Νέα

Τουρκική πρόκληση στο Αιγαίο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 185
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Να πάνε να πηδηχτούν αμφότεροι -Τούρκοι και 'Ελληνες-...Ας πάνε φαντάροι αυτοί που δήλωσαν Ι5 στο στρατο και τώρα μας κυβερνάνε και μας ενημερώνουν (πολιτικοί και δημοσιογράφοι) και μετά βλέπουμε.

Εγω πήγα φαντάρος, υπηρέτησα άγονες γραμμές 17 απο τους 21 μήνες θητείας μου στις ειδικές δυνάμεις  και ούτε λεφτά για τσιγάρα δεν είχα...απο τις τράκες έγινε ο λαιμός μου καμινάδα.....Νοιάστηκε κανείς λοχαγός ή διοικητής όταν το είπα και ζήτησα να δουλεύω κάποιες ώρες ημιαπασχόληση μπας και εξοικονομήσω τα προς το ζειν;

NA ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ ΟΛΟΙ......Την "πουλάδα" θα την βάλω στην κλανέτα του κάθε μαλάκα λαμόγιου.

Αν γίνει πόλεμος, θα ανοίξω καφετέρια στις πρώτες γραμμές να πουλάω καφέ σε αμφότερους....Καθένας μάγκες την τσέπη του και την αραξιά του...Ετσι πάει το παραμύθι σήμερα.

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Ότι θυμάστε χαίρεστε και ο κολιός τον Αύγουστο....
Συμφωνώ με laplace απλά και όμορφα.
Σιγά μην πάω εγώ να σφαχτώ με τον τούρκο για να είναι οι άλλοι αραχτοί στους καναπέδες τους και να εισπράτουν.Ανοίχτε λίγο τα μάτια σας, δείτε τριγύρω τους λόγους που γίνεται ο κάθε πόλεμος και στέλνουν τον κάθε κακομοίρη πρώτη γραμμή να πεθάνει για την "πατρίδα"....

Metz

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
pidikoylas77 πρώτη φορά διαβάζω ένα κείμενο χωρίς σημεία στίξης...Ο χαρακτηρισμός στενόμυαλος σου επιστρέφεται.Και ακόμα αμφιβάλλω ότι έχεις υπηρετήσει.Όχι στη ΔΥΚ αλλά ούτε καν σαν ναύτης.Όσο για τους 3 του ελικοπτέρου που αναφέρεις,δεν έκαναν τίποτα παραπάνω από τη δουλειά τους.Με χαρακτηρίζεις εφιάλτη...Μάλιστα.Μόνο που οι δικοί σου επέτρεψαν να πατήσουν οι Τούρκοι Ελληνικό έδαφος.Και επαναλαμβάνω,που θα πήγαιναν ήταν θέμα της στρατιωτικής ηγεσίας,όχι της πολιτικής.Και αντί να πάνε να φυλάξουν και τις 2 βραχονησίδες,πήγαν μόνο στη μία.Και πήγαν οι Τούρκοι στην άλλη...

Και αν θέλεις και την προσωπική μου άποψη για τη ΔΥΚ,είναι καλοί για φωτομοντέλα...Όσο θυμάμαι τη δήθεν αναγνώριση που έκαναν του βυθού,και κόλλησε το αρματαγωγό όταν πλησίασε να αποβιβάσει,γελάω...Και μετά έσπρωχνε από τη μια πλευρά ένα Μ48 και από την άλλη μια μπουλντόζα για να ξεκολλήσει...Και οι Αμερικάνοι με τους οποίους κάναμε άσκηση,κοίταζαν απορημένοι.Το βρισίδι που έφαγε ο επικεφαλής τους από τον κυβερνήτη του Α/Γ Λέσβος δεν περιγράφεται.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
μάγκες τα ίδια ΜΜΕ που τώρα και πριν καιρο μας έλεγαν για ΑΔΕΛΦΙΑ Τούρκους και ριάλιτυ φιλίας με αυτους ΑΥΡΙΟ θα μας πούν να πάμε να τους ξεκοιλιάσουμε..Ποιοι θα μας το πουν?Ο Πρόεδρος της Δημοκρατιας με τον Τούρκο γαμπρό ή ο Αγγελόπουλος με τις τόσε επιχειρήσεις στην Τουρκιά..Αυτοί σας κάνουν μαθήματα πατριωτισμού μολυβένιοι στρατιώτες μου..
Και καλά να πάμε ΑΛΛΑ θα πάνε ολοι η θα πάμε μονο εμεις οι φουκαράδες και οι ΓΙΟΙ ΚΑΙ ΚΟΡΕΣ των καρχαριών(Μητσοτάκης-Αγγελοπούλου κ σία) θα πίνουν φρέντο στο Παρίσι διαβάζοντας στην εφημερίδα τις εξελίξεις και θα έρθουν μετά να ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ την μισή Ελλάδα?
το έργο το έχουμε ξαναδεί...
Μην παίζετε το παινίδι τους!
Ο ΕΧΘΡΟΣ ειναι εδώ..Ειναι η ανεργία,η διαφθορά,η φτώχια και η μιζέρια μας..Και αυτος ο εχθρός ειναι σκλήρότερος απο τους Τουρκους..

Metz

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε,αν ξεκινήσει πόλεμος,το πολύ 10 ημέρες θα διαρκέσει.Ούτως ή άλλως ούτε η Ελλάδα ούτε η Τουρκία έχει εφόδια για περισσότερο.Μετά θα μπει το ΝΑΤΟ η Ε.Ε στη μέση,θα δώσει το μισό Αιγαίο στους Τούρκους,θα δώσει τη Μακεδονία και τη Θράκη στους "γείτονες" και θα έχουν ολοκληρώσει το έργο τους...Δυστυχώς.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
"Ο ΕΧΘΡΟΣ ειναι εδώ..Ειναι η ανεργία,η διαφθορά,η φτώχια και η μιζέρια μας..Και αυτος ο εχθρός ειναι σκλήρότερος απο τους Τουρκους.."

Συμφωνω απόλυτα

τα κομματα , τα λομογια, η υποκρισία, το αραλικι καποιων και το συνεπαγομενο ατερμονο τρεξιμο καποιων άλλων κλπ κλπ κλπ

και επειδη το καφε στην 1η γραμμη δεν θα πιασει προτεινω μπουρδελάκι

Metz

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εσχάτη προδοσία;Τι είναι αυτό;Κανείς δε θα πάθει τίποτα.Όλοι καλά θα είναι.

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
θα  ελεγα σε ολους αυτους τους τουρκοφαγους που ξεσαλλωνουν στο σαιτ, σφαζωντας τις ορδες των βαρβαρων, να το παρουν αλλιως γιατι θα βρουν.......
Η χωρα μας δεν καταφερε να "λυσει" το θεμα με τα σκοπια αν και συμετειχε στις διαδικασιες της διαλυσης της γιουγκοσλαβιας απο την αρχη.
τελικα ο πρωην νομος της γιουγκοσλαβιας (κατι λιγοτερο απο 2,000,000 ψυχες)μας δουλευει κανονικα.
θελετε πραγματικα να "μαλλωσετε"με τα 70,000,000 τουρκους και τι να τους παρετε????
ο δημαρχος της Κωνσταντινουπολης "κυβερναει"καμποσους παρα πανω απο οσους ο Καραμανλης τα νουμερα τα χωραει το κεφαλακι σας???
η εθνικη εχει συμφεροντα απο εκει 3,000,000,000 ευρω.
ενα καρο εταιριες εχουν αλλα τοσα.
τι νομιζετε οτι μπορει να γινει?
ενας τσαμπουκας που αν ειστε τυχεροι θα τον παρακολουθησετε απο την τηλεωραση θα μας στειλει 500 χρονια πισω για πλακα και χωρις να ανοιξει μυτη, το εχετε σκεφτει??
βασικη προυποθεση για τη σκεψη ειναι η υπαρξη εγκεφαλου......
υπαρχει τιποτις??????
αι σιχτιρ ψηφοφοροι του παπαθεμελη του εθνικου γιγαντα!!!!!!

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
Η εξωτερική πολιτική και η διπλωματία για να προωθείς τους στόχους σου στηρίζονται στο τι back up έχεις από όπλα και στρατιωτικά resources.

Αν βάλετε κάτω τα ποσά που ξοδεύονται από Τουρκία στο ΕΜΠΑΕ ερχόμενης δεκαετίας για εξοπλισμό και το τι ξοδεύει η Ελλάδα, δε μένουν περιθώρια συμπερασματικού σφάλματος. Στοιχεία αναλυτικότατα θα βρείτε στον Κόσμο του Επενδυτή περίπου ένα μήνα πριν. Αφιέρωσε ένα δισέλιδο για την ανάλυση.

Η επεκτατική πολιτική του γαμω-γείτονα μας σιγοντάρεται από έναν όγκο πυρός, ανθρώπινου δυναμικού και εξοπλισμού για να ασκήσει την πίεση που απαιτείται και να πετύχει στα σχέδια της.

Βλέπω δυστηχώς συνομόσπονδο Αιγαίο σε λίγο καιρό.

Θα γίνει μέγας τσαμπουκάς και ιδιαίτερα στην περιοχή τρίγωνο Ρόδου-Κρήτης(Ανατολικά) και βεβαίως Κύπρου. Κρίμα στις ψυχές που θα χαθούν στη σκακιέρα της μαλακίας.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
O ποιητής είπε "Θα μας κρίνουν οι αγέννητοι και οι νεκροί"
Πιστευω ότι δεν υπάρχει αισχρότερο πράγμα να αφήνεις τις όποιες μάχες που έπρεπε να δώσεις ΕΣΥ για τα παιδιά ΣΟΥ...

Τελοςπάντων μεγαλύτερο πρόβλημα από το ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ για εμένα δεν υπάρχει.
Όλα από αυτό εξαρτώνται,
Απλά αναλογιστείτε αν η Κίνα και η Ινδία θα προοδεύαν τόσο πολύ αν είχαν τον πληθυσμό της Ελλάδας.
Και τέλος πιστεύω ότι είμαστε ένα έθνος στα τελευταία του, και θα "φύγουμε" και τελείως άδοξα...
Κάπνισμα, καθιστική ζωή, παχυσαρκία, καναπές και τιβί δεν θα φέρουν το έμφραγμα? Και να την γλιτώσουμε για πόσο θα'ναι?
Αλληγορικά αυτή είναι η Ελλάδα σήμερα...

Metz

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και γιατι να πάρουν οι τουρκοι το μισο αιγαίο και να μην πάρουμε εμεις ολα τα παραλια της μικράς ασίας?
δες το και απο αυτη τη πλευρα
ο καλύτερος τα παίρνει ολα, και οι τουρκοι σιγουρα δεν ειναι καλύτεροι
στο χερι μας ειναι ολα,

Νομίζεις ότι το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε την ενδιαφέρει ποιος είναι καλύτερος και ποιος δεν είναι;

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Οποιος εχει τους καλυτερους πολιτικους και διπλωματες θα παρει τα περισσοτερα.....η ιστορια επαναλαμβανεται εγκεν αντ εγκεν....

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
savalas τότε γιατι δεν έγινε το ίδιο με τους δοσύλογους ταγματασφαλίτες(Μητσοτάκης) η τους προδότες του 74??γιατι οσοι βασανιζαν τα αδελφια μας το 67-74 τώρα κυβερνούν?
γιατι να μην τους εκτελέσουμε ΟΛΟΥΣ αυτους για προδοσία?

MXracer

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Να πάνε να πηδηχτούν αμφότεροι -Τούρκοι και 'Ελληνες-...Ας πάνε φαντάροι αυτοί που δήλωσαν Ι5 στο στρατο και τώρα μας κυβερνάνε και μας ενημερώνουν (πολιτικοί και δημοσιογράφοι) και μετά βλέπουμε.

Εγω πήγα φαντάρος, υπηρέτησα άγονες γραμμές 17 απο τους 21 μήνες θητείας μου στις ειδικές δυνάμεις  και ούτε λεφτά για τσιγάρα δεν είχα...απο τις τράκες έγινε ο λαιμός μου καμινάδα.....Νοιάστηκε κανείς λοχαγός ή διοικητής όταν το είπα και ζήτησα να δουλεύω κάποιες ώρες ημιαπασχόληση μπας και εξοικονομήσω τα προς το ζειν;

NA ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ ΟΛΟΙ......Την "πουλάδα" θα την βάλω στην κλανέτα του κάθε μαλάκα λαμόγιου.

Αν γίνει πόλεμος, θα ανοίξω καφετέρια στις πρώτες γραμμές να πουλάω καφέ σε αμφότερους....Καθένας μάγκες την τσέπη του και την αραξιά του...Ετσι πάει το παραμύθι σήμερα.

Αυτή είναι και ή Ελλάδα σήμερα... καθένας για την πάρτη του... μπράβο σου και σε εσένα και στους όμοιους σου θα σου ζητούσα ευγενικότατα να μετακομίσεις σε άλλο κράτος...

Και εγώ υπηρέτησα αμφίβιος στη Γ ΜΑΚ έφαγα σκατά είχα πτυχία και μυαλό πολύ περισσότερο από τον πρώτο καραβανά εκεί μέσα  ΑΛΛΑ δεν ανέπτυξα τα κόμπλεξ που ανέπτυξες εσύ? αν ήμασταν ένα κουμμουνιστικό κράτος να ζητούσες ισότητα αλλιώς στήσε τον κόλο σου κάτω και δούλευε να βγάλεις και εσύ αυτά που ζηλεύεις?

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ

τότε ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ θα πάρουμε όλοι από ένα όπλο και θα πεθάνουμε με μόνο σκοπό το πόσους περισσότερους θα πάρουμε μαζί μας.

Όσο για τους πολιτικούς θα έρθει και η ώρα τους κανείς άδικος δεν έφυγε από αυτό τον κόσμο ευτυχισμένος?

Και για τους λοιπούς ΑΝΑΛΥΤΕΣ (έτσι είναι ο κάθε ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ έχει πάντα δίκιο και άποψη για όλα? δεν πάτε να γαμήσετε καμιά καριόλα?) Ο ΧΙΤΛΕΡ πίστευε πως την Ελλάδα θα την πάρει σε 1 νύκτα Η ΚΡΗΤΗ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΡΟΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΘΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΚΕΙ και επιτρέποντας τους συμμάχους να αναπτυχθούν στην ΑΙΓΥΠΤΟ.

Αναλύσεις που έγιναν ΜΕΤΑ (οι πριν έλεγαν αδύνατο) απέδειξαν ότι αυτές οι μάχες ήταν καθοριστικές?

ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ και ο χίτλερ τότε είχε την καλύτερη της εποχής και εμείς μπροστά του πολεμούσαμε με πέτρες

Η Ελλάδα από την απαρχή της Ελληνικής Ιστορίας σταματάει την εισβολή εξ ανατολής και από την απαρχή της Ιστορίας της η καταστροφή της έρχεται εκ των έσω

όπως έχω γράψει και σε άλλο ποστ  ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΗ ΛΥΣΗ. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ: τον πρόδοσαν πάνω από 1 φορές

Λεωνίδας ακόμα θα πολεμούσε αν κάποιο πουστράκι δεν οδηγούσε τον εχθρό

Μεσσολόγγι ? Εφιάλτης και 1000αδες ακόμα παραδείγματα

ΑΝ και λέω ΑΝ γίνει κάτι αυτή τη φορά κάντε μου τη χάρη όλοι εσείς πάρτε το 1ο αεροπλάνο και αντί να πάτε στην 1η γραμμή να ανοίξετε καφετέρια πηγαίνετε στο διάολο σε ένα άλλο κράτος και κάντε τη ζωούλα σας και αφήστε άλλους να φυλάνε Θερμοπύλες?

ΙΣΩΣ με την απουσίας σας να τα καταφέρουμε καλύτερα? και πάρτε μαζί και 20-30 βουλευτές που έχουν τα ίδια μυαλά γιατί η mounitsa έχει δίκιο σε αυτό που λέει[/font
]

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Καλά τραγουδάτε εσείς... Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να σταματήσετε τα αντιτουρκικά και να αρχίσετε να τα έχετε καλά μπας και δείξουν και λόγο έλεος :cheesy: .

Aμα γίνει καποιος πόλεμος και στενό να είναι το μέτωπο των επιχειρήσεων, οι ισχνές και ανεκπαίδευτες ελληνικές δυνάμεις θα φθαρούν γρήγορα και σε πολύ λίο διάστημα θα έχει φθάρεί πάνω από 50 % των ελληνικών και έν 10 % των τουρκικών. Μετά όταν οι ελληνικές δυνάμεις δε θα είναι ικανές προς αντίσταση πλέον φέρνουν μπόλικες φρέσκες εφεδρείες και κάνουν παρέλαση.

Και στο κάτω κάτω για δείτε στην καθημερινή σας ζωή. Ποιος θα πολεμήσει? Αυτοί που βλέπετε κάθε μέρα αυτοί θα αποτελέσουν και τα θύματα.

Αλλά στο κάτω κάτω της γραφής δε θα στεναχωρηθώ και πολύ αν αυτή η χώρα χάσει σε κάποιο πόλεμο. Τι είχαμε τι χάσαμε...

Χαίρομαι ειλικρινά που οι φίλοι σου θα έρθουν (αν έρθουν) με αυτή τη νοοτροπία. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο στον πόλεμο από την ταχεία μετάπτωση της ψυχολογίας.

Βέβαια με τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, (με τα αμερικανά ήδη να αναφέρονται στις μελέτες τους σε ανεξάρτητο κουρδιστάν στην Ν.Α. Τουρκία), και εγώ στη θέση τους τις ίδιες παπαριές θα έλεγα περί αήτητου στρατού.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Οποιος εχει τους καλυτερους πολιτικους και διπλωματες θα παρει τα περισσοτερα.....η ιστορια επαναλαμβανεται εγκεν αντ εγκεν....
savalas τότε γιατι δεν έγινε το ίδιο με τους δοσύλογους ταγματασφαλίτες(Μητσοτάκης) η τους προδότες του 74??γιατι οσοι βασανιζαν τα αδελφια μας το 67-74 τώρα κυβερνούν?
γιατι να μην τους εκτελέσουμε ΟΛΟΥΣ αυτους για προδοσία?

Όπως γράφω και απο κάτω μου "ʼνδρες Γαρ Πόλις"
Θουκυδίδης κυριοι...
Ότι είμαστε εμείς είναι και οι κυβερνήτες μας...οτι είμαστε ΕΜΕΙΣ είναι και το έθνος, τέρμα τα συγχωροχάρτια και οι αγιοποιήσεις του λαου...
Είμαστε ΠΑΝΑΞΙΟΙ της μοίρας μας

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Αν και διαφωνω με την αποψη του skidoo δε πρεπει να τον αποπαιρνουμε ετσι παιδια,σεβαστη η αποψη του και η αληθεια ειναι οτι και αυτη αντικατοπτριζει ενα κομματι της κοινωνιας μας που τα πιστευει αυτα.
Οπως και δε συμφωνω με τον αποπανω για τα ακραια συνθηματα που τα λενε στο στρατο οι επαγγελματιες στρατοκαυλοι για να κανουν πλυση εγκεφαλου στο πιτσιρικα φανταρακο.
Αυτα τα παραμυθακια ειναι μονο για εκει,αν τωρα τελειωσεις το στρατο και σου μεινει η βιδα και δε βλεπεις τι γινεται στην πραγματικοτητα γιατι εισαι με παρωπιδες αυτο ειναι αλλο θεμα..
skiddo η στρακι αλβανομουσουλμανος εισαι η δημοκρατης που φωναζει για λευτερια στη νικαραγουα καιει τη σημαια μας και μισει τη πατριδα μας.το μονο που αρμοζει σε σενα και τους ομοιους σου ειναι φωτια και τσεκουρι στους προσκυνημενους. ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ

φιλε επειδη στη κυπρο που υπηρετησα εχω μιλησει με τουρκους σε πληροφορω οτι για να τα λες αυτα πρεπει να ξερεις για ποιους μιλας μαθε λοιπον πρωτα πως ειναι οι τουρκοι και μετα τα λες.
Κατι τετοιες νοοτροπιες αν επικρατουσαν σημερα θαμασταν σε χειροτερη κατασταση απο τους τουρκους και δε θα εισουν πισω απο το πισι να στελνεις μνμ.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Αυτή είναι και ή Ελλάδα σήμερα... καθένας για την πάρτη του... μπράβο σου και σε εσένα και στους όμοιους σου θα σου ζητούσα ευγενικότατα να μετακομίσεις σε άλλο κράτος...

Δεν μετακομίζω φίλε μου, εδώ είναι η γη της επαγγελίας όπως στη Γουατεμάλα.....Οι εγκληματίες κυκλοφορούν ελεύθεροι, ο Αγνωστος Στρατιώτης κάιγεται....Μ' αρέσει να βλέπω απο εκπαιδευτική άποψη τι συμβαίνει....

Οσο για την Κρήτη, θα πρέπει να ξέρεις πως είναι το 1ο νησί παγκοσμίως που κατακτήθηκε απο αέρος απο την Luftwaffe....Η ήττα των Γερμανών οφείλεται φυσικά στους Ρώσους και σε κανέναν άλλον.

'Ετσι για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους.

MXracer

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Jules η άποψη που έχεις για την Ιστορία είναι το ίδιο διαστρεβλωμένη με την άποψη που έχεις για την κοινωνία που ζεις μόνο που η Ιστορία δεν έχει άποψη άλλα γεγονότα έσυ αν θες μπορείς να τραγουδας όσο θέλεις (τόσοι συμπατριώτες μας κάνουν το ίδιο) για την Κρήτη και τα λοιπά για να τελιώνουμε με αυτό το θέμα μήπως έχεις αντίρρηση που στο μοναδικό ημερολόγιο του Χίτλερ που διαπιστωμένα ανήκει στον ίδιο οι Έλληνες περιγάφοντα ως την μεγαλύτερη έκπληξη του και ως ο πιο ηρωικός λαός που τον αντάμειψε λέει γιαυτό απελευθερώνοντας τους αιχμαλώτους... (είπαμε είναι το Δικό του ημερολόγιο έτσι θέλει να λέει ότι τους απελευθέρωσε)?!?

Εσύ και οι υπόλοιποι μπορώ εύκολα να σας κατατάξω στους μηδενιστές έτσι είναι οι εγκληματίες κυκλοφορούν ελεύθεροι και εσύ χρειάζεσαι καλασνικοφ για να πας από το σπίτι σου στο μανάβικο... είσαι από αυτούς που τους αρέσει να βλέπουν το ποτίρι μισοάδειο...

ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΡΕ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΖΗΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ 50 χρόνων και όχι 3000 γιατί αν το καλοσκευτείς (μπορείς αλήθεια;) μετά από 400 χρόνια σκλαβιάς ήρθε εμφύλιος, δικτατορία, βασιλιάδες, κατοχή... ΠΟΤΕ ΡΕ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΡΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ???????? ΤΩΡΑ φίλοι μου... ΤΩΡΑ ξεκινάει... γιατί όταν οι υπόλοιποι λαοί που ζηλεύετε έχτηζαν σιδηρόδρομους και ΜΕΤΡΟ εμείς πολεμούσαμε με μούσκλια... το ηλεκτρικό ρεύμα ήρθε στην Ελλάδα με 30 χρόνια διαφορά...

ΟΠΟΤΕ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΒΑΛΕ ΤΑ ΔΥΑΝΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΑΡΧΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ... και να θυμάστε ότι αυτοί που κυβερνούν διακατέχοντε ακόμα από κατοχικό σύνδρομο μεγάλωσαν στερημένοι και θέλουν να φάνε... δεν θα ψωφίσουν τα ΣΚΥΛΙΑ? θα έρθουν νέοι λίγο καλύτεροι...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΒΕΒΗΛΩΝΟΥΝ ΜΝΗΜΕΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ... 2 μετρα γύρω από τον κόλο μας κοιτάμε και από εκεί και πέρα ας καεί ο κόσμος... ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Μάλλον φίλε μου εσύ κοιμάσαι....Θα μπορούσες να γράψεις άνετα σενάριο για ταινία τύπου "Κοινωνία Ωρα μηδέν", "Υπολοχαγός Νατάσα" και λοιπές εκπαιδευτικές ταινίες..... :headbang:

Τώρα θα ντύσω τσολιά τα παιδιά μου και θα πάμε δια την εορταστική παρέλαση......

'Οσο για το ημερολόγιο του Χίτλερ, αλήθεια απο ποιον εκδοτικό κυκλοφορεί να το πάρω να διαβάσω αυτά που λες; Mάλλον φίλε μου έχεις μπερδευτεί....Γιατί εγώ προσωπικά είμαι λάτρης της Σύγχρονης προ-μετα πολεμικής ιστορίας και δεν έχω διαβάσει κάτι τέτοιο....Αντίθετα άλλα έλεγε αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα που δεν είναι το παρόντος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom