Νέα

Τρανσέξουαλ!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MIKELLE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giorgos_spv

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
αντε τωρα να συγκρινεις αυτα τα μωρα, με τον πασα ενα μπετατζη στην μιζερη Ελλαδιτσα μας...πικρα...

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
αντε τωρα να συγκρινεις αυτα τα μωρα, με τον πασα ενα μπετατζη στην μιζερη Ελλαδιτσα μας...πικρα...
Μάλλον δεν έχεις δεί τον talos43....γι'αυτό τα λές αυτά.....είσαι άτυχος.....

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
τι λες μωρή λούγκρα...που είσαι η μεγαλύτερη τράνς που κυκλοφορεί από συγγρού μεριά....αλλά η αλήθεια να λέγεται..θεογκόμενα και με εργαλείο 35cm....έχω καιτο τηλ/νο του για όποιον το θέλει....εγγύηση.... :2funny:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
τι λες μωρή λούγκρα...που είσαι η μεγαλύτερη τράνς που κυκλοφορεί από συγγρού μεριά....αλλά η αλήθεια να λέγεται..θεογκόμενα και με εργαλείο 35cm....έχω καιτο τηλ/νο του για όποιον το θέλει....εγγύηση.... :2funny:
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Που χάθηκες ρεεεεεεεε?
Σε άλλο thread ο ''άλλος'' δίνει ρεσιτάλ.......:2funny::2funny::2funny:
Γελάνε και τα τσιμέντα.....μην με ρωτήσεις ποιός άλλος...χωριό που φαίνεται......

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
δεν χάθηκα..κάνω πλάκα στα χανούμια..και ο dark έχασε στοίχημα και κερνάει κρασί και χωριάτικη...θα τα πιούμε καλά,περιμάνω να το κανονίσει...να βρεθούμε να γίνει της...τράνς... :tooth:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
δεν χάθηκα..κάνω πλάκα στα χανούμια..και ο dark έχασε στοίχημα και κερνάει κρασί και χωριάτικη...θα τα πιούμε καλά,περιμάνω να το κανονίσει...να βρεθούμε να γίνει της...τράνς... :tooth:
Εγώ πάντως δεν εννοούσα τον Dark....τεςπα.....της τρανς θα γίνει με εσένα...τί ήθελες να γίνει???Τού...άντρακλα????χεχεχεχεχε
ΥΓ--->Δώσε ρε το τηλ της Μαρίνας.....τι σου έκανε το κορίτσι και δεν της δίνεις πελάτες???

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
δεν είπα ότι εννοούσες τον ντάρκ....ελαφρά ασυνεννοησία....

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Μήπως έχει ξαναπετύχει κανείς τη Λίτσα που δούλευε στο αδιέξοδο της Φυλής;;;

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Ερωτηση στους ειδήμονες:
Μπας και οι τυπισες στο που ολοι λεμε αμαν θεα, ειναι πρώην γκόμενες που εκαναν πλαστική τον πουτσο, που εκοψαν απο τραβέλια......???

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
S.Petrovyck...  :smitten: :knockinb: :boff:

newmember

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
HELLO. μηπως ξερει κανεις τι παιζει Μυτιλήνης 26Α και Πιπίνου και αριστοτελους γονεια?

giorgos_spv

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
παιδια εχω παθει ζημια!! ειμαι ΤΡΕΛΛΑ ερωτευμενος με την fernanda. Παρακαλειται οποιος γνωριζει την διευθυνση της η των γωνιων της, να μου την πει, ωστε να παω κουστουμαρισμενος, με μια μεγαλη ανθοδεσμη (οπως ο Βεγγος στις παλιες ελληνικες ταινιες) και να την ζητησω σε γαμο!!! θα παρατησω τη συζηγο και θα παω τρεχωντας... :) :2funny: :2funny: :2funny:

giorgos_spv

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ερωτηση στους ειδήμονες:
Μπας και οι τυπισες στο που ολοι λεμε αμαν θεα, ειναι πρώην γκόμενες που εκαναν πλαστική τον πουτσο, που εκοψαν απο τραβέλια......???

απο οσο γνωριζω, δεν γινεται να γινει αλλαγη φυλλου απο γυναικα σε αντρα, και αν αυτο γινει τελικα, το εργαλειο ειναι ψοφιο

giorgos_spv

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μην φύγεις και τρέχοντας άμα πετάξει έξω την μάνικα......:2funny: :2funny: :2funny:

μα εκει ειναι ολη η ομορφια της ρε...αμα ειχανε μουνακι τη να την κανω??? παω σε γκομενα. νατην σκιζω απο πισω και να την τραβαω απο το "χερουλι"... ;) ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom