Θα τους γαμησουμε επιτελους τους τουρκοφλωρους?ή καθε μερα θα μας τα ζαλιζουνε τα ουμπαλα?αντε γαμωτουρκοι,μογγολοκαταγωγοφατσες!
Αδερφέ μου MAIDES και σε ΟΛΟΥΣ τους άλλους που ενδιαφέρονται να ακούσουν,
[size=15pt]Θα τα πω ΜΙΑ ΜΟΝΟ φορά και ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να απαντήσω σε ΚΑΝΕΝΑ, όσο κι αν προκληθώ και δεν θα μπώ σε καμία αντιπαράθεση για το θέμα[/size]
Από κάποιον λοιπόν που είναι ΜΕΣΑ στον χώρο τα τελευταία 18 χρόνια και μπορεί να μιλά εκ των "έσω", άκου τα εξής:
OΛΟΙ μας, αξιωματικοί & οπλίτες, επαγγελματίες & στρατεύσιμοι, είμαστε
Ο-Ρ-Κ-Ι-Σ-Μ-Ε-Ν-Ο-Ι να δώσουμε κάθε σταγόνα του αίματός μας για την γαλανόλευκη,
χωρίς δισταγμό ΟΠΟΥ και ΟΤΑΝ χρειαστεί.
Η γαλανόλευκη άλλωστε, είναι το επίσημο ένδυμα του μαχητή (
αν μπορείς να φανταστείς τι ΣΗΜΑΙΝΕΙ αυτό). Να το θυμάσαι αυτό!
date=1173466279]Θα τους γαμησουμε επιτελους τους τουρκοφλωρους?ή καθε μερα θα μας τα ζαλιζουνε τα ουμπαλα?αντε γαμωτουρκοι,μογγολοκαταγωγοφατσες![/quote]
Αδερφέ μου MAIDES και σε ΟΛΟΥΣ τους άλλους που ενδιαφέρονται να ακούσουν,
[size=15pt]...Όμως...[/size]
[li]Δυστυχώς, μια σύγχρονη πολεμική / ένοπλη αντιπαράθεση, ΔΕΝ μπορεί να κερδιθεί μόνο με πολεμικές ιαχές, ουρλιαχτά, αλλαλαγμούς, εθνική πόρωση και "αέρα" στα χιονισμένα βουνά της "Πίνδου" συνοδεία της "Βέμπως".[/li]
[li]Δυστυχώς οι Τούρκοι ΔΕΝ είναι πια οι "μπουνταλάδες" που οι παλαιότεροι (ίσως οι πατεράδες μας) πολέμησαν στην Κύπρο.[/li]
[li]Δυστυχώς, τις 2 τελευταίες δεκαετίες οι Τούρκοι έχουν ΞΥΠΝΗΣΕΙ, έχουν κάνει θαύματα στην αξιοζήλευτη εξωτερική τους πολιτική, έχουν αναπτύξει πολεμικό δόγμα και αμυντική βιομηχανία που εμείς ούτε φανταζόμαστε (όχι βέβαια διότι είμαστε χαζοί και δεν μπορούμε, αλλά διότι η στρατιωτική ηγεσία κατάντησε αιχμάλωτη της πολιτικής νομεκλατούρας που εκ των πραγματων δεν μπορεί να κρίνει)![/li]
[li]Δυστυχως οι Τούρκοι (αντίθετα από εμάς που κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου), εκπαιδεύονται σε 101% πραγματικές συνθήκες πολεμώντας καθημερινά, ενανίον σκληρά αγωνιζομένων Κούρδων μαχητών και δοκιμάζουν στην πράξη τακτικές που στον δικό μας στρατό τις γνωρίζουμε μόνο στα χαρτιά, πράγμα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ βασικό![/li]
...την ίδια στιγμή που εμείς εκτελούμε ασκήσεις στις οποίες πάντα "
νικούμε" (βοηθά να ξέρεις ΠΟΥ βρίσκεται ο "
οχτρός" και τα φίλια τμήματα να είναι 10πλάσια (τουλάχιστον) σε δύναμη... όπως επίσης βοηθά να παρακολουθεί για την ψυχαφωγία του ο Χ, Ψ Υπουργός και κάθε λογής άσχετος δήμαρχος, κοινοτάρχης, γυμνασιάρχης και λοιπά τσίρκο), οι αεραποβατικές μας ασκήσεις εκτελούνται τις περισσότερες φορές με "σταγερόπτερα" (θυμίζει κάτι?) και άλλα "
...ας υποθέσουμε οτι είναι έτσι..." υλικοτεχνικά μέσα, τα δόγματα κι οι τακτικές μας ανάγονται στα διδάγματα του Β' παγκοσμίου πολέμου (βάστα Τούρκο να γιομίσω) κλπ.
Όταν σαν λαός, αποφασίσουμε να γίνουμε ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΡΑΤΟΣ με αρχίδια και με στρατιωτικές ένοπλες δυνάμεις που θα αποτελούν πραγματική δύναμη αποτροπής και όχι διακοσμητικά κουκλάκια με ενεργό ρόλο μόνο για παρελάσεις και παρουσία στα δελτία των 8... έλα να το ξανασυζητήσουμε. Όσο όμως σαν λαός, ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ κάποιους να μας εμπαίζουν, κάποιους άλλους να βεβηλώνουν την Σημαία και το Μνημείο του Αγνώστου στρατιώτη και κάποιους άλλους να ξεχνούν δια των πράξεών τους, ονόματα όπως "
Παυλος Μελάς", "
Καπετάν ʼγρας", "
Καλίνσκης", "
Ζήσης Καραγώγος", "
Καραθανάσης", "
Γιαλοψός", "
Σιαλμάς", "
Ηλιάκης" κλπ, δεν μπορούμε να πιστεύουμε πως είμαστε ικανοί να υποστηρίξουμε τις προσδοκίες μας περι "
εθνικής κυριαρχίας"... ΔΥΣΤΥΧΩΣ!
Ο Τσώρτσιλ κάποτε είπε: "
...λαοί που λησμόνησαν την Ιστορία τους, είναι καταδικασμένοι να την ξαναζήσουν..." και κάτι μου λεει πως ακόμη κι αν εγω κι εσύ αδερφέ μου τα δώσουμε ΟΛΑ και πεθάνουμε αδειάζοντας πλάι - πλάι τις γεμιστήρες μας πάνω στα Τούρκικα σκυλιά, δυστυχώς τα παιδιά και τα εγγόνια μας ίσως αναγκαστούν να μάθουν γράμμματα μέσα σε ανήλια "
κρυφά σχολειά" που από ότι μαθαίνω (σύμφωνα με κάποιους) ...δεν υπήρξαν ποτέ.
Να μνημονευσω τέλος τα λόγια του στρατηγού Πάττον: "
...επιτυχία δεν είναι να πεθάνεις για την Πατρίδα σου, αλλά να αναγκάσεις τον αντίπαλο να πεθάνει για την δική του πατρίδα...". Μπορεί λοιπόν, οι 300 του Λεωνίδα να δίδαξαν ΑΝΔΡΕΙΑ και ΗΘΟΣ στα πέρατα του κόσμου, στους αιώνες που ακολούθησαν και να μας κάνουν να αισθανόμαστε υπερήφανοι που προερχόμαστε από το δικό τους σπέρμα, αποτελούσαν όμως τμήμα μιας κοινωνίας ΑΡΙΣΤΑ δομημένης κοινωνίας, με απόλυτη γνώση της έννοιας ΠΑΤΡΙΔΑ και ΤΙΜΗ... κάτι που εγώ σήμερα όχι απλά δυσκολευομαι να δω, αλλά ούτε και να φανταστώ. Δυστυχώς αδερφέ μου... δυτυχώς!
[size=14pt]Roger and Out[/size]