παντως στις ταινιες του andrea nobili μια χαρα ενεργητικη ειναι και το μεγεθος το ειχε
μαλλον θα ειχε φορτωσει βιαγκρα
Πήρα τηλέφωνο και πήγα ... μένει Παγκράτη..
Ζητάει 250 αλλά της είπα 150 και δέκτηκε.
Πολύ ωραία όντως πολύ ωραίο κόλο και σώμα αλλα απο καυλή δεν ξέρω λέει 20 αλλα εγώ την είδα 15 εκ.
Φένεται ότι οι βραζιλιάνες έχουν πρόβλημα με το μέτρημα.
Την έγλυφα και καύλωσε αλλα όταν ήταν να με γαμήση απο 15εκ γινόταν 5εκ .. της έπεφτε. Απο ότι κατάλαβα είναι παθητική ..
Όσοι είναι ενεργητική και για όσους αρέσει το 15εκ. καυλή να πάνε θα περάσου καλά.
Όσοι είναι παθητική και γουστάρουν πουτσάρες να μην την τιμήσουν ...
Επίσης βιαζόταν πολύ ... ξεπέτα η φάση.
τζαμπα τα λεφτα δηλαδη,αποτιστο σε αφησεΠήρα τηλέφωνο και πήγα ... μένει Παγκράτη..
Πολύ ωραία όντως πολύ ωραίο κόλο και σώμα αλλα απο καυλή δεν ξέρω λέει 20 αλλα εγώ την είδα 15 εκ.
Την έγλυφα και καύλωσε αλλα όταν ήταν να με γαμήση απο 15εκ γινόταν 5εκ .. της έπεφτε. Απο ότι κατάλαβα είναι παθητική ..
Όσοι είναι ενεργητική και για όσους αρέσει το 15εκ. καυλή να πάνε θα περάσου καλά.
ρε φιλε πηδηξες την πιο καβλα τς του κοσμου(για μενα παντα) με 150 κ παραπονιεσαι που δεν σε μαμησε????? τετια αχαριστεια μονο απο σενα και κατι δημοσιους υπαλληλους που επερναν 2500 το μηνα για να μην κανουν τιποτα κ που μολις τους εκοψαν 2-3 κατοσταρικα κανουν λες κ πεινανε κ δεν αξιζει να πανε στην δουλεια.Πήρα τηλέφωνο και πήγα ... μένει Παγκράτη..
οντωςρε φιλε πηδηξες την πιο καβλα τς του κοσμου(για μενα παντα) με 150 κ παραπονιεσαι που δεν σε μαμησε????? τετια αχαριστεια μονο απο σενα και κατι δημοσιους υπαλληλους που επερναν 2500 το μηνα για να μην κανουν τιποτα κ που μολις τους εκοψαν 2-3 κατοσταρικα κανουν λες κ πεινανε κ δεν αξιζει να πανε στην δουλεια.
επειδη το λινκ ου εδωσες εχει μονο το τρειλερ... παρτε τη σκηνη ολοκληρη να το φχαριστηθειτε...παντως στις ταινιες του andrea nobili μια χαρα ενεργητικη ειναι και το μεγεθος το ειχε
Μεγαααααάλεεεεε!!επειδη το λινκ ου εδωσες εχει μονο το τρειλερ... παρτε τη σκηνη ολοκληρη να το φχαριστηθειτε...
επειδη το λινκ ου εδωσες εχει μονο το τρειλερ... παρτε τη σκηνη ολοκληρη να το φχαριστηθειτε...
καλέ μου φίλε όποιος τη σημερον ημέρα τα χώνει για να δει πορνό στο διαδίκτυο είναι αν μη τι άλλο... μεγάλο κορόιδο... τα πάντα στο πα;γκοσμιο ιστό είναι τζαμπα μαν... αρκεί να ψάξεις καλά...
παρτε κι αλλα
παντως το σαιτ του νομπιλι αξιζει για οσους θελουν να διαθεσουν για συνδρομη
βεβαια κυκλοφορουν τα βιντεακια του γενικα στο χαμστερ και σε αλλα
δεν κανω προμοσιον απλα λεω οτι αξιζει
εχει 2 καινουργια βιντεο την εβδομαδα
θα βαρεθεις να κατεβαζεις ταινιες...εχεις δικιο αλλα ορισμενες φορες βαριεμαι να ψαχνω
κυριως γιατι υπαρχει τετοια προσφορα, που στο τελος πεφτεις στα ιδια και στα ιδια και χανεσαι
τεσπα, αν βρισκεις του νομπιλι σε δωρεαν, ειναι ολα τα λεφτα οι παραγωγες του
θα βαρεθεις να κατεβαζεις ταινιες...
Ή μήπως πρόκειται για δάχτυλο της αθηναϊκής ξεπετοαλυσίδας η οποία ασυστόλως ληστεύει τα κωλαράκια καρντασιδών?ακου τι εγινε...
βρηκε διαμερισμα απο 12 εως 29 Δεκεμβριου στην αρχη της Τσιμισκη. αλλα ειναι τοσο χαζη ομως που η επικοινωνια και η αποστολη διαβατηριου στην ιδιοκτητρια εγινε απο το κανονικο της mail. Η αλλη το εψαξε στο google ειδε το site της Dany και τα βιντεο που κυκλοφορουν και της ειπε να μην ερθει θεσσαλονικη κλπ κλπ
τετοιο χωριο ειμαστε. αλλαξε σημερα το εισιτηριο της και φευγει βαρκελωνη...
ακου τι εγινε...
βρηκε διαμερισμα απο 12 εως 29 Δεκεμβριου στην αρχη της Τσιμισκη. αλλα ειναι τοσο χαζη ομως που η επικοινωνια και η αποστολη διαβατηριου στην ιδιοκτητρια εγινε απο το κανονικο της mail. Η αλλη το εψαξε στο google ειδε το site της Dany και τα βιντεο που κυκλοφορουν και της ειπε να μην ερθει θεσσαλονικη κλπ κλπ
τετοιο χωριο ειμαστε. αλλαξε σημερα το εισιτηριο της και φευγει βαρκελωνη...