Νέα

Τουρκική πρόκληση στο Αιγαίο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 185
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

MXracer

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Γιατί εγώ προσωπικά είμαι λάτρης της Σύγχρονης προ-μετα πολεμικής ιστορίας και δεν έχω διαβάσει κάτι τέτοιο....

Είναι στη Νυρεβέργη και πρόσφατα το ΣΚΑΙ είχε αφηέρωμα επέισης έχει βρεθεί και το ημερολόγιο της αδερφή στου ωραίως λάτρης είσαι το μοναδικό ντοκουμεντο που σωζεται απο αυτο τον μαλακα και δεν το γνωριζεις...(δεν κυκλοφορει μην ακουω βλακειες)

ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.... και άλλα τέτοια ΥΠΕΡΒΑΛΕΙΣ ΡΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ????

Έχεις βγει καθόλου έξω? είσαι συνέχεια πίσω από το PC σου κατασκευάζοντας στο μυαλό σου σενάρια απογοήτευσης και εξαθλίωσης??

και αν είναι έτσι οπως τα λες πες μου τι κάνεις ΠΟΙΑ Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ?

γιατί αν είναι τιποτα κοιτάω την ΠΑΡΤΗ μου τότε νομίζω καταλαβαίνεις το λάθος σου... 

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Mερικοί έχετε γέλιο δε μπορώ να πω  :2funny: δηλαδή θα πάω εγώ να πολεμήσω για τα λαμόγια? Για να τα τρώω στη μάπα καλύτερα μετά? Όχι αν είναι να δθαλυθεί αυτό το κράτος με όλη μου την καρδιά. Ούτε δημοκράτης είμαι βέβαια ούτε τίποτα διεθνιστής κλπ. Φασίστας είμαι μια και δε πιστεύω καθόλου στη δημοκρατία ως σύστημα διακυβέρνησης. Αλλά εθνικιστής δεν είμαι καθόλου. Αν οι σημερινοί έλληνες είναι καραγκιόζηδες και άχρηστοι δε βλέπω το λόγο να πολεμήσει κάποιος για αυτούς.

Τρέξτε κορόιδα να τους υπερασπιστείτε κιόλας!!! Αυτοί βάζουν βύσματα, γίνοντια γιωτάδες, άλλοι δε πάνε καθόλου, τρώνε λεφτά, διασπαθίζουν τον ιδρώτα και το αίμα σας και εσείς πολεμήστε για αυτούς!! Να μπουν οι Τουρκαλάδες να τους σφάξουν και να τους ανασκολπίσουν, με όλη μου την καρδιά!!

Ποιος θα πολεμήσει ρε κοθώνια??? Η "σπυδάζουσα" νεολαία που άμα της πεις όχι να δουλέψει αλλά να διαβάσει λίγο "κάνει καταλήψεις για τα δικαιώματά της"?  Τα βύσματα και οι γιωτάδες? Τα φλωράκια που ως τα 30 ζουν στο βρακί της μάνας τους- μη πω τους κάνει μπάνιο κιόλας? Αυτοί όλοι μαζί ένα βάρβαρο τουρκαλά να δουν θα τα κάνουν πάνω τους... ʼφήστε τώρα τα παραμύθια.
Οι άχρηστοι τεμπέληδες που γλύφουν κόλους και σκύβουν για να πάρουν μια μίζερη θεσούλα στο δημόσιο? Ποιοι για πείτε μου?

Στη ευελπίδων και στο στρατό μπαίνουν κάτι μπούληδες, κάτι φλώροι και φυτά με γυαλιά, απλά για να έχουν "σίγουρο μισθό" και το βλέπουν ως δημοσιουπαλλικίκι. Επίσης τελευταία ο στρατός έχει γεμίσει από χαζογκόμενες ( ισότητα γαρ), που το μόνο που τους νοιάζει είναι πως θα βάψουν το νυχάκι και τι τσαντούλα θα πάρουν. Επειδή ήταν φυτά και διάβαζαν και πέρασαν στις πανελλήνιες. Θα πάνε αυτές να διοικήσουν μάχη με αιμοπότες βάρβαρους μογγόλους? Ρε πλάκα κάνουμε τώρα? Ενώ ο τουρικός στρατός δεν έχει καθόλου γυναίκες ( μόνο λίγες σε υγειονομικό), προφανώς δεν έχει ανάγκη πλυθησμιακή και δεύτερον εκεί υπάρχει κοινωνία με αρχίδια και δυστυχώς κάποια πράγματα -για μας εδώ- αυτοί τα τηρούν, εμείς εδώ έχουμε χάσει τη μπάλα.

Λοιπόν σε μια εκθυλησμένη και μαλθακή κοινωνία τρυφής και αποχαύνωσης εσείς τι περιμένετε? Όταν απέναντι έχεις 80 000 000 καβλομένους βάρβαρους αγροίκους τουρκομογγόλους που τους δέρνει κιόλας η φτώχια και ο θρησκευτικός- και εθνικιστικός- φανατισμός. Λοιπόν ποιο λέτε να είναι το αποτέλεσμα?

Ποιος χίτλερ ρε και τρίχες κατσαρές. Τι ήταν η ελληνική κοινωνία τότε και τι τώρα. Τώρα έχει προηγηθεί και ένα πασόκ και ένας χαρισματικός ανδρέας και έχει "προοδεύσει" τη χώρα. Μη τα κάνουμε ίσα κι όμοια λοιπόν.

ʼιντε καινάρια τρέχτε να πολεμήσετε να υπερασπιστείτε το θλιβερό νεογραικυλικό κρατίδιο για να τρώτε στη μάπα μετά καλύτερα τους κοτσαμπάσηδες-λαμόγια πούστηδες- αδελφές που σας κυβερνάνε και τώρα. Αν μπορούν οι τούρκοι να τους σφάξουν όλους χάρη θα μας έκαναν.

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
οποιος βλεπει τις εικονες απο τη φωτια στο φυλακιο του εποπτη της προεδρικης φρουρας και ακουει "καινε μνημεια "βεβυλωνουν ιερα και οσια " μας θεωρει πρεζακια σε οβερντοουζ!!!!

το φυλακιο καψανε "καποιοι" και η τηλεωραση παιζει δωρεαν θεμα και στα παραθυρα απικο οι "ειδηκοι"τρεις μερες.
δεν σας κανει εντυπωση καθολου?
ρε δεν μας περνανε για μαλακες μαλλον ειμαστε!!!!
γιατι αραγε ειχαν παει ολοι αυτοι εκει?
τι θελανε αυτοι και τι οι αλλοι (οι πισω του μνημειου συνεδριαζοντες?
γιατι τα στρουμφ ριχνανε ασφυξιογονα?
γιατι πολλα παιδια (διαδηλωτες)ειχαν αιματα?
τι εγινε με το "σινουκ"?
τι εγινε με τους πακιστανους?
τι εγινε με τη μπομπα στο συνταγμα?
τι εγινε με τη ρουκετα στη αμερ. πρεσβεια?
τι εγινε με τη ληστεια της τραπεζας και τις πιστολιες στη πανεπηστημιου?
τι εγινε με το κυπριο φοιτητη?
τι εγινε με τις παρακολουθησεις των κινητων?
και αλλα πολλα "τι εγινε"κρυφτηκαν πισω απο το κιοσκι που καηκε!
ανικανοι..αχρηστοι..εχετε σεις σεβασμο σε μνημεια?
οι ταξιαρχοι να φορανε στρινγκ η σκελεα οταν θα μαχονται τον εχθρο?
οι τραγουδιστες,δημοσιογραφοι,βουλευτες,γονοι πλουσιων-πολιτικων οικογενειων να υπηρετουν η οχι στο στρατο?
οι ναυτεργατες να επιστρατευονται??
οι αρχιεπισκοποι να μελετουν κατα την επταετια?

ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΠΟΛΗ!!!
η μηπως την ολη??

φιλακια.......

MXracer

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Like
8
Πόντοι
1
skidoo πες μου ρε φίλε όταν θα έρθουν έξω από το σπίτι σου να βιάσουν τη μανούλα/γυναικουλα/αδερφούλα τί θα κάνεις θα πάρεις ότι βρεις μπροστά σου ή θα κλάσεις μέντες και θα λυποθυμήσεις...

Σε εσένα και στο λάγαρο και σε όλους τους άλλους ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ!! και εγώ είμαι το ίδιο τσατισμενος με την εσωτερική και την ανύπαρκτη εξωτερική πολιτική αλλά ισχύει και σε εσάς η ερώτηση που έγινε στον Jules ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???

Στις εκλογές δεν πατάμε και για όλα φταίνε οι άλλοι...
Για τη θέση που χάσαμε στο δημόσιο, γιατι δεν οδηγούμε BMW, γιατί δεν έχουμε ωραία γκόμενα... για ότι έχει γίνει σίγουρα φταίνε κάποιοι "άλλοι"!!!

ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΚΑΗΚΕ για τα συλλαλητήρια που δεν έχετε πατήσει ποτέ, για την ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ που ποτέ δεν κάνατε...

Εγώ δεν είπα φταίνε για όλα οι Τούρκοι πάμε αύριο να τους φάμε αλλά αν έρθουν έξω από σπίτι μου αν περάσουν τη γραμμή του Έβρου εγώ θα είμαι εκει όπως εκέι πρέπει να είστε και εσείς για να σωθεί το βρακί την μάνα σας όπως εκεί πρέπει να είμαστε και στις επόμενες εκλογές, γιατί ο διπλανός σας είναι αυτός που τελικά πουλάει την ψήφο του...

ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ... 

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Καλές οι θεωρίες σας ρε παιδιά αλλά αναλογιστήκατε μήπως δεν βγάζουν κανένα νόημα και πρόκειται για ασύνδετες σκέψεις? Ποια είναι η εναλακτική σας πρόταση? Να φέρουμε τους γείτονες μας να μας κυβερνούν γιατί θα μας φέρονται καλύτερα?

Φίλε skidoo τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ο ανασκολοπισμός θα σταματήσει σε αυτούς που αναφέρεις και δεν θα φτάσει και στον δικό σου ποπό. Νομίζεις ότι εσύ δεν έχεις θελκτικά οπίσθια?

Και εσύ φίλε Λάγαρε τι ακριβώς θέλεις να πεις? Αυτούς δεν ψηφίζει ο κόσμος να τον κυβερνήσουν? Γιατί μετά ζητάει και τα ρέστα?

antonis_p

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΚΑΗΚΕ για τα συλλαλητήρια που δεν έχετε πατήσει ποτέ, για την ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ που ποτέ δεν κάνατε...
θα συμφωνησω, φταιω που δεν πηγα με μερικους ακομα να καψουμε ζωντανα τα καθικια που εκαψαν την σημαια και το φυλακιο του τσολια. Φταιω που δεν πηγα στα συλλαλητηρια να βαλω στον κωλο ενος κουκουλοφορου το μαδερι με την κοκκινη σημαια με το οποιο επιτιθεται σε οποιον συναντησει.

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
Διαβασα τα γραφομενα ολων σας,Τα πραγματα στην ελλαδα ειναι ασχημα ο καθενας κοιταει την παρτυ του δεν το νοιαζει για τον αλλον σε ολους τους τομεις,θυμαμαι μια φορα που ειχε πιασει φωτια σπιτι ενος φιλου που ηταν κοντα σε δασικη περιοχη και φωτια ειχε εξαπλωθει(μαλλον απο εμπρησμο),και ενω η φωτια πλησιαζε το σπιτι του πιο περα καμια 300 μετρα ηταν το σπιτι ενος αλλου πισω απο το σπιτι του φιλου και ενω ειχε παει να ζητησει βοηθεια να σωσει το σπιτι να μην εξαπλωθει η φωτια ο αλλος δεν βοηθησε η φωτια εκαψε το σπιτι του φιλου αλλα εκαψε και του αλλου που νομιζε οτι ηταν ασφαλης επειδη ηταν πιο μακρια και οτι φωτια δεν τον αγγιζε.τεσπα στο θεμα μας τωρα σε περιπτωση που γινει πολεμος εγω θα παρω το οπλο και θα πολεμησω οχι μονο επειδη εχω καποια περουσια σε ακρητικο νησι αλλα επειδη ειμαι ελληνας και πιστευω σε καποιες αξιες,και επειδη καποιοι πεθαναν για εμας για να μπορουμε να πηγαινουμαι για καφε,να πηγαινουμε στα μπουρδελα κτλ.οι τουρκοι εχουν εσωτερικα προβληματα αν δεν υπηρχε αυτη η μορφη δικτατοριας που εχουν τωρα θα ειχαν διαλυθει σε 4 κρατη,και μην νομιζεται οτι αν ηξεραν οτι θα κερδιζαν στο πολεμο δεν θα το κανανε απλα ο πολεμος ειναι περισσοτερο ζαρια παρα σκακι σε περιπου ισαξιους στρατους παιζουν πολλοι ασταθμητοι παραγοντες ρολο.και σε περιπτωση πολεμου τουρκιας ελλαδας η ευρωπη θα εχει μεγαλο προβλημα λογο τεραστιας μετακινησεις πληθυσμων  γενικη αναταραχη στην νοτιοανατολικη πλευρα και αλλα προβληματα.και οι τουρκοι σιγουρα θα χασουν εδαφη σε περιπτωση πολεμου με εμας αφου θα εχουν προβλημα στα ανατολικα αφου θα ειναι απασχολημενη με εμας στα δυτικα.

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Όπως γράφω και απο κάτω μου "ʼνδρες Γαρ Πόλις"
Θουκυδίδης κυριοι...
Ότι είμαστε εμείς είναι και οι κυβερνήτες μας...οτι είμαστε ΕΜΕΙΣ είναι και το έθνος, τέρμα τα συγχωροχάρτια και οι αγιοποιήσεις του λαου...
Είμαστε ΠΑΝΑΞΙΟΙ της μοίρας μας
+10000000000000000

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Σχετικα με τους βιασμους και τις λεηλασιες σε ενα πολεμο..
Ολοι οι στρατιωτες εν καιρω πολεμου στην καταλληλη ευκαιρια θα βιασουν,θα ληστεψουν,θα λεηλατησουν.
Ασχετως εθνικοτητας και παιδειας.Αναφερεται σε βιβλιο στρατιωτικης ψυχολογιας το οποιο διαβασα σε αναρωτηριο οτι ο καθε στρατιωτης ψυχολογικα πιεζομενος απο το στρατιωτικο προγραμμα η αποκομμενος απο το κοινωνικο περιγυρο και το αντιθετο φυλλο δυναται να αναπτυξει ομοφυλοφυλικες τασεις η διαστροφικες σεξουαλικες επιθυμιες(βιασμοι κτλ.).
Οποτε καταλαβαινουμε ολοι πιστευω οτι σε εναν νορμαλ ανθρωπο ο στρατος και εν συνεχεια ο πολεμος φερνει περιεργες ψυχολογικες αλλαγες προς το ασχημο.
Αυτοι λοιπον που θελουν πολεμο καλο ειναι να δουνε πως εχουν καταντησει και ποσοι εχουν αυτοκτονησει γυρνωντας απο αυτον.Ειτε για αυτα που ειδαν ειτε απο τις ενοχες για αυτα που εκαναν.
Πιστευω τελος πως αυτοι που επιδιωκουν πολεμο και εχουν αγνοια απο το πως ειναι το πεδιο μαχης ειναι αυτοι που βλεπουν πολυ τηλεοραση(RAMBO,APOCALYPSE NOW κτλ).
Δυστυχως τετοιες νοοτροπιες σημερα υπαρχουν στο στρατευμα και για να αποφευχθει τυχον πραξικοπημα υπαρχουν μεταθεσεις και βαθμολογιες στα στελεχη.Παλι καλα..

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Είναι στη Νυρεβέργη και πρόσφατα το ΣΚΑΙ είχε αφηέρωμα επέισης έχει βρεθεί και το ημερολόγιο της αδερφή στου ωραίως λάτρης είσαι το μοναδικό ντοκουμεντο που σωζεται απο αυτο τον μαλακα και δεν το γνωριζεις...(δεν κυκλοφορει μην ακουω βλακειες)

ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.... και άλλα τέτοια ΥΠΕΡΒΑΛΕΙΣ ΡΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ????

Έχεις βγει καθόλου έξω? είσαι συνέχεια πίσω από το PC σου κατασκευάζοντας στο μυαλό σου σενάρια απογοήτευσης και εξαθλίωσης??

και αν είναι έτσι οπως τα λες πες μου τι κάνεις ΠΟΙΑ Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ?

γιατί αν είναι τιποτα κοιτάω την ΠΑΡΤΗ μου τότε νομίζω καταλαβαίνεις το λάθος σου... 

Φίλε μου καταλαβαίνω απόλυτα το πως είσαι ψυχολογικά ασταθής, επιρρεπής σε ψυχοσχιζοφρενικές εκδηλώσεις (βλέπε το οτι γράφεις κεφαλαία και μεγάλα post).

Παρ'όλα αυτά δεν σου συγχωρώ την άγνοια που έχεις επι της καθημερινότητας.Φυσικά και δεν είμαι πίσω απο ένα μόνιτορ όλο το 24ωρο, αντίθετα μερικά λεπτά τις καθημερινές αλλά 4-5 ώρες τα Σ/Κ.

Η μεγάλη άγνοια λένε οι νομικοί ισούται με δόλο.....Πήγαινε λοιπόν σε παρακαλώ όπου σε φωτίσει ο θεός, πολέμησε όπως γουστάρεις και αφησε εμάς τα λαμόγια να την κάνουμε με ελαφρά.........

Προσωπικά δουλεύω πάνω στην πλατεία Ομόνοιας καθημερινά απο τα χαράματα ως το απόγευμα και έχω την καλύτερη άποψη και γνώμη για το τι συμβαίνει τελικά εδώ αλλά και γενικώς στην Αθήνα.

Προσωπικά αν γίνει πόλεμος, σαν "σαρδελάς" με "πουλάδα" ξέρω να υπερασπιστώ τον εαυτό μου.....Τρέχα να γίνεις ήρωας φίλε μου.

Το πολύ πολύ να σε κάνουν μπλουζάκι και θα ξεχαστείς......Οπως και αν κάποιος πεθάνει εν ώρα μάχης και καθήκοντος.......

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Καλο ειναι να αποφευχθουν προσωπικοι χαρακτηρισμοι γιατι το τοπικ ειναι ενδιαφερον και μεχρι τωρα σε πολλα επιχειρηματα που δε συμφωνω μαθαινω τουλαχιστον πραγματα που δεν ηξερα.
Ας μη καταληξει σε προσωπικες διαμαχες 2 αποψεις διαφορετικες πρεπει ναναι σεβαστες και οχι να επιβαλλουμε τη δικη μας στους αλλους.

MXracer

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Δηλαδή είσαι και ψυχολόγος τώρα (Jules)... απλώς ενισχύεις την άποψη μου ότι ο σύγχρονος νεοέλληνας νομίζει ότι τα ξέρει όλα?

Έχω ταξιδέψει σε σχεδόν όλες τις χώρες που μπορείς να φανταστείς και πρόσφατα αποφάσισα να γυρίσω μετά από παραμονή στις ΗΠΑ γιατί φίλε μου σαν την Ελλάδα δεν υπάρχει? όταν έφυγα είχα τα ίδια μυαλά με σένα ότι δηλαδή δεν σώζεται τίποτα? όταν όμως φύγεις από τα στενά όρια του γραφείου σου και ανοίξεις τα ματάκια σου θα ανακαλύψεις ότι όσα λες είναι υπερβολές.

ΚΑΙ ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ (ΚΕΦΑΛΑΙΑ) ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ??? Ποια η θέση στην κοινωνία που ζεις????

ΚΑΙ απευθύνω την ίδια ερώτηση σε όλους τους παραπάνω διαφωνούντες ξανά ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
[quote author=Jules_Jordan
Προσωπικά δουλεύω πάνω στην πλατεία Ομόνοιας καθημερινά απο τα χαράματα ως το απόγευμα και έχω την καλύτερη άποψη και γνώμη για το τι συμβαίνει τελικά εδώ αλλά και γενικώς στην Αθήνα.
[/quote]

Μιά φιλική ερώτηση. ʼν δούλευες 1 χιλιόμετρο πιο πέρα, στην Πλατεία Κολωνακίου, θα είχες την ίδια εικόνα; Νομίζω ότι και μόνο αυτή η ακραία κοντινή αντίθεση δείχνει ότι δεν μπορούμε να συμπεραίνουμε εύκολα για μία πόλη ή χώρα άν δεν δούμε πολλές πλευρές της. Δεν αντιπαραθέτω το Κολωνάκι, το χρησιμοποιώ ως παράδειγμα διαφορετικότητας.

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
μισο χλμ πιο περα ειναι η πλατεια εξαρχειων.
τωρα?????

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Εξάρχεια, άλλο καλό παράδειγμα αντίθεσης. Σε κύκλο 1χλμ έχουμε αθλιότητα-ανωνυμία (Ομόνοια), εξέγερση-άποψη (Εξαρ.), κατεστημένο-χλιδή (Κολωνάκι).

