Νέα

Τουρκική πρόκληση στο Αιγαίο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 185
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

karvelas007

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
0
Δεν εχει νόημα να υπερασπίζεσ αι ένα θνησιγενές κράτος. Επομένως αν ο καρκονοπαθής αφού δεν έχει ελπίδα σωτηρίας πεθάνει μαι ώρα αρχίτερα, τόσο το καλύτερο.

και θα πολεμησεις με την τουρκια που ειναι ενα κράτος με μεγαλη αναπτυξη και υγιες  :thumbsup:  :hammer:.χαχα ρε φιλαράκι θες τωρα να μας σπάσεις τα  νευρα και μας πρίζεις με μαλακιες!

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
Μάθε πρώτα να γράφεις και μετά βάλε φωτογραφίες με "ωατραχανθρώπους" κάτω από το ψευδώνυμο σουΌσο για τη συνάντηση που ζητάς,εσύ μάλλον είσαι πιτσιρικάς,που ψάχνεται για καυγά.Αλλά εγώ τα έχω περάσει προ πολλού.Και το ξέρεις αυτό,οπότε οι λεωνταρισμοί αλλού.Και να βελτιώσεις το γραπτό σου λόγο.Όσο για τις αντιφάσεις που "ανακάλυψες" σου λέω να  ξαναδιαβάσεις τι έγραψα.Και στην τελική ανάλυση,δεν είναι δα και κατόρθωμα να υπηρετήσεις στην ΔΥΚ.

κοιταξε ο γραπτος λογος εδω μεσα δεν με ενδιαφερει.ολο συμπερασματα βλεπω βγαζεις για την ηλικια μου για το που υπερετησα για το τι ειναι ευκολο η οχι.το θεμα των λεονταρισμων προεκυψε με το γεγονος οτι εισαι προκλητικος και προσβαλεις.επισης μου θυμιζεις καποιον irys hrys που εφυγε απο το site ελεγε ακριβος τα ιδια με σενα  σε ενα αναλογο ποστ.δεν ξαναασχολουμε μαζι σου δεν αξιζει τον κοπο.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
Καλησπέρα.Με όλο το σεβασμό προς όλα τα μέλη ,θα παρακαλούσα να μην λοιδωρούμε τις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.Εάν υπάρχουν μερικοί καιροσκόποι-που υπάρχουν σε όλες τις τάξεις-αυτό δεν σημαίνει ότι η συντριπτική πλειοψηφία μας είναι έτσι.Και καλώς η κακώς ΣΕ ΜΑΣ πέφτει το βάρος της Υπεράσπισης των Πατρίων Εδαφών από τη στιγμή που οι σύγχρονες πολεμικές τακτικές αποκλείουν τις μάχες εκ του συστάδην..Επίσης μόνο ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ πρέπουν στις Ειδικές Δυνάμεις από τις οποίες πέρασα για πολύ λίγο αλλά είχα τη χαρά να δω από κοντά την εκπαίδευσή των..

Επισκέπτης
Μια παρατηρηση μονο γιατι βλεπω οτι εχω να κανω με 50 στρατηγους και με αλλους 50 διπλοματες!
Δειτε λιγο πως αρχησατε το ολο θεμα και που το φτασατε!
Ο ενας τα βαζει με τον στρατο ο αλλος με τους πολιτικους κανα δυο απο σας με την ....τανα την κοινωνια μας κτλ.κτλ.
Ενας λεει τι ραμπο ειναι και ποσους τουρκους θα καθαρισει,
στο καπακι ο αλλος του απανταει οτι δεν πηγε ποτε φανταρος και ειναι κοτα.....................
Δυστυχος αυτος ειναι ο ελληνας.................!!!!!

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Με λίγα λόγια και συμπερασματικά ...
Η Ελλάδα ως μέλλος της Ε.Ε. δεν λειτουργεί αυτόνομα και εντάσσεται στα πλάισια της Ευρωπολιτικής ακόμη και για τις εκάστοτε μικροδιαφορές με την γείτονα Τουρκία.
Η εμπλοκή σε διμερείς διαφορές δεν αποτελλεί ιδιαίτερο πρόβλημα και ρυθμίζεται κατάλληλα απο το Κοινοτικό πλαίσιο αντιμετώπισης σχετικών θεμάτων ...

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
Μια παρατηρηση μονο γιατι βλεπω οτι εχω να κανω με 50 στρατηγους και με αλλους 50 διπλοματες!
Δειτε λιγο πως αρχησατε το ολο θεμα και που το φτασατε!
Ο ενας τα βαζει με τον στρατο ο αλλος με τους πολιτικους κανα δυο απο σας με την ....τανα την κοινωνια μας κτλ.κτλ.
Ενας λεει τι ραμπο ειναι και ποσους τουρκους θα καθαρισει,
στο καπακι ο αλλος του απανταει οτι δεν πηγε ποτε φανταρος και ειναι κοτα.....................
Δυστυχος αυτος ειναι ο ελληνας.................!!!!!

φιλε μου δε ξερω αν αυτο που λες το αναφερεις για μενα αλλα δε χρειαζετε να εισαι ο ραμπο για να καθαρισεις τουρκο ο καθε ελληνας μπορει να το κανει.το θεμα ειναι ενα για οτιδοιποτε συμβαινει φταει η εκαστοτε κυβερνηση,ας βγει ενας πολιτικος με αρχιδια να τους τριξει τα δοντια να σου πω μετα κατα ποσο θα κανουν τα κοκορια οι απεναντι

Επισκέπτης
Είναι όλα θέμα τόλμης . Ας δούμε τον Παπαδόπουλο στην Κύπρο. Αδιαφόρησε για το σχέδιο Ανάν και την θέληση των ΗΠΑ και κέρδισε .
Αδιαφόρησε για τις απειλές της Τουρκίας ( και τον στόλο της) και προχώρησε σε σύναψη συμφωνιών για το πετρέλαιο .
Μόνο με θέληση και θάρρος αντιμετωπίζεται η Τουρκία . Μας το απέδειξε μια μικρότερη χώρα .

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Jules,

εξοπλισμος ειναι το λιγοτερο.
Τσαμπουκα θα τον βρουμε διοτι ειμαστε με την πλατη στον τοιχο.
Τελικα μηπως η ειρηνη κοστιζει πιο πολυ απο τον πολεμο ?
Για σκεφθειτε ποσες υποχωρισεις εχουμε κανει απο το 74 και μετα.
Τελικα, μαλλον εγινε πολεμος και ΔΕΝ το πηραμε χαμπαρι ΚΑΙ τον χασαμε...
Κατα τα αλλα θα πανε να δουν το 300.

uiop
___________ ___________ ___________ ___________ _________
"Wir kämpfen bis zur letzten Granate."

Δύσκολο πράγμα οι τσαμπουκάδες φίλε...και που να βρεις Παλαιολόγους  σήμερα...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
ναι θα μας σώσει ο στρατός οπως στα ίμια και την κύπρο..

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Είναι όλα θέμα τόλμης . Ας δούμε τον Παπαδόπουλο στην Κύπρο. Αδιαφόρησε για το σχέδιο Ανάν και την θέληση των ΗΠΑ και κέρδισε .
Αδιαφόρησε για τις απειλές της Τουρκίας ( και τον στόλο της) και προχώρησε σε σύναψη συμφωνιών για το πετρέλαιο .
Μόνο με θέληση και θάρρος αντιμετωπίζεται η Τουρκία . Μας το απέδειξε μια μικρότερη χώρα .

κερδισε ε?

μαλιστα.... θα λεγα τι εκανε αλλα θα παρασοβαρευτω κ δεν μου παει

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Ας περιμενουμε λιγο, να δουμε πως θα παει η υποθεση της εξερευνησης για αεριο/πετρελαιο, παντως συντομα "σειχηδες" τους κουμπαρους δεν τους βλεπω.
Μετα απο τοσα μηνυματα που γραφτηκαν, ενα πραγμα υπενθυμιζω,οπως τουλαχιστον αναφερουν αρκετοι που πολεμησαν στην πρωτη γραμμη, οταν πολεμας πολεμας με και για τον διπλανο σου. Αληθεια, οι γιοι αυτων που βρισκονται στην "κορυφη"-πολιτικοι,λεφταδες, δημοσιογραφοι,κλπ, αλλα και οι μπαμπαδες τους,ΠΟΥ θα ειναι την ωρα εκεινη ?

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
στο Παρίσι,θα πειριμένουν να έρθουν να κυβερνησουν οτι εχει απομεινει απο την ελλαδα..

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
ο Καραμαν Αλής θα μας σώσει αδέλφια..Κοιμηθείτε ήσυχοι..

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Σαν παγανιστής δεν έχω πρόβλημα με τις θυσίες στους βωμούς.
Εξαρτάται τον βωμό όμως.
Τώρα τελευταία οι βωμοί που θυσιάζουμε καθημερινά μόνο σοβαροι δεν είναι.Γνώμη μου και δικαιώμα μου να την εκφράζω.
Εγώ προτιμώ άλλους βωμούς, με πιο στέρεες βάσεις, διαχρονικούς.
Αν αυριο το πρωϊ θυσιάζαμε μερικές εκατοντάζες (ζόρι) ζωές στον βωμό της ελευθερίας (της ουσιαστικής-όχι στα λόγια) της πατρίδας δεν έχω πρόβλημα.
Ακόμη και αν ήταν η δική μου ζωή μέσα.
Δεν θα χάσω και τίποτα σπουδαίο. Ούτε παχυλούς μισθούς, ούτε καμμιά κολοσσιαία περιουσία έχω.
Καλή η κριτική στο "συστημα", αλλά αν καταρρεύσει θα σας πάρει και εσάς η μπόρα, μήπως να ξανασκεφτούν ορισμένοι τις ακραίες τους τοποθετήσεις?

ΥΓ: Προς το παρόν θυσιάζουμε καμμιά 40 άτομα στον βωμό των εορταστικών εξόδων στην άσφαλτο.
Όλα είναι θέμα επιλογών.

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Σαν παγανιστής δεν έχω πρόβλημα με τις θυσίες στους βωμούς.
Εξαρτάται τον βωμό όμως.
Τώρα τελευταία οι βωμοί που θυσιάζουμε καθημερινά μόνο σοβαροι δεν είναι.Γνώμη μου και δικαιώμα μου να την εκφράζω.
Εγώ προτιμώ άλλους βωμούς, με πιο στέρεες βάσεις, διαχρονικούς.
Αν αυριο το πρωϊ θυσιάζαμε μερικές εκατοντάζες (ζόρι) ζωές στον βωμό της ελευθερίας (της ουσιαστικής-όχι στα λόγια) της πατρίδας δεν έχω πρόβλημα.
Ακόμη και αν ήταν η δική μου ζωή μέσα.
Δεν θα χάσω και τίποτα σπουδαίο. Ούτε παχυλούς μισθούς, ούτε καμμιά κολοσσιαία περιουσία έχω.
Καλή η κριτική στο "συστημα", αλλά αν καταρρεύσει θα σας πάρει και εσάς η μπόρα, μήπως να ξανασκεφτούν ορισμένοι τις ακραίες τους τοποθετήσεις?

ΥΓ: Προς το παρόν θυσιάζουμε καμμιά 40 άτομα στον βωμό των εορταστικών εξόδων στην άσφαλτο.
Όλα είναι θέμα επιλογών.

Αν και δεν είμαστε των ιδίων αντιλήψεων, θα συμφωνήσω.
Σκοτώνονται πάρα πολλοί για διάφορες αιτίες, χωρίς κανένα αντίκρυσμα. Εντελώς ηλίθια.
Αν κάποια στιγμή υπήρχε η ανάγκη να πολεμήσουμε, και κάποιοι να πεθάνουν για να εξακολουθήσουμε να υπάρχουμε ως λαός, τουλάχιστον θα σήμαινε κάτι.
Δεν θα ήταν άλλωστε η πρώτη μας φορά.
Το έχουμε ξανακάνει.
Ομολογώ ότι θα το προτιμούσα από το να βρισκόμαστε συνέχεια με κατέβασμένα παντελόνια στα 4 στημένοι, και σε θέση WFI (Waiting for Insertion), απέναντι στους Τούρκους.....

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Δεν χρειάζεται να είσαι ιδίων πεποιθήσεων για να συμφωνείς Johhny.
Καθημερινά όλοι κάνουμε Θυσίες.
Είναι απαραίτητες, μοιραία συνέπεια των επιλογών μας.
Είναι ο κάματος που θα φέρει το ευκταίο.

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Θυσίες που δεν προσβλέπουν στην εκπλήρωση συγκεκριμένου στόχου δεν ειναι θυσίες.

Είναι σπατάλη

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
θελουν γαμηση με ολεσ αυτεσ τισ προκλησεισ καθημερηνοσ