Νέα

Τουρκική πρόκληση στο Αιγαίο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 185
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Οι ιδέες του Κεμάλ εάν αποτύχουν ( ακόμα η ιστορία τρέχει) , αυτό θα οφείλεται στο γεγονός ότι η ευρύτερη περιοχή εκεί , βρίσκεται υπό τεχνητή αποσταθεροποίηση και μάλιστα απο χώρες που η Τουρκία δεν μπορεί να τους επιβληθεί ( Ισραήλ , Σιίτες κτλ)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Stud δε διαφωνω με τα λεγομενα σου ισα ισα συμφωνω με τον τροπο σκεψης σου.......απλα μου φαινεται κωμικοτραγικο να βλεπω την εικονα της σημερινης τουρκιας η οποια προσκυνα και λατρευει τον κεμαλ και τα οσα πρεσβευε αυτος ασχετως αν αυτα θα ηταν πραγματοποιησιμα ή οχι...... :)

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Stud δε διαφωνω με τα λεγομενα σου ισα ισα συμφωνω με τον τροπο σκεψης σου.......απλα μου φαινεται κωμικοτραγικο να βλεπω την εικονα της σημερινης τουρκιας η οποια προσκυνα και λατρευει τον κεμαλ και τα οσα πρεσβευε αυτος ασχετως αν αυτα θα ηταν πραγματοποιησιμα ή οχι...... :)

Πέρα από τους λόγους που, στο πλαίσιο του Τουρκικού εθνικισμού, η εικόνα του Κεμάλ βρίσκεται παντού, (σίγουρα σημάδι αναχρονισμού κι όχι μοντέρνας κοινωνίας) του χρωστάνε μεγάλη χάρη γιατί αν δεν ήταν αυτός η Τουρκία μπορεί και να μην υπήρχε σήμερα, αλλά να είχε γίνει κομμάτια εις τα εξ' ων συνετέθη.

MXracer

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Γιατί οι Δυτικές κοινωνίες δεν δημιουργήθηκαν από τα πάνω (από την παντοδύναμη εξουσία) στη βάση κάποιου μοντέλου, αλλά εξελίχθηκαν στον χρόνο, μέσα από αντιπαραθέσεις.

Σωστός, πολύ σωστός...

Μπερδε-γουει μόνο έτσι μπορώ να χαρακτηρίσω όλους όσους δηλώνουν προοδευτικοί σε αυτή τη χώρα καθώς μετά από προσωπική παρατήρηση και άπειρες συζητήσεις με πολίτες στο δρόμο, μαγαζάτορες  αλλά και φίλους και οι ίδιοι περνούν φάσεις αμφισβήτησης, να πάμε μπροστά-να κάνουμε πίσω... εκεί που δηλώνουν φίλοι θα ξεσπάσουν και θα πουν ζήτω ο τουρκικός στρατός η αναφορά στον κεμάλ τους μπερδεύει και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν τολμά να δηλώσει αντίθετος παρα μόνο σε συζητήσεις εντός στενού οικογενειακού κύκλου... πόσο μάλλον δημοσιογράφος... 

Επισκέπτης

δεσποινιδουλα?πας οθωμανος νεκρος!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δεσποινιδουλες μανταμιτσες και τα συναφη στις φιλεναδες σου :)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
και δυστυχως υπαρχουν (λιγα ελπιζω) τετοια παιδακια και εν ελλαδι τα οποια τα μεγαλωνουν αντιστοιχοι γονεις.....

Γνωρίζεις κάποια? Ή έχεις δει?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Γνωριζω......δυστυχως....οπως και τους γονεις τους.....εχω και συγκεκριμενα ατομα στο φιλικο μου περιβαλλον τα οποια μεγαλωσαν με τετοια πιστευω απο την οικογενεια τους.....

Επισκέπτης
Οντως, αυτη η εικονα του Κεμάλ το 2007 ΠΑΝΤΟΥ στην Πόλη ειναι αηδιαστικη. Εν όψη ιδιως, της ενταξης.

2 λογια μονο. Η εξωτερικη μας πολιτικη τα τελευταια 10 χρονια ειναι κακή. Στερείτε στρατηγικης εντελώς. Τα (λιγοστα) ανταγωνιστικά μας πλεονεκτηματα (αγορές εξοπλισμών, ομογενεια, Βαλκανική επιροή, Κουλτούρα, Ευρωπαική Ενωση κλπ) παραμενουν ανεκμεταλευτα.

Μπήκε και η Ντορα στα ΥΠΕΞ, οποτε μονο προς το χειρωτερο μπορουν να οδευσουν τα πραγματα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Γνωριζω.... ..δυστυχως....οπως και τους γονεις τους.....εχω και συγκεκριμεν α ατομα στο φιλικο μου περιβαλλον τα οποια μεγαλωσαν με τετοια πιστευω απο την οικογενεια τους.....

Πες αλήθεια όμως. Αν τα συγκρίνεις με το παιδί εκείνο υπερβάλλεις ή όχι?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δεν γνωριζω αν γυριζουν βιντεακια στην καμερα λεγοντας γκει τουρκς γουι φακντ γιουρ μαμς οντας στα προθυρα του εγκεφαλικου.......αν τα ακουσεις να μιλανε ομως και αυτα που λενε ειναι ανατριχιαστικο θεαμα.....ειναι ασχημο να βλεπεις σε αυτην την ηλικια να εχουν τετοιες πεποιθησεις.....αλλο ο πατριωτισμος αλλο αγαπαω το εθνος μου και αλλο αυτο το πραγμα.......αλλα και παλι πιστευω χωις να ευλογω τα γενια μου οτι αυτα τα παιδια δεν συγκρινονται με τα αντιστοιχα τουρκακια και πληθυσμιακα και σε επιπεδο πωρωσης πιθανως.....

Metz

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
εκτος απο ανοητος τελικα εισαι θρασης.λοιπων οταν μπορεσεις ειλικρινα οταν εχεις χρονο περιμενω να μιλησουμε πριβε βρε αδελφε να βρεθουμε καπου να σου πω απο κοντα για το πως και που υπερετησα την πατριδα μου και σε παρακαλω μην κανεις σαν εναν αλλο τυπο σε ενα αλλο τοπικ εδω μεσα που μετα συτουσε συγνωμεσ..
ααα και ακτι τελευταιο για τα αυτο που λες για τους ωατραχανθρωπους ελα να μαε το πεις face to face οχι πισω απο μια οθονη,,,εκει ειμαι μαγκας και εγω..πολλα αποθημενα εχεις μεγαλε με την ΜΥΚ μοιπως εισαι αυτους που πανε για μαγκια και στις πρωτες 5 μερες εχουν λακισει κλαιγοντας και ανζητοντας την μαμα τους?
ελπιζω η συνεχεια να μην ειναι με ενα μυνημα αλλα απο κοντα

Μάθε πρώτα να γράφεις και μετά βάλε φωτογραφίες με "ωατραχανθρώπους" κάτω από το ψευδώνυμο σουΌσο για τη συνάντηση που ζητάς,εσύ μάλλον είσαι πιτσιρικάς,που ψάχνεται για καυγά.Αλλά εγώ τα έχω περάσει προ πολλού.Και το ξέρεις αυτό,οπότε οι λεωνταρισμοί αλλού.Και να βελτιώσεις το γραπτό σου λόγο.Όσο για τις αντιφάσεις που "ανακάλυψες" σου λέω να  ξαναδιαβάσεις τι έγραψα.Και στην τελική ανάλυση,δεν είναι δα και κατόρθωμα να υπηρετήσεις στην ΔΥΚ.

MXracer

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Εγώ θα παραδοθώ και θα πολεμήσω εναντίον της Ελλάδας.

