Νέα

Τρανσέξουαλ!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MIKELLE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

mufflover

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αυτή είναι η Δανάη. Αστέρι στο χώρο της. Αξίζει πολλά. Τη συνιστώ ανεπιφύλαχτα.

Φίλε HONDACRV,
Για δώσε περιγραφή, με ενδιαφέρει. Πως ήταν το πρόγραμμα; Σε δικό της χώρο; Σκεφτόμουν από καιρό να την επισκεφθώ, αλλά δίσταζα γιατί με αυτές τις φάσεις ποτέ δεν ξέρεις.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Φίλε HONDACRV,
Για δώσε περιγραφή, με ενδιαφέρει. Πως ήταν το πρόγραμμα; Σε δικό της χώρο; Σκεφτόμουν από καιρό να την επισκεφθώ, αλλά δίσταζα γιατί με αυτές τις φάσεις ποτέ δεν ξέρεις.
Η Τζενη Χειλουδακη ειχε πει το εξής :''Όλοι εσεις γαματε τον κομμενο μου πούτσο''.Αν και πολλοι φιλοι την πηδηξαν δεν της τον καρφωσα ποτε.Τωρα ειναι μια κυρια οπως παντα αλλα οι φωτο ειναι η μεταλλαξη του ανθρωπου στα κατεργα του Αδη-Εκτος αν λετε οτι η ομορφια και η αλλαγη θελει κοπο και θυσιες(και πιπες στη Συγγρου μετα).Ενας φαν του μουνιου ριχνει ΑΚΥΡΟ στα τρανσ-μουνι και παλι μουνι-Δωρο της Μητερας Φυσης.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Σκέτο εργόχειρο οι φώτο!!!!!!

Asbette

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια,
μια κοπελα Κελλυ που ηταν στον πεζοδρομο Μεταξουργειου (δεν θυμαμαι πως λενε το δρομο), την θυμαται κανεις?
Ξερει κανεις που βρισκεται?
Ευχαριστω

Asbette

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ηταν νεα κοπελα, καμια 30αρια το πολυ, γυρω στο 1.70-5, με ισια μακρυα μαλλια, ξανθοκοκκινα καπως...
θυμαμαι επισης μου ειχε πει οτι δουλευε κ σε ενα αλλο σπιτι, δεν θυμαμαι που, καλο σαν studio ηταν (ειχα παει μια φορα αλλα δεν την ειχα βρει)... ηταν καπου Λιοσιων? Αχαρνων? δεν θυμαμαι ακριβως, αν κ νομιζω Λιοσιων ηταν...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
με υδραυλικα η οχι?στο μεταξοθργιο σε σπιτι την πετυχες?

Asbette

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
με ηταν φιλε... ναι στον πεζοδρομο... εκει που λενε μερικοι της Κατερινας, ενα στενο παραλληλα κατω, απο τα πρωτα, οχι χαμηλα κατω (το πρωτο η δευτερο ηταν)

Duca

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα μάγκες. Παίδες εγώ δεν τρελαίνομαι για trans αλλά είναι κόλλημα μερικές φορές!!
Βασικά σαν το μουνάκι τπτ.
Τώρα έτσι για αλλαγή τοπίου, έχει ακούσει κανένας για μια Εβίτα με τηλ. για σπίτι στους Αμπελόκηπους? Λέι ότι είναι super...?
Bye

Επισκέπτης
στο μεταξουργειο γνοριζο μονο ενα σπιτι το οποιο ειναι τραβελοσπιτο...ειναι στιν κολονου και χτιπας πορτα για να μπεις.....επισισ λεει οτι ειναι στουντιο και βρισκετε στον παραλιλο δρομο τισ κολονου.......δε θιμαμαι ποσ λεγετε!παντος δεν αξιζει σαν τραβελακι ο τιπος!αισχος!!!!

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.230
Πόντοι
12.056
Σιγα μην εχανες και δεν το ηξερες ΜΕΓΑ ΠΙΤΣΙ  :2funny: :2funny: :2funny:

ITALIAN21

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια ξερει κανεις αν παιζει τιποτα Πατρα???
Ευχαριστω

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.786
Πόντοι
5.547
ιπαρχει καποια τρανς ενεργο/πα8ητικη στιν περιοχη της Αθηνας???εννοω για πρωινεσ ωρεσ και σε σπιτι??
ειχα παει στην Ευα Αλκιβιαδου 17 αλλα πλεον δν ειναι εκει.

dragonflame

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
7
Like
99
Πόντοι
1
μιλησα στον msn με καποιο τραβεστι που συχναζει στην αρχη της συγγρου με το ονομα συλβια.Την ξερει κανεις,λεει τιποτα?

SUPERBUS

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Δεν την ξέρω, έχει όμως καλό review από ένα γνωστό μου.
Αν θέλεις στείλε μου με pm το email της.
THANX

Asbette

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
για δωστο κ απο εδω ρε φιλε, να δουμε τι λεει...
Ευχαριστω.

SUPERBUS, που μπορουμε να δουμε το review του φιλου σου? ειναι στο site εδω? καμια περιγραφη εχουμε παιδια?

M030770

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
μια trans με το όνομα Ντενίζ που μένει Ν.Σμύρνη και μπένει Mirc και msn την ξέρει κανείς???

Επισκέπτης
καλησπερα Μ030770 μπορεις να μου στειλεις σε πμ το msn της ντενιζ??

cybertaz

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
καποιος εγραψε χτες οτι ειχε ραντεβου με Αλεξια η  Lexy. Τι εγινε τελικα λεει τιποτα?

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
μιλησα στον msn με καποιο τραβεστι που συχναζει στην αρχη της συγγρου με το ονομα συλβια.Την ξερει κανεις,λεει τιποτα?
φιλε μου καλη ειναι την ξερω σε προσωπικο επιπεδο,αν θες στειλε μου μηνυμα να σου πω περισοτερα,και ισως παμε και παρεα για παιχνιδι μαζι της,απλα θα πω οτι εισαι φιλος μου,ειμαι στην διαθεση σου παντως(για την συλβια)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom