Νέα

Τρανσέξουαλ!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MIKELLE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Σημείωση: Απ? ότι έχω διαβάσει, στις transsexual που γίνονται transgendered, μαζί με την ιατρική επέμβαση αλλαγής φύλου, επιβάλλεται και πρόγραμμα ψυχολογικής υποστήριξης, ούτως ώστε η νέα γυναίκα, να κατανοήσει και να ταυτιστεί με το νέο ρόλο που αναλαμβάνει μέσα στο όποιο περιβάλλον (οικογενειακό, φιλικό, κοινωνικό, επαγγελματικό κ.α.)

Και βεβαια για τον ρολο και τις δυσκολιες της ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗΣ & ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ. ...

lado

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
4
Πόντοι
0
ελπιζω ποτε να μην μου τυχει να παω με τρανς εγχειρησμενο. εαν μου συμβει και το μαθω τοτε θα σιχαθω τον εαυτο μου. θα τρελαθω απο την στενοχωρια μου.

εχω ακουσει και απο αλλους οτι υπαρχουν τρανσεξουαλ στην φυλής. εγω τουλαχιστον δενεχω δει κανενα. βεβαια οπου βλεπω καποια που να ειναι πολυ ψηλη γεροδεμενη και με πολυ μακιγιαζ αποφευγω. υπαρχουν καποια στανταρντ σπιτια που εχουν τρανσεξουαλ? να ξερω για να αποφευγω.

blindz

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Κριτικές
22
Like
40
Πόντοι
6.765
Φυλης 99.Εχει να πατησει το ποδι γυναικας εκει απο τοτε που ανοιξε.

george20

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μια transgender παίζει να βγάλει και το καρύδι από τον λαιμό, προκειμένου να μην φαίνεται από πουθενά ότι ήταν άνδρας; :huh:

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Επεμβαση στο καρυδι ? Αν ειναι δυνατον ! Παντως, επεμβαση στις φωνητικες χορδες γινεται, αν και τα αποτελεσματα, φαινεται οτι ποικιλουν οσον αφορα την επιτυχια.Σκεφτειτε παντως την δυσκολια που εχει καποιος να
"πλασαριστει" ως γυναικα, οταν δεν τον βοηθαει ο σωματοτυπος, δηλαδη φαρδια σχετικα πλατη, μυικο συστημα, κλπ. Ανατολικογερμανιδα σφυροβολος και βαλε !!! :dancing:

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Τώρα που 'πατε καρύδι ρε σείς, για πείτε μου αλήθεια, η Σμαράγδα Καρύδη δεν είναι η Νο1 Θεά στον κόσμο της ελληνικής τέχνης και του θεάματος;

Χρόνια τώρα, την παρακολουθώ και τρελαίνομαι.

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Ρε μαγκες τωρα που λετε για transexual θυμηθηκα κατι, εχω βρεθει στη Ροδο την περιοδο 1999-2000. Εκεινη την περιοδο διατηρουσε στη Ροδο σπιτι η Τζεναρα η Χελιουδακη(δεν ξερω εαν το διατηρει ακομα)καλα δεν σας λεω τιποτα.Δηλωνω προκαταβολικα οτι δεν ειμαι λατρεις του ειδους αλλα την Τζεναρα την πηρα και μπροστα της δεν πιανουν μια 10 γκομενες, ηταν ισως απο τα πιο καλα γαμησια που εχω κανει και το πιο φανταστικο απο ολα ηταν τα super βυζια της, μιλαμε η απολυτη αισθηση καμια σχεση με σιλικονατο, αυτο το πραγμα νομιζες οτι ηταν φυσικο.
Τελοσπαντων εαν ειχε κανεις αναλογη εμπειρια πιστευω θα με καταλαβει!!

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Ρε μαγκες τωρα που λετε για transexual θυμηθηκα κατι, εχω βρεθει στη Ροδο την περιοδο 1999-2000. Εκεινη την περιοδο διατηρουσε στη Ροδο σπιτι η Τζεναρα η Χελιουδακη(δεν ξερω εαν το διατηρει ακομα)καλα δεν σας λεω τιποτα.Δηλωνω προκαταβολικα οτι δεν ειμαι λατρεις του ειδους αλλα την Τζεναρα την πηρα και μπροστα της δεν πιανουν μια 10 γκομενες, ηταν ισως απο τα πιο καλα γαμησια που εχω κανει και το πιο φανταστικο απο ολα ηταν τα super βυζια της, μιλαμε η απολυτη αισθηση καμια σχεση με σιλικονατο, αυτο το πραγμα νομιζες οτι ηταν φυσικο.
Για κανε μια περιγραφη του προγραμματος της...

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
924
Πόντοι
96
Επειδή βλέπω πώς επικρατεί μία σύγχυση γύρω από ποιος/α είναι τι, να δούμε ορισμένα πράγματα πώς έχουν σωστά:
Cross-dresser......
Σημείωση: Απ? ότι έχω διαβάσει, στις transsexual που γίνονται transgendered, μαζί με την ιατρική επέμβαση αλλαγής φύλου, επιβάλλεται και πρόγραμμα ψυχολογικής υποστήριξης, ούτως ώστε η νέα γυναίκα, να κατανοήσει και να ταυτιστεί με το νέο ρόλο που αναλαμβάνει μέσα στο όποιο περιβάλλον (οικογενειακό, φιλικό, κοινωνικό, επαγγελματικό κ.α.)

Πουστης ποις ειναι????
Απο το 99 δεν ξεκινησε και η Χειλιουδακη?
Εγω κάποτε μεθυσμενος ειχα παει σε ενα αλλο σε μια κάθετο της Φυλης, ενα με κάτι κλουβια, και παραλιγο νε με πηδήξουν.
Πραγμα που αποδυκνυει τι transexual, τι crossdresser, τι τραβεστι τη πουστια θα στην κάνει.

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
To Προγραμμα της δεν διεφερε σε πολλα απο οτι κανουν ολες οι υπολοιπες(γυναικες εννοω)αλλα το θεμα ειναι οτι ηξερε να σε φτιαξει με ατακες του τυπου: ξεφτιλισε μου τη μουναρα γαμια μου ή πετα μου την μητρα εξω κλπ..κλπ. Επισης θυμαμαι χαρακτηριστικα  την απαλοτητα που ειχει το δερμα της και τα απιστευτα βυζια για τα οποια οπως μου ειπε ειχε χαλασει μια περιουσια!!Παντως ηταν αρκετα περιεργη, ειχε γατες μεσα στο σπιτι και πριν σε αφησει να μπεις στο δωματιο σε εκοβε καλα καλα, εαν της αρεσες περναγες εαν οχι τοτε στην ελεγε στεγνα και σε εδιωχνε.Επισης θυμαμαι χαρακτηριστικα οτι στο σαλονι του σπιτιου υπηρχε PC καθως διατηρουσε και webpage. Αυτα! μην νομιζετε οτι ειχα παει και πολλες φορες καθως εκεινο το διαστημα δεν ειχα και μεγαλη οικονομικη  ευχαιρια,αν και θυμαμαι πως η ταριφα πρεπει να ηταν γυρω στις 10.000δρχ Παντως πριν καποιο καιρο την ειχα δει στην τηλεοραση και απογοητευτηκα ειχε χαλασει πολυ.Anyway εαν υπαρχει συμπολεμιστης απο Ροδο ας μας πει τι παιζει σημερα.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545
Τώρα που 'πατε καρύδι ρε σείς, για πείτε μου αλήθεια, η Σμαράγδα Καρύδη δεν είναι η Νο1 Θεά στον κόσμο της ελληνικής τέχνης και του θεάματος;

Χρόνια τώρα, την παρακολουθώ και τρελαίνομαι.

Καλή η Καρύδη αλλά δεν έχει αρχοντική εμφανιση. Μοιαζει με βιζιτα.

george20

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545
ενα σετακι φωτογραφίες για τους φιλους των τραβεστι :) :cheesy:

Οι φωτο ειναι πολυ extreme οποτε αν καποιος σιχαινετε ευκολα να μην μπει στο λινκ.
Η τελευταια φωτο δειχνει πως ειναι ενα τεχνητο μουνί.
Δεν ειχα ξαναδεί. Αυτο δεν ειναι μουνί ειναι ουλή.
Αηδία τελείως.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545
Δηλαδή είναι ο μόνος τρόπος(το καρύδι) να ξεχωρίζουμε είτε ειναι transgender, είτε τραβέλια ;)

Εγώ τις ξεχωρίζω από πιθανές πλαστικές στη μούρη (φαίνονται πολύ εύκολα), το πολύ ψεύτικο στήθος (μερικές έχουν σχεδόν φυσικό και μπορεί να μην το καταλάβεις). Επίσης αρκετές έχουν πλατάρες και είναι σαν μπετατζήδες. Πάντως στην Φυλής δεν έχει τύχει ποτέ να μην πετύχω τρανς σε τσαρκα (δε μιλάω για τα 2 γνωστα σπιτια που δεν φέρνουν τίποτα άλλο). Στο Μεταξουργείο έχω πετύχει μία στην Κολωνού διπλα στο σπιτι της Κατερίνας  (3ο στη σειρά απο τη γωνία) και μία στην Ιάσωνος. Τις έχω πετύχει πολλές φορές μετα τα μεσάνυχτα και εφυγα τρεχοντας.

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Ρε σεις... Τι λινκ ηταν αυτο??  Αηδια ρε γμτ

pacwman

Ανώτερος
Εγγρ.