Είμαι σίγουρος φίλε πως δεν θα το κάνεις, όπως είπες 10 ποστ πιο πάνω θέλεις να γίνεις προκλητικός, αντίδραση για την αντίδραση μόνο.

Το θέμα έχει οδηγηθεί στο αν αξίζει να προδόσεις τα ιδανικά σου και την πατρίδα σου επειδή οι έχων την εξουσία κυβερνούν ατομικιστικά.

Η αηδία αυτή που από κοινώς νιώθουμε για τους πολιτικούς έχει την δύναμη να σε οδηγήσει σε προδοσία;
Θυμίσου ότι δεν μιλάς σε στρατόκαυλους (παρότι κάποτε Αμφίβιος) και πολεμόχαρεις και συμφωνούν όλοι ότι δεν θέλουμε ένοπλες συρράξεις.
Σε παρακαλώ έτσι επειδή είμαι πολύ περίεργος απάντησε μου ειληκρινά

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Ολα καλα μεχρι την μεση του κειμενου σου, αλλα για ποιον Ευρωπαϊκο πολιτισμο μιλας ??? Ποτε κανενας Ελληνας δεν εδωσε το αιμα του για κανεναν "Ευρωπαικο" πολιτισμο. Ποιος ΕΛΛΗΝΑΣ ξεψυχισε στην μαχη εχοντας στο μυαλο του τον "Ευρωπαίκο πολιτισμο" ?
Δεν είπα ότι ο Έλληνας όταν πέθαινε στα πεδία των μαχών είχε στο μυαλό του τον Ευρωπαϊκό πολιτισμό. Απλά είπα ότι η θυσία του βοήθησε την Δύση να μη γνωρίσει "βαρβαροκρατία" , όπως τη γνωρίσαμε εμείς και απωλέσαμε πατρίδες και κυρίως ψυχές. Ακούσια δηλαδή βοήθησε τον Ευρωπαϊκό πολιτισμό.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Είμαι σίγουρος φίλε πως δεν θα το κάνεις, όπως είπες 10 ποστ πιο πάνω θέλεις να γίνεις προκλητικός, αντίδραση για την αντίδραση μόνο.

Το θέμα έχει οδηγηθεί στο αν αξίζει να προδόσεις τα ιδανικά σου και την πατρίδα σου επειδή οι έχων την εξουσία κυβερνούν ατομικιστικ ά.

Η αηδία αυτή που από κοινώς νιώθουμε για τους πολιτικούς έχει την δύναμη να σε οδηγήσει σε προδοσία;
Θυμίσου ότι δεν μιλάς σε στρατόκαυλο υς (παρότι κάποτε Αμφίβιος) και πολεμόχαρεις και συμφωνούν όλοι ότι δεν θέλουμε ένοπλες συρράξεις.
Σε παρακαλώ έτσι επειδή είμαι πολύ περίεργος απάντησε μου ειληκρινά

Δεν εχει νόημα να υπερασπίζεσαι ένα θνησιγενές κράτος. Επομένως αν ο καρκονοπαθής αφού δεν έχει ελπίδα σωτηρίας πεθάνει μαι ώρα αρχίτερα, τόσο το καλύτερο.

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Εσυ τι είσαι; Αυτόκλητος νεκροτόμος, πράκτορας, η troller;

septic

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2006
Like
3
Πόντοι
1
λεει ο καθε παπαρας μια μαλακια και οι λοιποι ασχολειστε με το αν θα πολεμησει εναντιον της Ελλαδας ενα ατομο..και ενιωθα μια ανασφαλεια τα τελευταια χρονια...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
λεει ο καθε παπαρας μια μαλακια και οι λοιποι ασχολειστε με το αν θα πολεμησει εναντιον της Ελλαδας ενα ατομο..και ενιωθα μια ανασφαλεια τα τελευταια χρονια...

To είπα επειδή κάποιος με ρώτησα τι θα έκανα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom