Νέα

Trans danadana

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxontas78
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 91
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

viper84x

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
13
Πόντοι
1
εάν θυμάσαι καλά η βιανκα σίγουρα θα σου είπε ότι η δανι η μιλλένα η μελίντα και κάποιες άλλες τρανς από βραζιλία τη ζηλεύουν επειδει είναι παντρεμένη με δανό και έχει πλέον δανέζικο διαβατήριο και τα λοιπά .... αυτό η βιανκα το λέει σε όλο το κόσμο γιατί αυτές έχουνε ένα ανταγωνισμό μετάξι τους από τότε που ήταν αγοράκια στην βραζιλία και ζηλεύουν η μια την άλλη και δεν εκφέρουν καkά λόγια η μια για την άλλη ...
αλλά όλες οι μαχερίες αυτές είναι πισοπλάτες και της λένε μόνο στους πελάτες γιατί η βιανκα και η δανι προσπαθούν να έχουν ειρηνικές και καλές σχέσεις μετάξι τους ..... και αυτό το αποδικνειούν οι παρακάτω φωτο ......

Βρε EasyRider εισαι τελικα φωτορεπορτερ για το Tranny Life??

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Απ΄ τη σελίδα της στο facebook είναι οι φωτό ;)

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
εάν θυμάσαι καλά η βιανκα σίγουρα θα σου είπε ότι η δανι η μιλλένα η μελίντα και κάποιες άλλες τρανς από βραζιλία τη ζηλεύουν επειδει είναι παντρεμένη με δανό και έχει πλέον δανέζικο διαβατήριο και τα λοιπά .... αυτό η βιανκα το λέει σε όλο το κόσμο γιατί αυτές έχουνε ένα ανταγωνισμό μετάξι τους από τότε που ήταν αγοράκια στην βραζιλία και ζηλεύουν η μια την άλλη και δεν εκφέρουν καkά λόγια η μια για την άλλη ...
αλλά όλες οι μαχερίες αυτές είναι πισοπλάτες και της λένε μόνο στους πελάτες γιατί η βιανκα και η δανι προσπαθούν να έχουν ειρηνικές και καλές σχέσεις μετάξι τους ..... και αυτό το αποδικνειούν οι παρακάτω φωτο ......
...τι είπες τώρα;;; :think: :think:...και νόμιζα πως κάτι ήξερα :headbang:..είσαι πραγματικός ρεπόρτερ...δεν έμαθα τόσες λεπτομέρειες αλλά έτσι θα έχουν τα πράγματα γιατί όση ωρα μίλαγα με τη bianca, της έστελνε μήνυμα η dana για να βγούνε το σάββατο μαζί και το παίζανε φίλες μεταξύ τους...από χαρακτήρα πάντως προτιμώ τη bianca...τουλάχιστον σεβάστηκε τα λεφτά μου..

EasyRider2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2010
Κριτικές
38
Like
23
Πόντοι
381
τι κοινο εχουν ολα τα τραβελια που ερχονται απο το εξωτερικο στην ελλαδα και ειναι τοπ ... αλλα και μερικα που βλεποντε ?

mitsios

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
1
Οτι εδω ξεψαρωνουν και θελουν να μας παρουν τα ευρω ολα!

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
τι κοινο εχουν ολα τα τραβελια που ερχονται απο το εξωτερικο στην ελλαδα και ειναι τοπ ... αλλα και μερικα που βλεποντε ?

Έχουν εσένα φίλο, πελάτη και "αβανταδόρο"! :2funny: :2funny: :2funny:

danybarony

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ναι γιατί προτιμά Bianca λίγο μαύρο φίδι και όχι να δοθεί. η διαφορά είμαι ξανθιά και όμορφη και εγώ εκτιμώ

danybarony

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
γεύση και ότι δεν είναι κάθε κώλο έχει το δικό του. Έχω πελάτες τους άνδρες μου την πολυτέλεια που του αρέσει όμορφη Τραβεστί δεν τίποτα.
εγώ δεν νοιάζονται για τους ανθρώπους που κολλάνε με την απόλυτη ομορφιά, αλλά σε αντίθεση με άλλους που δεν αναζητούν την ομορφιά μέσα και έξω με κάθε μία. οι άνδρες δεν έχουν ιδιαίτερες προτιμήσεις  :lheel:

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
 :think:   πες το στα Βραζιλιάνικα καλύτερα

Glykomoutsounos