Νέα

Trans danadana

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxontas78
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 91
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Μηπως χαρηκε με το 1-3 της Μπαρτσα και γυρναει Βαρκελωνη για
τα πανηγυρια; :2funny:

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
ποιος ειναι αυτος που πιπωνει στο βιντεο στο τς ντειτινγκ;
να βγει και να ομολογησει τωρα

danybarony

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0

Γεια σου τι κάνεις; Ίσως εκείνη την ημέρα δεν ήταν την ημέρα σας δεν έχετε δει το πουλί μου πολύ δύσκολο, διότι πριν είχε απολαύσει με τον πελάτη. Ζητώ συγγνώμη, αλλά αν δεν ήμουν σε φιλιά αρεσκείας του

danybarony

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
:think: :think: Ή μήπως πρόκειται για δάχτυλο της αθηναϊκής ξεπετοαλυσίδας η οποία ασυστόλως ληστεύει τα κωλαράκια καρντασιδών?

FILOXENOUMENOS `
Δεν ξέρω που έχεις να μιλούν, αλλά. τι μιλάτε και ένα ψέμα. πρώτον επειδή δεν είχα τα πόδια μου με τα πόδια με pasaport έγγραφο παντρεμένος. Παντρεύτηκα μια Καταλονίας στη Βαρκελώνη δεν δίνω pasaport μου σε κανέναν. νοίκιασα ένα πολυτελές διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη και δεν είχα προβλήματα. είχε ένα πρόβλημα με δύο πελάτες, αλλά και τίποτα. αλλά τα δύο που είχα πελάτες που γνωρίζουν ότι το πρόβλημα δεν ήταν μόνο δικό μου λάθος όταν το άτομο δεν θέλει 2 δεν πολεμούν. τότε δεν είμαι να κατηγορώ είμαι το θύμα. Δεν μπορώ μόνο ο σκύλος πρέπει να αντιμετωπίζεται ως τέτοιο. τίποτα δεν συμβαίνει τυχαία. μιλούν για τα διευρωπαϊκά δίκτυα και πολύ εύκολο, διότι εσείς έχετε προστασία της ιδιωτικής ζωής, ώστε δεν χρειάζεται να μιλώ για σένα. και κάθε φορά που πάει στραβά.

Συνημμένα

• IMG_2746.JPG
    IMG_2746.JPG
    48,9 KB · Εμφανίσεις: 67

danybarony

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
γειά σου καλή μέρα είμαι εδώ να πω ότι κάποιοι μιλούν την αλήθεια εδώ και να μιλάμε για άλλα πράγματα, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια
Ξέρω ότι σας μπέρδεμα με ένα ή δύο πελάτες, αλλά δεν είναι μόνο δικό μου το λάθος.
αν ένα άτομο δεν θέλει 2 αγώνας δεν έχει πολλούς τρόπους να κάνουν με σεβασμό. συγγνώμη σε όλους peopl
Θέλω και εγώ μια νέα ευκαιρία για σας αξίζει
να αντιμετωπίζονται πολύ καλά και σήμερα έχω ήδη πολλούς πελάτες που aprendir καθορίζεται με την αξία για σας παιδιά
Νομίζω ότι σήμερα είχα σεξ Θέλω να είμαι φίλος σου
αλλά δεν θέλουν να χάσουν τους πελάτες
Έχω πολλούς φίλους και
και στη συνέχεια προσπαθήστε ξανά αποδεικνύει ότι είμαι ένας υπέροχος άνθρωπος
Μιλώ για φιλιά καρδιάς για σας παιδιά
και καλή εβδομάδα σε όλους
Ελληνική δικαιολογία μου, αλλά ο μεταφραστής δεν διορθώσει τη μετάφραση

Συνημμένα

• IMG_2718.JPG
    IMG_2718.JPG
    87,6 KB · Εμφανίσεις: 44

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
next time make friendly prices  :lheel:

viper84x

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
13
Πόντοι
1
complimenti per essere la prima ragazza straniera a parlare con noi!

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
eres guapissima ! me gustas muchissimo mi corazon

EasyRider2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2010
Κριτικές
38
Like
23
Πόντοι
381
σας εβαλε και φρεσκια φωτο σε εκεινο το χορο τη γαμησα last time ...:)

EasyRider2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2010
Κριτικές
38
Like
23
Πόντοι
381
για παρτυ σας ...

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
:s&m_3:
γειά σου καλή μέρα είμαι εδώ να πω ότι κάποιοι μιλούν την αλήθεια εδώ και να μιλάμε για άλλα πράγματα, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια
Ξέρω ότι σας μπέρδεμα με ένα ή δύο πελάτες, αλλά δεν είναι μόνο δικό μου το λάθος.
αν ένα άτομο δεν θέλει 2 αγώνας δεν έχει πολλούς τρόπους να κάνουν με σεβασμό. συγγνώμη σε όλους peopl
Θέλω και εγώ μια νέα ευκαιρία για σας αξίζει
να αντιμετωπίζονται πολύ καλά και σήμερα έχω ήδη πολλούς πελάτες που aprendir καθορίζεται με την αξία για σας παιδιά
Νομίζω ότι σήμερα είχα σεξ Θέλω να είμαι φίλος σου
αλλά δεν θέλουν να χάσουν τους πελάτες
Έχω πολλούς φίλους και
και στη συνέχεια προσπαθήστε ξανά αποδεικνύει ότι είμαι ένας υπέροχος άνθρωπος
Μιλώ για φιλιά καρδιάς για σας παιδιά
και καλή εβδομάδα σε όλους
Ελληνική δικαιολογία μου, αλλά ο μεταφραστής δεν διορθώσει τη μετάφραση
:humpleg:

EasyRider2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2010
Κριτικές
38
Like
23
Πόντοι
381
εάν θυμάσαι καλά η βιανκα σίγουρα θα σου είπε ότι η δανι η μιλλένα η μελίντα και κάποιες άλλες τρανς από βραζιλία τη ζηλεύουν επειδει είναι παντρεμένη με δανό και έχει πλέον δανέζικο διαβατήριο και τα λοιπά .... αυτό η βιανκα το λέει σε όλο το κόσμο γιατί αυτές έχουνε ένα ανταγωνισμό μετάξι τους από τότε που ήταν αγοράκια στην βραζιλία και ζηλεύουν η μια την άλλη και δεν εκφέρουν καkά λόγια η μια για την άλλη ...
αλλά όλες οι μαχερίες αυτές είναι πισοπλάτες και της λένε μόνο στους πελάτες γιατί η βιανκα και η δανι προσπαθούν να έχουν ειρηνικές και καλές σχέσεις μετάξι τους ..... και αυτό το αποδικνειούν οι παρακάτω φωτο ......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom