Νέα

Τρανσέξουαλ!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MIKELLE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

mortek

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
τα τροποποιησα.με ελληνικά γράφω

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
παιδιά καλησπέρα!! ξέρει κανείς αν παίζει τίποτα στην Πάτρα???
ευχαριστώ

Συνημμένα

• spiros.jpg
    spiros.jpg
    33,7 KB · Εμφανίσεις: 48

Kalvinos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
81
Like
4
Πόντοι
80
Σωστά λέει ο kokolongos, παιδιά. Δεν καταλαβαίνω γιατί να κρίνουμε τα γούστα του άλλου.

Καλλιφρονά 12 περνούν πολλά τέτοια πλάσματα ενίοτε πολύ καλα...
Επίσης υπάρχει και ένα μπουρδέλο σε μια πάροδο αδιέξοδο της Φυλής  αλλά δεν θυμάμαι το όνομα του δρόμου.
Το μπουρδέλο της Έλλης στην Αχαρνών έχει καμμιά φορά
και μία πολύ άτακτη Θεά στη Λουκά Νίκα (βλέπε κριτική)
Καλά παιχνίδια...

THunterAth

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα στους απανταχού λάτρεις του "καυλιάρικου" φύλου.. Μόλις ανακάλυψα το site & το forum και είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη καλή δουλειά που κάνετε όλοι σας και μας ενημερώνετε με ότι καλύτερο!!     
Είμαι ένας συναγωνιστής που μόλις γύρισε στη πρωτεύουσα μετά από καιρό και όντας υπέρ-καυλωμένος θέλω να αρχίσω ξανά την γλυκιά ηδονή με ένα "εφοδιασμένο" t-girl.. Έτσι φίλοι μου παρακαλώ για την όποια ενημέρωση στα εν λόγω κόκκινα σπιτάκια της Αθήνας αν κάποιος από σας έχει επισκεφθεί πρόσφατα.. 
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και σας υπόσχομαι ότι θα συμμετάσχω ενεργά στον αγώνα για την αναζήτηση των πιο όμορφων προικισμένων t-girls!!!
[move]Keep searching for the best[/move]

shm

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα στους απανταχού λάτρεις του "καυλιάρικου" φύλου.. Μόλις ανακάλυψα το site & το forum και είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη καλή δουλειά που κάνετε όλοι σας και μας ενημερώνετε με ότι καλύτερο!!     
Είμαι ένας συναγωνιστής που μόλις γύρισε στη πρωτεύουσα μετά από καιρό και όντας υπέρ-καυλωμένος θέλω να αρχίσω ξανά την γλυκιά ηδονή με ένα "εφοδιασμένο" t-girl.. Έτσι φίλοι μου παρακαλώ για την όποια ενημέρωση στα εν λόγω κόκκινα σπιτάκια της Αθήνας αν κάποιος από σας έχει επισκεφθεί πρόσφατα.. 
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και σας υπόσχομαι ότι θα συμμετάσχω ενεργά στον αγώνα για την αναζήτηση των πιο όμορφων προικισμένων t-girls!!!
[move]Keep searching for the best[/move]

Κι εγώ μαζί σου συναγωνιστή μου!!

Adraktos

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια ως γνωστον τα καλα τραβελια σπανιζουν στην Ελλαδα ειχα δει μια μια φορα κι εχυσα επανω μου μονο οταν εσκυψε να πιασει την τσαντα της που επεσε ειδα με εκπληξη οτι δεν προκειται για αληθινη γυναικα αλλα t-girl...εν ολιγοις τα καλα τραβελια πλεον ειναι χωμενα σε κονε και πανε κατα παραγγελιαν δεν χαραμιζονται στη συγγρου....Στη συγγρου εχουν μεινει μονο τελειωμενες γριες που γουσταρουν να ψωνιζονται....αυτη που μου αρεσει ειναι μια που κανει πιατσα εξω απο τη vodafone νομιζω μελαχροινη με κορμαρα ωραιο προσωπο και μεγαλο καβλι..... ;)

nikos-papas

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Είμαστε ζευγάρι και ψάχνουμε ενεργοπαθητική τραβεστί για... αλατοπίπερο στην ερωτική μας ζωή. Είμαστε ευγενείς, καθαροί και γενναιόδωροι. Απαιτούμε κομψότητα, καθαριότητα και εχεμύθεια. Προτάσεις και Π.Μ. από άτομα αναλόγων προσόντων δεκτές. Αποκλείονται άντρες που ψάχνουν παρτουζίτσα (παιδιά σόρυ, κοιτάξτε αλλού…) κροσντρεσερς κλπ….
Οι συστασεις απο συναγωνιστες ευπροσδεκτες. ;)
Ευχαριστώ!

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Είμαστε ζευγάρι και ψάχνουμε ενεργοπαθητική τραβεστί για... αλατοπίπερο στην ερωτική μας ζωή. Είμαστε ευγενείς, καθαροί και γενναιόδωροι. Απαιτούμε κομψότητα, καθαριότητα και εχεμύθεια. Προτάσεις και Π.Μ. από άτομα αναλόγων προσόντων δεκτές. Αποκλείονται άντρες που ψάχνουν παρτουζίτσα (παιδιά σόρυ, κοιτάξτε αλλού…) κροσντρεσερς κλπ….
Οι συστασεις απο συναγωνιστες ευπροσδεκτες. ;)
Ευχαριστώ!
τοσες μπαινουν εδω στηλε πμ σε καποια να σου απαντηση...ετσι εδω φορα παρτιδα καμια δεν θα το κανει

pontikia

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
6
Παιδια ως γνωστον τα καλα τραβελια σπανιζουν στην Ελλαδα ειχα δει μια μια φορα κι εχυσα επανω μου μονο οταν εσκυψε να πιασει την τσαντα της που επεσε ειδα με εκπληξη οτι δεν προκειται για αληθινη γυναικα αλλα t-girl...εν ολιγοις τα καλα τραβελια πλεον ειναι χωμενα σε κονε και πανε κατα παραγγελιαν δεν χαραμιζονται στη συγγρου....Στη συγγρου εχουν μεινει μονο τελειωμενες γριες που γουσταρουν να ψωνιζονται....αυτη που μου αρεσει ειναι μια που κανει πιατσα εξω απο τη vodafone νομιζω μελαχροινη με κορμαρα ωραιο προσωπο και μεγαλο καβλι..... ;)

Έχει Vodafone στη Συγγρού, ή μιλάς για άλλη περιοχή...

davmast

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Η Αφροδιτη καλή ειναι? Καμια πληροφοριά? ειναι όμορφη, ενεργοπαθητική?

giorgos556

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα προσφατα βρηκα ενα blogs ζευγαριου αλλα δεν μπορώ να ξανα βρω την διεύθυνση θέλω να το συναντήσω :headbang: αυτο το ζευγαρι αν ξερει κατι καποιοσ φιλοσ ας μου στειλη pm ευχαριστω...

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
:boobies:

Συνημμένα

• alien-xfiles.jpg
    alien-xfiles.jpg
    47,5 KB · Εμφανίσεις: 42

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Aυτη η φωτογραφεια ειναι πιο συμπαθητικη απο τις αλλες που βαζεις..

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
ειναι η μετεμψυχοση της αυτο καλε :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
Δε ξερω τι ειναι παντως μπορω να το κοιταω ανετα..
Με τις αλλες photo εσπασα δυο ποντικια απο το γρηγορο σκρολαρισμα για να τις αποφυγω..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom