Νέα

Τουρκική πρόκληση στο Αιγαίο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 185
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

karvelas007

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
0
αν κάποτε έρθει η ώρα ,που δεν το ευχομε θα βρεθούν εκείνοι που θα πολεμησουν με παθος και ψυχη...ειναί στο αίμα μας....οι κότες ας μπουν σε καταφύγια...!ο καραισκάκης και οι αλλοί δεν νομιζω να πολέμησαν για την περιουσία του κόκκαλη  :jerking: !Αν ακουγαν μερικους απο εδώ δεν θα έμπεναν καν στον κόπο...κριμα! :headbang: :headbang:

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Οι αποψεις μας ειναι σχεδον ταυτοσημες,εγω ομως δινω περισσοτερη προσοχη στην αθλια μας καταντια σε πολιτικοκοινωνικη βαση παρα σε διεθνοεξωτερικους κινδυνους που υπαρχουν.
Εχθροι υπαρχουν και παραμονευουν και σωστα πρεπει να υπαρχει προετοιμασια.Ομως το καρκινομα ειναι η ελλειψη της πιστεως στη πατριδα,η ελλειψη εμπιστοσυνης στους ηγετες του εθνους,η καταντια της οικογενειοκρατειας στη χωρα,η ελλειψη σωστης παιδειας,η ανασφαλεια στη δικαιοσυνη,στρατο,κρατος.
Γιαυτο λοιπον οταν ακουω για στρατο,τουρκια κτλ επειδη εχω υπηρετησει ελδυκ και ξερω το παραμυθι που παιζεται εκει τουλαχιστον γελαω με τη καταντια του καημενου ελληνα φανταρακου που το ντυνουν στο χακι,το στελνουν να υπηρετησει δηθεν για τη πατριδα διπλα απο τον ελληνοποιημενο αλλοδαπο και δε του λενε οτι υπηρετει οικονομικα συμφεροντα λιγων και μονο.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
karvelas007 o καραισκάκης πολέμησε για τις δραχμούλες..
Εγω πάντως δεν θα πολεμήσω..
και ας υπηρετησα 9 μήνες Έβρο ξεχασμένος..
Εσύ που υπηρέτησες?

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Αφού βλέπω την τρανταχτή αντίθεση στην κοινωνία.....

Δουλεύω κοντά στην Ομόνοια, οι τσαντάκηδες, η πρέζα, η ανεξέλεγκτη πορνεία κλπ είναι στην ημερήσια διάταξη.....
Εχθές πέρναγα απο Σύνταγμα και έβλεπα την φωτιά έξω απο τράπεζα στην Όθωνος και τους αστυνομικούς να κοιτάνε απλά το θέαμα με τους αναρχικούς να χοροπηδάνε και να φωνάζουν.....Σε λίγο θα πίνουν καφεδάκι μέσα στη βουλή...

Κι εμένα ως πολίτη, που δουλεύω και ΔΕΝ έχω ποτέ δημιουργήσει πρόβλημα, με περίσιο ζήλο προχθές με σταματάνε σε μπλόκο για κλήση για κράνος, και με ΠΕΡΙΣΙΟ ΖΗΛΟ μου λέγανε "σας ξέρουμε εσάς με τις μηχανές", "όλοι τα ίδια λέτε", "γιατί αγόρι μου δεν το φόραγες;"....

Τα συμπεράσματα δικά σας.

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
εγω λεω να μαζεψουμε ολους αυτους τους <<μαγκες>> που τα εσπασαν χτες στο μνημειο του Αγνωστου στρατιωτη  και να συγκροτησουμε με αυτους μια ομαδα κρουσης.Για να δουμε ολοι αυτοι θα εχουν τα ιδια αρχιδια και με τους Τουρκους η θα λακισουν ενας ενας.Εκει φαινεται η μαγκια!

Κάποιοι έχουν τα κότσια και συγκρούονται με τα μέσα μαζικής καταστολής κάποιοι κάθονται σπιτάκι τους και τα βλέπουν από την τηλεόραση και τσιρίζουν ότι σαν έρθει πόλεμος αυτοί θα πολεμήσουν και όχι οι "αλήτες" στην τηλεόραση.Μπορεί να είναι και έτσι μπορεί όχι....Πως όμως κρίνεις κάποιους που δίνουν μια μάχη, ακόμα και αν διαφωνείς, καθισμένος στον καναπέ σου?

Επισκέπτης
Gamaomanoules εσυ το πας μαλλον πολιτικα. Εισαι μορφωμενος.
Τα γραφεις ετσι που δεν μπορει καποιος να διαφωνησει πολυ μαζι σου.

Ενα πραγμα ομως αξιζει προσοχης:
"... εχω υπηρετησει ελδυκ και ξερω το παραμυθι που παιζεται εκει..."
Δεν παιζεται κανενα παραμυθι εκει. Οι νεο-ζηλανδοι απελευθερωσαν τους συμπατριωτες τους,
εφεραν την ειρηνη και ευημερια στην περιοχη, η τουλαχιστον στο λιγο κατα την γνωμη
μου ποσοστο που εχουν. Ολα ειναι αληθεια.
Αντε με το καλο να την φερουν και πιο κοντα μας.

uiop
___________ ___________ _______ ___________ _________
"Wir kämpfen bis zur letzten Granate."

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
παραμυθι φιλε μου πιστεψε με.
Ολα γινονται απο τις εκαστοτε εξουσιες για τη διακινηση του χρηματος μεσω στρατιωτικων προγραμματων.
Κανενας εκει δεν ενδιαφερεται για τις εδαφικες ακεραιοτητες με την εννοια οτι και οι 2 λαοι εχουν κοινες μπιζνες σε ολα τα επιπεδα και δε θελουν να χαλασουν.
Τα καραβανια βαζουν βυσμα για να πανε κυπρο,κοσσοβο και οπου αλλου για μεταθεση για την κονομα και μονο.Ειναι οι χειροτεροι δημοσιουπαλληλιτες της χωρας.
Τα φανταρια τουλαχιστον μεχρι τη δικη μου σειρα τρωγανε το απιστευτο γαμησι εφαμμιλο των ειδικων δυναμεων στην ελλαδα.
Βγαιναμε εξω στη κυπρο και μας κοιταγανε οπως τους αλβανους εμεις γιατι μας θεωρουν και υπαιτιους για οτι ειχε γινει το 74.
Οι εξουσιες λοιπον ταχουν κανει πλακακια και των 2 χωρων οι κυβερνησεις να συντηρουν το κλιμα που τους συμφερει.
Θελουν ολοι τους λαους φοβισμενους,αμορφωτους,φτωχοτερους και πιο πολυ εξαρτημενους.
Αυτο το σχεδιο ξεκινα απο την παιδεια,στρατο και ΜΜΕ.
Το κατα ποσο καθενας μας το αντιλαμβανεται αυτο ειναι αλλο θεμα.Ειμουν στο συλλαλητηριο και εβλεπα τα ματ να προκαλουν τους φοιτητες με χειρονομιες και ετοιμοι να δειρουν.Επαψα να τους βλεπω σαν οργανα καταστολης και τους βλεπω σαν πιονια της κυβερνησης για αποσιωπηση καθε μορφης διαμαρτυριας στους δρομους.
Γιατι πολυ απλα δεν κανει να αντιδραμε σε οτι μας σερβιρουν..

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Θα τους γαμησουμε επιτελους τους τουρκοφλωρους?ή καθε μερα θα μας τα ζαλιζουνε τα ουμπαλα?αντε γαμωτουρκοι,μογγολοκαταγωγοφατσες!

Αδερφέ μου MAIDES και σε ΟΛΟΥΣ τους άλλους που ενδιαφέρονται να ακούσουν,

[size=15pt]Θα τα πω ΜΙΑ ΜΟΝΟ φορά και ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να απαντήσω σε ΚΑΝΕΝΑ, όσο κι αν προκληθώ και δεν θα μπώ σε καμία αντιπαράθεση για το θέμα[/size]

Από κάποιον λοιπόν που είναι ΜΕΣΑ στον χώρο τα τελευταία 18 χρόνια και μπορεί να μιλά εκ των "έσω", άκου τα εξής:

OΛΟΙ μας, αξιωματικοί & οπλίτες, επαγγελματίες & στρατεύσιμοι, είμαστε Ο-Ρ-Κ-Ι-Σ-Μ-Ε-Ν-Ο-Ι να δώσουμε κάθε σταγόνα του αίματός μας για την γαλανόλευκη, χωρίς δισταγμό ΟΠΟΥ και ΟΤΑΝ χρειαστεί.

Η γαλανόλευκη άλλωστε, είναι το επίσημο ένδυμα του μαχητή (αν μπορείς να φανταστείς τι ΣΗΜΑΙΝΕΙ αυτό). Να το θυμάσαι αυτό!

date=1173466279]Θα τους γαμησουμε επιτελους τους τουρκοφλωρους?ή καθε μερα θα μας τα ζαλιζουνε τα ουμπαλα?αντε γαμωτουρκοι,μογγολοκαταγωγοφατσες![/quote]

Αδερφέ μου MAIDES και σε ΟΛΟΥΣ τους άλλους που ενδιαφέρονται να ακούσουν,

[size=15pt]...Όμως...[/size]

• [li]Δυστυχώς, μια σύγχρονη πολεμική / ένοπλη αντιπαράθεση, ΔΕΝ μπορεί να κερδιθεί μόνο με πολεμικές ιαχές, ουρλιαχτά, αλλαλαγμούς, εθνική πόρωση και "αέρα" στα χιονισμένα βουνά της "Πίνδου" συνοδεία της "Βέμπως".[/li]
    [li]Δυστυχώς οι Τούρκοι ΔΕΝ είναι πια οι "μπουνταλάδες" που οι παλαιότεροι (ίσως οι πατεράδες μας) πολέμησαν στην Κύπρο.[/li]
    [li]Δυστυχώς, τις 2 τελευταίες δεκαετίες οι Τούρκοι έχουν ΞΥΠΝΗΣΕΙ, έχουν κάνει θαύματα στην αξιοζήλευτη εξωτερική τους πολιτική, έχουν αναπτύξει πολεμικό δόγμα και αμυντική βιομηχανία που εμείς ούτε φανταζόμαστε (όχι βέβαια διότι είμαστε χαζοί και δεν μπορούμε, αλλά διότι η στρατιωτική ηγεσία κατάντησε αιχμάλωτη της πολιτικής νομεκλατούρας που εκ των πραγματων δεν μπορεί να κρίνει)![/li]
    [li]Δυστυχως οι Τούρκοι (αντίθετα από εμάς που κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου), εκπαιδεύονται σε 101% πραγματικές συνθήκες πολεμώντας καθημερινά, ενανίον σκληρά αγωνιζομένων Κούρδων μαχητών και δοκιμάζουν στην πράξη τακτικές που στον δικό μας στρατό τις γνωρίζουμε μόνο στα χαρτιά, πράγμα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ βασικό![/li]

...την ίδια στιγμή που εμείς εκτελούμε ασκήσεις στις οποίες πάντα "νικούμε" (βοηθά να ξέρεις ΠΟΥ βρίσκεται ο "οχτρός" και τα φίλια τμήματα να είναι 10πλάσια (τουλάχιστον) σε δύναμη... όπως επίσης βοηθά να παρακολουθεί για την ψυχαφωγία του ο Χ, Ψ Υπουργός και κάθε λογής άσχετος δήμαρχος, κοινοτάρχης, γυμνασιάρχης και λοιπά τσίρκο), οι αεραποβατικές μας ασκήσεις εκτελούνται τις περισσότερες φορές με "σταγερόπτερα" (θυμίζει κάτι?) και άλλα "...ας υποθέσουμε οτι είναι έτσι..." υλικοτεχνικά μέσα, τα δόγματα κι οι τακτικές μας ανάγονται στα διδάγματα του Β' παγκοσμίου πολέμου (βάστα Τούρκο να γιομίσω) κλπ.

Όταν σαν λαός, αποφασίσουμε να γίνουμε ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΡΑΤΟΣ με αρχίδια και με στρατιωτικές ένοπλες δυνάμεις που θα αποτελούν πραγματική δύναμη αποτροπής και όχι διακοσμητικά κουκλάκια με ενεργό ρόλο μόνο για παρελάσεις και παρουσία στα δελτία των 8... έλα να το ξανασυζητήσουμε. Όσο όμως σαν λαός, ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ κάποιους να μας εμπαίζουν, κάποιους άλλους να βεβηλώνουν την Σημαία και το Μνημείο του Αγνώστου στρατιώτη και κάποιους άλλους να ξεχνούν δια των πράξεών τους, ονόματα όπως "Παυλος Μελάς", "Καπετάν ʼγρας", "Καλίνσκης", "Ζήσης Καραγώγος", "Καραθανάσης", "Γιαλοψός", "Σιαλμάς", "Ηλιάκης" κλπ, δεν μπορούμε να πιστεύουμε πως είμαστε ικανοί να υποστηρίξουμε τις προσδοκίες μας περι "εθνικής κυριαρχίας"... ΔΥΣΤΥΧΩΣ!

Ο Τσώρτσιλ κάποτε είπε: "...λαοί που λησμόνησαν την Ιστορία τους, είναι καταδικασμένοι να την ξαναζήσουν..." και κάτι μου λεει πως ακόμη κι αν εγω κι εσύ αδερφέ μου τα δώσουμε ΟΛΑ και πεθάνουμε αδειάζοντας πλάι - πλάι τις γεμιστήρες μας πάνω στα Τούρκικα σκυλιά, δυστυχώς τα παιδιά και τα εγγόνια μας ίσως αναγκαστούν να μάθουν γράμμματα μέσα σε ανήλια "κρυφά σχολειά" που από ότι μαθαίνω (σύμφωνα με κάποιους) ...δεν υπήρξαν ποτέ.

Να μνημονευσω τέλος τα λόγια του στρατηγού Πάττον: "...επιτυχία δεν είναι να πεθάνεις για την Πατρίδα σου, αλλά να αναγκάσεις τον αντίπαλο να πεθάνει για την δική του πατρίδα...". Μπορεί λοιπόν, οι 300 του Λεωνίδα να δίδαξαν ΑΝΔΡΕΙΑ και ΗΘΟΣ στα πέρατα του κόσμου, στους αιώνες που ακολούθησαν και να μας κάνουν να αισθανόμαστε υπερήφανοι που προερχόμαστε από το δικό τους σπέρμα, αποτελούσαν όμως τμήμα μιας κοινωνίας ΑΡΙΣΤΑ δομημένης κοινωνίας, με απόλυτη γνώση της έννοιας ΠΑΤΡΙΔΑ και ΤΙΜΗ... κάτι που εγώ σήμερα όχι απλά δυσκολευομαι να δω, αλλά ούτε και να φανταστώ. Δυστυχώς αδερφέ μου... δυτυχώς!

[size=14pt]Roger and Out[/size]

Επισκέπτης
Τελος παντων αν και site  για μπουρδελα, διαβαζεις και καλες αναλυσεις.
Τουλαχιστον που και που γραφει και καποιος συνειδητοποιημενος.
Καλα τα λες PATHFINDER, αλλα με κατι "... σαν λαός...να γίνουμε..." τα γενικευεις πολυ.
Οσο για το "... τις γεμιστήρες μας πάνω στα Τούρκικα σκυλιά,..." εχεις χασει το δασος.
Για το αφεντη των σκυλιων ουτε κουβεντα.

Quiz για προχωρημενους:
Ποιος μπορει να πει στους φιλτατους καραδημοκρατες και ανθρωπιστες στρατηγους της
νεοζηλανδιας, κατι σαν:  "κυριοι, ηρεμιστε διοτι σας περιμενει τυχη Μιλοσεβιτς κλπ. σε χαγες κλπ."
Οποιος το βρει κερδιζει κρουαζιερα στα ελληνικα χωρικα υδατα (εφ'οσον δεν παρεμποδιζουμε
τους νεοζηλανδους) και εισητηρια για πτηση μεσα στο FIR αθηνων. Τα τελευταια ειναι συλλεκτικα.
ΦΙΡ δεν θα υπαρχει για πολυ ακομα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αν κάποτε γίνει πόλεμος είναι θέμα ωρών η Τουρκία να φτάσει στη Θεσσαλονίκη και τα νησιά και θέμα λίγων 24ωρων να σηκώσει την τουρκική σημαία στη Βουλή.

Μακάρι μπας και φτιαχτεί ποτέ κράτος σε αυτό τον τόπο. Αφού δεν είναι ικανοί οι Έλληνες κάποιος πρέπει να γεμίσει το κενό έτσι?

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Οχι ρε φιλε μη τα ισοπεδωνουμε ολα ετσι.Εδω το ιρακ κρατησε για τοσο διαστημα.Εδω που τα λεμε ομως η ιστορια μας δυστυχως δειχνει οτι καθε καποια χρονια συμβαινει και ενας πολεμος,αναρωτιεμαι μεταξυ ποιων θαναι ο επομενος..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Στο ιράκ όμως έγιναν αεροπορικές επιθέσεις όχι χερσαίες. Αν οι τούρκοι επιστρατεύσουν μόνο τις δυνάμεις τεθωρακισμένων στην Ανατολική Θράκη, είναι περισσότερες από όλες τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις μαζί. Τι να λέμε τώρα.

Εγώ βέβαια στα αρχίδια μου. Προσωπικά έχω γνωριμίες και καλές σχέσεις ακόμη και με γκρίζους λύκους, οι οποίοι μου λένε για το αρχαίο τουράν, θρύλους με λύκους στην κεντρική ασία, λένε ότι οι μογκόλοι είναι αδέρφια μας κι φυσικά αναγωνρίζουν ότι τα εδάφη που πήραν ήταν δικά μας αλλά τους ανήκουν δικαιωματικά εφόσον νίκησαν στον πόλεμο και ότι σύντομα θα ξανακάνουν εκστρατείες ενωμένοι με όλους τους τουρκικούς λαούς κλπ.
Εγώ απο΄την άλλη τους λέω ότι είναι στην ουσία Έλληνες :cheesy: που εξισλαμίσθηκαν ή απόγονοι γενίτσαρων χεεχε. Το παραδέχονται! και λένε ότι έχουν αίμα από πολλούς λαούς κι αυτό τους κάνει δυνατούς!

Δεν είναι ανθέλληνες καθ αυτοί, όσο φασίστες και φιλοπόλεμοι. Τους αρέσει η μάχη, η εκστρατεία, ο πόλεμος, το αίμα.  Αυτή τη στιγμή περισσότερο μισούν τους Κούρδους παρά τους Έλληνες. Εκτιμούν άλλωστε ότι παραδόσαμε τον Οτσαλάν. Πάντως αυτοί μας θεωρούν τίποτα και ότι ανά πάσα στιγμή μας κάνουν μια χαψιά και δεν έχουν άδικο. Ο τουρκικός λαός είναι πολύ πιο σκληροτράχηλος και πολεμικός και άγριος από τους φλώρους και μαλθακούς Έλληνες. Ειδικά σήμερα.

Συγκρίνετε τον τουρκικό στρατό που είναι υπόδειγμα στρατού με τον ελληνικό που είναι της πλάκας ιστορία και θα δείτε.
Οι Γκρίζοι Λύκοι ειδικά θα ήθελαν πολύ να είχαν κάποιο σοβαρό αντίπαλο να αναμετρθούνε και ως τέτοιους λογαριάζουν αμερικανούς ή ρώσους κλπ αλλά όχι τους έλληνες.

Οπότε κάθε σύγκριση με Ιράκ και Αμερική είναι άτοπη. Ο στρατός του Ιράκ επουδενί μπορούσε να συγκριθεί με τον ελληνικό σε όλα τα επίπεδα ( ηθικό, εκπαίδευση, οπλισμός κλπ.) Μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας δε θα γίνει πόλεμος αν γίνει, αλλά θα είναι απλά μια εισβολή τύπου Ιράκ-Κουβέιτ. Οι διεθνείς συνθήκες και ισορροπίες δε το επιτρέπουν αυτή τη στιγμή αλλιώς αν οι συγκυρίες το φέρουν δεν υπάρχει λόγος να μη γίνει ( μια τεράστια χώρα 80.000.000 ενάντια σε ένα κρατίδιο-πόλη -όλη η Ελλάδα είναι η Αθήνα).

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
Στο ιράκ όμως έγιναν αεροπορικές επιθέσεις όχι χερσαίες. Αν οι τούρκοι επιστρατεύσουν μόνο τις δυνάμεις τεθωρακισμένων στην Ανατολική Θράκη, είναι περισσότερες από όλες τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις μαζί. Τι να λέμε τώρα.

Εγώ βέβαια στα αρχίδια μου. Προσωπικά έχω γνωριμίες και καλές σχέσεις ακόμη και με γκρίζους λύκους, οι οποίοι μου λένε για το αρχαίο τουράν, θρύλους με λύκους στην κεντρική ασία, λένε ότι οι μογκόλοι είναι αδέρφια μας κι φυσικά αναγωνρίζουν ότι τα εδάφη που πήραν ήταν δικά μας αλλά τους ανήκουν δικαιωματικά εφόσον νίκησαν στον πόλεμο και ότι σύντομα θα ξανακάνουν εκστρατείες ενωμένοι με όλους τους τουρκικούς λαούς κλπ.
Εγώ απο΄την άλλη τους λέω ότι είναι στην ουσία Έλληνες :cheesy: που εξισλαμίσθηκαν ή απόγονοι γενίτσαρων χεεχε. Το παραδέχονται! και λένε ότι έχουν αίμα από πολλούς λαούς κι αυτό τους κάνει δυνατούς!

Δεν είναι ανθέλληνες καθ αυτοί, όσο φασίστες και φιλοπόλεμοι. Τους αρέσει η μάχη, η εκστρατεία, ο πόλεμος, το αίμα.  Αυτή τη στιγμή περισσότερο μισούν τους Κούρδους παρά τους Έλληνες. Εκτιμούν άλλωστε ότι παραδόσαμε τον Οτσαλάν. Πάντως αυτοί μας θεωρούν τίποτα και ότι ανά πάσα στιγμή μας κάνουν μια χαψιά και δεν έχουν άδικο. Ο τουρκικός λαός είναι πολύ πιο σκληροτράχηλος και πολεμικός και άγριος από τους φλώρους και μαλθακούς Έλληνες. Ειδικά σήμερα.

Συγκρίνετε τον τουρκικό στρατό που είναι υπόδειγμα στρατού με τον ελληνικό που είναι της πλάκας ιστορία και θα δείτε.
Οι Γκρίζοι Λύκοι ειδικά θα ήθελαν πολύ να είχαν κάποιο σοβαρό αντίπαλο να αναμετρθούνε και ως τέτοιους λογαριάζουν αμερικανούς ή ρώσους κλπ αλλά όχι τους έλληνες.

Οπότε κάθε σύγκριση με Ιράκ και Αμερική είναι άτοπη. Ο στρατός του Ιράκ επουδενί μπορούσε να συγκριθεί με τον ελληνικό σε όλα τα επίπεδα ( ηθικό, εκπαίδευση, οπλισμός κλπ.) Μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας δε θα γίνει πόλεμος αν γίνει, αλλά θα είναι απλά μια εισβολή τύπου Ιράκ-Κουβέιτ. Οι διεθνείς συνθήκες και ισορροπίες δε το επιτρέπουν αυτή τη στιγμή αλλιώς αν οι συγκυρίες το φέρουν δεν υπάρχει λόγος να μη γίνει ( μια τεράστια χώρα 80.000.000 ενάντια σε ένα κρατίδιο-πόλη -όλη η Ελλάδα είναι η Αθήνα).

Σοβαρα ρε φιλε....τι μας λες
λοιπων τα πραγματα ειναι απλα τοτε με τα ιμια επειδη πολλοι δεν ξερουν και λογικο μας ηθελε και ο ΘΕΟΣ εκεινη την μερα..δεν θα εμενε τουρκικο κολιμπιθροξυλο ορθιο αλλα  η κυβερνηση του πασοκ ειχε αλλη αποψη..την δουλεια μαγγες εσεις που λετε ειμαστε ετσι ειμαστε αλλιως δεν θα την κανουμε ολοι 1000 2000 αντε 5000 ατομα οι αλλοι θα την κανουν...πολυ απο εσας λετε διαφορα αλλα αμφιβαλω αν εχετε ερθει τετ α τετ με τουρκο στρατιωτη σε κριση η οτιδοιποτε αλλο..για αυτο λοιπον μην προτρεχετε τους ΕΛΛΗΝΕΣ  να μην τους φοβαστε αλλα τους πολιτικους που ψηφιζετε...οσο για τιε ιδεες που βλεπω πιο πανω θελω να πληροφορισω τον φιλο που τα εγγραψε πωε οι γκριζοι λυκοι ειναι ουτε μια τριχα απο τα αρχιδια μου και εγω δεν ειμαι ενας υπαρχουν πολλοι σαν εμενα...

..και αν στη μαχη σκοτοθουμε
  και στον αδη κατευουμε
  και αλλους βατραχους θα δουμε
  που ηταν στη ζωη λιονταρια
  και στη μαχη παληκαρια

Ο.Υ.Κ 143

antonis_p

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Κάποιοι έχουν τα κότσια και συγκρούονται με τα μέσα μαζικής καταστολής...
εγω αναρωτιεμαι γιατί δεν τους πυροβολουν; στις 2-3 πρωτες διαδηλωσεις θα σκοτωθουν 10 αχρηστοι απο δαυτους και μετα θα εχουμε ταξη και ηρεμια, και η κυβερνηση θα βγει ξανα με 60%.

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
εγω αναρωτιεμαι γιατί δεν τους πυροβολουν; στις 2-3 πρωτες διαδηλωσεις θα σκοτωθουν 10 αχρηστοι απο δαυτους και μετα θα εχουμε ταξη και ηρεμια, και η κυβερνηση θα βγει ξανα με 60%.

Δεν μας είπες ΠΟΙΟΣ θα πάει φυλακή για φόνο...! Η Ελληνική Νομοθεσία προβλέπει με μεγάλη ακρίβεια το ΠΩΣ, ΓΙΑΤΙ και ΠΟΤΕ κάποιος είναι δυνατό να βληθεί με πυροβόλο όπλο και κάτω από ΠΟΙΕΣ προυποθέσεις. Τα πράγματα δεν είναι ούτε τόσο απλά... ούτε στην τύχη τους - Ευτυχώς!

...εκτός κι αν μιλάς για διάλυση των θεσμών, του συστήματος, της Νομοθεσίας και του Συντάγματος.

Από την άλλη μεριά, η "κυβέρνηση" που (παρανόμως σύμφωνα με το ισχύον Σύνταγμα) θα διατάξει (λέμε τώρα...!) να βληθούν με πραγματικά πυρα διαδηλωτές, θα επανεκλεγεί με 60% (τουλάχιστον), ΜΟΝΟ στην περίπτωση που αναφερόμαστε σε χώρα της Λατινικής Αμερικής!

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16

Έχεις δει άρμα μάχης στην ζωή σου? :-)

Όσο για το πόσο ρόδινη είναι η κατάσταση στην άλλη πλευρά και πόσο καλά εκπαιδευμένοι είναι φαίνεται από πολλά περιστατικά που δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας στην Ελλάδα όπως το ότι τούρκος εκπαιδευόμενος πιλότος κατάφερε να βομβαρδίσει κατά λάθος το αεροδρόμιο της μοίρας του καταστρέφοντας ολοσχερώς 2 αεροσκάφη.

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6

Γιατί δεν παίρνεις ένα όπλο να τους πυροβολήσεις εσύ?Η και αυτό περιμένεις από άλλους να το κάνουν?

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Για τις εμπειρίες που αποκτά ο στρατός τους στις μάχες με το PKK χαρακτηριστικό είναι το βίντεο που ακολουθεί όπου το πλήρωμα του τουρκικού κόμπρα κάνει δύο ΚΡΙΣΙΜΑ λάθη που οδηγούν στην κατάριψη του (λάθη που δεν κάνει ούτε ο πλέον ατζαμής πιλότος εκπεδευόμενος σε επιθετικό ελικόπτερο) ....

aarsenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
1
λοιπόν αν τα πετρέλαια στην κύπρο βγούν αληθινά  :dancing:τότε η τούρκοι θα έχουν μεγάλο πρόβλημα :headbang:.αυτή θα προσπαθήσουν να σταματήσουν την anlisi.ala εμείς είμαστε εδώ.επιτέλους να δουν ποσα μύδια παίρνει ο σάκος. :uzi:

και στον αδη κατευουμε
  και στη μαχη παληκαρια

oyk.107  1989-1991

Metz

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Σοβαρα ρε φιλε....τι μας λες
λοιπων τα πραγματα ειναι απλα τοτε με τα ιμια επειδη πολλοι δεν ξερουν και λογικο μας ηθελε και ο ΘΕΟΣ εκεινη την μερα..δεν θα εμενε τουρκικο κολιμπιθροξυλο ορθιο αλλα  η κυβερνηση του πασοκ ειχε αλλη αποψη..την δουλεια μαγγες εσεις που λετε ειμαστε ετσι ειμαστε αλλιως δεν θα την κανουμε ολοι 1000 2000 αντε 5000 ατομα οι αλλοι θα την κανουν...πολυ απο εσας λετε διαφορα αλλα αμφιβαλω αν εχετε ερθει τετ α τετ με τουρκο στρατιωτη σε κριση η οτιδοιποτε αλλο..για αυτο λοιπον μην προτρεχετε τους ΕΛΛΗΝΕΣ  να μην τους φοβαστε αλλα τους πολιτικους που ψηφιζετε...οσο για τιε ιδεες που βλεπω πιο πανω θελω να πληροφορισω τον φιλο που τα εγγραψε πωε οι γκριζοι λυκοι ειναι ουτε μια τριχα απο τα αρχιδια μου και εγω δεν ειμαι ενας υπαρχουν πολλοι σαν εμενα...

και στον αδη κατευουμε
  και στη μαχη παληκαρια

Ο.Υ.Κ 143

Δε θα έμενε κολυμπιθρόξυλο;Δεν ξέρω αν όντως έχεις υπηρετήσει ακόμα θητεία ή αν έχεις υπηρετήσει,ήταν όντως στην ΔΥΚ,αλλά ξέρω ότι από τα σαΐνια της επίλεκτης ομάδας,ξέφυγαν οι Τούρκοι και πάτησαν στο απέναντι νησάκι από αυτό που φύλαγαν!Και θυμάμαι συνέντευξη του διοικητή τους,στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ,όπου έλεγε "ένας ναύτης της ομάδας που φύλαγαν το νησί,είδε κάτι απέναντι.το λέει στον επικεφαλής,και εκείνος τον ρωτάει "είσαι σίγουρος" "όχι δεν είμαι" απαντάει ο Ναύτης!".Και όλα αυτά από υποτίθεται εκπαιδευμένους κι εξοπλησμένους-με το καλύτερο υλικό-comandos!Για φωτογραφίες και videos καλοί είναι.Στην πράξη τα έκαναν σκατά.Και η απόφαση για το που θα πάνε να κάτσουν,ήταν απόφαση της στρατιωτικής ηγεσίας,και όχι των πολιτικών.Οι πολιτικοί έκαναν λάθη,αλλά όχι στρατιωτικής φύσης.Αυτά τα έκαναν τα τζιμάνια των επιτελείων.Αρκεί να σου πω,ότι ο Α/Σ ήταν στη Σαλαμίνα εκείνο το βράδυ,αντί να είναι στο θέατρο των επιχειρήσεων.Αντί να τον βλέπει ο Ναύτης και να νιώθει ασφαλής-λέμε τώρα-ήταν στα υπόγεια του Α/Σ.Και περίμενε ακριβή εικόνα από τον κυβερνήτη της Φ/Γ Ναυαρίνο.Χαλασμένο τηλέφωνο φίλε.Ευτυχώς που δεν έγινε πόλεμος και δε χάσαμε εδάφη.Διότι έστω και μια βραχονησίδα να χάναμε,θα ξανασχεδιαζόταν ο χάρτης.Και θα υπογράφοταν μια ακόμα συνθήκη τύπου Λωζάνης.Η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία ενώ είχε την ευκαιρία να αποκτήσει ποιοτική υπεροχή,υπέκυψε στις πολιτικές προτιμήσεις και πήρε και άλλα F-16....Επίσης δεν έχει αεροσκάφη εναέριου ανεφοδιασμού,και αναγκάζονται οι Έλληνες να εγκαταλείπουν εμπλοκές για να προσγειωθούν να βάλουν καύσιμα.Και δεν το λέω από το κεφάλι μου,συγγενής μου που είναι ιπτάμενος σε μαχητικά το λέει.Ανεξάρτητα αν τους παίρνουν συνεχώς την ουρά,στους τούρκους.Αν δεν αλλάξουν μυαλά οι πολιτικοί όλων των χρωμάτων χάλια θα πηγαίνουμε στα εθνικά θέματα.Με ζεϊμπέκικα και κουμπαριές δε γίνεται δουλειά.

Κι επειδή πιθανόν να ρωτήσεις,υπηρέτησα το 1988 στις Δυνάμεις Πεζοναυτών ως Λοχίας.Στο 575 και 521 ΤΠΝ (Στη Σύρο τότε το 521)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom