Mερικοί έχετε γέλιο δε μπορώ να πω
δηλαδή θα πάω εγώ να πολεμήσω για τα λαμόγια? Για να τα τρώω στη μάπα καλύτερα μετά? Όχι αν είναι να δθαλυθεί αυτό το κράτος με όλη μου την καρδιά. Ούτε δημοκράτης είμαι βέβαια ούτε τίποτα διεθνιστής κλπ. Φασίστας είμαι μια και δε πιστεύω καθόλου στη δημοκρατία ως σύστημα διακυβέρνησης. Αλλά εθνικιστής δεν είμαι καθόλου. Αν οι σημερινοί έλληνες είναι καραγκιόζηδες και άχρηστοι δε βλέπω το λόγο να πολεμήσει κάποιος για αυτούς.
Τρέξτε κορόιδα να τους υπερασπιστείτε κιόλας!!! Αυτοί βάζουν βύσματα, γίνοντια γιωτάδες, άλλοι δε πάνε καθόλου, τρώνε λεφτά, διασπαθίζουν τον ιδρώτα και το αίμα σας και εσείς πολεμήστε για αυτούς!! Να μπουν οι Τουρκαλάδες να τους σφάξουν και να τους ανασκολπίσουν, με όλη μου την καρδιά!!
Ποιος θα πολεμήσει ρε κοθώνια??? Η "σπυδάζουσα" νεολαία που άμα της πεις όχι να δουλέψει αλλά να διαβάσει λίγο "κάνει καταλήψεις για τα δικαιώματά της"? Τα βύσματα και οι γιωτάδες? Τα φλωράκια που ως τα 30 ζουν στο βρακί της μάνας τους- μη πω τους κάνει μπάνιο κιόλας? Αυτοί όλοι μαζί ένα βάρβαρο τουρκαλά να δουν θα τα κάνουν πάνω τους... ʼφήστε τώρα τα παραμύθια.
Οι άχρηστοι τεμπέληδες που γλύφουν κόλους και σκύβουν για να πάρουν μια μίζερη θεσούλα στο δημόσιο? Ποιοι για πείτε μου?
Στη ευελπίδων και στο στρατό μπαίνουν κάτι μπούληδες, κάτι φλώροι και φυτά με γυαλιά, απλά για να έχουν "σίγουρο μισθό" και το βλέπουν ως δημοσιουπαλλικίκι. Επίσης τελευταία ο στρατός έχει γεμίσει από χαζογκόμενες ( ισότητα γαρ), που το μόνο που τους νοιάζει είναι πως θα βάψουν το νυχάκι και τι τσαντούλα θα πάρουν. Επειδή ήταν φυτά και διάβαζαν και πέρασαν στις πανελλήνιες. Θα πάνε αυτές να διοικήσουν μάχη με αιμοπότες βάρβαρους μογγόλους? Ρε πλάκα κάνουμε τώρα? Ενώ ο τουρικός στρατός δεν έχει καθόλου γυναίκες ( μόνο λίγες σε υγειονομικό), προφανώς δεν έχει ανάγκη πλυθησμιακή και δεύτερον εκεί υπάρχει κοινωνία με αρχίδια και δυστυχώς κάποια πράγματα -για μας εδώ- αυτοί τα τηρούν, εμείς εδώ έχουμε χάσει τη μπάλα.
Λοιπόν σε μια εκθυλησμένη και μαλθακή κοινωνία τρυφής και αποχαύνωσης εσείς τι περιμένετε? Όταν απέναντι έχεις 80 000 000 καβλομένους βάρβαρους αγροίκους τουρκομογγόλους που τους δέρνει κιόλας η φτώχια και ο θρησκευτικός- και εθνικιστικός- φανατισμός. Λοιπόν ποιο λέτε να είναι το αποτέλεσμα?
Ποιος χίτλερ ρε και τρίχες κατσαρές. Τι ήταν η ελληνική κοινωνία τότε και τι τώρα. Τώρα έχει προηγηθεί και ένα πασόκ και ένας χαρισματικός ανδρέας και έχει "προοδεύσει" τη χώρα. Μη τα κάνουμε ίσα κι όμοια λοιπόν.
ʼιντε καινάρια τρέχτε να πολεμήσετε να υπερασπιστείτε το θλιβερό νεογραικυλικό κρατίδιο για να τρώτε στη μάπα μετά καλύτερα τους κοτσαμπάσηδες-λαμόγια πούστηδες- αδελφές που σας κυβερνάνε και τώρα. Αν μπορούν οι τούρκοι να τους σφάξουν όλους χάρη θα μας έκαναν.