυναικα αλλα t-girl...εν ολιγοις τα καλα τραβελια πλεον ειναι χωμενα σε κονε και πανε κατα παραγγελιαν δεν χαραμιζονται στη συγγρου....Στη συγγρου εχουν μεινει μονο τελειωμενες γριες που γουσταρουν να ψωνιζονται....αυτη που μου αρεσει ειναι μια που κανει πιατσα εξω απο τη vodafone νομιζω μελαχροινη με κορμαρα ωραιο προσωπο και μεγαλο καβλι..... ;)
nikos-papas
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Είμαστε ζευγάρι και ψάχνουμε ενεργοπαθητική τραβεστί για... αλατοπίπερο στην ερωτική μας ζωή. Είμαστε ευγενείς, καθαροί και γενναιόδωροι. Απαιτούμε κομψότητα, καθαριότητα και εχεμύθεια. Προτάσεις και Π.Μ. από άτομα αναλόγων προσόντων δεκτές. Αποκλείονται άντρες που ψάχνουν παρτουζίτσα (παιδιά σόρυ, κοιτάξτε αλλού…) κροσντρεσερς κλπ….
Οι συστασεις απο συναγωνιστες ευπροσδεκτες. ;)
Ευχαριστώ!
Ευχαριστώ!
τοσες μπαινουν εδω στηλε πμ σε καποια να σου απαντηση...ετσι εδω φορα παρτιδα καμια δεν θα το κανειΕίμαστε ζευγάρι και ψάχνουμε ενεργοπαθητική τραβεστί για... αλατοπίπερο στην ερωτική μας ζωή. Είμαστε ευγενείς, καθαροί και γενναιόδωροι. Απαιτούμε κομψότητα, καθαριότητα και εχεμύθεια. Προτάσεις και Π.Μ. από άτομα αναλόγων προσόντων δεκτές. Αποκλείονται άντρες που ψάχνουν παρτουζίτσα (παιδιά σόρυ, κοιτάξτε αλλού…) κροσντρεσερς κλπ….
Ευχαριστώ!
Παιδια ως γνωστον τα καλα τραβελια σπανιζουν στην Ελλαδα ειχα δει μια μια φορα κι εχυσα επανω μου μονο οταν εσκυψε να πιασει την τσαντα της που επεσε ειδα με εκπληξη οτι δεν προκειται για αληθινη γυναικα αλλα t-girl...εν ολιγοις τα καλα τραβελια πλεον ειναι χωμενα σε κονε και πανε κατα παραγγελιαν δεν χαραμιζονται στη συγγρου....Στη συγγρου εχουν μεινει μονο τελειωμενες γριες που γουσταρουν να ψωνιζονται....αυτη που μου αρεσει ειναι μια που κανει πιατσα εξω απο τη vodafone νομιζω μελαχροινη με κορμαρα ωραιο προσωπο και μεγαλο καβλι..... ;)
Έχει Vodafone στη Συγγρού, ή μιλάς για άλλη περιοχή...
τοσες μπαινουν εδω στηλε πμ σε καποια να σου απαντηση...ετσι εδω φορα παρτιδα καμια δεν θα το κανει
Αντε ποιός στην χάρη σου! θα πηδήξεις και ζευγαρι
Διαγραμμένο μέλος 9044
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Φυλής 99 σήμερα στις 18.00 η Αφροδίτη. Θα είναι κάθε Σάββατο-Κυριακή-Δευτέρα-Τρίτη
giorgos556
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλησπερα προσφατα βρηκα ενα blogs ζευγαριου αλλα δεν μπορώ να ξανα βρω την διεύθυνση θέλω να το συναντήσω αυτο το ζευγαρι αν ξερει κατι καποιοσ φιλοσ ας μου στειλη pm ευχαριστω...
ειναι η μετεμψυχοση της αυτο καλε ειναι απο τα καληστεια του 2007Aυτη η φωτογραφεια ειναι πιο συμπαθητικη απο τις αλλες που βαζεις..
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.276
- Πόντοι
- 8.645
Δε ξερω τι ειναι παντως μπορω να το κοιταω ανετα..ειναι η μετεμψυχοση της αυτο καλε
Με τις αλλες photo εσπασα δυο ποντικια απο το γρηγορο σκρολαρισμα για να τις αποφυγω..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 11K