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
pidikoylas77 πρώτη φορά διαβάζω ένα κείμενο χωρίς σημεία στίξης...Ο χαρακτηρισμός στενόμυαλος σου επιστρέφεται.Και ακόμα αμφιβάλλω ότι έχεις υπηρετήσει.Όχι στη ΔΥΚ αλλά ούτε καν σαν ναύτης.Όσο για τους 3 του ελικοπτέρου που αναφέρεις,δεν έκαναν τίποτα παραπάνω από τη δουλειά τους.Με χαρακτηρίζεις εφιάλτη...Μάλιστα.Μόνο που οι δικοί σου επέτρεψαν να πατήσουν οι Τούρκοι Ελληνικό έδαφος.Και επαναλαμβάνω,που θα πήγαιναν ήταν θέμα της στρατιωτικής ηγεσίας,όχι της πολιτικής.Και αντί να πάνε να φυλάξουν και τις 2 βραχονησίδες,πήγαν μόνο στη μία.Και πήγαν οι Τούρκοι στην άλλη...

Και αν θέλεις και την προσωπική μου άποψη για τη ΔΥΚ,είναι καλοί για φωτομοντέλα...Όσο θυμάμαι τη δήθεν αναγνώριση που έκαναν του βυθού,και κόλλησε το αρματαγωγό όταν πλησίασε να αποβιβάσει,γελάω...Και μετά έσπρωχνε από τη μια πλευρά ένα Μ48 και από την άλλη μια μπουλντόζα για να ξεκολλήσει...Και οι Αμερικάνοι με τους οποίους κάναμε άσκηση,κοίταζαν απορημένοι.Το βρισίδι που έφαγε ο επικεφαλής τους από τον κυβερνήτη του Α/Γ Λέσβος δεν περιγράφεται.

εκτος απο ανοητος τελικα εισαι θρασης.λοιπων οταν μπορεσεις ειλικρινα οταν εχεις χρονο περιμενω να μιλησουμε πριβε βρε αδελφε να βρεθουμε καπου να σου πω απο κοντα για το πως και που υπερετησα την πατριδα μου και σε παρακαλω μην κανεις σαν εναν αλλο τυπο σε ενα αλλο τοπικ εδω μεσα που μετα συτουσε συγνωμεσ..
ααα και ακτι τελευταιο για τα αυτο που λες για τους ωατραχανθρωπους ελα να μαε το πεις face to face οχι πισω απο μια οθονη,,,εκει ειμαι μαγκας και εγω..πολλα αποθημενα εχεις μεγαλε με την ΜΥΚ μοιπως εισαι αυτους που πανε για μαγκια και στις πρωτες 5 μερες εχουν λακισει κλαιγοντας και ανζητοντας την μαμα τους?
ελπιζω η συνεχεια να μην ειναι με ενα μυνημα αλλα απο κοντα

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Λόγω της γεωγραφικής μας θέσης , ήμασταν πάντα ο κυματοθραύστης πάνω στον οποίο έσκαγαν τα διάφορα κύματα των βαρβάρων λαών, από αρχαιοτάτων χρόνων μέχρι και τη σύγχρονη εποχή. Όλοι όσοι ήθελαν να καταλάβουν την Ευρώπη περνούσαν πρώτα από τον μαρτυρικό τούτο τόπο. Πέρσες ,ʼραβες, Τούρκοι κλπ. Μυριάδες οι Ελληνόπαιδες που έδωσαν το αίμα τους για να υπερασπιστούν  τον Ευρωπαϊκό πολιτισμό. Για να έρχονται σήμερα οι Δυτικοί να μας απαξιώνουν ...

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
pidikoylas77 πρώτη φορά διαβάζω ένα κείμενο χωρίς σημεία στίξης...Ο χαρακτηρισμός στενόμυαλος σου επιστρέφεται.Και ακόμα αμφιβάλλω ότι έχεις υπηρετήσει.Όχι στη ΔΥΚ αλλά ούτε καν σαν ναύτης.Όσο για τους 3 του ελικοπτέρου που αναφέρεις,δεν έκαναν τίποτα παραπάνω από τη δουλειά τους.Με χαρακτηρίζεις εφιάλτη...Μάλιστα.Μόνο που οι δικοί σου επέτρεψαν να πατήσουν οι Τούρκοι Ελληνικό έδαφος.Και επαναλαμβάνω,που θα πήγαιναν ήταν θέμα της στρατιωτικής ηγεσίας,όχι της πολιτικής.Και αντί να πάνε να φυλάξουν και τις 2 βραχονησίδες,πήγαν μόνο στη μία.Και πήγαν οι Τούρκοι στην άλλη...

Και αν θέλεις και την προσωπική μου άποψη για τη ΔΥΚ,είναι καλοί για φωτομοντέλα...Όσο θυμάμαι τη δήθεν αναγνώριση που έκαναν του βυθού,και κόλλησε το αρματαγωγό όταν πλησίασε να αποβιβάσει,γελάω...Και μετά έσπρωχνε από τη μια πλευρά ένα Μ48 και από την άλλη μια μπουλντόζα για να ξεκολλήσει...Και οι Αμερικάνοι με τους οποίους κάναμε άσκηση,κοίταζαν απορημένοι.Το βρισίδι που έφαγε ο επικεφαλής τους από τον κυβερνήτη του Α/Γ Λέσβος δεν περιγράφεται.

επισης κατι που ξεχασα.μην φασκεις και αντιφασκεις οταν πιστευεις και λες οτι ουτε καν σαν ναυτης υπερετησα μην λες μετα τους βατραχανθρωπους δικους μου γιατι ειναι σαν να λες οτι οντως ειμουν εκει, αρα δεν πιστευεις ουτε εσυ ο ιδιος αυτα που λες

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Παιδιά εγώ πάντως συμπαθώ όλους όσους είναι στο σάιτ αυτό και εννοιείται ότι δε κρατάω κακία σε κανένα . Αναγνωρίζω ότι είμαι προκλητικός και είμαι επίτηδες προκλητικός. Πιστεύω ότι - αν και ακούγεται εγωιστικό, αλλά το πιστεύω,- ότι βλέπω κάποια πράγματα πιο καθαρά και ρεαλιστικά.

Αυτά που λέω είναι και για το καλό σας. Εγώ πιστεύω ότι προιόντος του χρόνουν και των συνθηκών και εσείς τώρα που διαφωνείται θα τα λέτε. Γιατί και εγώ παλιά ίδιες απόψεις με εσάς είχα. Όμως τα ξεπέρασα, είδα τα πράγματα αλλιώς.

Ξεχάστε λίγο έννοιες όπως έθνος κλπ. Δείτε λίγο πιο μακροσκοπικά τα πράγματα.  Υπάρχει εδώ μια διαλυμένη αποσαθρωμένη κοινωνία. Ε δεν είναι δυνατό να επιζήσει. Και όποτε γίνεται πόλεμος μη φανταστείτε ότι θα έρθουν να μας πηδήξουν και να μας βιάζουν ομαδικώς.

Γιατί πιστεύω ότι δε θα ανασκολπήσουν εμένα? Ε τους μεγάλους κυνηγάνε καημένε σε ένα πόλεμο. Τα δικά τους πλούτη και εξουσίες θέλουν να αρπάξουν, όχι τα δικά μου. Λες να κάτσουν να ασχοληθούν με εμένα?

Αλλά αν γίνει κάποιος πόλεμος εκεί θα αποκαλυφθεί τι κουμάσια είναι όλα αυτά που μας κυβερνάνε. Και κάτι άλλο. Ας ξεσηκωθούμε πρώτα να κάνουμε έναν εσωτερικό πόλεμο εδώ και βλεπουμε. Σε αυτούς που μας φόρτωσαν ολυμπιάδες και τώρα πληρώνουμε. Σε αυτούς που τρώνε τα λεφτά μας σε γιουροβίζιον και μαλακίες και δε σέβονται τον ιδρώτα μας. Σε αυτούς που έχουν κάνει το κράτος τσιφλίκι τους και μας θεωρούν ζώα.

Σε μια πολεμική περίοδο όμως εκεί υπάρχει η εξής ιδιαιτερότητα. Ότι εκεί πραγματικά ο λαός έχει την εξουσία. Είπα πριν ότι έχω δυσπιστία για το λαό. Αλλά ίσως και να τον υποτιμώ. Απλά ο λαός δε μιλάει, μιλάνε μόνο οι καραγκιόζηδες και μάλιστα "εξ ονόματός του".

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Τέλος πάντων για να ελαφρύνουμε λίγο το κλίμα και να γελάσουμε, ο εχθρός μας πήρε χαμπάρι (οι έλληνες μέσα από τα μάτια ενός τούρκου πιτσιρικά) ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom